• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Zonwerend glas

Zonwerend glas? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Heeft u ooit nagedacht over de impact van zonlicht op uw woning of kantoor? De zon biedt ongetwijfeld veel voordelen, maar kan ook voor uitdagingen zorgen. Wist u dat zonwerend glas de oplossing kan zijn om het comfort te verbeteren, energie te besparen en uw gebouw een stijlvolle uitstraling te geven?

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Zonwerend glas biedt comfort door temperaturen gelijkmatig te houden en schadelijke UV-straling te blokkeren.
 • Het helpt energie te besparen door warmteverlies te verminderen en zorgt voor isolatie.
 • Zonwerend glas kan de stijl van uw gebouw verbeteren en aanpassen aan verschillende situaties.
 • Door te kiezen voor zonwerend glas van Glaszetter Prof, profiteert u van expertise en advies op maat.

Ontdek in dit artikel meer over zonwerend glas en hoe het de ideale keuze kan zijn voor uw woning of kantoor.

Wat is zonwerend glas?

Zonwerend glas is een speciaal type glas dat ontworpen is om zonlicht te filteren en warmte buiten te houden, waardoor het binnen koeler blijft. Dit glas is ideaal voor woningen en kantoren die gevoelig zijn voor de intense hitte en schadelijke UV-straling van de zon.

Hoe werkt zonwerend glas? Het glas bevat een speciale coating die zonlicht weerkaatst en absorbeert, waardoor de hoeveelheid zonnewarmte die door het glas naar binnen komt, wordt verminderd. Dit helpt om een aangename binnentemperatuur te behouden, zelfs op de warmste dagen.

Filtering van zonlicht en warmte

De coating op zonwerend glas werkt als een filter voor zonlicht. Het helpt om fel licht te verminderen en schittering te verminderen, waardoor een comfortabeler en aangenamer binnenklimaat wordt gecreëerd. Bovendien blokkeert het glas ook schadelijke UV-straling, wat gunstig is voor onze gezondheid en het behoud van meubels en interieur.

Naast het filteren van zonlicht speelt zonwerend glas ook een cruciale rol bij het reguleren van warmte. Door de warmte buiten te houden, voorkomt het glas dat binnentemperaturen te hoog worden, waardoor u kunt genieten van een koelere omgeving zonder dat u afhankelijk bent van airconditioning of ventilatie.

Verschillende soorten zonwerend glas

Er zijn verschillende soorten zonwerend glas beschikbaar, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Sommige varianten van zonwerend glas hebben bijvoorbeeld een hogere zonweringscoëfficiënt, wat betekent dat ze meer zonnewarmte buiten kunnen houden. Andere varianten bieden een betere lichttransmissie, waardoor het glas er helderder uitziet.

Type zonwerend glasZonweringscoëfficiëntLichttransmissie
Enkel zonwerend glas0,6060%
Dubbel zonwerend glas0,4040%
Gelaagd zonwerend glas0,3030%

Voordelen van zonwerend glas

In deze sectie bespreken we de voordelen van het gebruik van zonwerend glas in uw woning of kantoor. Zonwerend glas biedt een scala aan voordelen op het gebied van comfort, energiebesparing en stijl, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw glasbehoeften.

1. Verbeterd comfort

Zonwerend glas zorgt voor een beter comfort in uw gebouw, ongeacht het seizoen. Het houdt de temperaturen gelijkmatig, waardoor het binnen koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Dit zorgt voor een aangenamere leef- en werkomgeving, waarin u het hele jaar door kunt genieten van optimaal comfort.

2. Bescherming tegen schadelijke UV-straling

Een ander voordeel van zonwerend glas is de mogelijkheid om schadelijke UV-straling te blokkeren. UV-stralen kunnen schadelijk zijn voor de huid en kunnen leiden tot verkleuring en beschadiging van meubels, vloeren en andere elementen in uw gebouw. Met zonwerend glas kunt u genieten van natuurlijk licht zonder u zorgen te hoeven maken over de schadelijke effecten van UV-straling.

3. Energiebesparing

Zonwerend glas is niet alleen goed voor uw comfort, maar ook voor uw portemonnee. Het helpt bij het besparen van energie doordat het warmte buiten houdt in de zomer en warmteverlies minimaliseert in de winter. Dit betekent lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Met zonwerend glas kunt u dus niet alleen genieten van een comfortabeler binnenklimaat, maar ook bijdragen aan een duurzamer milieu.

4. Verbeterde esthetiek

Zonwerend glas voegt niet alleen functionele voordelen toe, maar ook stijl aan uw gebouw. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten en afwerkingen, waardoor u uw gebouw een unieke uitstraling kunt geven. Of u nu een moderne, strakke uitstraling wilt creëren of juist een meer traditionele look wenst, zonwerend glas biedt eindeloze mogelijkheden om uw esthetische visie te realiseren.

Door te kiezen voor zonwerend glas profiteert u van verbeterd comfort, energiebesparing, bescherming tegen UV-straling en een verfraaiing van de stijl van uw gebouw. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor.

Zonwerend glas

Voordelen van zonwerend glasDetails
Verbeterd comfortHoudt de temperaturen gelijkmatig, waardoor het binnen koeler blijft in de zomer en warmer in de winter.
Bescherming tegen schadelijke UV-stralingBlokkeert schadelijke UV-straling, waardoor meubels en vloeren beschermd worden tegen verkleuring en beschadiging.
EnergiebesparingHoudt warmte buiten in de zomer en minimaliseert warmteverlies in de winter, waardoor energiekosten worden verlaagd.
Verbeterde esthetiekBiedt verschillende tinten en afwerkingen om de stijl van uw gebouw te verfraaien en aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Toepassingen van zonwerend glas

Zonwerend glas heeft een breed scala aan toepassingen in verschillende gebieden, waaronder ramen, deuren en serres. Door de unieke eigenschappen van zonwerend glas kan het gebruikt worden om de zonnestralen te reguleren en de hitte buiten te houden, wat resulteert in een comfortabele leef- en werkomgeving.

In ramen is zonwerend glas ideaal om de hoeveelheid zonlicht en warmte die de ruimte binnenkomt te verminderen. Dit minimaliseert de behoefte aan airconditioning en helpt energie te besparen, met name in de warme zomermaanden. Bovendien beschermt het glas tegen schadelijke UV-straling, waardoor meubels en interieuritems langer mooi blijven.

Bij deuren biedt zonwerend glas dezelfde voordelen, met als extra voordeel dat het natuurlijke licht binnenlaat zonder dat het zorgt voor een overmatige opwarming van de ruimte. Dit draagt bij aan een aangename sfeer en vermindert de behoefte aan kunstmatige verlichting overdag.

In serres kan zonwerend glas de ideale oplossing zijn om te zorgen voor een gecontroleerd klimaat. Het glas zorgt voor de juiste balans tussen zonlicht en warmte, waardoor er optimale groeicondities voor planten worden gecreëerd. Dit is vooral belangrijk in gebieden waar de zon intens is en de temperatuur hoog kan oplopen.

Zonwerend glas biedt veelzijdige mogelijkheden voor verschillende toepassingen, zoals ramen, deuren en serres. Het reguleert de invloed van de zon en zorgt voor een aangenamer binnenklimaat.

Door de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van zonwerend glas kan het worden gebruikt in uiteenlopende situaties, of het nu gaat om een woonhuis, kantoorpand of commerciële ruimte. Het biedt niet alleen bescherming tegen overmatige hitte en schadelijke straling, maar draagt ook bij aan de stijl en uitstraling van het gebouw.

Zonwerend glas en energiebesparing

Bij Glaszetter Prof begrijpen we het belang van energiebesparing en het verminderen van warmteverlies in uw woning of kantoor. Daarom bieden wij zonwerend glas van hoge kwaliteit aan, dat niet alleen helpt om uw interieur koel te houden tijdens warme zomerdagen, maar ook bijdraagt aan een betere isolatie en energie-efficiëntie.

Zonwerend glas is speciaal ontworpen om zonlicht te filteren en de warmte buiten te houden. Dit betekent dat u in de zomer kunt genieten van aangename temperaturen zonder dat u uw airconditioning constant hoeft te gebruiken. Maar de voordelen stoppen daar niet. In de winter werkt zonwerend glas als een isolerende barrière, waardoor warmteverlies wordt verminderd en uw verwarmingssysteem efficiënter kan werken.

Met zonwerend glas kunt u niet alleen genieten van een comfortabele leef- en werkomgeving, maar ook flink besparen op uw energiekosten. De isolerende eigenschappen van het glas zorgen ervoor dat de warmte niet kan ontsnappen, waardoor uw stookkosten aanzienlijk kunnen dalen. Dit is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door minder energie te verbruiken, verkleint u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Zonwerend glas en energiebesparing – de voordelen

• Vermindert warmteverlies in de winter.

• Houdt het interieur koel tijdens warme zomerdagen.

• Verbetert de isolatie.

• Kan leiden tot lagere stookkosten.

• Draagt bij aan een lagere ecologische voetafdruk.

Met zonwerend glas van Glaszetter Prof kunt u genieten van optimaal comfort, energiebesparing en een duurzamere levensstijl. Kies voor kwaliteit en expertise en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Zonwerend glas

Zonwerend glas en comfort

Wanneer het aankomt op comfort, speelt zonwerend glas een essentiële rol. Het biedt talloze voordelen die bijdragen aan een aangename leef- en werkomgeving.

Ten eerste helpt zonwerend glas bij het behouden van een comfortabele binnentemperatuur. Door de warmte van de zon buiten te houden, blijft het binnen koeler, vooral tijdens hete zomerdagen. Hierdoor kunt u genieten van een aangename en verkwikkende atmosfeer in uw woning of kantoor.

Daarnaast vermindert zonwerend glas schittering van de zon. Dit is vooral handig voor ruimtes waar veel gebruik wordt gemaakt van computerschermen of andere elektronische apparaten die gevoelig zijn voor reflecties. Het verminderen van de schittering draagt bij aan een comfortabele werkomgeving, waarin u productief kunt zijn zonder hinderlijke reflecties.

Een ander voordeel van zonwerend glas is de bescherming tegen schadelijke UV-straling. Dit type glas blokkeert een groot deel van de UV-straling die anders door gewoon glas kan dringen. Dit is niet alleen goed voor uw huid, maar ook voor uw meubels en interieur. UV-straling kan namelijk leiden tot verkleuring en schade aan waardevolle bezittingen. Dankzij zonwerend glas kunt u uw interieur veilig en langdurig behouden.

Met zonwerend glas kunt u dus genieten van een comfortabele omgeving waarin de binnentemperatuur aangenaam is, schittering wordt geminimaliseerd en schadelijke UV-straling wordt geblokkeerd. Dit draagt bij aan een betere leef- en werkomgeving waarin u zich volledig kunt ontspannen en concentreren.

Kies voor zonwerend glas van Glaszetter Prof

Klaar om te profiteren van de vele voordelen van zonwerend glas in uw woning of kantoor? Kies dan voor de expertise en ervaring van Glaszetter Prof! Als glaszetters hebben we uitgebreide kennis van zonwerend glas en kunnen we u helpen de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeften.

Bij Glaszetter Prof begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we verschillende opties en advies op maat, zodat u kunt genieten van de vele voordelen die zonwerend glas te bieden heeft. Of het nu gaat om het reguleren van de binnentemperatuur, het verminderen van schittering of het beschermen tegen schadelijke UV-straling, wij hebben de oplossing die bij u past.

Met ons zonwerend glas kunt u niet alleen comfortabeler leven en werken, maar ook energie besparen. Onze hoogwaardige producten zorgen voor optimale isolatie en verminderen het warmteverlies in de winter. Dit betekent lagere stookkosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Kies slim, kies voor Glaszetter Prof

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van zonwerend glas. Bij Glaszetter Prof staan wij voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken en de voordelen van zonwerend glas te ervaren in uw woning of kantoor. Wacht niet langer, kies slim, kies voor Glaszetter Prof!

FAQ

Wat is zonwerend glas?

Zonwerend glas is een speciaal type glas dat zonlicht filtert en warmte buiten houdt, waardoor het binnen koeler blijft. Het beschermt ook tegen schadelijke UV-straling. Er zijn verschillende soorten zonwerend glas beschikbaar met verschillende eigenschappen.

Wat zijn de voordelen van zonwerend glas?

Zonwerend glas biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een beter comfort door de temperaturen gelijkmatig te houden en schadelijke UV-straling te blokkeren. Daarnaast kan het bijdragen aan energiebesparing en de esthetiek van uw gebouw verbeteren.

Waar kan zonwerend glas worden toegepast?

Zonwerend glas kan worden toegepast in ramen, deuren en serres om de invloed van de zon te reguleren. Het is een veelzijdige oplossing die kan worden aangepast aan verschillende situaties.

Hoe kan zonwerend glas helpen bij energiebesparing?

Zonwerend glas helpt bij het verminderen van warmteverlies in de winter en zorgt voor isolatie. Dit kan leiden tot lagere stookkosten en een lagere ecologische voetafdruk.

Op welke manier draagt zonwerend glas bij aan comfort?

Zonwerend glas draagt bij aan comfort doordat het helpt bij het behouden van een aangename binnentemperatuur, het verminderen van schittering van de zon en het blokkeren van schadelijke UV-straling. Dit zorgt voor een comfortabele leef- en werkomgeving.

Waarom zou ik kiezen voor zonwerend glas van Glaszetter Prof?

Bij Glaszetter Prof hebben we expertise en ervaring op het gebied van glaszetten. We bieden verschillende opties en advies op maat, zodat u kunt genieten van de vele voordelen van zonwerend glas in uw woning of kantoor.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

Figuurglas

Figuurglas

Ontdek de charme van figuurglas voor een unieke uitstraling thuis. Stijlvol, privacy behoudend, en veelzijdig in design.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button