• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Voorzetramen

Voorzetramen? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Heeft u ooit overwogen om voorzetramen in uw woning te installeren? Misschien heeft u al gehoord van de voordelen van voorzetramen, maar bent u benieuwd naar hoe ze precies werken en waarom ze een goede keuze kunnen zijn voor uw huis. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over voorzetramen, van hun werking en verschillende typen tot de voordelen en overwegingen bij het gebruik ervan.

Belangrijkste Punten:

 • Voorzetramen zijn extra ramen die aan de binnen- of buitenkant van uw bestaande ramen worden geplaatst.
 • Ze bieden extra isolatie en bescherming tegen geluidsoverlast.
 • Voorzetramen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen, zoals plexiglas en glas in lood.
 • Ze zorgen voor betere warmte-isolatie en geluidsisolatie, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten en kunt genieten van een rustige woonomgeving.
 • Voorzetramen kunnen aan de binnen- of buitenzijde van uw woning worden geïnstalleerd en dragen bij aan duurzaam wonen door het verminderen van CO2-uitstoot en besparingen op de lange termijn.

Wat Zijn Voorzetramen en Hoe Werken Ze?

Voorzetramen zijn extra ramen die aan de binnen- of buitenkant van uw bestaande ramen worden geplaatst. Ze bieden extra isolatie en bescherming tegen geluidsoverlast. Voorzetramen werken als een extra barrière tussen de binnen- en buitenkant van uw huis, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluiden worden gedempt. Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd en zijn beschikbaar in verschillende materialen en stijlen.

Met voorzetramen kunt u de isolatie van uw huis verbeteren. Ze fungeren als een extra laag tussen uw interieur en de buitenlucht, waardoor warmteverlies wordt verminderd. Dit betekent dat uw huis in de winter warmer blijft en uw energieverbruik kan worden verminderd. Daarnaast verminderen voorzetramen ook geluidsoverlast, wat vooral nuttig kan zijn als u in een drukke buurt woont of dicht bij een drukke weg.

De werking van voorzetramen is gebaseerd op het principe van luchtdichtheid en isolatie. Door een extra raam te plaatsen, creëert u een luchtspouw tussen het bestaande raam en het voorzetraam. Deze luchtspouw fungeert als isolatielaag en voorkomt dat warmte via het raam ontsnapt. Bovendien kan de luchtspouw ook dienen als demper voor geluidsgolven, waardoor geluidshinder wordt verminderd.

De materialen en stijlen van voorzetramen kunnen variëren, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Er zijn voorzetramen verkrijgbaar in materialen zoals aluminium, hout of kunststof. Daarnaast zijn er verschillende stijlen, zoals vaste voorzetramen of voorzetramen die u kunt openen voor ventilatie. Door te kiezen voor voorzetramen die passen bij de stijl van uw huis, kunt u zowel de functionaliteit als het uiterlijk van uw ramen verbeteren.

De Verschillende Typen Voorzetramen

Er zijn verschillende typen voorzetramen beschikbaar die kunnen worden geïnstalleerd in uw woning. Twee populaire opties zijn voorzetramen van plexiglas en glas in lood. Beide typen voorzetramen hebben hun eigen unieke eigenschappen en esthetische kenmerken.

Voorzetramen van Plexiglas

Voorzetramen van plexiglas zijn een uitstekende keuze vanwege hun lichtgewicht en isolerende eigenschappen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plexiglas materiaal dat duurzaam en langdurig is. Deze voorzetramen bieden een goede thermische isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en uw energieverbruik efficiënter wordt. Daarnaast zijn ze ook geluiddempend, waardoor ze kunnen bijdragen aan een stillere en rustigere woonomgeving.

voorzetramen van plexiglas

Glas in Lood Voorzetramen

Glas in lood voorzetramen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan uw woning. Ze voegen karakter, stijl en een vleugje nostalgie toe. Deze voorzetramen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke smaak en interieur. Glas in lood voorzetramen bieden niet alleen isolatie, maar ook privacy. Ze creëren een sfeervolle ambiance met hun kleurrijke en gebrandschilderde glaspanelen. Deze bijzondere ramen kunnen een echte eyecatcher zijn en uw woning een unieke uitstraling geven.

Of u nu kiest voor voorzetramen van plexiglas of glas in lood, beide opties bieden voordelen op het gebied van isolatie en esthetiek. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van uw persoonlijke voorkeur, budget en de specifieke behoeften van uw woning.

De Voordelen van Voorzetramen Installatie

Het installeren van voorzetramen heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgen voorzetramen voor een betere warmte-isolatie, waardoor u energie kunt besparen op uw verwarmingskosten. Ook bieden voorzetramen geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige woonomgeving. Daarnaast verbeteren voorzetramen de veiligheid en beveiliging van uw woning, omdat ze extra bescherming bieden tegen inbraak en schade door stormen.

Voordelen van Voorzetramen Installatie
Betere warmte-isolatie
Geluidsisolatie voor een rustige woonomgeving
Verbeterde veiligheid en beveiliging tegen inbraak en schade

Waarom Voorzetramen? Isolatieglas vs. Dubbelglas

Voorzetramen bieden talrijke voordelen ten opzichte van isolatieglas en dubbelglas. Ze zijn een uitstekende keuze voor het verbeteren van zowel de warmte-isolatie als de geluidsisolatie in uw woning. Hieronder bespreken we waarom voorzetramen een slimme investering zijn voor uw huis.

Warmte-isolatie en Energiebesparing met Voorzetramen

Voorzetramen vormen een extra laag isolatie die de warmteoverdracht van buiten naar binnen en vice versa reduceert. Door het plaatsen van voorzetramen kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten doordat u minder afhankelijk bent van verwarming en airconditioning. De isolerende werking van voorzetramen helpt om de warmte binnen te houden tijdens koude winters en de warmte buiten te houden tijdens hete zomers.

warmte-isolatie met voorzetramen

Daarnaast draagt het verbeteren van de warmte-isolatie met voorzetramen bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk door de CO2-uitstoot te beperken. Het verminderde energieverbruik leidt tot een verlaagde vraag naar fossiele brandstoffen, waardoor u meehelpt aan het behoud van het milieu.

Geluidsisolatie Voordelen

Voorzetramen bieden ook uitstekende geluidsisolatievoordelen. Ze reduceren omgevingsgeluiden en buitengeluiden, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige leefomgeving. Of u nu in een drukke stad woont, aan een drukke straat of in de buurt van een luchthaven, voorzetramen helpen om storende geluiden van buitenaf te verminderen, zodat u zich beter kunt concentreren, ontspannen en genieten van uw thuisomgeving.

Met voorzetramen kunt u het geluidsniveau in uw huis aanzienlijk verminderen en een comfortabele leefomgeving creëren. Of het nu gaat om verkeerslawaai, bouwwerkzaamheden of buren die lawaai maken, voorzetramen bieden een effectieve oplossing om ongewenste geluiden buiten te houden.

Conclusie: Met de warmte- en geluidsisolatievoordelen die voorzetramen bieden, kunt u genieten van een energiezuinige, comfortabele en rustige woonomgeving. Ze zijn een waardevolle investering voor uw woning, die niet alleen leidt tot lagere energiekosten, maar ook bijdraagt aan het in stand houden van het milieu en uw algehele welzijn.

Potentiële Nadelen en Overwegingen bij Voorzetramen

Hoewel voorzetramen vele voordelen bieden, moeten we ook rekening houden met enkele mogelijke nadelen en overwegingen. Het is belangrijk om te begrijpen dat voorzetramen regelmatig onderhoud vereisen om ze in goede staat te houden. Dit onderhoud kan bestaan uit het schoonmaken van de ramen en het controleren op eventuele schade of slijtage. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u ervoor zorgen dat uw voorzetramen optimaal functioneren en lang meegaan.

Een ander aspect om te overwegen is de duurzaamheid van voorzetramen. Hoewel ze over het algemeen duurzaam zijn en een lange levensduur hebben, kunnen sommige materialen gevoeliger zijn voor beschadigingen dan andere. Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen en de juiste zorg te dragen voor uw voorzetramen om hun duurzaamheid te maximaliseren.

Het installatieproces van voorzetramen moet zorgvuldig worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ze correct worden geplaatst en goed functioneren. Het is raadzaam om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat de installatie nauwkeurig wordt uitgevoerd en dat er geen problemen ontstaan. Houd er ook rekening mee dat de kosten van de installatie kunnen variëren, afhankelijk van het type voorzetraam en de complexiteit van de installatie.

Over het algemeen zijn de nadelen en overwegingen bij het gebruik van voorzetramen beheersbaar en wegen ze doorgaans niet op tegen de vele voordelen die ze bieden. Met een goed onderhoudsplan, de juiste materiaalkeuze en de professionele installatie kunt u optimaal profiteren van de isolerende en geluidswerende eigenschappen van voorzetramen.

Voorzetramen aan de Buitenzijde van je Woning

Voorzetramen kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw woning worden geïnstalleerd. Wanneer u voorzetramen aan de buitenzijde plaatst, profiteert u van extra bescherming tegen weersinvloeden en een verhoogde energie-efficiëntie van uw woning. Deze ramen dienen als een extra laag isolatie tussen de buitenlucht en de binnenkant van uw huis, waardoor warmteverlies wordt verminderd.

Het installeren van voorzetramen aan de buitenzijde van uw woning heeft verschillende voordelen. Naast isolatie kunnen deze ramen ook geluidsisolatie bieden, waardoor u kunt genieten van een stillere en rustigere woonomgeving. Ze zijn ook eenvoudig te onderhouden en kunnen worden geleverd in verschillende stijlen en materialen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de uitstraling van uw woning.

Om u een beter beeld te geven, bekijk onderstaande afbeelding:

Hoe Voorzetramen bijdragen aan Duurzaam Wonen

Door het gebruik van voorzetramen kunt u actief bijdragen aan duurzaam wonen. Voorzetramen bieden namelijk verschillende milieuvoordelen, waaronder de reductie van CO2-uitstoot en lange termijn besparingen.

Reductie van CO2-uitstoot

Voorzetramen spelen een essentiële rol in het verminderen van de CO2-uitstoot van uw woning. Door het plaatsen van voorzetramen wordt het energieverbruik voor verwarming verminderd. De extra isolatie die voorzetramen bieden, zorgt ervoor dat warmteverlies wordt geminimaliseerd en het binnenklimaat beter op temperatuur blijft. Dit resulteert in een efficiëntere verwarming, waardoor er minder energie nodig is. Met deze energiebesparing wordt de CO2-uitstoot van uw woning gereduceerd, waardoor u een positieve bijdrage levert aan een duurzamere leefomgeving.

Lange Termijn Besparingen

Naast de milieuvoordelen bieden voorzetramen ook aanzienlijke lange termijn besparingen. Door het verminderen van het energieverbruik voor verwarming, kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Voorzetramen bieden namelijk een extra isolatielaag, waardoor er minder warmte verloren gaat via de ramen. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van uw verwarmingssysteem, wat resulteert in lagere stookkosten. Op de lange termijn kunnen deze besparingen aanzienlijk oplopen, waardoor u uw investering in voorzetramen kunt terugverdienen en zelfs geld kunt besparen.

Conclusie

In dit artikel hebben we uitgebreid gesproken over voorzetramen en alle aspecten die komen kijken bij het gebruik ervan in uw woning. We hebben uitgelegd wat voorzetramen zijn, hoe ze werken en welke typen voorzetramen er beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we ook de voordelen van het installeren van voorzetramen besproken, zoals verbeterde warmte-isolatie, geluidsisolatie en verhoogde veiligheid.

Onze eindgedachten over voorzetramen zijn zeer positief. Ze bieden een effectieve en kostenefficiënte oplossing om uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken. Door het verminderen van warmteverlies en geluidsoverlast kunt u besparen op energiekosten en genieten van een rustige leefomgeving.

Aanbevelingen voor Potentiële Kopers

Voor potentiële kopers die overwegen om voorzetramen te installeren, raden we aan om onze aanbevelingen te volgen. Allereerst is het belangrijk om uw specifieke behoeften en budget in overweging te nemen bij het kiezen van het juiste type voorzetraam. Plexiglas voorzetramen zijn ideaal als u op zoek bent naar goede isolatie, terwijl glas in lood voorzetramen uw interieur een unieke uitstraling kunnen geven.

Ten tweede adviseren wij om professionele installatie te overwegen om ervoor te zorgen dat de voorzetramen correct worden geplaatst en optimaal presteren. Zoek naar een betrouwbare en ervaren installateur om ervoor te zorgen dat het installatieproces soepel verloopt.

Al met al zijn voorzetramen een waardevolle toevoeging aan uw huis. Ze bieden vele voordelen en kunnen bijdragen aan een duurzame en comfortabele leefomgeving. Overweeg om voorzetramen te installeren en geniet van de vele voordelen die ze te bieden hebben.

FAQ

Wat zijn voorzetramen en hoe werken ze?

Voorzetramen zijn extra ramen die aan de binnen- of buitenkant van uw bestaande ramen worden geplaatst. Ze bieden extra isolatie en bescherming tegen geluidsoverlast. Voorzetramen werken als een extra barrière tussen de binnen- en buitenkant van uw huis, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluiden worden gedempt. Ze kunnen eenvoudig worden gemonteerd en zijn beschikbaar in verschillende materialen en stijlen.

Welke verschillende typen voorzetramen zijn er?

Er zijn verschillende typen voorzetramen beschikbaar. Voorzetramen van plexiglas zijn relatief lichtgewicht en bieden goede isolatie. Ze zijn ook duurzaam en hebben een lange levensduur. Glas in lood voorzetramen voegen karakter en stijl toe aan uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke smaak en interieur.

Wat zijn de voordelen van het installeren van voorzetramen?

Het installeren van voorzetramen heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgen voorzetramen voor een betere warmte-isolatie, waardoor u energie kunt besparen op uw verwarmingskosten. Ook bieden voorzetramen geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige woonomgeving. Daarnaast verbeteren voorzetramen de veiligheid en beveiliging van uw woning, omdat ze extra bescherming bieden tegen inbraak en schade door stormen.

Waarom zijn voorzetramen een goede keuze in vergelijking met isolatieglas en dubbelglas?

Voorzetramen bieden verschillende voordelen ten opzichte van isolatieglas en dubbelglas. Ze zorgen voor betere warmte-isolatie, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Daarnaast bieden ze ook superieure geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige woonomgeving zonder storende geluiden van buitenaf.

Zijn er nadelen of overwegingen bij het gebruik van voorzetramen?

Ondanks de vele voordelen van voorzetramen zijn er ook enkele potentiële nadelen en overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden. Voorzetramen vereisen regelmatig onderhoud om ze in goede staat te houden. Ook moet het installatieproces zorgvuldig worden uitgevoerd en kunnen de kosten variëren afhankelijk van het type voorzetraam en de complexiteit van de installatie.

Kan ik voorzetramen aan de buitenzijde van mijn woning installeren?

Ja, voorzetramen kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw woning worden geïnstalleerd. Voorzetramen aan de buitenzijde bieden extra bescherming tegen weersinvloeden en verhogen de energie-efficiëntie van uw woning. Ze zijn ook eenvoudig te onderhouden en kunnen in verschillende stijlen en materialen worden geleverd.

Hoe dragen voorzetramen bij aan duurzaam wonen?

Het gebruik van voorzetramen draagt bij aan duurzaam wonen. Ze verminderen de hoeveelheid CO2-uitstoot door het verminderen van het energieverbruik voor verwarming. Daarnaast kunnen voorzetramen op de lange termijn besparingen opleveren vanwege energiebesparing en lagere verwarmingskosten.

Wat zijn de eindgedachten over voorzetramen en hebt u aanbevelingen voor potentiële kopers?

In onze eindgedachten over voorzetramen benadrukken we nogmaals de voordelen van voorzetramen en hoe ze kunnen bijdragen aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. We bieden ook aanbevelingen voor potentiële kopers die overwegen om voorzetramen te installeren in hun woning.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button