• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u de veiligheid en stijl van uw huis of kantoor kunt verbeteren? Het antwoord ligt in veiligheidsglas. Maar wat maakt veiligheidsglas zo bijzonder? En hoe kan het bijdragen aan het creëren van een veilige en stijlvolle omgeving? Bij Glaszetter Prof hebben we de antwoorden voor u.

Veiligheidsglas is meer dan alleen een gewone glassoort. Het is een speciaal type glas dat bestand is tegen breken. Maar wat maakt het zo sterk? En waarom is het bestand tegen impact? Bij Glaszetter Prof, dé expert op het gebied van veiligheidsglas, leggen we u graag alles uit wat u moet weten.

Benieuwd naar de voordelen van veiligheidsglas en hoe het toegepast kan worden in diverse situaties? Of wilt u meer weten over Glaszetter Prof en onze expertise op het gebied van veiligheidsglas? Blijf lezen en ontdek hoe veiligheidsglas uw huis of kantoor veiliger en stijlvoller kan maken.

Belangrijkste punten

 • Veiligheidsglas is bestand tegen breken en vermindert het risico op verwondingen.
 • Veiligheidsglas zorgt voor een verhoogde veiligheid en is bestand tegen inbraakpogingen.
 • Het biedt bescherming tegen extreme weersomstandigheden zoals harde wind en hagel.
 • Veiligheidsglas heeft geluidsisolerende eigenschappen en vermindert geluidsoverlast.
 • Het is veelzijdig en kan worden gebruikt voor ramen, deuren, trappen, balustrades en meer.

Wat is veiligheidsglas?

Veiligheidsglas is een speciale glassoort die bestand is tegen breken. Het wordt gemaakt door thermische behandeling of het lamineren van meerdere glaslagen met behulp van een speciale tussenlaag. Dit zorgt ervoor dat het glas veel sterker en duurzamer is dan gewoon glas. Veiligheidsglas is bestand tegen impact en kan in geval van breuk in kleine stukjes uiteenvallen, wat het risico op verwondingen vermindert.

Type veiligheidsglasProductieprocesEigenschappen
Gehard veiligheidsglasThermische behandelingBestand tegen impact en hitte, breekt in kleine stukjes
Gelaagd veiligheidsglasLamineren van glaslagen met tussenlaagBestand tegen impact, biedt extra veiligheid, blijft intact bij breuk

Veiligheidsglas biedt vele voordelen en is daarom een populaire keuze voor zowel huizen als kantoren. Het zorgt niet alleen voor een veiligere omgeving, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Bij Glaszetter Prof kunnen we u helpen bij het kiezen en installeren van het juiste veiligheidsglas dat aan uw behoeften voldoet.

Veiligheidsglas

Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en toepassingen:

 • Gehard veiligheidsglas: Dit glas wordt geproduceerd door middel van thermische behandeling, waardoor het hitte- en impactbestendig is. Bij breuk valt het glas uiteen in kleine, onscherpe stukjes.
 • Gelaagd veiligheidsglas: Dit type glas bestaat uit meerdere glaslagen die met een speciale tussenlaag verbonden zijn. Het biedt extra veiligheid, doordat het glas bij breuk intact blijft en niet uiteenvalt in scherven.
 • Polycarbonaat veiligheidsglas: Dit glas is gemaakt van polycarbonaat, een slagvast materiaal dat extreem duurzaam is. Het wordt vaak gebruikt in situaties waar extra stevigheid en bescherming nodig is, zoals bij beveiligingsglas en kogelwerend glas.

Het kiezen van het juiste type veiligheidsglas hangt af van uw specifieke behoeften en toepassingen. Onze experts bij Glaszetter Prof staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning of kantoor.

Voordelen van veiligheidsglas

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van veiligheidsglas. Ten eerste zorgt het voor een verhoogde veiligheid, omdat het bestand is tegen inbraakpogingen en ongelukken. Het is ook duurzaam en kan extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en hagel, weerstaan. Daarnaast heeft veiligheidsglas ook geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd. Een ander voordeel is de veelzijdigheid van veiligheidsglas. Het kan worden gebruikt voor ramen, deuren, trappen, balustrades en zelfs douchewanden.

Bij Glaszetter Prof bieden we verschillende soorten veiligheidsglas aan, waaronder ook polycarbonaat, een zeer stevig en slagvast materiaal.

Polycarbonaat veiligheidsglas

Toepassingen van veiligheidsglas

Veiligheidsglas kan worden gebruikt in diverse toepassingen binnen en buiten uw huis of kantoor. Het biedt niet alleen bescherming, maar zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling. Bij Glaszetter Prof weten we precies hoe veiligheidsglas op de juiste manier kan worden toegepast om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ramen en deuren

Een van de meest voorkomende toepassingen van veiligheidsglas is voor ramen en deuren. Veiligheidsglas biedt bescherming tegen inbraken en ongelukken, waardoor u zich veiliger voelt in uw huis of kantoor. Het sterke en duurzame glas is bestand tegen schokken en geeft indringers minder kans om binnen te dringen. Daarnaast zorgt veiligheidsglas voor een verbeterde geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige omgeving.

Glazen balustrades en trappen

Als u op zoek bent naar een veilige en tegelijkertijd elegante oplossing voor uw trap of balustrade, dan is veiligheidsglas de perfecte keuze. Het transparante glas zorgt ervoor dat het zicht niet wordt belemmerd, terwijl de stevigheid en duurzaamheid ervoor zorgen dat de veiligheid altijd gewaarborgd is. Of het nu gaat om een binnen- of buitentoepassing, glazen balustrades en trappen voegen een moderne uitstraling toe aan elke ruimte.

Douchewanden en badkamerkasten

Veiligheidsglas wordt ook vaak gebruikt voor douchewanden en badkamerkasten. Het biedt niet alleen bescherming tegen mogelijke ongelukken, zoals het breken van glas, maar geeft ook een moderne uitstraling aan uw badkamer. Het transparante glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat het licht mooi doorstromen, terwijl de veiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Winkels en kantoren

Veiligheidsglas wordt ook veel toegepast in winkels en kantoren. Het biedt bescherming aan waardevolle spullen, zoals producten in een winkel of belangrijke documenten in een kantoorruimte. Tegelijkertijd behoudt het transparante glas een open en uitnodigende uitstraling, waardoor klanten en medewerkers zich veilig en welkom voelen.

Met de veelzijdigheid van veiligheidsglas zijn de toepassingsmogelijkheden eindeloos. Of u nu op zoek bent naar extra bescherming of een stijlvolle upgrade voor uw interieur, veiligheidsglas is de ideale keuze. Bij Glaszetter Prof staan we klaar om u te adviseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan al uw wensen voldoen.

Glaszetter Prof: Uw expert in veiligheidsglas

Bij Glaszetter Prof zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van veiligheidsglas. Als erkende glaszetters hebben we jarenlange ervaring en bieden we hoogwaardige producten en vakmanschap. Ons team van deskundige glaszetters staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw woning of kantoor.

Of u nu veiligheidsglas nodig heeft voor uw ramen, deuren, trappen, balustrades of douchewanden, wij hebben de expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Ons veiligheidsglas is van de hoogste kwaliteit en voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw omgeving goed beschermd is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over veiligheidsglas en de vele voordelen die het biedt. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Kies voor Glaszetter Prof en maak uw omgeving veiliger en stijlvoller met ons hoogwaardige veiligheidsglas.

FAQ

Wat is veiligheidsglas?

Veiligheidsglas is een speciale glassoort die bestand is tegen breken. Het wordt gemaakt door thermische behandeling of het lamineren van meerdere glaslagen met behulp van een speciale tussenlaag. Dit zorgt ervoor dat het glas veel sterker en duurzamer is dan gewoon glas. Veiligheidsglas is bestand tegen impact en kan in geval van breuk in kleine stukjes uiteenvallen, wat het risico op verwondingen vermindert.

Wat zijn de voordelen van veiligheidsglas?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van veiligheidsglas. Ten eerste zorgt het voor een verhoogde veiligheid, omdat het bestand is tegen inbraakpogingen en ongelukken. Het is ook duurzaam en kan extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en hagel, weerstaan. Daarnaast heeft veiligheidsglas ook geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd. Een ander voordeel is de veelzijdigheid van veiligheidsglas. Het kan worden gebruikt voor ramen, deuren, trappen, balustrades en zelfs douchewanden. Bij Glaszetter Prof bieden we verschillende soorten veiligheidsglas aan, waaronder ook polycarbonaat, een zeer stevig en slagvast materiaal.

Op welke manieren kan veiligheidsglas worden toegepast?

Veiligheidsglas kan worden gebruikt in diverse toepassingen binnen en buiten uw huis of kantoor. Het wordt vaak gebruikt voor ramen en deuren, waar het bescherming biedt tegen inbraken en ongelukken. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor glazen balustrades en trappen, waar het een veilige omgeving creëert zonder het zicht te belemmeren. In badkamers wordt veiligheidsglas gebruikt voor douchewanden en badkamerkasten, waar het de veiligheid verhoogt en een moderne uitstraling geeft. Ook kan veiligheidsglas worden toegepast in winkels en kantoren, waar het bescherming biedt aan waardevolle spullen en tegelijkertijd een transparante uitstraling behoudt.

Waarom kiezen voor Glaszetter Prof voor veiligheidsglas?

Bij Glaszetter Prof zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van veiligheidsglas. Als erkende glaszetters hebben we jarenlange ervaring en bieden we hoogwaardige producten en vakmanschap. Of u nu op zoek bent naar veiligheidsglas voor uw woning of kantoor, wij hebben de oplossing op maat voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over veiligheidsglas en hoe het uw omgeving veiliger en stijlvoller kan maken.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Figuurglas

Figuurglas

Ontdek de charme van figuurglas voor een unieke uitstraling thuis. Stijlvol, privacy behoudend, en veelzijdig in design.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button