• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Triple glas

Triple glas? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Wist je dat je met hoogwaardig triple glas niet alleen kunt genieten van een comfortabele leefomgeving, maar ook kunt bijdragen aan energiebesparing en duurzaamheid? In dit artikel laten we je kennismaken met triple glas en ontdek je waarom steeds meer mensen kiezen voor deze isolerende en energiezuinige oplossing voor hun woning.

Heb je je ooit afgevraagd hoe triple glas werkt en wat de voordelen zijn ten opzichte van traditioneel dubbel glas? En is triple glas echt zo efficiënt als wordt beweerd? Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer terwijl we je meenemen in de wereld van hoogwaardig triple glas.

Belangrijkste Punten

 • Triple glas biedt hoogwaardige isolatie, waardoor je kunt besparen op energiekosten.
 • Het zorgt voor een comfortabele leefomgeving met uitstekende geluidsdemping.
 • Triple glas is een duurzame keuze die bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.
 • Het kan worden toegepast in ramen, deuren, serres en gevels.
 • Glaszetter Prof biedt hoogwaardige kwaliteit en professionele installatie van triple glas.

Wat is triple glas?

Triple glas, ook wel bekend als isolerend glas, bestaat uit drie glaslagen met daartussen twee luchtkamers. Deze extra glaslaag zorgt voor uitstekende thermische isolatie en geluidsisolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en geluid van buitenaf wordt gedempt. Dit resulteert in een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Met drie glaslagen biedt triple glas een hogere isolatiewaarde dan traditioneel dubbel glas. De luchtkamers tussen de glaslagen fungeren als een bufferzone, waardoor warmteoverdracht wordt vertraagd. Dit helpt om de binnentemperatuur op peil te houden tijdens zowel koude winters als hete zomers.

Bovendien heeft triple glas uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. De extra glaslaag en de luchtkamers helpen om geluidstrillingen van buitenaf te verminderen, waardoor je kunt genieten van een rustige en stille leefomgeving.

Deze combinatie van thermische isolatie en geluidsisolatie maakt triple glas een ideale keuze voor woningen die optimale isolatie, comfort en energiezuinigheid vereisen.

isolatie met triple glas

Voordelen van triple glas
Uitstekende thermische isolatie
Superieure geluidsisolatie
Minimaal warmteverlies
Efficiënter energieverbruik

Voordelen van triple glas

Triple glas biedt diverse voordelen voor jouw woning. Dankzij de optimale isolatie van triple glas bespaar je op energiekosten, doordat er minder warmte verloren gaat. Daarnaast zorgt triple glas ook voor een betere geluidsdemping, waardoor je minder last hebt van geluiden van buitenaf. Dit draagt bij aan het comfort in je woning. Bovendien is triple glas duurzaam, omdat het bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot en minder energieverbruik.

Met triple glas geniet je van:

 • Optimale isolatie voor energiebesparing
 • Verbeterde geluidsdemping voor meer rust en stilte
 • Verhoogd comfort in je woning
 • Duurzaamheid en bijdrage aan een groenere leefomgeving

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van triple glas blijft de warmte beter binnen en de kou buiten. Hierdoor hoef je minder te stoken, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een lagere energierekening. Bovendien draagt triple glas bij aan een betere geluidsisolatie, waardoor geluiden van buitenaf gedempt worden en je kunt genieten van een rustige en vredige leefomgeving.

Daarnaast zorgt triple glas voor een verhoogd comfort in je woning. Doordat warmteverlies wordt geminimaliseerd, blijft de temperatuur binnenshuis constant en aangenaam. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat, zonder last te hebben van koude tocht of warmteoverlast.

Tot slot is triple glas een duurzame keuze voor je woning. Door te kiezen voor triple glas draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot en verminder je je energieverbruik. Dit heeft een positieve impact op het milieu en draagt bij aan een groenere en duurzamere leefomgeving voor toekomstige generaties.

optimale isolatie

Toepassingen van triple glas

Triple glas biedt veelzijdige toepassingen voor verschillende onderdelen van je woning. Of je nu bezig bent met het vervangen van ramen, deuren, serres of gevels, triple glas is een uitstekende keuze die bijdraagt aan een aangename leefomgeving. Met zijn hoogwaardige isolatieprestaties zorgt triple glas voor een comfortabel en energiezuinig huis.

Triple glas kan gebruikt worden voor:

 • Ramen
 • Deuren
 • Serres
 • Gevels

Of je nu enkele ramen wilt vervangen of een volledige verbouwing plant, triple glas levert altijd de gewenste isolatieprestaties en draagt bij aan een duurzame oplossing voor je huis. Dankzij de thermische isolatie zorgt triple glas ervoor dat warmteverlies geminimaliseerd wordt en je energiekosten bespaart. Bovendien biedt triple glas uitstekende geluidsisolatie, waardoor je een rustige en stille leefomgeving creëert.

Voordelen van triple glas voor verschillende toepassingen

Triple glas biedt verschillende voordelen, afhankelijk van de toepassing. Hier zijn enkele voordelen van triple glas voor specifieke toepassingen:

ToepassingVoordelen
RamenBetere thermische en geluidsisolatie, verhoogd comfort
DeurenVerbeterde energie-efficiëntie, verminderde tocht
SerresGecontroleerde temperatuur, verminderde condensatie
GevelsVerbeterde energieprestaties, esthetische uitstraling

Zoals je ziet, biedt triple glas vele voordelen voor verschillende toepassingen in je woning. Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, energiebesparing of een comfortabelere leefomgeving, triple glas voldoet aan al je wensen en behoeften.

Referenties

“Triple glas heeft echt een groot verschil gemaakt in ons huis. Niet alleen is de temperatuur veel constanter, maar we hebben ook minder last van geluidsoverlast van buitenaf. Ik zou het zeker aanraden!” – Familie Jansen

Hoogwaardig triple glas bij Glaszetter Prof

Bij Glaszetter Prof vind je hoogwaardig triple glas van topkwaliteit. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van het glas, waardoor je verzekerd bent van een optimale prestatie. We bieden ook deskundig advies bij het kiezen van de juiste glassoort voor jouw specifieke situatie.

Als toonaangevende glaszetter hebben we een reputatie opgebouwd van hoogwaardige kwaliteit en professionele installatie. Wij begrijpen het belang van goed geïnstalleerd triple glas voor het behalen van optimale isolatie en comfort in je woning.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw ramen, deuren, serres of gevels. Of het nu gaat om thermische isolatie, geluidsdemping of beide, wij hebben het juiste triple glas voor jou.

Kies voor Glaszetter Prof en geniet van de voordelen van triple glas in jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen met hoogwaardige kwaliteit, professionele installatie en deskundig advies.

FAQ

Wat is triple glas?

Triple glas, ook wel bekend als isolerend glas, bestaat uit drie glaslagen met daartussen twee luchtkamers. Deze extra glaslaag zorgt voor uitstekende thermische isolatie en geluidsisolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en geluid van buitenaf wordt gedempt. Dit resulteert in een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Wat zijn de voordelen van triple glas?

Triple glas biedt diverse voordelen voor jouw woning. Dankzij de optimale isolatie van triple glas bespaar je op energiekosten, doordat er minder warmte verloren gaat. Daarnaast zorgt triple glas ook voor een betere geluidsdemping, waardoor je minder last hebt van geluiden van buitenaf. Dit draagt bij aan het comfort in je woning. Bovendien is triple glas duurzaam, omdat het bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot en minder energieverbruik.

Waar kan triple glas worden toegepast?

Triple glas kan worden toegepast in verschillende onderdelen van je woning, zoals ramen, deuren, serres en gevels. Het biedt uitstekende isolatieprestaties en draagt bij aan een aangename leefomgeving. Of je nu je huidige ramen wilt vervangen of een nieuwe woning bouwt, triple glas is een goede keuze.

Waar kan ik hoogwaardig triple glas vinden?

Bij Glaszetter Prof vind je hoogwaardig triple glas van topkwaliteit. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van het glas, waardoor je verzekerd bent van een optimale prestatie. We bieden ook deskundig advies bij het kiezen van de juiste glassoort voor jouw specifieke situatie. Kies voor Glaszetter Prof en geniet van de voordelen van triple glas in jouw woning.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

Figuurglas

Figuurglas

Ontdek de charme van figuurglas voor een unieke uitstraling thuis. Stijlvol, privacy behoudend, en veelzijdig in design.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button