• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Triple glas plaatsen

Triple glas plaatsen? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Overweegt u om uw huis te renoveren en energie te besparen? Dan is het plaatsen van triple glas misschien wel de oplossing waar u naar op zoek bent. Maar wat maakt triple glas zo speciaal? En hoe kunt u dit glas laten installeren door een professionele glaszetter? In dit artikel ontdekt u alles wat u moet weten over triple glas plaatsen, de voordelen ervan en waarom het een slimme investering kan zijn voor uw woning.

Belangrijkste Punten:

 • Triple glas plaatsen kan uw woning duurzamer maken en energiekosten verlagen.
 • Het bestaat uit drie glasplaten en biedt verbeterde thermische isolatie en geluidsisolatie.
 • Triple glas heeft vele voordelen ten opzichte van traditioneel dubbelglas.
 • Het is mogelijk om triple glas in bestaande kozijnen te plaatsen, maar er kunnen aanpassingen nodig zijn.
 • De kosten van triple glas inclusief plaatsen kunnen variëren, dus vraag een prijsopgave aan bij een professionele glaszetter.

Bent u klaar om uw woning te upgraden naar een hoger niveau van energie-efficiëntie? Ga met ons mee terwijl we dieper ingaan op de voordelen van triple glas plaatsen, hoe het uw huis kan verbeteren en hoe u kunt profiteren van een professionele glaszetter voor uw glasrenovatie.

Wat is triple glas (hr+++ glas) en wat zijn de voordelen?

Triple glas, ook wel bekend als hr+++ glas, is een type isolerende beglazing dat bestaat uit drie glasplaten met twee lagen lucht of gasertussen. Deze opbouw zorgt voor verbeterde thermische isolatie en geluidsisolatie. Triple glas biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel dubbelglas, waaronder:

Definitie van triple glas

Triple glas bestaat uit drie glasplaten die parallel aan elkaar zijn geplaatst, met twee spouwen ertussen. De spouwen kunnen gevuld zijn met lucht of een isolerend gas, zoals argon of krypton. Dit zorgt voor een betere thermische isolatie dan enkel glas of traditioneel dubbelglas.

Voordelen van triple glas ten opzichte van traditioneel dubbelglas

 • Energie-efficiëntie: Triple glas heeft een hogere isolatiewaarde dan traditioneel dubbelglas, waardoor warmteverlies via de ramen wordt verminderd. Hierdoor hoeft u minder te stoken om uw woning op een comfortabele temperatuur te houden, wat resulteert in lagere energiekosten.
 • Geluidsisolatie: Door de extra glasplaat en spouw is triple glas effectiever in het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf. Dit kan vooral voordelig zijn als u in een drukke omgeving woont of dicht bij een weg of vliegveld.
 • Verhoogd comfort: Triple glas zorgt voor een betere temperatuur- en vochtigheidsregulering in uw woning, wat bijdraagt aan een aangenamer binnenklimaat en verhoogd comfort.
 • Lagere energiekosten: Doordat triple glas de warmte beter vasthoudt, hoeft uw verwarmingssysteem minder hard te werken om de gewenste temperatuur te behouden. Hierdoor kunt u besparen op uw energiekosten op de lange termijn.

Deze voordelen maken triple glas een uitstekende keuze voor het verbeteren van de isolatie en efficiëntie van uw woning.

Hoeveel beter is triple glas?

Triple glas biedt significant betere warmte-isolatie dan traditioneel dubbelglas. Het heeft een hogere U-waarde, wat betekent dat het minder warmteverlies toelaat. In vergelijking met dubbelglas kan triple glas het warmteverlies met wel 50% verminderen. Bovendien biedt triple glas ook verbeterde geluidsisolatie, waardoor het geluid van buitenaf aanzienlijk wordt verminderd.

Vergelijking warmte-isolatie

Triple glas heeft een hogere isolatiewaarde dan traditioneel dubbelglas. Dit betekent dat het beter in staat is om warmte binnen te houden en kou buiten te houden. De hogere U-waarde van triple glas zorgt voor minder warmteverlies, waardoor uw woning efficiënter wordt verwarmd en u kunt besparen op stookkosten. In vergelijking met dubbelglas kan triple glas het warmteverlies met wel 50% verminderen.

Geluidsisolatie verbeteringen

Een ander voordeel van triple glas is de verbeterde geluidsisolatie. Het extra glasblad en de lagen lucht of gasertussen helpen geluidstrillingen van buitenaf effectiever te dempen, waardoor het geluid dat uw huis binnendringt aanzienlijk wordt verminderd. Dit zorgt voor een rustigere en aangenamere binnenomgeving, vooral in drukke stedelijke gebieden of in de buurt van snelwegen of vliegvelden.

KenmerkenTriple GlasTraditioneel Dubbelglas
IsolatiewaardeBeterMinder goed
Warmteverlies50% minderMeer
GeluidsisolatieVerbeterdMinder effectief

Kan er triple glas in bestaande kozijnen?

In de meeste gevallen is het mogelijk om triple glas in bestaande kozijnen te plaatsen. Dit is een uitstekende mogelijkheid om de isolatie van uw woning te verbeteren en energie te besparen. Echter, het is belangrijk om rekening te houden met de staat en afmetingen van de kozijnen.

Afhankelijk van de situatie kunnen er aanpassingen aan de kozijnen nodig zijn om triple glas te kunnen plaatsen. Een professionele glaszetter kan beoordelen of uw bestaande kozijnen geschikt zijn voor het installeren van triple glas en de benodigde aanpassingen uitvoeren indien nodig.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van triple glas in uw bestaande kozijnen? Neem contact op met een ervaren glaszetter om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken en een deskundig advies te ontvangen.

Triple glas in bestaande kozijnen

Wat kost triple glas inclusief plaatsen?

De kosten van triple glas inclusief plaatsen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de afmetingen van het glas, het aantal ramen dat u wilt laten voorzien van triple glas en de moeilijkheidsgraad van de installatie.

Om een nauwkeurige schatting te krijgen van de kosten van triple glas inclusief plaatsen, raden wij u aan om een prijsopgave aan te vragen bij een professionele glaszetter. Door een offerte op maat te laten maken op basis van uw specifieke situatie, kunt u een duidelijk beeld krijgen van de totale kosten.

Een glaszetter zal uw woning inspecteren, de benodigde materialen bepalen en de arbeidskosten in kaart brengen. Op basis hiervan kan er een prijsopgave worden opgesteld, zodat u precies weet wat u kunt verwachten qua kosten voor het plaatsen van triple glas.

Het is belangrijk om te investeren in een ervaren en betrouwbare glaszetter voor het plaatsen van triple glas. Hoewel de kosten initieel hoger kunnen zijn dan bijvoorbeeld dubbelglas, biedt triple glas aanzienlijke voordelen op het gebied van isolatie en energiebesparing. Door te kiezen voor kwaliteit en vakmanschap, kunt u optimaal profiteren van de voordelen die triple glas te bieden heeft.

Neem contact op met een glaszetter bij u in de buurt voor een prijsopgave en ga op weg naar een energiezuinigere woning met triple glas.

Triple glas plaatsen

Stappen voor het plaatsen van triple glas

Het plaatsen van triple glas vereist expertise en professionele installatie. Het volgen van de juiste stappen is essentieel om ervoor te zorgen dat het triple glas correct geïnstalleerd wordt en de maximale voordelen biedt. Hieronder vindt u de stappen die betrokken zijn bij het plaatsen van triple glas:

 1. Nauwkeurige meting van de ramen: Een professionele glaszetter zal de ramen nauwkeurig opmeten om ervoor te zorgen dat het triple glas perfect past.
 2. Verwijderen van het oude glas: Het bestaande glas wordt zorgvuldig verwijderd om ruimte te maken voor het nieuwe triple glas.
 3. Plaatsing van het nieuwe triple glas: Het nieuwe triple glas wordt op de juiste manier geplaatst, waarbij ervoor gezorgd wordt dat het goed aansluit op het kozijn.
 4. Afwerken van de kozijnen: Na het plaatsen van het triple glas worden de kozijnen zorgvuldig afgewerkt om een professionele uitstraling te creëren.

Het plaatsen van triple glas is een nauwkeurig proces dat technische kennis en ervaring vereist. Door een professionele glaszetter in te schakelen, kunt u er zeker van zijn dat het triple glas op de juiste manier geïnstalleerd wordt en dat u optimaal kunt profiteren van de voordelen.

Wanneer u ervoor kiest om triple glas te plaatsen, raden wij aan om een glaszetter te raadplegen om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken en een professionele installatie te garanderen.

Driedubbel glas voordelen versus nadelen

Driedubbel glas, ook wel bekend als triple glas, biedt diverse voordelen ten opzichte van traditioneel dubbelglas. Het is belangrijk om deze voordelen af te wegen tegen de mogelijke nadelen voordat u besluit driedubbel glas te laten plaatsen.

De voordelen van driedubbel glas zijn onder andere:

 • Verbeterde isolatie: Driedubbel glas heeft een hogere isolatiewaarde dan traditioneel dubbelglas. Het zorgt voor een betere thermische isolatie, waardoor warmte in de winter beter wordt vastgehouden en kou in de zomer wordt geweerd.
 • Geluidsisolatie: Door de extra glasplaat biedt driedubbel glas ook betere geluidsisolatie. Het kan omgevingsgeluiden van buitenaf effectiever dempen, wat resulteert in een stillere en meer comfortabele leefomgeving.
 • Energiebesparing: Vanwege de verbeterde isolatie van driedubbel glas, kan het bijdragen aan energiebesparing. Het houdt warmte beter binnen, waardoor de verwarmingskosten kunnen worden verlaagd.

Echter, het laten plaatsen van driedubbel glas heeft ook enkele mogelijke nadelen:

 • Kosten: Driedubbel glas is over het algemeen duurder dan traditioneel dubbelglas. De hogere prijs is te wijten aan de extra glasplaat en de benodigde aanpassingen aan de kozijnen. Het is belangrijk om de kosten af te wegen tegen de verwachte energiebesparing op lange termijn.
 • Vereist aanpassingen aan kozijnen: Driedubbel glas is dikker en zwaarder dan traditioneel dubbelglas, waardoor het vaak aanpassingen aan de kozijnen vereist. Dit kan extra kosten met zich meebrengen en mogelijk beperkingen opleggen aan het type kozijn dat gebruikt kan worden.

Het is essentieel om rekening te houden met zowel de voordelen als de mogelijke nadelen van driedubbel glas voordat u een beslissing neemt. Een professionele glaszetter kan u adviseren over de specifieke situatie en u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Driedubbel glas

Driedubbel glas zomer: Isolatie en warmtewering

Driedubbel glas biedt niet alleen in de winter voordelen, maar ook in de zomer. Het houdt het huis koeler door warmtewering en zorgt dat de koele lucht binnen blijft. Dit kan leiden tot extra comfort tijdens warme zomerdagen en kan helpen om de kosten van airconditioning te verlagen.

Met driedubbel glas kunt u genieten van een aangename temperatuur in huis, zelfs tijdens hittegolven. De isolerende eigenschappen van driedubbel glas zorgen ervoor dat de warmte van buiten minder snel naar binnen kan dringen. Dit betekent dat uw huis koeler blijft en u minder afhankelijk bent van airconditioning om de temperatuur op peil te houden.

Daarnaast zorgt driedubbel glas ervoor dat de koele lucht die u binnen heeft gecreëerd, goed geïsoleerd blijft. Het voorkomt dat de koele lucht naar buiten ontsnapt en dat de warme lucht van buiten naar binnen komt. Zo kunt u optimaal profiteren van de verkoeling die u binnen heeft gecreëerd en blijft uw huis comfortabel, zelfs op de warmste zomerdagen.

Naast de voordelen op het gebied van isolatie en warmtewering, biedt driedubbel glas ook andere voordelen, zoals verhoogd comfort en geluidsisolatie. Het is een duurzame investering die niet alleen bijdraagt aan het verminderen van uw energieverbruik, maar ook aan het creëren van een aangename woonomgeving gedurende het hele jaar.

Voordelen van driedubbel glas in de zomer
Houdt het huis koeler tijdens warme zomerdagen
Beperkt het binnendringen van warmte van buiten
Houdt de koele lucht binnen
Verlaagt de kosten van airconditioning

Wat is het verschil tussen HR++ en triple glas?

HR++ glas is een type dubbelglas met een speciale coating en een spouw gevuld met edelgas. Het biedt verbeterde isolatie ten opzichte van standaard dubbelglas. Triple glas, ook bekend als driedubbel glas, bestaat uit drie glasplaten met lagen lucht of gasertussen voor nog betere isolatie. Het grote verschil tussen HR++ en triple glas ligt in de mate van thermische isolatie en geluidsisolatie die ze bieden.

Triple glas dikte en technische specificaties

Triple glas is verkrijgbaar in verschillende diktes en opbouw, afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde en toepassing. De dikte van triple glas kan variëren van 26 tot 48 mm. De keuze van de dikte en opbouw van het triple glas is afhankelijk van het type kozijn en de specifieke toepassing.

Om een beter idee te krijgen van de diktes en opbouw van triple glas, bekijk de onderstaande tabel:

Dikte triple glas (in mm)OpbouwToepassing
26-284-10-4-10-4Renovatie met beperkte ruimte in het kozijn
324-16-4-10-4Standaard dikte voor de meeste toepassingen
36-384-12-4-12-4Verbeterde isolatiewaarde voor energiezuinige woningen
444-18-4-10-6Hoogste isolatiewaarde voor passiefhuizen

Conclusie

Als we kijken naar het plaatsen van triple glas, kunnen we concluderen dat dit aanzienlijke voordelen biedt op verschillende gebieden. Ten eerste zorgt triple glas voor verbeterde isolatie, waardoor de warmte in de winter beter wordt vastgehouden en de kou buiten blijft. Dit draagt bij aan een comfortabeler binnenklimaat en kan ook leiden tot een verlaging van de energiekosten.

Een ander voordeel van triple glas is de geluidswering. Door de extra laag glas en de lagen lucht of gasertussen worden geluiden van buitenaf aanzienlijk verminderd. Dit maakt uw woning stiller en zorgt voor meer rust en privacy.

Om optimaal te profiteren van de voordelen van triple glas, is het belangrijk om een professionele glaszetter in te schakelen voor de installatie. Zij hebben de expertise en ervaring om het triple glas op de juiste manier te plaatsen, rekening houdend met de specificaties van uw kozijnen en de gewenste isolatiewaarde.

Al met al biedt het plaatsen van triple glas een duurzame oplossing voor het verbeteren van uw woning. Met de juiste glaszetter en de juiste dikte en opbouw van het glas kunt u genieten van een betere isolatie, geluidswering en energiebesparing. Bespaar op uw energiekosten en maak uw woning comfortabeler met triple glas.

FAQ

Wat is triple glas (hr+++ glas) en wat zijn de voordelen?

Triple glas, ook wel bekend als hr+++ glas, is een isolerende beglazing bestaande uit drie glasplaten met twee lagen lucht of gasertussen. Dit zorgt voor verbeterde thermische isolatie en geluidsisolatie. De voordelen van triple glas zijn onder andere hogere energie-efficiëntie, betere geluidsisolatie, verhoogd comfort en lagere energiekosten in vergelijking met traditioneel dubbelglas.

Hoeveel beter is triple glas?

Triple glas biedt significant betere warmte-isolatie dan traditioneel dubbelglas. Het heeft een hogere U-waarde, wat betekent dat het minder warmteverlies toelaat. In vergelijking met dubbelglas kan triple glas het warmteverlies met wel 50% verminderen. Bovendien biedt triple glas ook verbeterde geluidsisolatie, waardoor het geluid van buitenaf aanzienlijk wordt verminderd.

Kan er triple glas in bestaande kozijnen?

In de meeste gevallen is het mogelijk om triple glas in bestaande kozijnen te plaatsen. Echter, afhankelijk van de staat en afmetingen van de kozijnen, kan het zijn dat er aanpassingen nodig zijn. Het is raadzaam om een professionele glaszetter te raadplegen om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.

Wat kost triple glas inclusief plaatsen?

De kosten van triple glas inclusief plaatsen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de afmetingen van het glas, het aantal ramen en de moeilijkheidsgraad van de installatie. Het is raadzaam om een prijsopgave op te vragen bij een professionele glaszetter om een nauwkeurige schatting te krijgen voor uw specifieke situatie.

Triple glas plaatsen

Het plaatsen van triple glas vereist expertise en professionele installatie. De stappen voor het plaatsen van triple glas omvatten het nauwkeurig opmeten van de ramen, het verwijderen van het oude glas, het plaatsen van het nieuwe triple glas en het zorgvuldig afwerken van de kozijnen. Het inschakelen van een professionele glaszetter is essentieel om ervoor te zorgen dat het triple glas correct wordt geïnstalleerd en de maximale voordelen biedt.

Driedubbel glas voordelen versus nadelen

Driedubbel glas biedt verschillende voordelen, waaronder verbeterde isolatie, geluidsisolatie en energie-efficiëntie. Het kan echter duurder zijn dan traditioneel dubbelglas en vereist meestal aanpassingen aan de kozijnen. Het is belangrijk om de kosten en voordelen af te wegen voordat u beslist om driedubbel glas te laten plaatsen.

Driedubbel glas zomer: Isolatie en warmtewering

Driedubbel glas biedt niet alleen in de winter voordelen, maar ook in de zomer. Het houdt het huis koeler door warmtewering en zorgt dat de koele lucht binnen blijft. Dit kan leiden tot extra comfort tijdens warme zomerdagen en kan helpen om de kosten van airconditioning te verlagen.

Wat is het verschil tussen HR++ en triple glas?

HR++ glas is een type dubbelglas met een speciale coating en een spouw gevuld met edelgas. Triple glas bestaat uit drie glasplaten en heeft een betere isolatiewaarde dan HR++ glas. Het verschil tussen HR++ en triple glas ligt in de mate van thermische isolatie en geluidsisolatie die ze bieden.

Triple glas dikte en technische specificaties

Triple glas is verkrijgbaar in verschillende diktes en opbouw, afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde en toepassing. De dikte van triple glas kan variëren van 26 tot 48 mm. De keuze van de dikte en opbouw van het triple glas is afhankelijk van het type kozijn en de specifieke toepassing.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button