• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Zoetermeer

Glaszetter Zoetermeer? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Zoekt u een betrouwbare glaszetter in Zoetermeer? Ons bedrijf, Glaszetter Zoetermeer, biedt professionele glasreparatie en hoogwaardig isolatieglas voor uw woning. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

Belangrijkste punten om te onthouden

 • Glaszetter Zoetermeer biedt professionele glasreparatie en hoogwaardig isolatieglas voor woningen in Zoetermeer.
 • Onze ervaren glaszetters zorgen voor snelle en vakkundige glasreparatie en vervanging.
 • Wij plaatsen isolatieglas en kunststof kozijnen om uw woning energiezuiniger te maken.
 • Glaszetter Zoetermeer heeft expertise in het plaatsen van balkonbeglazing, waardoor u het hele jaar door van uw balkon kunt genieten.
 • Naast reparatie en vervanging, kunnen wij ook glas repareren, polijsten en voorzetramen plaatsen voor extra isolatie en geluidswering.

Glasreparatie en glas vervangen

Bij Glaszetter Zoetermeer bieden wij professionele glasreparatie en glas vervangen services. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij staan paraat om uw ramen snel en vakkundig te herstellen of te vervangen. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw ramen er weer als nieuw uitzien.

Wanneer u te maken heeft met beschadigd glas, zoals een barst of een gebroken raam, is het van groot belang om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Glasreparatie is essentieel om de veiligheid en isolatie van uw woning te waarborgen. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten glas en kunnen u snel van dienst zijn.

Daarnaast bieden wij ook glas vervangen services voor situaties waarin reparatie niet meer mogelijk is of waarin u uw glas wilt upgraden naar isolatieglas. Isolatieglas helpt uw woning energie-efficiënter te maken door warmteverlies te verminderen en geluidsisolatie te verbeteren. Onze glaszetters leveren hoogwaardig glas en zorgen voor een naadloze plaatsing, zodat uw ramen niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien.

Of het nu gaat om een klein raam in uw huis of een groter raamoppervlak, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Bij Glaszetter Zoetermeer streven we naar topkwaliteit en klanttevredenheid bij elke glasreparatie en glas vervangen opdracht die we uitvoeren.

Isolatieglas en kunststof kozijnen plaatsen

Wilt u uw woning energiezuiniger maken? Bij Glaszetter Zoetermeer bieden wij isolatieglas van topkwaliteit. Dit glas isoleert uw woning beter en zorgt voor lagere energiekosten. Daarnaast kunnen wij ook kunststof kozijnen plaatsen die goed isoleren en weinig onderhoud vergen.

Isolatieglas is een uitstekende investering voor uw woning. Het bestaat uit twee glasplaten met daartussen een isolerende laag. Deze laag houdt de warmte binnen en de kou buiten, waardoor u minder hoeft te stoken en u energie en kosten bespaart. Bovendien zorgt isolatieglas voor een betere geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast van buitenaf.

Kunststof kozijnen zijn een duurzame en onderhoudsarme keuze voor uw woning. Ze isoleren uitstekend en voorkomen warmteverlies, waardoor uw energieverbruik wordt verminderd. Daarnaast zijn kunststof kozijnen bestand tegen weersinvloeden en hebben ze weinig onderhoud nodig. Dit betekent dat u kunt genieten van kozijnen die er jarenlang als nieuw uitzien, zonder veel tijd en moeite te besteden aan onderhoud.

Onze ervaren glaszetters en monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van isolatieglas en kunststof kozijnen. Wij zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of u nu uw bestaande ramen wilt vervangen of nieuw glas en kozijnen wilt laten plaatsen, wij zijn er om u te helpen.

Balkonbeglazing plaatsen

Heeft u een balkon dat u graag wilt voorzien van beglazing? Bij Glaszetter Zoetermeer hebben we ruime ervaring in het plaatsen van balkonbeglazing. Of het nu zomer, winter, regen of zonneschijn is, met balkonbeglazing kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon.

Met balkonbeglazing creëert u een beschutte en comfortabele buitenruimte waar u kunt ontspannen, ongeacht de weersomstandigheden. Regen, wind en kou worden buitengehouden, terwijl u kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht. Balkonbeglazing biedt ook extra geluidsisolatie, waardoor u kunt ontspannen zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie van balkonbeglazing. We werken met hoogwaardig glas en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat uw balkonbeglazing jarenlang meegaat. Daarnaast bieden we verschillende opties en stijlen, zodat de beglazing perfect past bij de uitstraling en stijl van uw woning.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van balkonbeglazing voor uw balkon? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

balkonbeglazing plaatsen

Voordelen van balkonbeglazing
Bescherming tegen regen, wind en kou
Behoud van het uitzicht
Extra geluidsisolatie
Creëert een comfortabele buitenruimte
Verhoogt de waarde van uw woning

Glas repareren en polijsten

Heeft u een klein glasprobleem, zoals een barst of kras in uw raam? Onze glaszetters kunnen glas repareren en polijsten, waardoor het weer als nieuw uitziet. Hierdoor hoeft u niet meteen het hele raam te vervangen.

Wanneer u te maken heeft met een beschadigd raam, hoeft u niet direct het volledige raam te vervangen. In veel gevallen kan glasreparatie een kosteneffectieve oplossing zijn. Onze ervaren glaszetters kunnen kleine scheurtjes, barsten of krassen in uw ramen deskundig herstellen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken, zorgen wij ervoor dat het gerepareerde glas weer net zo sterk en helder is als voorheen.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om het gerepareerde glas te polijsten om eventuele oneffenheden of krassen te verwijderen. Glaspolijsten is een zorgvuldig proces waarbij het oppervlak van het glas wordt glad gemaakt, waardoor het weer een stralende glans krijgt. Onze vakmensen beschikken over de juiste expertise en apparatuur om het gerepareerde glas te polijsten en het in optimale staat te herstellen.

Voordelen van glas repareren en polijsten:

 • Bespaart kosten: Door het repareren en polijsten van glas in plaats van volledige vervanging bespaart u geld.
 • Tijdbesparend: Glasreparatie en polijsten zijn vaak snellere processen dan het vervangen van een volledig raam.
 • Behoud van originele uitstraling: Het gerepareerde en gepolijste glas behoudt de originele uitstraling van uw ramen.
 • Milieuvriendelijk: Door glas te repareren en te polijsten, vermindert u de hoeveelheid afval en draagt u bij aan een duurzamer milieu.

Glas repareren en polijsten is een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor kleine glasproblemen. Onze professionele glaszetters zorgen ervoor dat uw ramen weer in optimale staat verkeren, zonder dat u het hele raam hoeft te vervangen.

Neem vandaag nog contact op met ons team van Glaszetter Zoetermeer voor meer informatie over onze glasreparatie- en polijstdiensten. Wij staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

Voorzetramen plaatsen

Voor extra isolatie en geluidswering bent u bij Glaszetter Zoetermeer aan het juiste adres voor het plaatsen van voorzetramen. Deze ramen zorgen voor extra comfort in uw woning en dragen bij aan energiebesparing. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u optimaal kunt genieten van de voordelen van voorzetramen.

Voorzetramen: een efficiënte isolatieoplossing

Voorzetramen bieden een effectieve oplossing voor het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning. Door het plaatsen van deze extra laag voor uw bestaande ramen wordt warmteverlies geminimaliseerd en koude lucht buiten gehouden. Dit resulteert in een aangename en constante binnentemperatuur, waardoor u minder afhankelijk bent van verwarming en uw energieverbruik kunt verminderen.

Geluidswerendheid met voorzetramen

Naast het verbeteren van de isolatie, bieden voorzetramen ook geluidswerende eigenschappen. Ze vormen een extra barrière tegen geluid van buitenaf, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige leefomgeving. Dit is vooral ideaal voor woningen die zich bevinden in drukke straten, in de buurt van luchthavens of andere lawaaierige omgevingen.

Met voorzetramen creëert u een stille en comfortabele omgeving in uw woning, terwijl u tegelijkertijd bespaart op energiekosten.

Stijlvolle en duurzame oplossing

Naast de functionele voordelen bieden voorzetramen ook een esthetische meerwaarde aan uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u de juiste match kunt vinden voor uw interieur. Bovendien zijn voorzetramen duurzaam en kunnen ze de levensduur van uw bestaande ramen verlengen, waardoor u op lange termijn kosten bespaart.

Laat uw voorzetramen professioneel plaatsen

Om optimaal te profiteren van de voordelen van voorzetramen is een professionele installatie essentieel. Onze glaszetters bij Glaszetter Zoetermeer hebben de expertise en ervaring om uw voorzetramen op een hoogwaardige en duurzame manier te plaatsen. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en een nauwkeurige pasvorm, zodat uw voorzetramen naadloos aansluiten op uw bestaande ramen.

Voorzetramen plaatsen bij Glaszetter ZoetermeerVoordelen
Professionele installatie– Vakkundige plaatsing voor een perfecte afwerking
– Nauwkeurige pasvorm
– Ervaren glaszetters
Energiebesparing– Verbeterde isolatie en warmtebehoud
– Vermindering van energieverbruik
– Lagere stookkosten
Geluidswerendheid– Rustige en stille leefomgeving
– Beperking van geluidsoverlast van buitenaf
– Meer comfort in huis
Esthetische meerwaarde– Diverse stijlen en afwerkingen beschikbaar
– Verfraaiing van uw woning
– Duurzame oplossing

Glas in lood

Wilt u uw woning een klassieke uitstraling geven? Bij Glaszetter Zoetermeer hebben wij expertise in het plaatsen en restaureren van glas in lood ramen. Wij zorgen ervoor dat het glas in lood weer straalt en perfect bij uw interieur past.

Met glas in lood ramen voegt u niet alleen charme en karakter toe aan uw huis, maar ook een vleugje geschiedenis. Glas in lood wordt al eeuwenlang gebruikt om prachtige patronen en kleurrijke kunstwerken in ramen te creëren. Het is een ambachtelijke techniek die vakmanschap en precisie vereist.

Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen en restaureren van glas in lood ramen. Of u nu nieuwe glas in lood ramen wilt laten plaatsen of uw bestaande glas in lood wilt laten herstellen, wij zorgen ervoor dat het resultaat perfect is.

Restauratie van glas in lood ramen

Heeft u oude glas in lood ramen die in slechte staat verkeren? Onze vakmensen kunnen uw glas in lood ramen zorgvuldig restaureren en waar nodig repareren. We gebruiken authentieke materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het glas in lood zijn originele glans en schoonheid terugkrijgt.

Tijdens het restauratieproces inspecteren we grondig alle glas in lood panelen en vervangen we gebroken of beschadigde stukken glas. We reinigen het glas in lood grondig en zorgen ervoor dat alle loodprofielen stevig zijn bevestigd. Het resultaat is een gerestaureerd glas in lood raam dat weer jarenlang mee kan.

Maatwerk glas in lood ramen

Naast restauratie kunnen wij ook maatwerk glas in lood ramen voor u maken. Of u nu een specifiek patroon of ontwerp in gedachten heeft, wij kunnen uw wensen realiseren. Onze glaszetters hebben de kennis en vaardigheden om prachtige glas in lood ramen te creëren die perfect passen bij uw interieur en uw persoonlijke smaak.

Wij werken samen met u om het gewenste ontwerp te realiseren. Van traditionele patronen tot moderne interpretaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met maatwerk glas in lood ramen voegt u unieke en persoonlijke elementen toe aan uw woning.

Glas in loodVoordelen
Klassieke uitstralingVoegt charme en karakter toe aan uw woning
Uniek en persoonlijkMaatwerk glas in lood ramen
RestauratieLaat uw oude glas in lood ramen herstellen

Laat uw woning stralen met prachtige glas in lood ramen van Glaszetter Zoetermeer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Glasisolatie en renovatie

Bij Glaszetter Zoetermeer zijn we gespecialiseerd in het renoveren en verbeteren van uw huidige glaswerk. Onze ervaren glaszetters zijn experts in glasisolatie, waardoor u warmteverlies kunt voorkomen en uw energie-efficiëntie kunt verhogen. Vertrouw op onze vakmensen om uw glaswerk in topconditie te brengen.

Isolatieglas speelt een cruciale rol bij het verminderen van energieverlies in uw woning. Door te kiezen voor glasisolatie kunt u besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd uw CO2-uitstoot verminderen. Onze glaszetters zijn bekend met de nieuwste isolatietechnieken en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Voordelen van glasisolatie:

 • Bespaar op energiekosten
 • Verminder warmteverlies
 • Verbeter akoestische isolatie
 • Verhoog wooncomfort
 • Draag bij aan een duurzame toekomst

Naast glasisolatie bieden wij ook glasrenovatie aan. Heeft u last van beschadigd of verouderd glaswerk? Onze glaszetters kunnen uw ramen herstellen en weer in optimale staat brengen. Of het nu gaat om het repareren van kleine krassen of het vervangen van volledige ruiten, wij zorgen voor een vakkundige renovatie.

Onze glasisolatie en renovatiediensten zijn ontworpen om uw woning energie-efficiënter en comfortabeler te maken. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap voor een hoogwaardige glasoplossing die aan uw behoeften voldoet.

ServiceKosten
Glasisolatie (per m²)€30 – €50
Glasrenovatie (afhankelijk van schade)Vraag een offerte aan

24 uur glasservice

Glaszetter Zoetermeer staat altijd paraat met onze 24 uur glasservice in het geval van noodgevallen. Of het nu gaat om inbraakschade of een kapot raam dat direct gerepareerd moet worden, u kunt altijd op ons rekenen. Ons team van ervaren glaszetters is snel ter plaatse om uw probleem op te lossen en uw huis weer veilig en beschermd te maken.

Wij begrijpen dat glasproblemen zich op elk moment kunnen voordoen en niet kunnen wachten tot reguliere werktijden. Daarom bieden wij onze 24 uur glasservice aan, zodat u op elk moment van de dag of nacht op ons kunt vertrouwen. Onze snelle respons en efficiënte oplossingen zorgen ervoor dat uw glasprobleem snel wordt opgelost, zonder verdere hinder of vertraging.

Met onze 24 uur glasservice stellen wij uw veiligheid en gemoedsrust voorop. Wij begrijpen de stress en zorgen die gepaard gaan met noodgevallen, en daarom streven we ernaar om al uw glasgerelateerde problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ons team is goed uitgerust en deskundig in het herstellen van alle soorten glasproblemen, zodat u kunt rekenen op een professionele en betrouwbare service.

“Ons team van ervaren glaszetters is snel ter plaatse om uw probleem op te lossen en uw huis weer veilig en beschermd te maken.”

Wanneer u geconfronteerd wordt met een glasnoodsituatie, kunt u vertrouwen op Glaszetter Zoetermeer en onze 24 uur glasservice. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw glasprobleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Goedkope glaszetter

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare glaszetter, bent u bij Glaszetter Zoetermeer aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs, zodat u kunt genieten van professioneel vakmanschap zonder uw budget te overschrijden.

Onze ervaren glaszetters leveren kwalitatief werk en streven naar tevredenheid bij elke klant. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door isolatieglas of het repareren van een gebroken ruit, wij bieden een voordelige oplossing voor al uw glasbehoeften.

Wij begrijpen dat kosten een belangrijke factor kunnen zijn bij het kiezen van een glaszetter. Daarom zorgen wij ervoor dat onze prijzen transparant zijn en passen bij de kwaliteit van onze diensten. Door te kiezen voor Glaszetter Zoetermeer, kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onze betaalbare glaszettersdiensten

Bij Glaszetter Zoetermeer bieden wij een breed scala aan glaszettersdiensten tegen een voordelig tarief. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze diensten:

 • Glasreparatie en vervanging
 • Plaatsen van isolatieglas
 • Voorzetramen installeren
 • Glas in lood
 • 24 uur glasservice

Onze glaszetters zijn vakkundig en snel, zodat uw project binnen de afgesproken tijd en binnen uw budget wordt voltooid. Wij streven naar tevreden klanten en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bij Glaszetter Zoetermeer geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, en we zijn er trots op om een betaalbare glaszetter te zijn die u kunt vertrouwen.

Referenties

“Ik had een gebroken ruit en was op zoek naar een goedkope glaszetter. Gelukkig kwam ik terecht bij Glaszetter Zoetermeer. Ze hebben mijn raam snel en vakkundig gerepareerd tegen een eerlijke prijs. Ik zou ze zeker aanraden!” – Petra, Zoetermeer

goedkope glaszetter

Glaszetter kosten

Benieuwd naar de kosten van een glaszetter in Zoetermeer? Bij Glaszetter Zoetermeer kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze prijzen zijn transparant en we geven u graag een duidelijk beeld van de kosten van onze diensten.

Factoren die de kosten beïnvloeden

 • Type glas: Enkel glas is over het algemeen goedkoper dan dubbelglas of triple glas.
 • Afmetingen: Hoe groter het raam, hoe hoger de kosten.
 • Complexiteit van de klus: Als er bijvoorbeeld extra bewerkingen nodig zijn, zoals het plaatsen van glas in lood, kan dit de kosten verhogen.
 • Spoedservice: Als u een snelle service nodig heeft, kunnen er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele en vakkundige uitvoering van al onze diensten. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden tegen een eerlijke prijs.

Over ons

Glaszetter Zoetermeer is uw betrouwbare partner voor glasreparatie, glasrenovatie en hoogwaardig isolatieglas. Ons professionele team van ervaren glaszetters staat klaar om uw woning in optimale staat te brengen. Met onze uitgebreide diensten en expertise op het gebied van glaswerk, bieden wij een complete glasservice waarop u kunt vertrouwen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Of het nu gaat om het repareren van een klein glasprobleem, het renoveren van uw bestaande glaswerk, of het leveren en plaatsen van isolatieglas, wij hebben de kennis en ervaring om alles tot in de puntjes te regelen. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het vak en voeren hun werk met uiterste precisie en zorgvuldigheid uit.

Wij streven ernaar om aan al uw glaszettersbehoeften te voldoen, of het nu gaat om glasrenovatie in uw woning, glasreparatie na een incident, of het plaatsen van isolatieglas voor een energiezuinig huis. U kunt altijd op ons rekenen voor deskundig advies, snelle service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glaszettersbehoeften. Wij staan klaar om u te helpen en uw woning weer te laten stralen met ons hoogwaardige glaswerk en uitstekende service.

FAQ

Zoekt u een betrouwbare glaszetter in Zoetermeer?

Ja, wij zijn Glaszetter Zoetermeer, uw betrouwbare partner voor glasreparatie en hoogwaardig isolatieglas in Zoetermeer.

Welke glasreparaties en vervangingen bieden jullie aan?

Wij kunnen allerlei soorten glas repareren en vervangen, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas en meer.

Kunnen jullie ook kunststof kozijnen plaatsen?

Ja, naast glasreparatie en -vervanging, kunnen wij ook kunststof kozijnen plaatsen die goed isoleren en weinig onderhoud vergen.

Is het mogelijk om balkonbeglazing te plaatsen?

Ja, wij hebben ervaring in het plaatsen van balkonbeglazing, zodat u het hele jaar door van uw balkon kunt genieten.

Kunnen jullie ook glas repareren en polijsten?

Zeker, onze glaszetters kunnen kleine glasproblemen zoals barsten en krassen repareren en het glas polijsten.

Bieden jullie ook voorzetramen aan?

Ja, wij kunnen voorzetramen plaatsen voor extra isolatie en geluidswering, waardoor uw comfort toeneemt en u energie bespaart.

Zijn jullie ook gespecialiseerd in glas in lood?

Ja, wij hebben expertise in het plaatsen en restaureren van glas in lood ramen, zodat uw woning een klassieke uitstraling kan krijgen.

Voeren jullie ook glasisolatie en renovatie uit?

Ja, wij kunnen uw huidige glaswerk renoveren en verbeteren met glasisolatie om uw energie-efficiëntie te verhogen.

Bieden jullie een 24 uur glasservice aan?

Ja, wij bieden een 24 uur glasservice voor noodgevallen zoals inbraakschade of kapotte ramen die direct gerepareerd moeten worden.

Zijn jullie een goedkope glaszetter?

Ja, wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.

Wat zijn de kosten van een glaszetter in Zoetermeer?

Voor de kosten van onze diensten kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Glaszetter Zoetermeer, een professioneel glaszettersbedrijf gespecialiseerd in glasreparatie, glasrenovatie en het leveren van hoogwaardig isolatieglas.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!

Glaszetter Zoetermeer

 • Centrum
 • Meerzicht
 • Buytenwegh - De Leyens
 • Seghwaert
 • Noordhove
 • Rokkeveen
 • Oosterheem
 • Industriegebied
 • Buitengebied
 • Buytenpark
 • En elk ander regio in en rondom Zoetermeer!
Zoetermeer
Call Now Button