• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Wateringen

Glaszetter Wateringen? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Wateringen! Als ervaren glaszetters bieden wij betrouwbare en professionele glasreparatie– en glasrenovatiediensten in Wateringen en omgeving. Onze team van deskundige glaszetters staat klaar om uw ramen probleemloos te herstellen of te renoveren, waardoor uw huis er weer als nieuw uitziet.

Of u nu te maken heeft met gebroken glas, lekken of verouderde ramen, wij hebben de expertise en vaardigheden om het probleem op te lossen. Met onze snelle en betrouwbare service kunt u erop vertrouwen dat uw glaswerk in goede handen is. Wij streven naar de hoogste kwaliteit vakmanschap en bieden uitstekende klantenservice, zodat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Onze glaszetters in Wateringen bieden professionele glasreparatie– en glasrenovatiediensten.
 • Wij zijn bekend met het repareren en vervangen van verschillende soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas.
 • Bij glasrenovatie kunnen wij uw oude ramen vervangen door isolatieglas en kunststof kozijnen plaatsen voor verbeterde isolatie en energiebesparing.
 • Onze glaszetters kunnen balkonbeglazing plaatsen om uw balkon volledig af te sluiten en te beschermen tegen de elementen.
 • Beschadigd glas kan gerepareerd en gepolijst worden, en wij bieden ook voorzetramen voor extra isolatie en bescherming.

Glasreparatie diensten

Bij ons kunt u terecht voor al uw glasreparatie behoeften. Onze glaszetters zijn bekend met het repareren en vervangen van verschillende soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Onze service is snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Of u nu een klein enkel glas raam moet vervangen of een volledig raamwerk met isolatieglas wilt laten repareren, ons team van ervaren glaszetters staat voor u klaar. We begrijpen dat glasreparaties urgent kunnen zijn, daarom streven we ernaar om snel ter plaatse te zijn en de reparaties efficiënt uit te voeren.

Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het repareren van glasbeschadigingen, variërend van kleine krassen tot grote barsten. Ze hebben ook ruime ervaring in het vervangen van glas, waarbij ze zorgen voor de perfecte pasvorm en afwerking.

Onze glasreparatiediensten omvatten:

 • Reparatie van enkel glas
 • Vervanging van dubbelglas
 • Herstel van triple glas
 • Installatie van isolatieglas

Wij begrijpen dat glasreparaties vaak onverwachte kosten met zich meebrengen. Daarom bieden wij transparante prijzen en geven wij u vooraf een duidelijke offerte. U kunt erop vertrouwen dat onze tarieven eerlijk en betaalbaar zijn, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze diensten.

Heeft u glasreparatie nodig? Neem nu contact met ons op voor een snelle en professionele oplossing.

Glasrenovatie

Heeft uw huis oude of beschadigde ramen? Onze glaszetters kunnen u helpen met glasrenovatie. Dit omvat het vervangen van oude ramen door isolatieglas en het plaatsen van kunststof kozijnen voor een verbeterde isolatie en energiebesparing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als u oude ramen in uw huis heeft, kan het zijn dat ze niet meer aan de huidige isolatienormen voldoen. Dit kan leiden tot warmteverlies in de winter en overmatige warmte in de zomer. Door uw ramen te laten vervangen door isolatieglas, kunt u de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren en uw energiekosten verlagen.

Bij glasrenovatie plaatsen onze glaszetters ook kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bieden uitstekende isolatie-eigenschappen. Ze helpen bij het verminderen van tocht en geluidsoverlast, waardoor een comfortabelere leefomgeving ontstaat. Daarnaast zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze bij elk type huis passen.

Onze ervaren glaszetters hebben uitgebreide kennis en expertise in glasrenovatie en zorgen voor een vakkundige installatie van het isolatieglas en de kunststof kozijnen. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

Voordelen van glasrenovatie:

 • Verbeterde isolatie en energie-efficiëntie
 • Lagere energiekosten
 • Vermindering van tocht en geluidsoverlast
 • Duurzame en onderhoudsarme oplossing
 • Mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en stijlen van kunststof kozijnen

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor glasrenovatie in uw huis te bespreken. Onze glaszetters staan klaar om u te helpen met professionele service en hoogwaardig vakmanschap.

Balkonbeglazing plaatsen

Wilt u uw balkon volledig afsluiten of beschermen tegen wind, regen en lawaai? Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van balkonbeglazing. Hiermee creëert u extra comfort en geniet u het hele jaar door van uw balkon. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie van isolatieglas, waardoor u niet alleen beschermd bent tegen de elementen, maar ook kunt genieten van een betere isolatie en geluidsdemping.

Met balkonbeglazing transformeert u uw balkon in een plek waar u in alle rust kunt ontspannen, ongeacht het weer. U kunt er zelfs voor kiezen om uw balkon om te bouwen tot een extra kamer of werkkamer, afgeschermd van de buitenwereld. Onze glaszetters hebben ruime ervaring in het plaatsen van balkonbeglazing en zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande balkonconstructie.

Wanneer u kiest voor balkonbeglazing van hoogwaardig isolatieglas, profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen wordt uw balkon beschermd tegen weersinvloeden, maar u creëert ook een geluidsbarrière die zorgt voor een rustige en comfortabele buitenruimte. Daarnaast draagt isolatieglas bij aan een betere energie-efficiëntie van uw woning, waardoor u bespaart op energiekosten.

Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het vervangen van glas en hebben ruime ervaring in het plaatsen van balkonbeglazing. U kunt rekenen op een professionele installatie en hoogwaardige afwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie over balkonbeglazing en de mogelijkheden voor uw balkon.

balkonbeglazing plaatsen

Voordelen van balkonbeglazing plaatsen:

VoordelenDetails
Bescherming tegen wind, regen en lawaaiHoud uw balkon vrij van ongewenste elementen en geniet van rust en privacy.
Creëer extra comfortMet balkonbeglazing kunt u uw balkon omtoveren tot een extra kamer waar u het hele jaar door van kunt genieten.
Verbeterde isolatieIsolatieglas zorgt voor betere thermische isolatie, waardoor u kunt besparen op energiekosten.
GeluidsdempingHoud lawaai van buitenaf buiten en geniet van een rustige buitenruimte.

Met onze professionele balkonbeglazing service bent u verzekerd van een kwalitatieve installatie en een verhoogd comfort op uw balkon. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Glas repareren en polijsten

Beschadigd glas kan een risico opleveren en het aanzicht van uw woning verminderen. Onze glaszetters kunnen beschadigd glas repareren en indien nodig polijsten. We bieden ook de optie van voorzetramen om extra isolatie en bescherming te bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wanneer uw glas beschadigd is, kan dit niet alleen het uiterlijk van uw woning aantasten, maar ook de veiligheid in gevaar brengen. Het is belangrijk om beschadigd glas zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Onze ervaren glaszetters zijn uitgerust met de juiste kennis en apparatuur om glasreparaties efficiënt en effectief uit te voeren. Of het nu gaat om kleine krassen, barsten of gebroken ramen, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare reparatie.

Naast het repareren van beschadigd glas, bieden wij ook glaspolijstservices aan. Dit proces is ideaal voor het verwijderen van kleine krassen en het herstellen van de helderheid van het glas. Het resultaat is een vernieuwd en esthetisch aantrekkelijk uiterlijk van uw glasoppervlakken.

Voor extra isolatie en bescherming kunnen wij voorzetramen installeren. Deze ramen worden aan de binnenkant van uw bestaande ramen geplaatst en bieden extra isolatie, geluidsdemping en bescherming tegen weersinvloeden. Voorzetramen zijn dus een goede investering om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren.

Voordelen van glas repareren, polijsten en voorzetramen

 • Bescherming van uw woning tegen weersinvloeden
 • Verbeterde energie-efficiëntie en isolatie
 • Verhoogde veiligheid en beveiliging
 • Esthetisch aantrekkelijke glasoppervlakken
 • Verlenging van de levensduur van uw glas

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze glas reparatie, polijst en voorzetramen diensten. Onze professionele glaszetters staan klaar om u te helpen bij het herstellen en verbeteren van uw glasoppervlakken.

Glas in lood

Glas in lood ramen voegen een prachtige esthetische waarde toe aan uw huis. De kleurrijke glaspanelen geven karakter en creëren een unieke sfeer in zowel moderne als klassieke interieurs. Bij ons zijn we gespecialiseerd in het repareren, restaureren en zelfs maken van nieuwe glas in lood ramen op maat.

Wanneer uw glas in lood raam beschadigd is, kunnen onze ervaren glaszetters zorgen voor vakkundige reparatie. We kennen de verschillende technieken en hebben de benodigde expertise om gebroken glaspanelen te vervangen en het oorspronkelijke ontwerp te herstellen.

Daarnaast bieden we ook professionele restauratie van oude glas in lood ramen. We werken met zorg en precisie om de oorspronkelijke schoonheid van het raam te herstellen, waarbij we de nodige reparaties uitvoeren en missende stukken vervangen. Het resultaat is een gerestaureerd raam dat weer jarenlang meegaat.

Als u op zoek bent naar nieuwe glas in lood ramen, helpen we u graag met het maken van iets unieks en afgestemd op uw wensen. Onze ontwerpers en glaszetters werken samen om een raam te creëren dat past bij uw stijl en smaak. Van traditionele patronen tot moderne en abstracte ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze glas in lood diensten. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Let op: afbeelding ter illustratie, niet het daadwerkelijke werk van ons bedrijf.

Voordeel van onze glas in lood serviceWaarom voor ons kiezen?
 • Toevoeging van esthetische waarde aan uw huis
 • Restauratie van beschadigde ramen
 • Mogelijkheid om unieke ontwerpen te maken
 • Ervaring en expertise in glas in lood reparatie en restauratie
 • Persoonlijke ontwerpoplossingen
 • Kwaliteit vakmanschap

Glasisolatie

Goede glasisolatie is essentieel voor een energiezuinige woning. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardig isolatieglas dat warmteverlies vermindert en de energie-efficiëntie verbetert. Wij bieden verschillende opties, waaronder dubbelglas en triple glas, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Isolatieglas werkt als een barrière tegen temperatuurverschillen en biedt uitstekende thermische isolatie, wat resulteert in minder warmteverlies in de winter en minder warmteopname in de zomer. Hierdoor kunt u besparen op energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving.

Onze ervaren glaszetters zijn deskundig in het plaatsen van isolatieglas en zorgen voor een perfecte installatie. Ze zorgen ervoor dat het glas correct wordt afgedicht, waardoor eventuele luchtlekkage wordt voorkomen en u kunt genieten van maximale energiebesparing.

Voordelen van glasisolatie:

 • Verlaagt energiekosten door verminderd warmteverlies
 • Verbetering van de energie-efficiëntie van uw woning
 • Betere geluidsisolatie voor een rustiger woonomgeving
 • Verhoogt het comfort in uw huis door het behouden van een constante temperatuur

Dubbelglas vs. Triple glas

We bieden zowel dubbelglas als triple glas voor optimale thermische prestaties. Hier is een vergelijking van de twee:

DubbelglasTriple glas
Bestaat uit twee glasplaten met een lucht- of gasvulling ertussenBestaat uit drie glasplaten met twee lucht- of gaslagen ertussen
Biedt een goede thermische isolatieBiedt uitstekende thermische isolatie
Uitstekende geluidsisolatieNog betere geluidsisolatie
Geschikt voor de meeste woningenAanbevolen voor woningen met een hogere isolatiebehoefte

Isolatieglas

Naast dubbelglas en triple glas, bieden we ook andere vormen van isolatieglas, zoals HR++ glas en HR+++ glas. Deze glastypes hebben een speciale coating en een betere isolatiewaarde, waardoor uw woning nog energiezuiniger wordt.

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden voor glasisolatie te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen bij het creëren van een comfortabeler en energie-efficiënter huis.

glasisolatie

24-uurs glasservice

Een glasnoodgeval kan op elk moment van de dag plaatsvinden. Daarom bieden wij een 24-uurs glasservice aan. Onze glaszetters zijn snel ter plaatse om glasschade te repareren en de veiligheid van uw woning te waarborgen. Bel ons direct voor spoedeisende glasherstel.

Onze 24-uurs glasservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in Wateringen en omgeving. Wij begrijpen dat glasschade een urgent probleem kan zijn, en daarom staan onze ervaren glaszetters klaar om snel en efficiënt te handelen. Of het nu gaat om een gebroken raam, een ingeslagen ruit of een ander glasgerelateerd noodgeval, wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand snel weer veilig en beveiligd is.

Met onze 24-uurs glasservice kunt u rekenen op:

 • Snelle respons: Onze glaszetters zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor noodgevallen. We begrijpen dat glasschade geen wachttijd kent, en daarom komen we zo snel mogelijk ter plaatse.
 • Vakkundige reparatie: Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van glasherstel. Ze gebruiken geavanceerde technieken en materialen om kwalitatieve reparaties uit te voeren.
 • Veiligheid en beveiliging: We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand direct na de reparatie weer veilig is. We gebruiken hoogwaardige glasmaterialen die voldoen aan de veiligheidsnormen en zorgen voor een goede beveiliging.

Bel ons direct voor spoedeisende glasherstel. Onze 24-uurs glasservice staat voor u klaar, dag en nacht.

Goedkope glaszetter

Bij ons hoeft u niet te veel te betalen voor kwalitatieve glaszetter diensten. Wij bieden betaalbare tarieven en transparante prijzen. Onze glaszetters leveren altijd hoogwaardig vakmanschap, zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Professionele glaszetter diensten tegen een voordelig tarief

Als u op zoek bent naar een goedkope glaszetter in Wateringen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het vervangen of repareren van glas soms onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom streven wij ernaar om onze diensten tegen betaalbare tarieven aan te bieden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardig vakmanschap, zonder dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op kwalitatieve glaszetter diensten tegen een eerlijke prijs. Daarom hebben wij onze tarieven zo samengesteld dat ze voor iedereen betaalbaar zijn.

Een transparante prijsopgave vooraf

Om ervoor te zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent, bieden wij een transparante prijsopgave vooraf aan. Dit betekent dat wij u vooraf duidelijk informeren over de kosten van onze diensten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u contact met ons opneemt voor een offerte op maat, zullen wij alle details van uw glaszetter project met u bespreken, inclusief de kosten. Op deze manier heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten en kunt u zelf beslissen of onze diensten binnen uw budget passen.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Goedkoop betekent niet dat u concessies moet doen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat onze ervaren glaszetters altijd hoogwaardig werk leveren, ongeacht de prijs.

Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid in hun vakgebied. Ze werken met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw glaszetter project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Dus waarom zou u te veel betalen voor glaszetter diensten als u bij ons kunt profiteren van betaalbare tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit en vakmanschap? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek zelf onze voordelige tarieven.

Over ons

Wij zijn een team van ervaren glaszetters met een passie voor ons vak. Onze focus ligt op het leveren van uitstekende service en vakmanschap aan onze klanten in Wateringen en omgeving. Met jarenlange ervaring in de branche, staan wij bekend om onze expertise en betrouwbaarheid als glaszetters.

Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreide glasservice. Of u nu glasschade heeft die snel gerepareerd moet worden, glas wilt laten vervangen, glasisolatie nodig heeft of glas in lood ramen wilt laten restaureren, wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Onze klanttevredenheid staat voorop en we streven ernaar om lange-termijn relaties op te bouwen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Neem contact met ons op voor al uw glaszetter behoeften en ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn.

FAQ

Wat zijn de kosten voor glasreparatie?

De kosten voor glasreparatie variëren afhankelijk van de omvang van de schade en het type glas dat gerepareerd moet worden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hoe lang duurt het om glas te vervangen?

De duur van het vervangen van glas hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en het beschikbare glas. Over het algemeen streven wij ernaar om het vervangen van glas zo snel mogelijk te doen.

Wat zijn de voordelen van isolatieglas?

Isolatieglas, zoals dubbelglas en triple glas, biedt een aantal voordelen, waaronder een betere thermische isolatie, geluidsisolatie en energiebesparing. Het helpt ook om condensvorming aan de binnenkant van de ramen te verminderen.

Kan ik kunststof kozijnen laten plaatsen bij glasrenovatie?

Ja, bij glasrenovatie kunnen wij ook kunststof kozijnen plaatsen. Kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie en zijn duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Hoeveel kost het plaatsen van voorzetramen?

De kosten voor het plaatsen van voorzetramen zijn afhankelijk van de afmetingen en het type voorzetraam. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Kunnen jullie beschadigd glas polijsten?

Ja, wij bieden ook glaspolijsten aan als onderdeel van onze glasreparatie diensten. Hiermee kunnen wij kleine krassen en beschadigingen verwijderen en het glas weer in optimale staat brengen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door telefonisch contact met ons op te nemen of het offerteformulier op onze website in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren met een prijsindicatie.

Doen jullie ook reparaties aan glas in lood?

Ja, onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het repareren en restaureren van glas in lood. We kunnen beschadigde panelen repareren en nieuwe glas in lood ramen maken op basis van uw ontwerpvoorkeuren.

Bieden jullie garantie op jullie werk?

Ja, wij bieden garantie op onze glasreparatie en glaszetter diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Bieden jullie ook glasisolatie voor bedrijven?

Ja, wij bieden glasisolatiediensten voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor glasisolatie in uw specifieke situatie te bespreken.

Wat moet ik doen bij spoedglasreparatie buiten kantooruren?

Voor spoedglasreparaties buiten kantooruren kunt u gebruik maken van onze 24-uurs glasservice. Bel ons op het noodnummer en onze glaszetters zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de glasschade te herstellen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button