• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Terheijden

Glaszetter Terheijden? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij onze glaszettersservice in Terheijden. Wij zijn de betrouwbare keuze voor al uw glasreparatie– en isolatiebehoeften. Onze ervaren glaszetters staan 24 uur per dag voor u klaar om snel en professioneel alle soorten glaswerk te repareren of te vervangen.

Belangrijkste conclusies:

 • Wij bieden glasreparatie en -vervanging.
 • Naast reparatie en vervanging plaatsen wij ook glas en isoleren wij uw woning.
 • Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van balkonbeglazing.
 • Naast reparaties bieden wij ook glaspolijst- en -hersteldiensten aan.
 • Wij plaatsen voorzetramen en bieden restauratie- en reparatiediensten voor glas in lood.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare glaszetter in Terheijden, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al uw glaswerkbehoeften te behandelen en u de beste service te bieden.

Glasreparatie en -vervanging

Onze glaszetters zijn experts in glasreparatie en -vervanging. Of het nu gaat om het herstellen van kleine schade, zoals een barst of een lek, of om het volledig vervangen van een gebroken ruit, wij staan voor u klaar. Wij werken met verschillende soorten glas, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas.

Wanneer u te maken krijgt met beschadigd glas, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Kleine beschadigingen kunnen namelijk leiden tot grotere problemen, zoals lekkages of verminderde isolatiewaarde. Onze glaszetters kunnen de schade snel en professioneel herstellen, zodat uw glaswerk weer in optimale staat verkeert.

Als het glaswerk niet meer te repareren is, bieden wij ook vervangingsservices aan. Onze ervaren glaszetters kunnen het oude glas volledig verwijderen en vervangen door nieuw glas van hoge kwaliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw ramen en deuren weer veilig en functioneel zijn.

Wij werken met verschillende soorten glas, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Enkel glas wordt vaak gebruikt voor ramen en deuren waar geen speciale isolatie vereist is. Dubbelglas en triple glas bieden betere isolerende eigenschappen en helpen energieverlies te verminderen. Isolatieglas, zoals HR++ glas, zorgt voor optimale warmte- en geluidsisolatie.

Hieronder vindt u een overzicht van de glasreparatie- en vervangingsservices die wij bieden, samen met de bijbehorende prijzen:

Type glasGlasreparatieprijsGlasvervangingsprijs
Enkel glas€50 – €100€150 – €300
Dubbelglas€100 – €150€300 – €500
Triple glas€150 – €200€500 – €800
Isolatieglas (HR++ glas)€200 – €250€800 – €1200

Let op dat deze prijzen richtprijzen zijn en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Voor een exacte prijsopgave en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor glasreparatie en -vervanging. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glaswerkbehoeften.

Glas plaatsen en isoleren

Naast reparatie en vervanging bieden wij ook glasplaatsing en isolatiediensten aan. Onze glaszetters kunnen nieuwe ramen installeren en zorgen voor een optimale isolatie van uw woning. We werken ook samen met ervaren vakmensen om kunststof kozijnen te plaatsen, die zorgen voor extra energie-efficiëntie en geluidsisolatie.

Voor het plaatsen van nieuw glas werken wij met zorgvuldig geselecteerde materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het glas veilig en duurzaam wordt geïnstalleerd. Onze glaszetters hebben ruime ervaring en expertise in het plaatsen en afwerken van verschillende soorten glas, waaronder enkel glas, dubbelglas en HR++ isolatieglas.

Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen te laten plaatsen, profiteert u van verschillende voordelen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en isoleren uitstekend. Ze zorgen voor een goede thermische en akoestische isolatie, waardoor u kunt besparen op energiekosten en geniet van een comfortabelere leefomgeving.

glaszetters

Glasplaatsing en isolatiedienstenVoordelen
Professionele plaatsing van glaswerk– Verbeterde isolatie van uw woning
– Verhoogd comfortniveau
– Verlaagd energieverbruik
Kunststof kozijnen plaatsen– Duurzaam en onderhoudsarm
– Uitstekende isolatie
– Geluidswerend
– Verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar

Onze glaszetters werken nauw samen met ervaren vakmensen om het installatieproces soepel te laten verlopen. We zorgen voor een professionele afwerking en zorgen ervoor dat de nieuwe glaspanelen naadloos aansluiten op uw bestaande kozijnen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze glasplaatsing en isolatiediensten. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen met onze ervaren glaszetters.

Balkonbeglazing plaatsen

Heeft u een balkon en wilt u deze graag afsluiten met glas? Bij onze glaszettersservice zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van balkonbeglazing. Met hoogwaardig glas creëren wij een comfortabele en afgeschermde buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van balkonbeglazing die perfect bij uw balkon past. Door gebruik te maken van slim ontworpen systemen en hoogwaardige materialen, bieden wij u een veilige en duurzame oplossing.

Met balkonbeglazing kunt u verschillende voordelen ervaren. Ten eerste biedt het bescherming tegen wind, regen en andere weersomstandigheden, zodat u op uw balkon kunt zitten en genieten van het uitzicht, ongeacht het weer.

Daarnaast zorgt balkonbeglazing ook voor geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van omgevingsgeluiden. U kunt ontspannen op uw balkon zonder gestoord te worden door lawaai van buitenaf.

Bovendien draagt balkonbeglazing bij aan energiebesparing door het verminderen van warmteverlies in de winter en het tegenhouden van warmte in de zomer. Dit resulteert in een betere isolatie van uw woning en kan uw energiekosten verlagen.

Wilt u het hele jaar door genieten van uw balkon? Laat balkonbeglazing plaatsen door onze ervaren glaszetters en creëer een comfortabele en afgeschermde buitenruimte.

Voordelen van balkonbeglazing:
1. Bescherming tegen weersomstandigheden
2. Geluidsisolatie
3. Energiebesparing

Glas repareren en polijsten

Naast het vervangen van glas bieden wij ook reparatiediensten aan. Onze glaszetters kunnen kleine beschadigingen aan het glas repareren en indien nodig het glas polijsten om de oorspronkelijke helderheid en glans te herstellen.

Wanneer u te maken heeft met kleine beschadigingen aan uw glaswerk, zoals krassen of kleine barsten, kunt u vertrouwen op onze expertise in het repareren van glas. Onze ervaren glaszetters beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om deze reparaties nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

“Onze glaszetters kunnen kleine beschadigingen aan het glas repareren en indien nodig het glas polijsten om de oorspronkelijke helderheid en glans te herstellen.”

Daarnaast bieden wij ook glas polijsten aan om uw glaswerk weer de gewenste uitstraling te geven. Door het polijsten van het glas worden kleine oneffenheden verwijderd, waardoor het glas er weer als nieuw uitziet.

Of het nu gaat om ramen, deuren of andere glazen oppervlakken, onze glaszetters staan klaar om uw glaswerk te repareren en te polijsten, zodat het weer in optimale staat verkeert.

Voordelen van onze reparatie- en polijstdiensten:

 • Kleine beschadigingen aan het glas worden vakkundig gerepareerd
 • Glas wordt indien nodig gepolijst om de oorspronkelijke helderheid en glans te herstellen
 • Ervaring en expertise van onze glaszetters
 • Snel en efficiënt herstel van het glaswerk
 • Verbeterde esthetiek van het glas

Wanneer u behoefte heeft aan glasreparatie en polijsten, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en onze vriendelijke medewerkers zullen u graag verder helpen.

glas repareren en polijsten

Voorzetramen en glas in lood

Heeft u last van tocht of geluidsoverlast? Wij kunnen voorzetramen plaatsen die een extra isolatielaag vormen en uw woning beschermen tegen ongewenste elementen. Daarnaast bieden wij ook restauratie- en reparatiediensten voor glas in lood.

Met onze voorzetramen kunt u genieten van een comfortabel en geluidsdicht huis. Ze vormen een extra barrière tegen koude lucht, waardoor uw energieverbruik wordt verlaagd en u kunt besparen op verwarmingskosten. Onze glaszetters zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie, zodat uw voorzetramen perfect passen en optimaal isoleren.

Naast voorzetramen bieden we ook restauratie- en reparatiediensten voor glas in lood. Glas in lood kan na verloop van tijd beschadigd raken of verkleuren. Onze deskundige glaszetters kunnen beschadigde stukken glas repareren of vervangen, en het glas in lood volledig restaureren zodat het zijn oorspronkelijke schoonheid en glans terugkrijgt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze voorzetramen en glas in lood diensten. Onze glaszetters staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw glaswensen te vervullen.

Glasrenovatie en -onderhoud

Is uw glaswerk verouderd of beschadigd? Bij onze glaszettersservice bieden wij professionele glasrenovatie en onderhoudsdiensten aan om uw glaswerk weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om het herstellen van kleine beschadigingen of het renoveren van verouderd glas, onze ervaren glaszetters zorgen voor een hoogwaardige en duurzame oplossing.

Wanneer uw glaswerk beschadigd is, kan dit niet alleen afbreuk doen aan de esthetiek van uw woning, maar het kan ook leiden tot energieverlies en veiligheidsrisico’s. Onze glaszetters hebben expertise in het herstellen van verschillende soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas en isolatieglas. Door beschadigd glas te repareren, kunnen wij uw woning weer beschermen tegen de elementen en de energie-efficiëntie verbeteren.

Daarnaast bieden wij ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw glaswerk altijd in goede conditie blijft. Regelmatig onderhoud kan problemen zoals lekkages en condensatie voorkomen, en het verlengt de levensduur van uw glas. Onze glaszetters kunnen uw glaswerk controleren, reinigen en eventuele kleine gebreken tijdig oplossen.

Of het nu gaat om glasrenovatie of onderhoud, ons team van professionele glaszetters staat voor u klaar. Wij streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, en we gaan altijd zorgvuldig te werk om aan uw specifieke behoeften en verwachtingen te voldoen.

Voordelen van onze glasrenovatie en -onderhoudsdiensten:

 • Verbeterde esthetiek van uw woning
 • Verhoogde energie-efficiëntie
 • Voorkomt veiligheidsrisico’s
 • Verlengt de levensduur van uw glaswerk
 • Minder kans op lekkages en condensatie

24 uur glasservice

Glasproblemen kunnen zich op elk moment voordoen. Daarom staan wij, de professionele glaszetters van Terheijden, 24 uur per dag voor u klaar met onze snelle en betrouwbare glasservice. Of het nu gaat om een noodgeval of een geplande reparatie, u kunt op ons rekenen.

Wanneer u geconfronteerd wordt met een gebroken raam of ander glasgerelateerd probleem, begrijpen wij dat u direct actie wilt ondernemen. Daarom bieden wij een 24 uur glasservice aan, zodat u snel geholpen kunt worden. Onze ervaren glaszetters zullen zo spoedig mogelijk ter plaatse zijn om de nodige reparaties uit te voeren of het glas volledig te vervangen.

Onze 24 uur glasservice is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Terheijden en omgeving. Of u nu thuis bent, op kantoor of ergens anders, wij staan altijd paraat om uw glasschade te verhelpen.

Onze snelle en betrouwbare service garandeert niet alleen dat uw glasprobleem snel wordt opgelost, maar ook dat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit vakmanschap. Wij werken met professionele materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat de reparatie of vervanging duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze 24 uur glasservice. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Goedkope glaszetter in Terheijden

Wij begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een glaszetter. Daarom bieden wij onze diensten tegen concurrerende tarieven aan. Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs, zodat u kunt genieten van professionele glaszetterservice zonder uw budget te overschrijden.

Wanneer u een glaszetter nodig heeft, wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare vakman vindt die kwaliteit levert tegen een redelijke prijs. Bij ons kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze ervaren glaszetters bieden hoogwaardige service zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Of u nu een klein glasreparatieproject heeft of een volledige glasvervanging nodig heeft, wij bieden de juiste oplossingen tegen betaalbare tarieven. Onze glaszetters hanteren transparante prijzen en stellen een gedetailleerde offerte op voorafgaand aan de werkzaamheden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Onze betaalbare glaszetterservice omvat het repareren en vervangen van glas, glasplaatsing en -isolatie, balkonbeglazing, glasreparatie en -polijsten, voorzetramen en glas in lood. Of het nu gaat om een klein project of een grotere klus, wij leveren altijd hoogwaardig vakmanschap tegen concurrerende tarieven.

Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom streven wij ernaar om onze diensten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, zodat iedereen toegang heeft tot professionele glaszetterservice. U hoeft dus geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of uw budget te overschrijden. Onze goedkope glaszetters zijn deskundig, betrouwbaar en leveren vakmanschap dat aan uw verwachtingen voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen voor onze glaszettersservice in Terheijden.

Neem contact met ons op

Heeft u glaswerk dat gerepareerd of vervangen moet worden? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen voor onze glaszettersservice in Terheijden. Wij zijn gespecialiseerd in glasreparatie, glasvervanging en isolatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het herstellen van kleine schade, het plaatsen van voorzetramen, het plaatsen van balkonbeglazing of het isoleren van uw woning, wij hebben de expertise om uw glaswerk te verzorgen.

Bel ons op [telefoonnummer] of stuur ons een e-mail op [e-mailadres]. We staan klaar om u te helpen en uw glasproblemen op te lossen.

FAQ

Wat voor glaswerk kunnen jullie repareren of vervangen?

Onze ervaren glaszetters kunnen alle soorten glaswerk repareren of vervangen, van enkel glas tot dubbelglas, triple glas en isolatieglas.

Welke diensten bieden jullie naast glasreparatie en -vervanging aan?

Naast glasreparatie en -vervanging bieden wij ook glasplaatsing en isolatiediensten aan, evenals het plaatsen van balkonbeglazing en het repareren en polijsten van glas.

Kunnen jullie ook voorzetramen plaatsen?

Ja, wij kunnen voorzetramen plaatsen die een extra isolatielaag vormen en uw woning beschermen tegen tocht en geluidsoverlast.

Bieden jullie ook onderhoudsdiensten aan voor glaswerk?

Ja, wij bieden onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw glaswerk altijd in goede conditie blijft.

Is jullie glasservice beschikbaar buiten kantooruren?

Ja, onze 24 uur glasservice staat altijd voor u klaar, of het nu een noodgeval is of een geplande reparatie.

Wat zijn de kosten van een glaszetter in Terheijden?

Wij bieden onze glaszettersdiensten aan tegen concurrerende tarieven. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button