• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Leidschendam

Glaszetter Leidschendam? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Op zoek naar betrouwbare en vakkundige glaszetters in Leidschendam? Bij ons vind je de beste professionals die snel en deskundig glasreparaties en glasvervangingen uitvoeren. Of je nu een gebroken raam hebt dat gerepareerd moet worden of je wilt een oude ruit laten vervangen, wij staan voor je klaar. Bel ons voor hulp en wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing.

Belangrijkste punten

 • Glasreparatie en glasvervanging door vakkundige glaszetters
 • Snelle service voor snelle oplossingen
 • Glaszetter Leidschendam biedt ook diensten zoals kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing
 • 24 uur glasservice voor noodsituaties
 • Betaalbare tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit

Glaszetter service in Leidschendam

In Leidschendam bieden wij een uitgebreide glaszetter service aan die voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van glasreparatie, glasvervanging, glasservice en glasisolatie. Wij zijn ervaren professionals die zorgen voor kwalitatief hoogwaardige diensten en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Onze deskundige glaszetters kunnen je helpen met allerlei glasgerelateerde problemen en projecten.

Of je nu een kapot raam hebt dat gerepareerd moet worden of je wilt een compleet nieuwe beglazing laten plaatsen, onze glaszetters staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van glaswerk, kunnen wij snel en effectief problemen aanpakken en hoogwaardige glasoplossingen leveren.

Onze glaszetter service omvat onder andere:

 • Glasreparatie: Snelle en efficiënte reparatie van kapotte ramen en glasoppervlakken.
 • Glasvervanging: Volledige vervanging van beschadigde beglazing om de veiligheid en esthetiek van je woning te herstellen.
 • Glasservice: Professionele en betrouwbare service voor al je glasbehoeften, inclusief maatwerkoplossingen.
 • Glasisolatie: Deskundig advies en installatie van isolatieglas om energie-efficiëntie en comfort in je woning te verbeteren.

Wij begrijpen dat glasproblemen onverwacht kunnen optreden en dringend kunnen zijn. Daarom bieden wij snelle respons en flexibele afspraken. Onze glaszetters zijn toegewijd aan het leveren van uitstekend vakmanschap en klanttevredenheid.

Onze glaszetters in Leidschendam streven altijd naar de hoogste kwaliteit en service. Of het nu gaat om reparaties, vervangingen of andere glasgerelateerde projecten, wij zijn er om je te helpen. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Waarom kiezen voor onze glaszetter service?

Er zijn verschillende redenen waarom klanten kiezen voor onze glaszetter service in Leidschendam:

 1. Ervaring: Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en expertise in het vakkundig uitvoeren van glaswerk.
 2. Kwaliteit: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in ons werk en leveren duurzame en betrouwbare glasoplossingen.
 3. Snelle service: Wij begrijpen dat tijd essentieel kan zijn bij glasreparaties en -vervangingen, daarom zorgen wij voor een snelle service.
 4. Maatwerk: Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen.
 5. Competitieve tarieven: Onze glaszetter service is betaalbaar en transparant, zonder verborgen kosten.

Wanneer je glasreparatie, glasvervanging, glasservice of glasisolatie nodig hebt, vertrouw op de expertise van onze glaszetters. Wij garanderen uitstekende resultaten en tevredenheid.

Glaszetter service in Leidschendam
GlasreparatieGlasvervangingGlasserviceGlasisolatie

Dubbelglas, enkelglas en tripleglas

Onze glaszetters in Leidschendam zijn ervaren in het plaatsen en vervangen van enkel glas, dubbelglas en triple glas. We begrijpen dat elk type glas unieke eigenschappen heeft en verschillende voordelen biedt. Of je nu op zoek bent naar een hogere isolatiewaarde, geluidsisolatie of energiebesparing, wij kunnen je helpen de juiste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften.

Enkel glas

Enkel glas is de traditionele vorm van glas, bestaande uit één enkele glasplaat. Hoewel enkel glas minder isolerend is dan andere glasopties, kan het nog steeds geschikt zijn voor bepaalde toepassingen, zoals binnendeuren of kleine ramen. Onze glaszetters kunnen enkel glas plaatsen of vervangen voor een meer isolerende optie indien gewenst.

Dubbelglas

Dubbelglas, ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit twee glasplaten met daartussen een isolerende laag. Dit zorgt voor een betere warmte- en geluidsisolatie in vergelijking met enkel glas. Dubbelglas kan helpen om energiekosten te verlagen en geluidsoverlast te verminderen. Onze glaszetters kunnen dubbelglas professioneel plaatsen of vervangen om jouw woongenot te verbeteren.

Triple glas

Triple glas biedt de hoogste mate van isolatie en energie-efficiëntie. Het bestaat uit drie glasplaten met meerdere isolerende lagen ertussen. Triple glas isoleert beter dan zowel enkel glas als dubbelglas, waardoor het een ideale keuze is voor huizen die maximale energiebesparing en geluidsisolatie vereisen. Onze ervaren glaszetters kunnen triple glas deskundig installeren, waardoor je kunt genieten van een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving.

Naast de keuze tussen enkel glas, dubbelglas en triple glas, bieden wij ook isolatieglas voor nog betere thermische prestaties. Isolatieglas is voorzien van speciale isolerende coatings en bestaat meestal uit twee of meer glasplaten met een luchtruim ertussen. Dit type glas helpt de warmte binnen je huis te behouden en vermindert de warmtedoorgang, waardoor je energie en geld bespaart.

Als je voor vragen hebt over welk type glas het meest geschikt is voor jouw situatie, staan onze glaszetters in Leidschendam klaar om je te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

dubbelglas, enkelglas en tripleglas afbeelding

Kunststof kozijnen plaatsen

Naast glasreparaties en -vervangingen bieden wij ook diensten voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Onze glaszetters in Leidschendam hebben ervaring en expertise op dit gebied. Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. Ze bieden talloze voordelen, waaronder energiebesparing, duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Met onze professionele kunststof kozijnen plaatsingsservice zorgen we ervoor dat jouw woning optimaal geïsoleerd is en voldoet aan de huidige energienormen. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een nauwkeurige installatie en garanderen dat de kunststof kozijnen perfect passen bij de stijl en uitstraling van jouw woning.

Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen, profiteer je van een onderhoudsarme oplossing die bestand is tegen weersinvloeden en niet zal rotten of corroderen. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van mooie en functionele kozijnen zonder dat je ze regelmatig hoeft te schilderen of onderhouden.

Met onze kunststof kozijnen plaatsingsservice leveren we maatwerk oplossingen die aan jouw specifieke wensen en eisen voldoen. We bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte stijl kunt creëren die past bij jouw smaak en architectuur van je woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze kunststof kozijnen plaatsingsservice. Wij staan klaar om je te helpen met deskundig advies, een nauwkeurige installatie en hoogwaardige kunststof kozijnen die jouw woning naar een hoger niveau tillen.

Voordelen van kunststof kozijnen plaatsen
Energiebesparend
Duurzaam en onderhoudsarm
Weerbestendig en rotvrij
Breed scala aan kleuren en afwerkingen
Verbeterde geluidsisolatie

Balkonbeglazing plaatsen

Wil je je balkon beglazen om het te beschermen tegen wind en regen? Onze glaszetters in Leidschendam kunnen balkonbeglazing plaatsen om je balkon comfortabeler te maken.

Bij ons kun je rekenen op professionele service en kwaliteitswerk. We begrijpen dat je balkon een plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor balkonbeglazing.

Met onze balkonbeglazing kun je het hele jaar door van je balkon genieten, ongeacht het weer. Het beschermt tegen wind, regen en lawaai, waardoor je een rustige en comfortabele buitenruimte hebt.

Onze glaszetters zijn ervaren en deskundig in het plaatsen van balkonbeglazing. Ze zorgen voor een perfecte installatie en gebruiken alleen hoogwaardig glas voor maximale duurzaamheid en veiligheid.

“Met balkonbeglazing kun je jouw buitenruimte transformeren tot een extra kamer waar je het hele jaar door van kunt genieten. Het beschermt niet alleen tegen de elementen, maar biedt ook extra isolatie en geluidsdemping. Onze professionele glaszetters staan klaar om je te helpen bij het plaatsen van balkonbeglazing, zodat je optimaal kunt genieten van jouw balkon.”

Neem vandaag nog contact met ons op om je balkonbeglazing te laten plaatsen. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Voordelen van balkonbeglazing plaatsen:

 • Bescherming tegen wind, regen en lawaai
 • Creëert een comfortabele en rustige buitenruimte
 • Verlengt het gebruik van je balkon het hele jaar door
 • Extra isolatie voor energiebesparing
 • Esthetisch aantrekkelijk design

Kies voor balkonbeglazing om je balkon te upgraden en er het hele jaar door van te genieten. Onze glaszetters in Leidschendam staan voor je klaar om balkonbeglazing op maat te plaatsen.

Glas reparatie en polijsten

Heb je beschadigd glas dat gerepareerd moet worden? Onze glaszetters in Leidschendam staan voor je klaar. Wij hebben de expertise en ervaring om allerlei soorten glas te repareren en te polijsten, zodat het er weer als nieuw uitziet.

Of het nu gaat om een klein krasje, een barst of een volledig gebroken ruit, onze professionele glaszetters zorgen voor een vakkundige reparatie. We werken snel en efficiënt, zodat je glasprobleem snel wordt opgelost.

Glas repareren is niet alleen belangrijk voor het behoud van de esthetiek van je woning, maar ook voor je veiligheid en isolatie. Beschadigd glas kan zwakker en fragieler worden, waardoor het risico op ongelukken toeneemt. Daarnaast kan het leiden tot warmteverlies en hogere energiekosten. Door tijdig glasreparatie uit te laten voeren, voorkom je verdere schade en bespaar je op de lange termijn kosten.

Naast glas repareren bieden we ook glas polijsten aan. Als je glas dof, bekrast of verweerd is, kunnen we het polijsten om de oorspronkelijke helderheid en glans te herstellen. Zo ziet je glas er weer als nieuw uit.

Voor al je glasreparaties en perfectie in glas polijsten kun je vertrouwen op onze glaszetters in Leidschendam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele en betrouwbare service.

Voorbeeld van glas reparatie en polijsten:

SchadeReparatie
Kleine krasjesPolijsten
Barst of breukGlas vervangen
Verweerd glasPolijsten

Voorzetramen en glas in lood

Bij onze glaszetters in Leidschendam kunt u niet alleen terecht voor glasreparaties, maar ook voor het plaatsen van voorzetramen en glas in lood. Deze oplossingen bieden niet alleen extra isolatie voor uw woning, maar voegen ook een esthetische waarde toe.

Voorzetramen zijn een ideale keuze als u wilt profiteren van betere isolatie zonder uw bestaande ramen te vervangen. Ze fungeren als een extra laag isolatieglas en verminderen zo warmteverlies en geluidsoverlast. Onze glaszetters plaatsen voorzetramen op maat, zodat ze perfect passen bij uw bestaande ramen.

Daarnaast bieden we ook glas in lood installaties. Glas in lood is een traditionele en kunstzinnige manier om uw ramen te verfraaien. Onze ervaren ambachtslieden creëren prachtige ontwerpen met gekleurd glas dat in loden strips wordt geplaatst. Of u nu op zoek bent naar een klassiek of modern ontwerp, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

Voordelen van voorzetramen en glas in lood:

 • Betere isolatie
 • Minder geluidsoverlast
 • Toevoeging van esthetische waarde aan uw woning
 • Verschillende ontwerpmogelijkheden voor glas in lood

Neem vandaag nog contact op met onze glaszetters in Leidschendam voor meer informatie over de installatie van voorzetramen en glas in lood. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de isolatie en uitstraling van uw ramen.

Voorzetramen en Glas in lood

VoorzetramenGlas in lood
Extra isolatieTraditionele en kunstzinnige uitstraling
Minder geluidsoverlastVeel ontwerpmogelijkheden
Aanpassing op maatToevoeging van esthetische waarde

Glasrenovatie en 24 uur glasservice

Heeft jouw huis of pand een glasrenovatie nodig? Bij Glaszetter Leidschendam bieden wij professionele glasrenovatie voor zowel particuliere woningen als commerciële gebouwen. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige renovatie van al je glasoppervlakken.

Of het nu gaat om het vervangen van gebroken ruiten, het upgraden naar energiezuinig isolatieglas of het opknappen van verouderde kozijnen, wij staan voor je klaar. We begrijpen hoe belangrijk het is om te zorgen voor een veilige en comfortabele leef- of werkomgeving, en we streven ernaar om aan al je glasbehoeften te voldoen.

Daarnaast bieden wij ook 24 uur glasservice voor noodgevallen. Als je te maken hebt met een glasgerelateerd noodgeval, zoals een inbraak of een ongeluk dat schade aan je glas heeft veroorzaakt, kun je op ons rekenen. Onze glaszetters staan altijd paraat om snel en efficiënt reparaties uit te voeren, ongeacht het tijdstip van de dag.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met glasrenovatie en onze 24 uur glasservice. Onze deskundige glaszetters in Leidschendam staan voor je klaar.

Goedkope glaszetter in Leidschendam

Zoek je een goedkope glaszetter in Leidschendam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen dat kosten een belangrijke rol spelen bij het kiezen van een glaszetter en daarom bieden wij betaalbare tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze diensten. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot professionele glaszetterservice, ongeacht het budget.

Onze ervaren glaszetters in Leidschendam leveren vakmanschap en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Of het nu gaat om glasreparatie, glasvervanging of glasrenovatie, wij staan voor je klaar om je te helpen. Wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met het resultaat, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. We luisteren naar je behoeften en bieden een transparante prijsopgave, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met onze goedkope glaszetter in Leidschendam ben je verzekerd van kwaliteit en betaalbaarheid. Bel ons nu en laat ons je glasproblemen oplossen!

FAQ

Wat voor service bieden jullie als glaszetter in Leidschendam?

Wij bieden snelle service voor glasreparatie en glasvervangingen. Bel ons voor hulp!

Wat voor diensten bieden jullie als glaszetter in Leidschendam?

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder glasreparaties, glasvervangingen, en professionele glasisolatie.

Kunnen jullie enkel glas, dubbelglas en triple glas plaatsen/vervangen?

Ja, onze ervaren glaszetters kunnen enkel glas, dubbelglas en triple glas plaatsen en vervangen. We bieden ook isolatieglas voor energiebesparing en geluidsisolatie.

Kunnen jullie kunststof kozijnen plaatsen?

Ja, naast glasreparaties en -vervangingen bieden wij ook diensten voor het plaatsen van kunststof kozijnen.

Kunnen jullie balkonbeglazing plaatsen?

Ja, onze glaszetters in Leidschendam kunnen balkonbeglazing plaatsen om je balkon comfortabeler te maken.

Kunnen jullie beschadigd glas repareren en polijsten?

Ja, onze glaszetters in Leidschendam kunnen beschadigd glas repareren en polijsten om het er weer als nieuw uit te laten zien.

Bieden jullie ook voorzetramen en glas in lood installatie?

Ja, naast glasreparaties bieden onze glaszetters in Leidschendam ook voorzetramen en glas in lood installaties voor extra isolatie en een esthetische waarde.

Bieden jullie glasrenovatie en 24 uur glasservice?

Ja, onze glaszetters in Leidschendam bieden professionele glasrenovatie en zijn beschikbaar voor noodgevallen met onze 24 uur glasservice.

Zijn jullie een goedkope glaszetter in Leidschendam?

Ja, wij bieden betaalbare tarieven zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze diensten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button