• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Hardenberg

Glaszetter Hardenberg? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Hardenberg! Wij zijn dé glaszetter in Hardenberg die jouw glasreparatie– en glasvervangingsbehoeften kan vervullen. Onze professionele glaszetters bieden een breed scala aan diensten, waaronder enkelglas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Onze jarenlange ervaring en toewijding stellen ons in staat om snelle en kwalitatieve service te leveren. Of je nu een gebroken ruit hebt die gerepareerd moet worden of je wilt je ramen en kozijnen upgraden, wij staan voor je klaar.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Wij bieden glasreparatie en glasvervanging voor diverse soorten glas, zoals enkelglas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas.
 • Onze isolatieglasoplossingen helpen je energie te besparen en je woning beter te isoleren.
 • Wij plaatsen ook kunststof kozijnen voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en isolatie.
 • Met onze balkonbeglazing kun je het hele jaar door van je balkon genieten, beschermd tegen weer en wind.
 • Naast reparatie en vervanging bieden wij ook glasreparatie en polijstdiensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al je glasbehoeften in Hardenberg. Wij staan klaar om je te helpen met onze snelle en betrouwbare service.

Glasreparatie en glasvervanging

Is er een ruit gebroken in je woning of bedrijfspand in Hardenberg? Onze professionele glaszetters zijn gespecialiseerd in glasreparatie en glasvervanging. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij zorgen ervoor dat je glas weer snel en vakkundig wordt gerepareerd of vervangen.

Wanneer er een glasbreuk optreedt, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een gebroken ruit kan zorgen voor veiligheidsrisico’s en schade aan je interieur. Onze ervaren glaszetters staan klaar om je te helpen bij het repareren en vervangen van glas, zodat je weer een veilige en comfortabele omgeving hebt.

We bieden een breed scala aan glasreparatie- en glasvervangingsdiensten. Ongeacht het type glas dat beschadigd is, kunnen we het voor je repareren of vervangen. Onze vakmensen hebben de nodige expertise en werken met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het glaswerk aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Bij glasreparatie streven we ernaar om de schade zo onzichtbaar mogelijk te herstellen, zodat je glas weer als nieuw lijkt. Als het glas echter niet kan worden gerepareerd, bieden we ook glasvervangingsservice. We zorgen ervoor dat het nieuwe glas perfect past en zorgen voor een vakkundige installatie.

Of het nu gaat om een gebroken raam, een gebarsten glazen deur of een beschadigde glazen wand, je kunt op ons rekenen voor snel en kwalitatief glaswerk. Neem contact met ons op voor al je glasreparatie- en glasvervangingsbehoeften.

Isolatieglas van topkwaliteit

Wil je energie besparen en de isolatie van je woning verbeteren? Bij ons vind je isolatieglas van topkwaliteit in Hardenberg. Onze isolatieglasoplossingen helpen je om warmteverlies te minimaliseren en je energierekening te verlagen. Met ons isolatieglas geniet je van een comfortabeler binnenklimaat en draag je bij aan een duurzame toekomst.

Isolatieglas, ook wel bekend als dubbelglas, bestaat uit twee glasplaten met daartussen een isolerende laag. Deze laag zorgt voor een betere thermische isolatie, waardoor warmteverlies wordt tegengegaan. Door te kiezen voor isolatieglas, verbeter je niet alleen de energie-efficiëntie van je woning, maar ook het comfort. Je zult minder last hebben van tocht en koude luchtstromen.

Daarnaast helpt isolatieglas ook om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen. Het kan een aanzienlijk verschil maken in de akoestische isolatie van je woning, waardoor je meer rust en privacy kunt ervaren.

Vergelijking tussen enkelglas, dubbelglas en triple glas
Type glasIsolatiewaarde (U-waarde)Thermische isolatieGeluidsisolatie
Enkelglas5,8 W/m²KMatigBeperkt
Dubbelglas2,8 W/m²KGoedRedelijk
Triple glas0,6 W/m²KUitstekendGoed

De tabel toont de vergelijking tussen enkelglas, dubbelglas en triple glas op basis van hun isolatiewaarde (U-waarde), thermische isolatie en geluidsisolatie. Zoals je kunt zien, biedt isolatieglas een aanzienlijk betere isolatie dan enkelglas, waardoor het warmteverlies en geluidsoverlast kan verminderen. Triple glas heeft de hoogste isolatiewaarde en biedt de beste thermische isolatie.

Wil je weten welk type isolatieglas het meest geschikt is voor jouw woning? Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Onze ervaren glaszetters helpen je graag bij het kiezen van de juiste glasoplossing voor je woning. Investeer in isolatieglas van topkwaliteit en profiteer van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Kunststof kozijnen plaatsen

Bij ons kun je terecht voor meer dan alleen glasreparatie en -vervanging. We bieden ook de service aan om kunststof kozijnen te plaatsen in Hardenberg. Kunststof kozijnen zijn een duurzame en onderhoudsarme optie, die tevens goed isoleren. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige en snelle plaatsing van kunststof kozijnen, of het nu gaat om je woning of bedrijfspand.

Met kunststof kozijnen geniet je van talloze voordelen. Ze zijn namelijk bestand tegen weersinvloeden en hebben weinig onderhoud nodig, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart. Daarnaast bieden ze uitstekende isolatie, waardoor je energieverbruik vermindert en je comfortabeler woont of werkt.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking. We werken met hoogwaardige materialen en leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen.

Wanneer je kiest voor onze kunststof kozijnen plaatsingsservice, kun je rekenen op:

 • Deskundig advies over de verschillende mogelijkheden en opties.
 • Een vakkundige plaatsing van de kozijnen.
 • Hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen.
 • Een snelle en efficiënte service.

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen in Hardenberg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om je te helpen bij de verbetering van jouw woning of bedrijfspand met hoogwaardige kunststof kozijnen.

Balkonbeglazing plaatsen

Wil je je balkon het hele jaar door kunnen gebruiken? Wij bieden de service van balkonbeglazing plaatsen in Hardenberg. Met balkonbeglazing kun je je balkon beschermen tegen regen, wind en kou, zodat je er altijd comfortabel kunt verblijven.

Balkonbeglazing biedt vele voordelen, waaronder:

 • Bescherming tegen weersinvloeden: Met balkonbeglazing creëer je een beschutte ruimte en kun je genieten van je balkon, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Extra isolatie: Balkonbeglazing zorgt voor extra isolatie, waardoor je het hele jaar door van een aangename temperatuur kunt genieten.
 • Minder geluidsoverlast: Door het plaatsen van balkonbeglazing wordt ook het geluid van buitenaf verminderd, waardoor je meer rust en privacy hebt op je balkon.
 • Verhoging van de waarde van je woning: Met balkonbeglazing investeer je in je woning, wat de waarde ervan kan verhogen.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing van de balkonbeglazing, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en de specifieke situatie van je balkon. We werken met hoogwaardige materialen en garanderen een duurzaam resultaat.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor balkonbeglazing plaatsen in Hardenberg? Neem dan contact met ons!

balkonbeglazing plaatsen

Voordelen van balkonbeglazing plaatsen in Hardenberg
Bescherming tegen weersinvloeden
Extra isolatie
Minder geluidsoverlast
Verhoging van de waarde van je woning

Glas repareren en polijsten

Bij Glaszetter Hardenberg bieden we niet alleen glasreparatie en vervanging aan, maar ook professioneel glasreparatie en -polijstdiensten. Of je nu te maken hebt met een beschadigde ruit, krassen op glas of verweerd glas, onze vakmensen staan klaar om het glas weer als nieuw te maken.

Wanneer je een beschadigde ruit hebt, is het belangrijk om deze snel te repareren. Niet alleen kan een beschadigde ruit de veiligheid in gevaar brengen, maar het kan ook zorgen voor warmteverlies en vochtproblemen. Onze ervaren glaszetters zullen de schade grondig beoordelen en het glas professioneel repareren. We zorgen ervoor dat de reparatie naadloos aansluit bij het bestaande glas, zodat het er als nieuw uitziet.

Daarnaast bieden we ook glaspolijstdiensten aan om glas weer in optimale staat te brengen. Krassen op glas kunnen de esthetiek van een ruit aantasten en een negatieve invloed hebben op het uitzicht. Onze vakmensen hebben de expertise en de juiste apparatuur om krassen te verwijderen en het glas weer volledig te polijsten. Het resultaat is een heldere, onbeschadigde ruit die de uitstraling van je woning of bedrijfspand verbetert.

Glas repareren en polijsten in Hardenberg

Onze glasreparatie- en polijstdiensten zijn beschikbaar in Hardenberg en de omgeving. We begrijpen dat glasreparatie en polijsten snel moeten worden uitgevoerd om de veiligheid en het comfort van je woon- of werkomgeving te waarborgen. Daarom bieden we snelle en betrouwbare service, zodat je weer snel kunt genieten van een perfect glasoppervlak.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze glasreparatie- en polijstdiensten. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen.

Voorzetramen en glas in lood

Wil je extra isolatie of een decoratief element toevoegen aan je woning? Wij bieden de service van voorzetramen en glas in lood in Hardenberg. Voorzetramen kunnen helpen bij het verbeteren van de isolatie, terwijl glas in lood een unieke en artistieke uitstraling geeft aan je ramen.

Voorzetramen zijn een uitstekende oplossing voor het verhogen van de isolatiewaarde van je bestaande ramen. Ze fungeren als een extra laag isolatieglas en verminderen warmteverlies, waardoor je energie kunt besparen en je energierekening kunt verlagen. Bovendien verminderen ze ook geluidsoverlast van buitenaf, waardoor je meer comfort in huis hebt.

Voorzetramen

Glas in lood is een prachtige manier om een artistiek tintje aan je ramen toe te voegen. Onze ervaren glaszetters kunnen prachtige glas-in-loodpanelen ontwerpen en installeren die perfect passen bij de stijl van je huis. Of je nu een traditionele uitstraling wilt creëren of juist iets moderns en unieks zoekt, wij kunnen aan al je wensen voldoen.

Voordelen van voorzetramen en glas in lood:

 • Verbeterde isolatie
 • Minder geluidsoverlast
 • Esthetische waarde
 • Op maat gemaakt
 • Verschillende stijlen beschikbaar

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor voorzetramen en glas in lood in Hardenberg te bespreken. Wij helpen je graag bij het creëren van een comfortabele en stijlvolle omgeving in jouw woning.

Glasisolatie en glasrenovatie

Wil je de isolatiewaarde van je bestaande ramen verbeteren? Bij ons kun je terecht voor glasisolatie en glasrenovatie in Hardenberg. We bieden oplossingen zoals het toevoegen van isolerende folie en het aanbrengen van kitranden om de isolatiewaarde van je huidige glas te verhogen. Met glasisolatie kun je energie besparen en je wooncomfort verhogen. Neem contact met ons op voor meer informatie over glasisolatie en glasrenovatie.

Glasisolatie

Met glasisolatie zorg je ervoor dat er minder warmte verloren gaat via je ramen, waardoor je energierekening omlaag kan en je huis comfortabeler wordt. Wij gebruiken hoogwaardige isolerende folie die we op het glas aanbrengen. Deze folie houdt de warmte binnen en de kou buiten, waardoor je optimaal profiteert van isolatie. Onze ervaren vakmensen kunnen glasisolatie op maat aanbrengen op al je ramen voor maximale energiebesparing.

Glasrenovatie

Heb je beschadigd glas, verouderd glas of ramen die niet goed meer isoleren? Onze glasrenovatie service biedt de oplossing. We kunnen oude kitranden vervangen, en het glas opnieuw afwerken en afdichten, zodat je ramen weer in optimale staat verkeren. Daarnaast kunnen we ook krassen en andere beschadigingen op het glas polijsten, zodat het er weer als nieuw uitziet. Met onze glasrenovatie diensten verleng je de levensduur van je ramen en verbeter je de isolatie van je woning.

GlasisolatieGlasrenovatie
Verhoogt de isolatiewaardeHerstelt beschadigd glas
Bespaart energieVervangt oude kitranden
Verbetert wooncomfortPolijst krassen en beschadigingen

24 uur glasservice en goedkope glaszetter

Heb je met spoed een glaszetter nodig in Hardenberg? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar met onze snelle en betrouwbare glasservice. Of het nu gaat om een gebroken ruit in je woning of bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat de glasschade snel en vakkundig wordt hersteld.

Naast onze 24 uur glasservice bieden wij ook aantrekkelijke prijzen. Wij begrijpen dat glasschade al vervelend genoeg is, daarom hanteren wij scherpe tarieven. Je kunt bij ons rekenen op een goedkope glaszetter zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen voor professioneel vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze 24 uur glasservice en onze scherpe prijzen. Wij staan klaar om je te helpen bij al je glasschade en glasbehoeften in Hardenberg. Vertrouw op ons als betrouwbare en betaalbare glaszetter.

FAQ

Wat zijn de diensten die jullie aanbieden?

Wij bieden een breed scala aan glasreparatie- en glasvervangingsdiensten, waaronder enkelglas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Daarnaast plaatsen wij ook kunststof kozijnen, balkonbeglazing, voorzetramen en glas in lood. Tevens bieden wij glasreparatie, glaspolijsten, glasisolatie en glasrenovatie aan.

Wat kunnen jullie betekenen bij gebroken glas?

Onze professionele glaszetters zijn gespecialiseerd in glasreparatie en glasvervanging. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij zorgen ervoor dat je glas weer snel en vakkundig wordt gerepareerd of vervangen.

Bieden jullie isolatieglas aan?

Ja, wij bieden isolatieglas van topkwaliteit in Hardenberg aan. Onze isolatieglasoplossingen helpen je om warmteverlies te minimaliseren en je energierekening te verlagen.

Kunnen jullie ook kunststof kozijnen plaatsen?

Ja, naast glasreparatie en vervanging, bieden wij ook de service van het plaatsen van kunststof kozijnen in Hardenberg aan. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en isolerend.

Bieden jullie ook balkonbeglazing aan?

Ja, wij bieden de service van balkonbeglazing plaatsen in Hardenberg aan. Met balkonbeglazing kun je je balkon beschermen tegen regen, wind en kou, zodat je er altijd comfortabel kunt verblijven.

Kunnen jullie ook glas repareren en polijsten?

Ja, naast glasreparatie en vervanging, bieden wij ook de service van het repareren en polijsten van glas in Hardenberg aan. Onze vakmensen herstellen en polijsten het glas zodat het er weer als nieuw uitziet.

Bieden jullie ook voorzetramen en glas in lood aan?

Ja, wij bieden de service van voorzetramen en glas in lood in Hardenberg aan. Voorzetramen helpen bij het verbeteren van de isolatie, terwijl glas in lood een unieke en artistieke uitstraling geeft aan je ramen.

Bieden jullie ook glasisolatie en glasrenovatie aan?

Ja, wij bieden glasisolatie en glasrenovatie in Hardenberg aan. Door het toevoegen van isolerende folie en het aanbrengen van kitranden kunnen wij de isolatiewaarde van je huidige glas verhogen.

Bieden jullie ook 24 uur glasservice aan?

Ja, wij bieden 24 uur glasservice in Hardenberg aan. Bij spoed kunnen wij je altijd snel van dienst zijn bij glasschade.

Wat zijn jullie prijzen?

Wij staan bekend als een betrouwbare en betaalbare glaszetter. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button