• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Haarlemmermeer

Glaszetter Haarlemmermeer? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in Haarlemmermeer? Bij Glaszetter Haarlemmermeer zijn we gespecialiseerd in alle soorten glasreparatie en glasrenovatie. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbelglas of het plaatsen van isolatieglas, onze professionele glaszetters staan klaar om uw glasproject tot een succes te maken.

Belangrijkste informatie

 • Glaszetter Haarlemmermeer biedt glasreparatie en glasrenovatie in de regio.
 • Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dubbelglas, triple glas en het vervangen van enkel glas.
 • Naast glaswerk bieden wij ook kunststof kozijnen en balkonbeglazing.
 • Onze glasservice omvat ook het repareren en polijsten van beschadigd glas.
 • Wij staan bekend om onze betrouwbare en professionele service tegen betaalbare prijzen.

Glasreparatie en glasrenovatie door Glaszetter Haarlemmermeer

Bij Glaszetter Haarlemmermeer bieden we een uitgebreide glasreparatie– en glasrenovatieservice. Of u nu een gebroken raam heeft dat gerepareerd moet worden of uw oude glas wilt vervangen door energiezuiniger isolatieglas, onze deskundige glaszetters hebben de benodigde ervaring en kennis om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Voor al uw glasgerelateerde problemen en projecten staan onze professionals voor u klaar. Of het nu gaat om het herstellen van een klein krasje in een raam of het renoveren van de gehele beglazing van uw woning, geen klus is te groot of te klein voor ons team.

Onze ervaren glaszetters zijn bekend met verschillende soorten glas, waaronder enkel glas, dubbelglas en isolatieglas. Ze beschikken over de juiste expertise en gereedschappen om uw glasproblemen vakkundig op te lossen.

Bij Glaszetter Haarlemmermeer streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat een gebroken raam of glasprobleem urgent kan zijn, daarom bieden we een snelle en betrouwbare service. Onze glaszetters komen snel ter plaatse en zorgen voor een efficiënte reparatie of renovatie.

Neem vandaag nog contact op met Glaszetter Haarlemmermeer voor al uw glasreparatie- en glasrenovatiewensen. Onze professionele aanpak en uitgebreide expertise zorgen ervoor dat uw glasproject tot een succes wordt gemaakt.

Wat onze klanten zeggen:

“Ik had een gebroken raam en Glaszetter Haarlemmermeer heeft het snel en professioneel gerepareerd. Geweldige service!” – Peter

“Onlangs heeft Glaszetter Haarlemmermeer al het enkel glas in mijn woning vervangen door dubbelglas. Het verschil in isolatie is ongelooflijk!” – Marieke

“Ik had last van tocht bij mijn ramen en Glaszetter Haarlemmermeer heeft de glasafdichting vervangen. Nu is het veel warmer en comfortabeler in huis.” – Jan

Dubbelglas, Triple Glas, en Enkel Glas vervangen

Wilt u uw enkel glas vervangen door modernere en energiezuinigere opties zoals dubbelglas of triple glas? Bij Glaszetter Haarlemmermeer kunnen we uw bestaande ramen upgraden naar isolerende beglazing om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke behoeften.

Door enkel glas te vervangen door dubbelglas of triple glas kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren. Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten met een laag isolerend materiaal ertussen, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluidsoverlast wordt beperkt. Dit glas zorgt voor een betere isolatie van uw woning, waardoor u minder hoeft te stoken en uw energiekosten kunt verlagen.

Triple glas gaat een stap verder en biedt nog betere isolatie. Dit type glas bestaat uit drie glasplaten met isolatiemateriaal ertussen, waardoor het de hoogst mogelijke isolatiewaarde heeft. Hierdoor blijft uw huis warm in de winter en koel in de zomer, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Als u overweegt om uw enkel glas te vervangen door dubbelglas of triple glas, kunnen onze ervaren glaszetters u helpen bij het maken van de juiste keuze. We kunnen uw bestaande ramen vervangen door hoogwaardig isolatieglas dat perfect past bij uw woning. Daarnaast kunnen we u adviseren over eventuele subsidies of financiële voordelen die beschikbaar zijn voor energiebesparende maatregelen.

Voordelen van het vervangen van enkel glas door dubbelglas of triple glas

 • Betere isolatie van uw woning
 • Verlaging van uw energiekosten
 • Beperking van geluidsoverlast
 • Verbetering van het binnenklimaat
 • Verhoging van de waarde van uw woning

Laat uw enkel glas vervangen door dubbelglas of triple glas door de ervaren glaszetters van Glaszetter Haarlemmermeer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

GlassoortIsolatiewaarde
Enkel glasU-waarde: 5,8 W/m²K
DubbelglasU-waarde: 1,2 – 2,8 W/m²K
Triple glasU-waarde: 0,5 – 0,9 W/m²K

Dubbelglas

Kunststof kozijnen plaatsen door Glaszetter Haarlemmermeer

Naast glasreparatie en -vervanging kunnen we bij Glaszetter Haarlemmermeer ook kunststof kozijnen plaatsen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bieden uitstekende isolatie. Onze glaszetters kunnen uw oude kozijnen vervangen door hoogwaardige kunststof kozijnen die passen bij de stijl van uw woning.

Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen te laten plaatsen, profiteert u van diverse voordelen. Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam en bestand tegen de verschillende weersomstandigheden in Haarlemmermeer. Ze hebben weinig onderhoud nodig, waardoor u tijd en kosten bespaart. Daarnaast bieden kunststof kozijnen uitstekende isolatie, waardoor u energie bespaart en uw woning comfortabeler wordt.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie van kunststof kozijnen. Ze hebben de kennis en expertise om de kozijnen nauwkeurig en efficiënt te plaatsen. We bespreken graag uw wensen en adviseren u over de verschillende opties die beschikbaar zijn. Of u nu kiest voor strakke witte kozijnen of een houtnerfstructuur, we hebben een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Met onze kunststof kozijnen verbetert u niet alleen de uitstraling van uw woning, maar ook de energie-efficiëntie en het comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Balkonbeglazing plaatsen door Glaszetter Haarlemmermeer

Wilt u uw balkon beschermen tegen weersinvloeden en het hele jaar door kunnen genieten van de extra ruimte? Bij Glaszetter Haarlemmermeer kunnen we balkonbeglazing plaatsen om uw balkon af te sluiten en zo een comfortabele en functionele extra kamer te creëren. Onze glaszetters zorgen voor een professionele installatie die aan uw wensen voldoet.

Met balkonbeglazing kunt u genieten van de voordelen van een binnenruimte terwijl u nog steeds kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht van buiten. Het biedt bescherming tegen regen, wind en kou, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw balkon, ongeacht het weer.

Onze ervaren glaszetters begrijpen dat elk balkon uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor balkonbeglazing die perfect passen bij uw specifieke situatie. Of u nu een balkon heeft met open zijkanten of wilt dat uw balkon volledig afgesloten wordt, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

Wanneer u kiest voor balkonbeglazing door Glaszetter Haarlemmermeer, kunt u rekenen op hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze glaszetters zorgen voor een nauwkeurige installatie en zorgen ervoor dat de beglazing perfect past bij de stijl van uw woning. Met onze balkonbeglazing kunt u uw buitenruimte transformeren tot een comfortabele en functionele toevoeging aan uw huis.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over balkonbeglazing plaatsen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw ideale balkonruimte.

Glas repareren en polijsten

Heeft u beschadigd glas dat gerepareerd moet worden? Bij Glaszetter Haarlemmermeer bieden we ook glasreparatieservices. Onze ervaren glaszetters kunnen kleine beschadigingen aan glas repareren en zelfs glas polijsten om het er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kunnen wij uw beschadigd glas repareren en polijsten?

Onze deskundige glaszetters hebben jarenlange ervaring in het repareren van beschadigd glas. Of het nu gaat om kleine krassen, deuken of barsten, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw glas weer in optimale conditie te brengen.

We beginnen altijd met een grondige inspectie van het beschadigde glas om de omvang van het probleem vast te stellen. Vervolgens bepalen we de beste reparatiemethode, afhankelijk van het type glas en de aard van de schade.

Voor kleine krassen gebruiken we speciale polijsttechnieken om het glas glad te maken en de krassen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat het glas er weer als nieuw uitziet en de esthetische waarde behouden blijft.

In het geval van deuken of barsten kunnen we het beschadigde gedeelte verwijderen en vervangen door nieuw glas van dezelfde kwaliteit en stijl. Onze glaszetters zorgen ervoor dat het nieuwe glas naadloos aansluit bij de rest van het raam of de glazen constructie.

Waarom kiezen voor glas repareren en polijsten?

Het repareren en polijsten van beschadigd glas heeft vele voordelen. Ten eerste bespaart het u kosten, aangezien u geen volledig nieuw glas hoeft te laten plaatsen. Daarnaast behoudt uw glas zijn originele uitstraling, waardoor uw interieur er verzorgd en aantrekkelijk uitziet.

Daarnaast kan het repareren van beschadigd glas de levensduur ervan verlengen. Door kleine krassen en beschadigingen direct te repareren, voorkomt u verdere verslechtering en kunt u genieten van uw glaswerk voor vele jaren.

Glasreparatie en polijstvoordelenVoordelen
Geld besparenRepareren kost minder dan vervangen
Behoud van esthetiekGlas ziet er weer als nieuw uit
Verlengde levensduurVoorkom verdere beschadigingen
MilieuvriendelijkRecycle en verminder afval

Bel ons vandaag nog voor een professionele glasreparatie en polijstservice. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw beschadigd glas er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Voorzetramen en glas in lood

Wilt u uw bestaande ramen extra isoleren of de authentieke uitstraling van glas in lood behouden? Bij Glaszetter Haarlemmermeer kunnen we voorzetramen plaatsen om de isolatiewaarde van uw ramen te verbeteren of uw glas in lood restaureren. Onze glaszetters hebben ervaring met verschillende glasstijlen en kunnen aan uw specifieke wensen voldoen.

Met voorzetramen kunt u de isolatie van uw bestaande ramen aanzienlijk verbeteren. Deze extra laag creëert een isolerende luchtbuffer die warmteverlies minimaliseert en een efficiëntere energiehuishouding bevordert. Wij kunnen voorzetramen op maat maken en installeren die naadloos aansluiten bij uw huidige kozijnen en interieur. Dit biedt u alle voordelen van modern glas zonder ingrijpende renovatiewerkzaamheden.

Als u liever de karakteristieke uitstraling van glas in lood wilt behouden, kunnen onze glaszetters uw bestaande glas in lood restaureren. We begrijpen de historische waarde en het esthetische belang van glas in lood en zorgen ervoor dat de restauratie zorgvuldig wordt uitgevoerd, met behoud van de authentieke details en kleuren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van voorzetramen en glas in lood restauratie te bespreken. Onze deskundige glaszetters staan klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden voor uw specifieke behoeften.

voorzetramen en glas in lood

Glasisolatie en glasrenovatie door Glaszetter Haarlemmermeer

Bij Glaszetter Haarlemmermeer begrijpen we het belang van goed geïsoleerde ramen voor energiebesparing en comfort in uw woning. Onze glaszetters kunnen uw ramen renoveren en isolerend glas installeren om warmteverlies te verminderen en geluidsoverlast te beperken. Wij zorgen voor hoogwaardige glasisolatieoplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Goede isolatie van uw ramen kan vele voordelen bieden, waaronder lagere energiekosten, een aangenamere temperatuur in huis en een vermindering van geluidsoverlast van buitenaf. Onze ervaren glaszetters hebben de kennis en expertise om uw ramen te renoveren en te voorzien van hoogwaardig isolatieglas.

Isolerend glas, zoals dubbelglas of HR++ glas, kan helpen om warmteverlies te minimaliseren en de thermische isolatie van uw woning te verbeteren. Dit betekent dat u minder hoeft te verwarmen, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Bovendien zorgt isolerend glas voor een betere geluidsisolatie, waardoor geluidsoverlast van bijvoorbeeld verkeer of buren wordt verminderd.

Onze glaszetters staan klaar om uw glasrenovatieproject uit te voeren. Of u nu uw enkel glas wilt vervangen door dubbelglas of uw bestaande isolatieglas wilt upgraden naar hoogrendementsglas, wij leveren vakmanschap en kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze glasisolatie– en glasrenovatiediensten. Wij helpen u graag verder.

Voordelen van glasisolatie en glasrenovatie:

 • Verbeterde energie-efficiëntie
 • Lagere energiekosten
 • Aangenamere temperatuur in huis
 • Minder geluidsoverlast van buitenaf
 • Verbeterd comfort en welzijn

Investeer in glasisolatie en laat uw ramen renoveren door Glaszetter Haarlemmermeer voor een energiezuiniger en comfortabeler huis.

Getuigenis van een tevreden klant:

“Ik ben erg blij dat ik Glaszetter Haarlemmermeer heb ingeschakeld voor de glasisolatie van mijn woning. Sinds de renovatie merk ik een aanzienlijke verbetering in mijn energieverbruik en het binnenklimaat. Het team was professioneel en leverde uitstekend werk. Ik zou ze zeker aanbevelen!”

– Jeroen van der Veen

Glaszetter Haarlemmermeer – Uw betrouwbare glasservice

Bij Glaszetter Haarlemmermeer bieden we een betrouwbare en professionele glasservice. Wij zijn uw ervaren glazenzetters in Haarlemmermeer die altijd paraat staan om uw glaswensen en -behoeften te vervullen. Of u nu een dringende glasschade heeft die onmiddellijke aandacht vereist of een betrouwbare en betaalbare glazetter nodig heeft, wij zijn er voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onze glaszetter kosten zijn transparant en betaalbaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte uitgaven. Wij begrijpen dat glasschade op elk moment kan plaatsvinden, daarom bieden wij een 24 uur glasservice aan. U kunt op ons rekenen, dag en nacht.

Daarnaast streven wij ernaar om goedkope glaszetter te zijn, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot professionele glaszetters, ongeacht het budget.

FAQ

Wat voor diensten biedt Glaszetter Haarlemmermeer aan?

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder glasreparatie, glasrenovatie, het plaatsen van kunststof kozijnen, balkonbeglazing, glas reparatie en polijsten, voorzetramen en glas in lood restauratie, en glasisolatie.

Wat voor glas kan Glaszetter Haarlemmermeer vervangen?

Onze ervaren glaszetters kunnen enkel glas vervangen door dubbelglas of triple glas, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Is Glaszetter Haarlemmermeer ook beschikbaar voor spoedgevallen?

Ja, wij bieden een 24-uurs glasservice voor spoedgevallen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de kosten voor een glaszetter van Glaszetter Haarlemmermeer?

De kosten zijn afhankelijk van het specifieke project en de benodigde materialen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kan ik een goedkope glaszetter vinden bij Glaszetter Haarlemmermeer?

Wij streven naar betaalbare prijzen en bieden uiteenlopende opties om aan uw budget te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!

Glaszetter Haarlemmermeer

 • Hoofddorp
 • Nieuw-Vennep
 • Zwanenburg
 • Lijnden
 • Badhoevedorp
 • Rijk
 • Rijsenhout
 • Burgerveen en Weteringbrug
 • Abbenes
 • Lisserbroek
 • Beinsdorp
 • Zwaanshoek
 • Cruquius
 • Cruquiushoeve
 • Vijfhuizen
 • En elk ander regio in en rondom Haarlemmermeer!
Haarlemmermeer
Call Now Button