• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Haarlem

Glaszetter Haarlem? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Op zoek naar een deskundige glaszetter in Haarlem? Wij bieden snelle glasreparatie en kwalitatief glas vervangen voor een heldere prijs. Als ervaren glaszetters leveren wij diverse glaszetterdiensten in Haarlem en omgeving.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Professionele glasreparatie en glas vervangen in Haarlem.
 • Isolatieglas plaatsen voor energiebesparing en comfort.
 • Mogelijkheid om kunststof kozijnen en balkonbeglazing te plaatsen.
 • Glas repareren, polijsten en glas in lood restaureren.
 • Glasisolatie en glasrenovatie voor een energiezuinigere woning.

Glasreparatie en glas vervangen

Bij ons kunt u terecht voor professionele glasreparatie en het vervangen van glas. Of u nu last heeft van een kapotte ruit die gerepareerd moet worden of u wilt enkel glas vervangen door dubbelglas of triple glas voor betere isolatie, wij staan voor u klaar.

Wanneer u schade heeft aan een ruit, is het belangrijk om deze snel te laten repareren. Een kapotte ruit kan namelijk zorgen voor warmteverlies, onveiligheid en inbraakgevoeligheid. Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in glasreparatie en zorgen voor een vakkundige en snelle oplossing.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw oude glas te vervangen. Of u nu enkel glas wilt laten vervangen door isolatieglas of uw bestaande dubbelglas wilt upgraden naar triple glas, wij adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw woning. Door te kiezen voor energiebesparend glas, kunt u niet alleen genieten van een betere isolatie, maar ook besparen op uw energierekening.

Onze glaszetters in Haarlem werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw glasreparatie of vervanging vakkundig wordt uitgevoerd. Wij streven naar een duurzaam resultaat en een tevreden klant.

Isolatieglas plaatsen

Wilt u uw woning beter isoleren en energie besparen? Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van isolatieglas. Met isolatieglas kunt u genieten van een lagere energierekening en een comfortabele leefomgeving. Door de uitstekende isolerende eigenschappen wordt warmte beter vastgehouden en wordt geluid van buitenaf verminderd, waardoor uw woongenot aanzienlijk verbetert.

Voordelen van isolatieglasIsolatieglas plaatsen
1. Energiebesparing• Professionele plaatsing van isolatieglas
2. Verbeterde thermische isolatie• Vakkundige montage door ervaren glaszetters
3. Verminderd geluidsoverlast• Snelle en efficiënte installatie
4. Comfortabele leefomgeving• Ruime keuze uit verschillende soorten isolatieglas

Onze ervaren glaszetters in Haarlem zorgen voor een professionele plaatsing van isolatieglas, waarbij er nauwkeurig wordt gelet op de juiste isolatiewaarde en esthetische afwerking. Dankzij ons vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van duurzaam isolatieglas dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact op met onze glaszetters in Haarlem voor meer informatie over isolatieglas plaatsen en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw woning energiezuiniger te maken.

Kunststof kozijnen plaatsen

Naast onze uitgebreide glaszetterdiensten bieden wij ook de mogelijkheid om uw oude kozijnen te vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen plaatsen is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar duurzame en onderhoudsarme kozijnen die tevens zorgen voor goede isolatie.

Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Met ons brede assortiment aan stijlen, kleuren en afwerkingen kunnen wij kozijnen leveren die naadloos passen bij de uitstraling van uw woning.

“Met onze kunststof kozijnen geniet u van vele voordelen, zoals:

 • Uitstekende isolatie voor energiebesparing
 • Onderhoudsarm materiaal
 • Duurzaamheid en lange levensduur
 • Diverse stijlen en kleuropties
 • Verbeterde geluidsisolatie

Investeer in de toekomst van uw woning met onze hoogwaardige kunststof kozijnen.”

Onze glaszetters hebben ruime ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen en zorgen voor een vakkundige en professionele installatie. Met ons vakmanschap en oog voor detail garanderen wij hoogwaardige resultaten die voldoen aan al uw verwachtingen.

kunststof kozijnen plaatsen

Wij streven naar klanttevredenheid en bieden daarom een uitstekende service gedurende het gehele proces. Van het advies bij het kiezen van de juiste kozijnen tot de vakkundige installatie, wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de voordelen van hoogwaardige kunststof kozijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Onze glaszetters in Haarlem helpen u graag verder!

Balkonbeglazing plaatsen

Wilt u uw balkon afschermen met beglazing? Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van balkonbeglazing. Hiermee creëert u een beschutte ruimte en verlengt u het buitenseizoen. Of u nu wilt genieten van een ontspannen middag in de zon of ’s avonds gezellig wilt dineren, balkonbeglazing biedt de perfecte oplossing.

Met balkonbeglazing kunt u alle seizoenen van het jaar optimaal benutten. Het vormt een wind- en regenbestendige barrière, waardoor u geen last heeft van windvlagen, regenbuien of andere weersomstandigheden. Zo kunt u op elk moment van het jaar van uw balkon genieten, zonder beperkingen.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van de balkonbeglazing. We bieden een breed scala aan glasopties die passen bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu kiest voor isolatieglas om de warmte beter binnen te houden of geluidswerend glas om het omgevingsgeluid te verminderen, wij zorgen voor een perfecte installatie.

Met onze balkonbeglazing geniet u niet alleen van een beschutte ruimte, maar profiteert u ook van andere voordelen. Het verhoogt de waarde van uw woning, biedt extra beveiliging tegen inbraak en reduceert het onderhoud aan uw balkon. Daarnaast zorgt het voor een esthetische upgrade, waardoor uw balkon er stijlvol en modern uitziet.

Voordelen van balkonbeglazing:

 • Creëert een beschutte ruimte
 • Verlengt het buitenseizoen
 • Biedt bescherming tegen wind en regen
 • Optimaliseert het gebruik van uw balkon
 • Verhoogt de waarde van uw woning
 • Biedt extra beveiliging tegen inbraak
 • Verlaagt het onderhoud aan uw balkon
 • Zorgt voor een esthetische upgrade

Neem vandaag nog contact met ons op om balkonbeglazing te laten plaatsen. Onze ervaren glaszetters in Haarlem staan voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige balkonbeglazing op maat.

Glas repareren en polijsten

Heeft u een beschadigde ruit die gerepareerd moet worden? Bij ons kunt u terecht voor professionele glasreparatie en het polijsten van glas. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw glas in optimale staat te houden, of het nu gaat om een kleine kras of een grote barst.

Onze ervaren glaszetters in Haarlem zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om uw glas te repareren en te polijsten, zodat het er weer als nieuw uitziet. We gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de reparatie duurzaam is en perfect past bij de rest van het glaswerk.

Of uw glas nu beschadigd is door een ongelukje, vandalisme of ouderdom, onze glaszetters zorgen voor een vakkundige reparatie. We behandelen verschillende soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas en zelfs glas in lood. Daarnaast kunnen we ook krassen en oneffenheden wegpolijsten, waardoor uw glas weer glad en glanzend wordt.

Onze glasreparatieservice in Haarlem is snel, betrouwbaar en betaalbaar. We streven ernaar om eventuele glasproblemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer kunt genieten van een veilige en esthetisch aantrekkelijke woonomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasreparatie en het polijsten van glas. Wij staan voor u klaar om uw glas weer in topconditie te brengen.

Voorzetramen en glas in lood

Op zoek naar extra isolatie voor uw woning? Onze glaszetters bieden de levering en plaatsing van voorzetramen aan. Deze ramen zijn een efficiënte manier om uw huis beter te isoleren en energie te besparen. Met een voorzetraam wordt er een extra laag glas voor uw bestaande raam geplaatst, waardoor er een isolerende luchtlaag ontstaat. Dit zorgt voor een betere warmte- en geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Bent u een liefhebber van glas in lood? Wij bieden ook de mogelijkheid om uw glas in lood te restaureren of te vervangen. Glas in lood is een prachtige vorm van glasbewerking die uw woning een karakteristieke uitstraling geeft. Onze ervaren glaszetters hebben expertise op het gebied van glasbewerkingstechnieken, waaronder het restaureren en vervangen van glas in lood. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw glas in lood weer in volle glorie kan stralen.

voorzetramen en glas in lood

Wilt u meer informatie over onze voorzetramen of glas in lood service? Neem dan contact met ons op. Onze glaszetters in Haarlem staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met al uw glasbehoeften.

Glasisolatie en glasrenovatie

Naast het plaatsen van isolatieglas bieden wij ook glasisolatie en glasrenovatie aan. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies en diensten om uw woning energiezuiniger te maken en uw oude glas te renoveren. Onze ervaren glaszetters controleren uw huidige beglazing en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Glasisolatie

Onze glasisolatie diensten zijn bedoeld om uw woning beter te isoleren, waardoor u energie en kosten kunt besparen. We kunnen uw bestaande beglazing vervangen door hoogwaardig isolatieglas dat thermische efficiëntie biedt en warmteverlies minimaliseert. Dit zorgt voor een comfortabelere leefomgeving en verlaagt uw energierekening. Onze glaszetters zijn goed bekend met verschillende soorten isolatieglas, waaronder dubbelglas en triple glas.

Glasrenovatie

Als uw huidige glas beschadigd, verouderd of niet meer naar wens is, kunnen wij u helpen met glasrenovatie. Dit omvat het vervangen van oude beglazing door nieuwe, moderne glasproducten die voldoen aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Onze glaszetters zijn ervaren in het werken met verschillende soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, draadglas en figuurglas. We zorgen ervoor dat het nieuwe glas goed wordt geplaatst en voldoet aan alle vereisten op het gebied van veiligheid en isolatie.

Bekijk hieronder een voorbeeld van ons glasrenovatieproces:

StapBeschrijving
1Inspectie van de bestaande beglazing om de staat en eventuele problemen te beoordelen.
2Advies over de beste vervangingsmogelijkheden en de voordelen van verschillende typen glas.
3Verwijdering van het oude glas en voorbereiding van het raamkozijn voor installatie.
4Precieze installatie van het nieuwe glas, inclusief afdichting om energieverlies te minimaliseren.

Onze glasisolatie- en glasrenovatiediensten zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden in Haarlem en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

24 uur glasservice in Haarlem

Heeft u direct een glaszetter nodig? Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare 24 uur glasservice in Haarlem. Of het nu gaat om inbraakschade of een kapotte ruit, wij staan klaar om u snel en vakkundig te helpen, dag en nacht.

Onze ervaren glaszetters begrijpen hoe vervelend glasproblemen kunnen zijn en streven ernaar om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Met onze 24 uur glasservice bent u binnen no-time geholpen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en het comfort van uw woning.

Wij beschikken over de juiste kennis, materialen en gereedschappen om een breed scala aan glasproblemen aan te pakken. Ongeacht het type glas, de grootte van de ruit of de complexiteit van de situatie, wij hebben de expertise om alles op professionele wijze te repareren of te vervangen.

Neem bij noodgevallen direct contact met ons op en wij sturen zo snel mogelijk een van onze ervaren glaszetters naar uw locatie in Haarlem. Wij zorgen ervoor dat uw probleem snel wordt opgelost, zodat u weer gerust kunt ademen.

Neem geen risico met uw glasproblemen en vertrouw op onze 24 uur glasservice in Haarlem. Met onze snelle en professionele dienstverlening kunt u altijd rekenen op een oplossing. Onze glaszetters staan voor u klaar, dag en nacht.

Goedkope glaszetter in Haarlem

Wij zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een goedkope glaszetter in Haarlem. Met onze focus op kwaliteit en betaalbaarheid zijn wij in staat om glaszetterdiensten van hoge kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en vakmanschap bij al uw glaszetterwerkzaamheden.

Als ervaren glaszetter streven wij naar tevreden klanten. We begrijpen dat het vervangen of repareren van glas soms onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze tarieven competitief zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze goedkope glaszetterdiensten in Haarlem zijn bedoeld om de kwaliteit van ons vakmanschap voor iedereen toegankelijk te maken.

Of u nu een kapotte ruit wilt laten repareren, glas wilt vervangen of isolatieglas wilt laten plaatsen, wij staan voor u klaar. Onze goedkope glaszetterdiensten omvatten een breed scala aan glaszetterwerkzaamheden. We zijn trots op onze snelle en betrouwbare service, waarbij we de hoogste kwaliteit glas leveren en vakkundig plaatsen.

FAQ

Wat voor diensten bieden jullie als glaszetter in Haarlem aan?

Wij bieden diverse glaszetterdiensten aan, waaronder glasreparatie, glas vervangen, isolatieglas plaatsen, kunststof kozijnen plaatsen, balkonbeglazing plaatsen, glas repareren en polijsten, voorzetramen en glas in lood leveren en plaatsen, glasisolatie en glasrenovatie.

Kan ik bij jullie terecht voor glasreparatie en het vervangen van glas?

Ja, bij ons kunt u terecht voor professionele glasreparatie en het vervangen van glas. Of u nu een kapotte ruit heeft die gerepareerd moet worden, of u wilt enkel glas vervangen door dubbelglas of triple glas voor betere isolatie, wij staan voor u klaar.

Bieden jullie ook de mogelijkheid om isolatieglas te plaatsen?

Ja, wij plaatsen isolatieglas om uw woning beter te isoleren en energie te besparen. Isolatieglas zorgt voor een lagere energierekening en een comfortabele leefomgeving doordat warmte beter wordt vastgehouden en geluid van buiten wordt verminderd.

Kunnen jullie ook kunststof kozijnen plaatsen?

Ja, naast glaszetterdiensten bieden wij ook de mogelijkheid om uw oude kozijnen te vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en zorgen voor goede isolatie.

Bieden jullie ook de mogelijkheid om balkonbeglazing te plaatsen?

Ja, wij kunnen balkonbeglazing plaatsen om uw balkon af te schermen. Hiermee creëert u een beschutte ruimte en verlengt u het buitenseizoen.

Kunnen jullie beschadigd glas repareren en polijsten?

Ja, wij bieden professionele glasreparatie en kunnen ook krassen en oneffenheden wegpolijsten, zodat uw glas er weer als nieuw uitziet.

Leveren en plaatsen jullie ook voorzetramen en kunnen jullie glas in lood restaureren?

Ja, wij leveren en plaatsen voorzetramen om extra isolatie te realiseren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw glas in lood te restaureren of te vervangen. Onze glaszetters hebben ervaring met verschillende glasbewerkingstechnieken.

Bieden jullie ook glasisolatie en glasrenovatie aan?

Ja, naast het plaatsen van isolatieglas bieden wij ook glasisolatie en glasrenovatie aan. Wij controleren uw huidige beglazing en adviseren u over de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken of uw oude glas te renoveren.

Bieden jullie een 24 uur glasservice in Haarlem aan?

Ja, wij bieden een 24 uur glasservice in Haarlem. Hiermee kunnen wij snel gehoor geven aan noodgevallen zoals inbraakschade of een kapotte ruit.

Zijn jullie een goedkope glaszetter in Haarlem?

Ja, als betrouwbare en goedkope glaszetter in Haarlem streven wij naar tevreden klanten en bieden wij onze kwalitatieve glaszetterdiensten aan tegen een eerlijke prijs.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!

Wij zijn als Glaszetter u graag van dienst in Haarlem

 • Oude Stad
 • Zijlwegkwartier
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Houtvaartkwartier
 • Duinwijk
 • Amsterdamsewijk
 • Parkwijk
 • Slachthuiswijk
 • Waarder- en Veerpolder
 • Delftwijk
 • Indische wijk
 • Spaarndam
 • Ter Kleefkwartier
 • Te Zaanenkwartier
 • Transvaalwijk
 • Vogelenwijk
 • Vondelkwartier
 • Europawijk
 • Boerhaavewijk
 • Molenwijk
 • Meerwijk
 • En elk ander regio in en rondom Haarlem!
Call Now Button