• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Exloo

Glaszetter Exloo? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in Exloo voor glasreparatie of nieuwe beglazing? Bij Glaszetter Exloo zijn wij gespecialiseerd in alle soorten glaswerken, van het vervangen van enkel glas tot het plaatsen van kunststof kozijnen en balkonbeglazing. Vertrouw op onze expertise voor al uw glasbehoeften.

Belangrijkste afhaalpunten:

 • Professionele glaszettersdiensten in Exloo
 • Glasreparatie en glasvervanging van hoogwaardige kwaliteit
 • Eerlijke en transparante prijzen voor al uw glasbehoeften
 • 24 uur glasservice voor spoedreparaties
 • Specialisten in verschillende soorten glas en speciale toepassingen

Glasreparatie en glas vervangen

Bij Glaszetter Exloo bieden wij een breed scala aan glasreparatie– en vervangingsdiensten. Of het nu gaat om het repareren van een kapot raam, het vervangen van enkel glas door dubbelglas of het renoveren van oud glas in lood, wij staan voor u klaar. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een snelle en professionele service, en wij kunnen ook uw glas polijsten, voorzetramen installeren of uw glas isoleren voor een betere energie-efficiëntie.

Of u nu last heeft van een gebarsten raam of vocht tussen uw dubbele beglazing ziet, wij kunnen uw glasreparatie snel en efficiënt uitvoeren. Onze deskundige glaszetters hebben de ervaring en vaardigheden om diverse glasproblemen aan te pakken en streven ernaar om uw ramen weer in optimale staat te herstellen.

Voor het vervangen van glas bieden wij verschillende opties, zoals het upgraden van enkel glas naar energiebesparend dubbelglas of zelfs triple glas. Onze glaszetters kunnen u adviseren over het beste type glas voor uw specifieke behoeften, rekening houdend met factoren zoals isolatie, geluidsdemping en veiligheid.

Daarnaast bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan, zoals het repareren en restaureren van glas in lood. Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis van traditionele glas-in-loodtechnieken en kunnen uw glas-in-loodramen herstellen en behouden voor een authentieke uitstraling.

Bent u op zoek naar oplossingen voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw ramen? Wij kunnen voorzetramen installeren die extra isolatie bieden en warmteverlies verminderen. Daarnaast kunnen wij ook uw glas polijsten om krassen en beschadigingen te verwijderen, waardoor uw ramen er weer als nieuw uitzien.

Onze glasvervangings- en reparatieservices zijn niet alleen gericht op particulieren, maar ook op bedrijven en instellingen. Wij begrijpen dat een kapot raam of een ander glasprobleem urgent is en daarom streven wij ernaar om snel en efficiënt te handelen, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.

Wij zijn trots op onze uitgebreide ervaring, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid. Bij Glaszetter Exloo kunt u rekenen op hoogwaardige glasreparatie- en vervangingsdiensten, uitgevoerd door professionele glaszetters.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasreparatie- en vervangingsbehoeften. Wij staan voor u klaar met onze expertise en vriendelijke service.

Glaszetter kosten

Bij Glaszetter Exloo hanteren wij eerlijke en transparante prijzen voor onze glaszettersdiensten. We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een glaszetter en streven ernaar om onze diensten betaalbaar en toegankelijk te houden voor al onze klanten.

De kosten van een glaszetter kunnen variëren afhankelijk van de specifieke klus en het type glas dat u wilt installeren of repareren. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken raam, het plaatsen van isolatieglas of het repareren van een lekkend raam, wij bieden betaalbare oplossingen die voldoen aan uw behoeften.

Als u op zoek bent naar een goedkope glaszetter, bent u bij ons aan het juiste adres. We streven ernaar om onze diensten tegen een redelijke prijs aan te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Onze ervaren glaszetters leveren vakmanschap en zorgen ervoor dat uw glasprojecten met zorg worden uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. We bespreken graag uw wensen en kunnen u een duidelijk inzicht geven in de glaszetter kosten voor uw specifieke project. Bij Glaszetter Exloo kunt u rekenen op eerlijke prijzen, hoogwaardige service en uitstekende resultaten.

DienstenPrijzen
Reparatie en vervanging van enkel glasVanaf €50 per raam
Vervanging van dubbelglasVanaf €100 per raam
Plaatsen van isolatieglasVanaf €150 per raam
Reparatie van lekkende ramenVanaf €75 per raam
Vervanging van glas in loodVanaf €200 per raam
Installatie van voorzetramenVanaf €75 per raam

“Bij Glaszetter Exloo streven we ernaar om eerlijke en betaalbare prijzen te hanteren voor al onze glaszettersdiensten. Onze klanten kunnen rekenen op kwaliteit en professionaliteit tegen een redelijke prijs.” – Glaszetter Exloo

24 uur glasservice

Glasnood kan op elk moment optreden, daarom bieden wij bij Glaszetter Exloo onze betrouwbare 24 uur glasservice aan. Onze ervaren glaszetters staan altijd paraat om u te helpen, of u nu te maken heeft met een gebroken raam door een ongeluk of vandalisme.

Wij begrijpen dat dergelijke situaties urgent zijn, daarom zorgen wij ervoor dat onze glaszetters snel ter plaatse zijn om de schade te herstellen. Onze 24 uur glasservice is bedoeld om u gemoedsrust te bieden, wetende dat uw woning of bedrijfspand veilig en beschermd is, ongeacht het tijdstip van de dag.

Onze glaszetters zijn goed getraind en beschikken over de nodige expertise om de reparatie snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat tijd essentieel is in noodsituaties en streven ernaar om het glas te vervangen of repareren met minimale onderbreking.

Als onderdeel van onze 24 uur glasservice bieden wij ook een breed scala aan glasopties, zodat we voor elke behoefte de juiste oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om het plaatsen van veiligheids- of isolatieglas, wij hebben de expertise om het perfecte glas voor uw specifieke situatie te leveren.

Bij Glaszetter Exloo zijn wij trots op onze betrouwbare en snelle 24 uur glasservice. Neem vandaag nog contact met ons op en vertrouw op onze ervaren glaszetters om u te helpen bij elke glasschade, op elk moment van de dag of nacht.

24 uur glasservice

Glas met meerdere lagen

Voor extra isolatie en geluidsdemping bieden wij bij Glaszetter Exloo glas met meerdere lagen aan, waaronder triple glas. Dit type glas bestaat uit meerdere glasplaten met daartussen een isolerende lucht- of gaslaag. Hierdoor wordt warmteverlies geminimaliseerd en geluidsoverlast verminderd. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de juiste keuze van glas met meerdere lagen voor uw specifieke behoeften.

Wanneer u op zoek bent naar glas dat zorgt voor optimale isolatie en geluidsdemping, is glas met meerdere lagen een uitstekende keuze. Het biedt een hogere energie-efficiëntie door de isolerende eigenschappen en helpt u te besparen op uw energierekening. Daarnaast zorgt het voor een vermindering van geluidsoverlast, waardoor u kunt genieten van een rustige en comfortabele leefomgeving.

Triple glas is een populaire vorm van glas met meerdere lagen die bestaat uit drie glasplaten met daartussen twee isolerende lagen. Deze extra isolatie zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie, waardoor het warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Bovendien biedt triple glas uitstekende geluidsisolatie, waardoor u geniet van een stille en vredige omgeving.

Onze ervaren glaszetters kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste samenstelling van glas met meerdere lagen, zoals triple glas, voor uw specifieke behoeften. Of u nu uw woning wilt renoveren, een nieuw huis bouwt of uw bestaande beglazing wilt verbeteren, wij hebben de expertise om u te adviseren en het glas vakkundig te installeren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe glas met meerdere lagen, zoals triple glas, uw huis kan transformeren in een energiezuinige en comfortabele omgeving.

Veiligheidsglas en brandwerend glas

Bij Glaszetter Exloo begrijpen we het belang van veiligheid en bescherming. Daarom bieden wij veiligheidsglas en brandwerend glas aan.

Veiligheidsglas is extra sterk en breekt in kleine onscherpe stukjes om letsel te voorkomen. Het is een uitstekende keuze voor situaties waarin de kans op breuk en verwondingen groot is, zoals in de buurt van deuren, trappen en balustrades.

Brandwerend glas kan de verspreiding van vuur en rook vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie in geval van brand. Dit glas is speciaal ontworpen om de hitteoverdracht te verminderen en de stabiliteit van de beglazing te behouden tijdens brand.

Onze ervaren glaszetters kunnen u helpen bij het kiezen en installeren van de juiste glasoplossing voor maximale veiligheid. Of het nu gaat om het vervangen van bestaand glas door veiligheidsglas of het implementeren van brandwerend glas in uw woning of bedrijfspand, wij zorgen voor een vakkundige installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voordelen van veiligheidsglas:

 • Breekt in kleine onscherpe stukjes, waardoor letsel wordt voorkomen
 • Verhoogt de veiligheid van uw woning of bedrijfspand
 • Versterkt de inbraakbeveiliging
 • Beschikbaar in verschillende diktes en samenstellingen voor diverse toepassingen

Voordelen van brandwerend glas:

 • Vertraagt de verspreiding van vuur en rook
 • Geeft extra tijd voor evacuatie en het redden van levens
 • Behoudt de stabiliteit van de beglazing tijdens brand
 • Voldoet aan de geldende brandveiligheidsvoorschriften
Soort glasHoeveelheid tijd tot glas breektToepassingen
VeiligheidsglasBlijft intact, breekt nietRamen, deuren, trappen, balustrades
Brandwerend glasVertraagt de verspreiding van vuur (afhankelijk van classificatie)Brandwerende deuren, scheidingswanden, liftschachten

Verschillende glassoorten

Bij Glaszetter Exloo bieden wij niet alleen standaard glas, maar ook verschillende soorten speciaal glas aan om aan uw individuele behoeften te voldoen. Een van de opties die wij aanbieden is figuurglas. Figuurglas is voorzien van een decoratief patroon dat privacy biedt zonder het licht tegen te houden. Het kan veelzijdig worden toegepast, bijvoorbeeld voor ramen, deuren, douchewanden en meer.

Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te adviseren over de verschillende glassoorten die beschikbaar zijn en helpen u graag bij het kiezen van de juiste opties voor uw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor figuurglas?

Figuurglas is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het biedt privacy door het decoratieve patroon, terwijl er toch voldoende licht binnenkomt. Daarnaast voegt het een uniek en verfijnd tintje toe aan uw interieur. Of u nu een traditioneel, modern of industrieel design heeft, figuurglas kan een mooie aanvulling zijn op elke ruimte.

Toepassingen van figuurglas

 • Decoratieve ramen
 • Glazen deuren
 • Douchewanden en douchedeuren
 • Scheidingswanden
 • Interieurglas
 • Meubels van glas

Met figuurglas kunt u creativiteit en functionaliteit combineren om een unieke en sfeervolle omgeving te creëren. Onze glaszetters kunnen u helpen bij het realiseren van uw ideeën en zorgen ervoor dat het figuurglas zorgvuldig wordt geïnstalleerd.

Voorbeeld van figuurglas:

Figuurglas patroonToepassing
MistliteBadkamerramen
ChinchillaGlazen deuren
BamboeScheidingswanden

Glas bestellen en bezorgen

Bij Glaszetter Exloo maken we het gemakkelijk voor u om glas te bestellen voor al uw projecten. Of u nu nieuwe beglazing, glasreparatie of speciale glasoplossingen nodig heeft, wij werken samen met gerenommeerde leveranciers om u verschillende soorten glas te kunnen leveren. Onze glaszetters zorgen ervoor dat het glas veilig wordt bezorgd, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Wanneer u glas bij ons bestelt, kunt u rekenen op een soepele en betrouwbare service. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat het glas op tijd en in goede staat wordt geleverd. Daarom werken we nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat het glas op de afgesproken tijd bij u wordt bezorgd.

Indien gewenst kunnen onze ervaren glaszetters ook het glas voor u monteren. Hierdoor heeft u alles in één hand en hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een monteur. Onze glaszetters hebben de kennis en ervaring om het glas op een professionele en veilige manier te plaatsen, zodat u kunt genieten van een perfect resultaat.

Of het nu gaat om een groot bouwproject of een kleinere klus, bij Glaszetter Exloo kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het bestellen en bezorgen van het juiste glas voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Glashandel en glasverkoop

Bij Glaszetter Exloo bieden wij niet alleen glaszettersdiensten aan, maar hebben we ook een eigen glashandel waar u terecht kunt voor al uw glasbehoeften. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij staan klaar om u hoogwaardige glasproducten te leveren. Onze glasverkoop omvat verschillende soorten glas voor diverse toepassingen, zoals het vervangen van kapotte ramen, het plaatsen van nieuwe ramen, het bouwen van serres en het creëren van glazen afscheidingen.

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden wij een breed scala aan glasopties aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, triple glas, veiligheidsglas, figuurglas of speciale glasoplossingen, wij hebben de expertise om u te adviseren over de beste keuze voor uw project.

Onze glashandel is gevuld met hoogwaardige glasproducten van vertrouwde leveranciers. We streven ernaar om alleen de beste kwaliteit aan te bieden, zodat u de gewenste resultaten kunt behalen.

Als u een glaszetter nodig heeft of meer informatie wilt over onze glashandel, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. We kijken er naar uit om van u te horen en u te voorzien van de glasoplossingen die u nodig heeft.

Glas voor specifieke toepassingen

Bij Glaszetter Exloo begrijpen we dat verschillende toepassingen verschillende glasbehoeften hebben. Daarom bieden wij glasoplossingen op maat voor specifieke toepassingen. Of u nu beloopbaar glas nodig heeft voor een vloer of trap, glas voor serres, geluidswerend glas voor een rustige omgeving, keukenachterwanden van glas voor een stijlvolle uitstraling, (schuif)deuren van glas of douchecabines op maat, wij hebben de expertise om aan uw wensen te voldoen.

Beloopbaar glas

“Met ons beloopbaar glas creëert u een uniek element in uw interieur. Of het nu gaat om een glazen vloer, traptreden of een glazen balustrade, beloopbaar glas voegt een moderne en lichte uitstraling toe aan elke ruimte.”

Glas voor serres

Een serre is een prachtige toevoeging aan uw woning, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Bij Glaszetter Exloo bieden we hoogwaardig glas voor serres dat zorgt voor optimale isolatie en een aangename temperatuur, zelfs tijdens de koudere maanden. Met ons glas voor serres kunt u een comfortabele en stijlvolle ruimte creëren om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Geluidswerend glas

Als u woont in een drukke omgeving of in de buurt van een luchthaven, snelweg of treinstation, dan kan geluidsoverlast een probleem zijn. Gelukkig bieden wij geluidswerend glas dat effectief geluid van buitenaf reduceert, waardoor uw leefomgeving rustiger en comfortabeler wordt. Onze geluidswerende glasoplossingen zijn perfect voor woningen, kantoren, hotels en andere gebouwen waar geluidsisolatie essentieel is.

Keukenachterwanden van glas

Wilt u uw keuken een moderne en strakke uitstraling geven? Kies dan voor keukenachterwanden van glas. Deze glazen panelen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en gemakkelijk schoon te maken. Met keukenachterwanden van glas kunt u uw keuken transformeren en een unieke uitstraling geven die past bij uw persoonlijke stijl.

(Schuif)deuren van glas

Glas geeft een gevoel van ruimte en licht, waardoor het ideaal is voor (schuif)deuren. Of u nu een moderne en strakke uitstraling wilt creëren of juist een klassiek en elegant design wilt, glazen deuren zijn een uitstekende keuze. Bij Glaszetter Exloo bieden we glazen deuren op maat die perfect passen bij uw interieur en uw persoonlijke smaak.

Douchecabines op maat

Een douchecabine is een belangrijk onderdeel van elke badkamer. Bij Glaszetter Exloo kunnen we douchecabines op maat maken die perfect passen bij uw badkamerindeling en stijlvoorkeuren. Onze maatwerk douchecabines van glas zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar voegen ook een luxe en moderne uitstraling toe aan uw badkamer.

Ongeacht uw specifieke behoeften, bij Glaszetter Exloo hebben we de juiste glasoplossing voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op om uw glaswensen te bespreken en te profiteren van onze hoogwaardige glasproducten en professionele service.

Glaszetter Exloo – Uw betrouwbare partner

Bij Glaszetter Exloo zijn wij gepassioneerd over ons vakmanschap en streven wij naar het leveren van de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Als glasbedrijf met jarenlange ervaring en expertise in glaswerken, zijn wij er trots op om u betrouwbare en professionele diensten te bieden. Onze goed opgeleide glaszetters werken volgens de hoogste normen om ervoor te zorgen dat uw glasprojecten worden voltooid met uitstekende resultaten.

Van kleine reparaties tot grote glasrenovaties, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Of u nu nieuw glas wilt laten plaatsen, beschadigd glas wilt laten repareren of op zoek bent naar speciale glasoplossingen, wij staan voor u klaar. Wij bieden een vriendelijke en professionele service, waarbij uw tevredenheid voorop staat.

Als Glaszetter Exloo streven wij ernaar om onze klanten de beste glasoplossingen te bieden. Of het nu gaat om isolatieglas, veiligheidsglas, figuurglas of glas met meerdere lagen, wij hebben een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de juiste keuze van glas en zorgen voor een zorgvuldige installatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften. Wij staan altijd klaar om u te helpen en streven ernaar om uw betrouwbare partner te zijn voor al uw glasprojecten. Vertrouw op Glaszetter Exloo voor vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service.

FAQ

Wat is Glaszetter Exloo?

Glaszetter Exloo is een ervaren glaszetter in Exloo die gespecialiseerd is in glasreparatie en het plaatsen van nieuwe beglazing. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder het vervangen van enkel glas, het plaatsen van kunststof kozijnen en balkonbeglazing.

Welke glasreparatie- en vervangingsdiensten biedt Glaszetter Exloo aan?

Bij Glaszetter Exloo bieden wij een breed scala aan glasreparatie- en vervangingsdiensten. Wij kunnen kapotte ramen repareren, enkel glas vervangen door dubbelglas, oud glas in lood renoveren, glas polijsten, voorzetramen installeren en glas isoleren voor een betere energie-efficiëntie.

Wat zijn de kosten van een glaszetter bij Glaszetter Exloo?

Glaszetter Exloo hanteert eerlijke en transparante prijzen voor glaszettersdiensten. De kosten variëren afhankelijk van de specifieke klus en het type glas dat u wilt installeren of repareren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Biedt Glaszetter Exloo 24 uur glasservice?

Ja, bij Glaszetter Exloo bieden wij 24 uur glasservice aan. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen bij gebroken ramen als gevolg van ongelukken of vandalisme. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand snel en professioneel wordt hersteld.

Welke soorten glas met meerdere lagen biedt Glaszetter Exloo aan?

Glaszetter Exloo biedt glas met meerdere lagen aan, waaronder triple glas. Deze glastypes bestaan uit meerdere glasplaten met een isolerende lucht- of gaslaag ertussen. Dit zorgt voor extra isolatie en geluidsdemping, wat resulteert in minder warmteverlies en geluidsoverlast.

Biedt Glaszetter Exloo veiligheidsglas en brandwerend glas aan?

Ja, Glaszetter Exloo biedt veiligheidsglas en brandwerend glas aan. Veiligheidsglas is extra sterk en breekt in kleine onscherpe stukjes om letsel te voorkomen. Brandwerend glas vertraagt de verspreiding van vuur en rook, wat tijd geeft voor evacuatie.

Welke verschillende soorten glas biedt Glaszetter Exloo aan?

Naast standaardglas biedt Glaszetter Exloo ook speciaal glas aan, waaronder figuurglas. Figuurglas heeft een decoratief patroon dat privacy biedt zonder licht tegen te houden. Dit glas kan worden gebruikt voor ramen, deuren, douchewanden en meer.

Kan ik glas bestellen bij Glaszetter Exloo?

Ja, bij Glaszetter Exloo kunt u gemakkelijk glas bestellen voor uw projecten. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en kunnen verschillende soorten glas leveren, of het nu gaat om nieuwe beglazing, glasreparatie of speciale glasoplossingen.

Heeft Glaszetter Exloo een glashandel?

Ja, naast onze glaszettersdiensten hebben wij bij Glaszetter Exloo ook een glashandel waar u terecht kunt voor al uw glasbehoeften. Wij bieden hoogwaardige glasproducten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op als u een glaszetter nodig heeft of meer informatie wilt over onze glashandel.

Biedt Glaszetter Exloo glasoplossingen op maat?

Ja, bij Glaszetter Exloo begrijpen we dat verschillende toepassingen verschillende glasbehoeften hebben. Daarom bieden wij glasoplossingen op maat aan. Of u nu beloopbaar glas, glas voor serres, geluidswerend glas, glazen keukenachterwanden, (schuif)deuren van glas of douchecabines op maat nodig heeft, wij hebben de expertise om aan uw wensen te voldoen.

Waarom zou ik Glaszetter Exloo kiezen?

Bij Glaszetter Exloo staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Als betrouwbaar glasbedrijf hebben we jarenlange ervaring en expertise in glaswerken. Onze goed opgeleide glaszetters streven ernaar om aan de hoogste normen te voldoen en bieden een vriendelijke en professionele service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button