• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Euverem

Glaszetter Euverem? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Euverem, uw professionele glaszetter in Euverem en omgeving. Wij staan bekend om onze betrouwbare dienstverlening en leveren hoogwaardige glasreparatie en -vervanging voor zowel particulieren als bedrijven. Als ervaren glaszetter begrijpen we het belang van snel en kwalitatief vakmanschap.

Belangrijkste Punten om te Onthouden

 • Wij bieden professionele glasreparatieservices, voor het repareren van kleine beschadigingen aan uw glaswerk.
 • Onze expertise strekt zich uit tot het vervangen van alle soorten glas, van enkel glas tot isolatieglas met meerdere lagen.
 • Naast glasreparatie en -vervanging zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen en beglazing voor balkons.
 • U kunt bij ons ook terecht voor glas in lood restauratie, glasisolatie en een breed scala aan glasproducten en -diensten.
 • Onze 24-uurs glasservice zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs in noodgevallen.

Of u nu een klein gebroken ruitje hebt dat gerepareerd moet worden of uw hele woning wilt voorzien van nieuwe beglazing, wij zijn er om u van dienst te zijn. Onze ervaren glaszetters staan bekend om hun vakmanschap en zorgen altijd voor een professionele en snelle afhandeling van uw glaswerk.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw glasreparatie– en vervangingsbehoeften te bespreken. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle glasgerelateerde projecten in Euverem en omgeving.

Glasreparatie en -vervanging

Glasreparatie en -vervanging zijn enkele van de belangrijkste services die wij bieden. Of het nu gaat om het repareren van een kleine barst in enkel glas of het vervangen van een volledig raam met isolatieglas, wij staan klaar om u te helpen. We werken met verschillende soorten glas, waaronder dubbelglas en triple glas, om ervoor te zorgen dat uw woning goed geïsoleerd blijft.

Wanneer u te maken heeft met glasreparatie, kunt u vertrouwen op onze ervaren glaszetters. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van kleine beschadigingen, zoals krassen, deukjes en barsten in enkel glas. Ons team zorgt voor een snelle en professionele reparatie, zodat uw glaswerk er weer als nieuw uitziet.

Daarnaast bieden we ook glasvervanging voor situaties waarin een reparatie niet mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij ernstige schade aan het glas of wanneer u de isolatie van uw woning wilt verbeteren. We werken met verschillende soorten glas, zoals dubbelglas en triple glas, om ervoor te zorgen dat uw woning goed geïsoleerd is en u kunt genieten van een comfortabele leefomgeving.

Voordelen van glasreparatie en -vervanging

 • Verbetering van de isolatie: Door beschadigd glas te vervangen door isolatieglas, kunt u energie besparen en uw energierekening verlagen.
 • Verhoogde veiligheid: Vervangend glas kan de veiligheid van uw woning verbeteren door inbraakwerend, brandwerend of veiligheidsglas te installeren.
 • Bescherming tegen geluidsoverlast: Door geluidswerend glas te gebruiken, kunt u genieten van een rustige en comfortabele woonomgeving.

Verschillende soorten glas voor verschillende behoeften

Wij bieden een breed scala aan glasopties om aan verschillende behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende glasopties die wij aanbieden:

GlassoortEigenschappen
Enkel glasStandaard glas dat geen extra isolatie biedt.
DubbelglasGlas bestaande uit twee glasplaten met een isolerende ruimte ertussen.
Triple glasGlas bestaande uit drie glasplaten met twee isolerende ruimtes ertussen, wat zorgt voor maximale isolatie.
IsolatieglasGlas met een speciale coating en argongasvulling voor optimale warmte-isolatie.

Onze ervaren glaszetters kunnen u adviseren over de beste glasoptie voor uw woning, afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget.

Kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing

Naast onze expertise op het gebied van glasreparatie en -vervanging, bieden wij ook gespecialiseerde diensten voor het plaatsen van kunststof kozijnen en het beglazen van balkons. Kunststof kozijnen zijn een duurzame en onderhoudsarme keuze, met als bijkomend voordeel dat ze zorgen voor uitstekende isolatie. Bij Glaszetter Euverem hebben we ervaring in het plaatsen van hoogwaardige kunststof kozijnen die perfect passen bij de stijl en behoeften van uw woning.

Daarnaast kunnen wij ook uw balkon beglazen om uw buitenruimte te beschermen tegen weersinvloeden en tegelijkertijd te genieten van een panoramisch uitzicht. Onze professionaliteit en vakmanschap zorgen ervoor dat uw kunststof kozijnen en balkonglas op de juiste manier worden geïnstalleerd, wat resulteert in een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing.

Voordelen van kunststof kozijnen plaatsen

Als u ervoor kiest om kunststof kozijnen te plaatsen, profiteert u van verschillende voordelen:

 • Uitstekende isolatie: Kunststof kozijnen hebben thermische isolatie-eigenschappen, waardoor warmteverlies wordt verminderd en uw energieverbruik wordt geoptimaliseerd.
 • Duurzaamheid: Kunststof kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze lang meegaan zonder dat er veel onderhoud nodig is.
 • Verscheidenheid aan ontwerpen: Er zijn verschillende stijlen en kleurenopties beschikbaar, zodat u kunststof kozijnen kunt kiezen die perfect passen bij de architectuur en esthetiek van uw woning.
 • Veiligheid: Kunststof kozijnen zijn inbraakbestendig, waardoor uw huis goed beschermd is tegen ongewenste indringers.

Professioneel beglazen van balkons

Naast kunststof kozijnen plaatsen, kunnen wij ook uw balkon beglazen met hoogwaardig glas dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit biedt verschillende voordelen:

 • Bescherming tegen wind en neerslag: Beglazing van uw balkon zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw buitenruimte, zelfs bij ongunstig weer, zonder dat u wordt blootgesteld aan wind, regen of sneeuw.
 • Verhoogde veiligheid: Balkonbeglazing zorgt voor extra bescherming, vooral op hogere verdiepingen, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.
 • Geluidsreductie: Met beglazing kunt u ook het geluidsniveau van buiten verminderen, waardoor u kunt ontspannen en genieten van een rustige omgeving.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van kunststof kozijnen en beglazing voor uw balkon. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Glas repareren en polijsten

Als ervaren glaszetter bieden wij ook diensten aan voor het repareren en polijsten van glas. Of het nu gaat om kleine beschadigingen zoals krassen, deukjes of kleine barsten, wij staan voor u klaar om uw glas weer in topconditie te brengen. Met onze expertise en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw glaswerk er weer als nieuw uitziet.

Wanneer u te maken heeft met beschadigd glas, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Een kleine barst kan zich namelijk snel uitbreiden en uw glas onveilig maken. Onze professionele glaszetters zijn in staat om gerichte reparaties uit te voeren, waardoor verdere schade wordt voorkomen. Hierdoor bespaart u tijd en geld op een volledige glasvervanging.

Bij glasreparatie is het ook mogelijk om uw glas te laten polijsten. Polijsten zorgt ervoor dat kleine krassen en oneffenheden worden verwijderd, waardoor uw glas weer helder en stralend wordt. Dit is vooral handig voor glazen oppervlakken zoals ramen, deuren, tafelbladen of vitrines die vaak in contact komen met elementen die krassen kunnen veroorzaken.

glas repareren

Voorzetramen voor extra isolatie

Naast reparatie en polijsten bieden wij ook de optie om voorzetramen te installeren. Voorzetramen zijn extra isolerende glaspanelen die aan de binnenkant van uw bestaande ramen worden geplaatst. Ze bieden extra isolatie en kunnen helpen om warmteverlies en geluidsoverlast te verminderen. Met voorzetramen kunt u uw energieverbruik verminderen en een comfortabele leefomgeving creëren.

De voordelen van voorzetramen:

 • Bieden extra isolatie
 • Verlagen energiekosten
 • Verminderen geluidsoverlast
 • Verhogen comfort in uw huis of kantoor

Onze ervaren glaszetters kunnen voorzetramen op maat maken en installeren, passend bij uw specifieke behoeften en wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Glas repareren en polijsten – Prijslijst

ServicePrijs
Glas reparatieOp aanvraag
Glas polijstenOp aanvraag
Voorzetramen installatieOp aanvraag

Glas in lood en glasisolatie

Voor glasliefhebbers bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van glas in lood. Of u nu uw bestaande glas in lood wilt restaureren of een nieuw ontwerp wilt laten maken, wij hebben de ervaring en vakmanschap om aan uw wensen te voldoen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw glas in lood ramen er weer prachtig uitzien en hun authentieke charme behouden.

Daarnaast bieden wij ook glasisolatie om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Ons isolatieglas houdt de warmte binnen en de kou buiten, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving. Met ons hoogwaardige glasisolatiesysteem kunt u het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur in huis.

“Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw glas in lood ramen er weer prachtig uitzien en hun authentieke charme behouden.”

Of u nu geïnteresseerd bent in het behouden van de historische uitstraling van uw pand of wilt profiteren van de vele voordelen van glasisolatie, wij bieden de expertise en het vakmanschap om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw glas in lood en glasisolatieprojecten.

Glas in loodGlasisolatie
Restauratie van bestaand glas in loodEnergiebesparing
Nieuw ontwerp en maatwerkComfortabeler woonklimaat
Vakmanschap en ervaringVerlaagde energiekosten

All-round glasservice

Als all-round glaszetter streven wij naar een uitstekende service en vakmanschap. Of u nu een spoedreparatie nodig heeft of een nieuw glasproject wilt laten uitvoeren, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren en vakkundige glaszetters zorgen ervoor dat uw glaswerk snel en professioneel wordt afgehandeld. Bij ons profiteert u van betaalbare tarieven en transparante prijzen.

Wij begrijpen dat glasschade onverwachts kan gebeuren en dat u snel een oplossing nodig heeft. Daarom bieden wij een snelle en efficiënte 24 uur glasservice. Onze glasreparatie- en vervangingsservices staan klaar om u te helpen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Als ervaren glaszetters weten we hoe belangrijk het is om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis van verschillende soorten glas en de juiste technieken om reparaties en installaties uit te voeren. We streven ernaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen, of het nu gaat om een klein project of een grootschalige renovatie.

Naast onze glasservice bieden wij ook advies op maat. Onze experts kunnen u informeren over de beste glassoorten en -toepassingen voor uw specifieke situatie. Of u nu op zoek bent naar isolatieglas, veiligheidsglas of een uniek ontwerp met glas in lood, wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een glaszetter? Bij ons profiteert u van transparante prijzen en duidelijke prijsopgaven. We zorgen ervoor dat u vooraf op de hoogte bent van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn competitief en we streven altijd naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen van onze glasservice:

 • Snel en professioneel glaswerk
 • Ervaren en vakkundige glaszetters
 • 24 uur glasservice voor noodgevallen
 • Advies op maat voor de juiste glassoort en -toepassing
 • Transparante prijzen en duidelijke prijsopgaven

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften. Wij staan klaar om u te helpen met onze professionele glasservice.

24 uur glasservice en snelheid

Voor urgente situaties kunt u altijd rekenen op onze 24 uur glasservice. Of het nu gaat om een ingeslagen raam door een ongeval of een inbraak, wij begrijpen dat snelheid essentieel is in dit soort situaties. Onze ervaren glaszetters staan direct voor u klaar om te zorgen voor een snelle respons en reparatie.

Bij ons is snelheid niet alleen belangrijk bij noodgevallen, maar ook bij reguliere glaszetterswerkzaamheden. Wij begrijpen dat u uw tijd en planning waardeert, daarom zorgen onze glaszetters ervoor dat de klus efficiënt wordt uitgevoerd, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven ernaar om uw glaswerk zo snel mogelijk te herstellen of vervangen, zodat u snel weer kunt genieten van een veilige en comfortabele woonomgeving.

Naast snelheid streven wij er ook naar om betaalbare tarieven aan te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze service. Wij begrijpen dat glaszetter kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een glaszetter. Daarom bieden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding, zodat u kunt profiteren van een professionele glaszetter service tegen een betaalbaar tarief.

24 uur glasservice

“Onze 24 uur glasservice zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs in noodgevallen.”

Verschillende glassoorten en toepassingen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten glas, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wij bieden een breed scala aan glassoorten voor diverse toepassingen, waaronder:

1. Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen, zoals dubbelglas en triple glas, biedt uitstekende isolatie voor uw woning. Deze glassoorten helpen warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer, waardoor u energie kunt besparen en uw wooncomfort kunt verhogen. Daarnaast zorgen ze ook voor geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast van buitenaf.

2. Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is speciaal ontworpen om de veiligheid van uw huis of bedrijf te vergroten. Het glas is extra sterk en bestand tegen extreme impact, waardoor het moeilijk te breken is. Mocht het toch breken, dan valt het uiteen in kleine onscherpe stukjes om letsel te voorkomen. Dit maakt veiligheidsglas ideaal voor toepassingen zoals balkonbeglazing, deuren en ramen op begane grondniveau.

3. Brandwerend glas

Brandwerend glas biedt bescherming tegen het verspreiden van brand en rook. Deze glassoort kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van de verspreiding van brand binnen uw woning of bedrijfspand, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie en hulpverlening. Brandwerend glas wordt vaak gebruikt in trappenhuizen, gangen en deuren.

4. Figuurglas

Figuurglas, ook wel decoratief glas genoemd, voegt stijl en privacy toe aan uw interieur. Deze glassoort is verkrijgbaar in verschillende patronen en reliëfs, waardoor u kunt kiezen voor een uniek en onderscheidend ontwerp. Figuurglas kan worden gebruikt in ramen, deuren, douchecabines en andere glazen oppervlakken waar privacy een belangrijke rol speelt.

Naast deze specifieke glassoorten kunnen we ook andere soorten glas leveren, zoals getint glas, acrylaatglas en glas in lood. Onze ervaren glaszetters adviseren u graag over de beste glassoorten en toepassingen voor uw situatie.

Tabel: Vergelijking van verschillende glassoorten

GlassoortU-waardeVeiligheidBrandwerendheidIsolatiewaarde
Glas met meerdere lagenLaagGemiddeldNeeHoog
VeiligheidsglasLaagHoogNeeGemiddeld
Brandwerend glasLaagGemiddeldJaGemiddeld
FiguurglasLaagGemiddeldNeeGemiddeld

Nieuwe beglazing nodig? Glaschade, wat nu?

Heeft u nieuwe beglazing nodig of heeft u te maken met glasschade? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Als ervaren glaszetters zorgen we voor een snelle en professionele vervanging van uw glaswerk. Of het nu gaat om een gebroken ruit, een lek in dubbel glas of andere schade, we bieden de juiste oplossing.

Wanneer u te maken krijgt met glaschade, begrijpen we dat u snel een oplossing nodig heeft. Onze deskundige glaszetters zorgen voor een vakkundige reparatie of vervanging, zodat uw woning of bedrijfspand weer veilig en mooi is. We hebben ervaring met verschillende soorten beglazing, waaronder dubbel glas, en kunnen snel en efficiënt werken.

Als uw dubbel glas lek is, is het belangrijk om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken om verdere schade te voorkomen. Onze glaszetters kunnen het lekke dubbel glas vervangen door nieuwe beglazing, wat zorgt voor een betere isolatie en energiebesparing in uw woning. We zorgen ervoor dat het nieuwe glas perfect wordt geplaatst en voldoet aan uw wensen en eisen.

Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van speciaal glas. Of u nu behoefte heeft aan extra geluidsisolatie, brandwerend glas of glas in lood, wij hebben de expertise om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de verschillende opties en zorgen voor een professionele installatie.

Wanneer u uw ramen wilt vervangen, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan ramen van hoge kwaliteit, waaronder kunststof ramen, houten ramen en aluminium ramen. Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie, zodat uw nieuwe ramen perfect passen bij uw woning en zorgen voor een goede isolatie.

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op als u nieuwe beglazing nodig heeft of te maken heeft met glasschade. Onze glaszetters staan voor u klaar om u te helpen.

Breed aanbod glasproducten en -diensten

Naast onze professionele glaszetterservices bieden wij als ervaren glashandel een breed scala aan glasproducten en -diensten aan. Of u nu op zoek bent naar beloopbaar glas, glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren of douchecabines op maat, wij hebben alles in huis om aan uw glasbehoeften te voldoen. Wij bieden ook de mogelijkheid om glas te bestellen voor uw specifieke project.

Als glashandel begrijpen wij het belang van kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze glasproducten van hoogwaardige materialen worden gemaakt en aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers om een breed scala aan glasopties van de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies en uitstekende service. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste glas voor uw toepassing en om het professioneel te installeren. Wij streven naar klanttevredenheid en streven ernaar om u een glasproduct te leveren dat jarenlang meegaat.

FAQ

Wat voor diensten biedt Glaszetter Euverem aan?

Wij bieden professionele glasreparatie en -vervanging, plaatsen kunststof kozijnen en balkonbeglazing, repareren en polijsten glas, restaureren glas in lood, bieden glasisolatie en verzorgen een all-round glasservice.

Welk type glas kan ik laten plaatsen?

Wij bieden verschillende soorten glas zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, figuurglas en glas met meerdere lagen, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Bieden jullie ook spoedservice?

Ja, wij bieden 24 uur glasservice voor noodgevallen zoals ingeslagen ramen of inbraakschade. Onze snelle respons zorgt ervoor dat uw glaswerk snel wordt gerepareerd of vervangen.

Wat zijn de kosten van een glaszetter?

De kosten van een glaszetter kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type glas, de omvang van het project en eventuele spoedservice. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat moet ik doen bij glasschade?

Bij glasschade kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een snelle vervanging of reparatie van uw glaswerk, inclusief het plaatsen van speciaal glas indien nodig.

Kan ik bij jullie ook glas bestellen?

Ja, wij fungeren ook als glashandel en kunnen glas leveren voor diverse toepassingen zoals beloopbaar glas, glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren en douchecabines op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button