• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Egmond aan den Hoef

Glaszetter Egmond aan den Hoef? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Op zoek naar een vakkundige glaszetter in Egmond aan den Hoef die gespecialiseerd is in glasreparatie en het plaatsen van nieuwe ruiten? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij leveren snel en accuraat werk van hoge kwaliteit. Bel ons vandaag nog voor al je glasgerelateerde vragen en problemen!

Belangrijkste punten om te onthouden

 • Wij zijn een vakkundige glaszetter in Egmond aan den Hoef.
 • Onze expertise omvat glasreparatie en het plaatsen van nieuwe ruiten.
 • Wij leveren snel en accuraat werk van hoge kwaliteit.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor al je glasgerelateerde vragen en problemen.

Glasreparatie en glas vervangen

Of het nu gaat om het repareren van gebroken glas of het vervangen van verouderde enkel glas naar energiebesparend dubbelglas, onze ervaren glaszetter in Egmond aan den Hoef staat voor je klaar. We kunnen ook triple glas en isolatieglas plaatsen om je huis nog beter te isoleren. Daarnaast verzorgen we ook de plaatsing van kunststof kozijnen en beglazing voor balkons.

Wanneer je glas beschadigd is, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Onze professionele glaszetter kan gebroken of gebarsten glas vakkundig repareren, waardoor verdere schade en onveilige situaties worden voorkomen. Daarnaast kunnen we verouderde enkel glas vervangen door dubbelglas, wat zorgt voor betere isolatie en energiebesparing.

Wil je nog betere isolatie in je huis? Dan kunnen we ook triple glas plaatsen. Dit glas bestaat uit drie lagen glas met daartussen twee luchtkamers, waardoor het nog beter isoleert dan dubbelglas. Daarnaast kunnen we ook isolatieglas plaatsen, wat een goede keuze is als je energie wilt besparen. Isolatieglas bestaat uit twee lagen glas met daartussen een isolerende laag.

Bij ons kun je ook terecht voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en isolerend. Ze zorgen voor een goede thermische en akoestische isolatie, waardoor je energie bespaart en geluidsoverlast vermindert. Daarnaast verzorgen we ook de beglazing voor balkons, zodat je ook hier kunt genieten van een goede isolatie en meer comfort.

Voordelen van glasreparatie en glas vervangen:

 • Voorkomen van verdere schade aan het glas
 • Verbetering van isolatie en energiebesparing
 • Verhoogd comfort door betere geluidsisolatie
 • Duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen
 • Meer comfort en isolatie op balkons

Vergelijking tussen enkel glas, dubbelglas en triple glas:

GlassoortIsolatiewaardeGeluidsisolatieEnergiebesparing
Enkel glasLaagMatigMinder efficiënt
DubbelglasMatig tot goedGoedEfficiënt
Triple glasGoed tot uitstekendUitstekendZeer efficient

Investeer in glasreparatie en glas vervangen om te profiteren van een betere isolatie en energiebesparing in je woning. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren glaszetter in Egmond aan den Hoef voor meer informatie en advies.

Glas repareren en polijsten

Heb je schade aan je glaswerk, zoals barsten, krassen of loslatende voorzetramen? Onze glaszetter in Egmond aan den Hoef kan je helpen met het repareren en polijsten van verschillende soorten glas.

Als ervaren specialisten op het gebied van glasreparatie begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en effectief problemen met je glas op te lossen. Of het nu gaat om een klein krasje of een groot gebroken raam, wij staan voor je klaar om de benodigde reparaties uit te voeren.

Daarnaast bieden we ook professionele glaspolijstservices aan. Heb je glas met krassen of dof geworden glasoppervlakken? Onze glaszetter kan het glas polijsten en weer in optimale staat herstellen.

Voorzetramen zijn een andere veelvoorkomende vorm van glaswerk die reparatie nodig kunnen hebben. We kunnen beschadigde voorzetramen vervangen of repareren, zodat je weer kunt genieten van een goed geïsoleerd en veilig raam.

Naast reparatie bieden we ook restauratie- en reparatiediensten voor glas in lood. Glas in lood is een prachtige en traditionele vorm van glaskunst die zorgvuldig onderhoud en reparatie vereist. Onze glaszetter kan beschadigde glas-in-loodramen herstellen en hun oorspronkelijke schoonheid en glans terugbrengen.

Glas reparatie en polijstservice

DienstenPrijs
Reparatie van gebroken glasOp aanvraag
Polijsten van glasOp aanvraag
Vervanging van voorzetramenOp aanvraag
Restauratie van glas in loodOp aanvraag

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasreparatie en polijstdiensten in Egmond aan den Hoef. Onze ervaren glaszetter staat voor je klaar om je te helpen met al je glasgerelateerde problemen.

Glasisolatie en renovatie

Wil je graag je woning energiezuiniger maken? Onze glaszetter in Egmond aan den Hoef kan je helpen met glasisolatie om warmteverlies te voorkomen. Daarnaast kunnen we ook bestaande beglazing renoveren om een frisse uitstraling te geven aan je huis. De U-waarde van het glas is hierbij een belangrijke factor die we in overweging nemen.

Goede isolatie van je huis is essentieel om energie te besparen en je wooncomfort te verhogen. Met onze glasisolatie diensten kunnen we ervoor zorgen dat je huis beter geïsoleerd wordt en je kosten voor verwarming en koeling worden verlaagd. Door gebruik te maken van hoogwaardig isolatieglas, zoals dubbelglas of triple glas, minimaliseren we warmteverlies door ramen en deuren.

Daarnaast kunnen we ook bestaande beglazing renoveren om je huis een frisse en moderne uitstraling te geven. Of het nu gaat om het vervangen van verouderd enkel glas of het upgraden naar isolatieglas, onze glaszetter zorgt voor een vakkundige en professionele renovatie. We werken nauw samen met gerenommeerde glasfabrikanten om hoogwaardig glas te leveren dat aan je specifieke behoeften voldoet.

glasisolatie

De U-waarde van het glas is een belangrijke factor bij het bepalen van de isolerende eigenschappen. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Onze glaszetter kan je adviseren over de verschillende U-waardes en welk type glas het meest geschikt is voor jouw woning. Op deze manier kun je de energie-efficiëntie van je huis verbeteren en je energiekosten verlagen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met glasisolatie en renovatie. Samen maken we je huis energiezuiniger en comfortabeler!

Glasservice en 24 uur glasservice

Bij ons kun je rekenen op uitstekende glasservice. Onze ervaren glaszetters in Egmond aan den Hoef staan klaar om je te helpen bij noodsituaties, zoals glasschade, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij begrijpen hoe urgent glasschade kan zijn en daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service, zodat je snel weer veilig en comfortabel kunt wonen.

Of je nu een gebroken raam hebt door een ongelukje of een inbraakpoging, onze glaszetters komen direct naar je toe om de schade op professionele wijze te herstellen. We hebben een breed scala aan glas op voorraad, zodat we snel de juiste afmetingen en glasopties kunnen bieden om aan je behoeften te voldoen.

Onze 24 uur glasservice garandeert dat je nooit lang hoeft te wachten op hulp. Ongeacht het tijdstip van de dag of nacht, onze glaszetters zijn altijd beschikbaar om dringende reparaties uit te voeren. We begrijpen dat glasproblemen zich niet aan kantooruren houden en daarom zorgen wij ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen, zelfs in noodsituaties.

Onze glasservice omvat onder andere:

 • Glasreparatie en -vervanging
 • Glaszetten bij nieuwbouwprojecten
 • Plaatsing van isolatieglas
 • Herstel van glasschade na inbraak
 • Glasreparatie voor particulieren en bedrijven

Ons team van ervaren glaszetters beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en gereedschappen om glaswerk van hoge kwaliteit af te leveren. We streven naar optimale klanttevredenheid en zorgen ervoor dat je glaswerk perfect en naar tevredenheid wordt gerepareerd of vervangen.

GlaszetterPrijs per uur
Glaszetter A€50
Glaszetter B€45
Glaszetter C€55

Wij bieden onze glasservice tegen betaalbare tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze glaszetters leveren vakmanschap en zorgen voor een duurzame oplossing voor al je glasbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bij glasschade. Wij staan klaar om je te helpen!

Verschillende glassoorten

Er zijn verschillende soorten glas die je kunt kiezen, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan glassoorten. Hieronder vind je enkele van de populaire opties:

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen, ook wel bekend als isolatieglas, is een uitstekende keuze voor extra isolatie en energiebesparing. Het bestaat uit meerdere glasplaten met een laagje lucht of gas ertussen, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluidsoverdracht wordt beperkt.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is speciaal ontworpen om de veiligheid te verhogen. Het is sterker en duurzamer dan gewoon glas en heeft een verhoogde weerstand tegen impact en doorbraak. In geval van breuk zal het glas in kleine, onscherpe stukjes uiteenvallen, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

Brandwerend glas

Brandwerend glas, zoals de naam al doet vermoeden, biedt bescherming tegen brand. Het heeft speciale eigenschappen die voorkomen dat vuur en rook zich verspreiden, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen om te ontsnappen en schade te beperken.

Figuurglas

Figuurglas is decoratief glas met een patroon of textuur erin. Het biedt privacy terwijl het natuurlijke licht binnenlaat. Met figuurglas kun je een unieke uitstraling creëren voor ramen, deuren en andere glasoppervlakken.

Onze ervaren glaszetter in Egmond aan den Hoef kan je adviseren bij het kiezen van de juiste glassoort voor jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Nieuwe beglazing nodig?

Ben je op zoek naar nieuwe beglazing voor je woning of bedrijfspand? Wij zijn een volledig uitgerust glasbedrijf en kunnen je helpen met het bestellen en plaatsen van hoogwaardig glas. Of je nu je ramen wilt vervangen of een nieuw pand wilt voorzien van glas, onze glaszetter in Egmond aan den Hoef zorgt voor een professionele installatie.

Bij ons kun je rekenen op kwaliteit en vakmanschap. We bieden een breed scala aan glasopties, waaronder isolatieglas, veiligheidsglas en figuurglas. Onze ervaren glaszetter staat klaar om je te adviseren over de beste beglazing opties voor jouw specifieke behoeften.

Wanneer je nieuwe beglazing nodig hebt, is het bestellen van glas een belangrijke stap. Onze glaszetter kan je helpen bij het kiezen van de juiste glassoort en afmetingen. We zorgen ervoor dat het glas van hoge kwaliteit is en perfect past bij jouw wensen en specificaties.

Naast het bestellen van glas, kunnen wij ook zorgen voor de professionele plaatsing ervan. Onze glaszetter heeft ruime ervaring in het vervangen van ramen en het plaatsen van nieuwe beglazing. We zorgen voor een vakkundige installatie en een perfect resultaat.

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor nieuwe beglazing voor jouw woning of bedrijfspand. Als gerenommeerd glasbedrijf in Egmond aan den Hoef staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Laat ons je helpen om je gebouw te voorzien van hoogwaardig glas dat voldoet aan al je eisen en verwachtingen.

Voordelen van nieuwe beglazing:

 • Verbeterde isolatie voor een energiezuiniger gebouw
 • Meer comfort door het verminderen van tocht en geluidsoverlast
 • Verhoogde veiligheid en inbraakpreventie met veiligheidsglas
 • Verbeterde esthetiek en waarde van je pand

Investeer vandaag nog in nieuwe beglazing en ontdek de vele voordelen die het te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Wat te doen bij glasschade?

Glasschade kan altijd onverwachts gebeuren. Het is belangrijk om direct actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen en de veiligheid te waarborgen. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen bij glasschade:

 1. Bel onze glaszetter in Egmond aan den Hoef: Neem direct contact op met onze professionele glaszetter via [telefoonnummer]. Wij staan klaar om jouw glasschade snel en vakkundig te herstellen.
 2. Veiligheid voorop: Zorg ervoor dat niemand gewond raakt door gebroken glas. Ruim eventuele grote scherven voorzichtig op en houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de beschadigde plek.
 3. Beperk de schade: Als het mogelijk is, probeer dan de schade zo veel mogelijk te beperken. Plaats bijvoorbeeld een houten plank of tape over het gebroken glas om te voorkomen dat er meer scherven vallen.
 4. Foto’s maken: Maak foto’s van de glasschade voor de verzekering en als bewijsmateriaal voor het reparatieproces.
 5. Wacht op professionele hulp: Onze glaszetter zal zo snel mogelijk naar jouw locatie komen om de schade te beoordelen en de benodigde reparaties uit te voeren. Vertrouw op onze expertise om professioneel herstel van jouw glasschade te garanderen.

Glas met dubbele beglazing lek?

Als je dubbel glas hebt en merkt dat er condensatie of vocht tussen de glaslagen zit, dan heb je waarschijnlijk te maken met een lek. In dit geval is het belangrijk om het lekke dubbele glas zo snel mogelijk te laten repareren of vervangen. Onze glaszetter in Egmond aan den Hoef heeft ervaring met het herstellen van lekke dubbele beglazing en zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing.

Hoe ontstaat een lek in dubbel glas?

Lekkende dubbele beglazing kan het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals slijtage, ouderdom, slechte installatie of een productiefout. Het kan leiden tot verminderde isolatieprestaties en een onaantrekkelijk uiterlijk van de ramen. Onze glaszetter kan het lekke glas professioneel onderzoeken en de beste oplossing bieden, of het nu gaat om reparatie of vervanging van de dubbele beglazing.

Neem bij glasschade direct contact op met onze glaszetter in Egmond aan den Hoef, en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare oplossing. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap om jouw glasschade professioneel te herstellen.

Plaatsen van speciaal glas

Naast standaard glaswerk, kunnen wij als glaszetter in Egmond aan den Hoef ook speciaal glas voor jou plaatsen. Denk hierbij aan glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren, douchecabines op maat en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse soorten speciaal glas voor zowel particulieren als bedrijven.

Of je nu je ramen wilt vervangen of een nieuw project hebt waarvoor speciaal glas nodig is, wij hebben de ervaring en expertise om aan al je glasbehoeften te voldoen. Onze glashandel biedt een uitgebreid assortiment aan speciaal glas van hoge kwaliteit, waaruit je kunt kiezen.

Wanneer je speciaal glas wilt laten plaatsen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare glaszetter die ervaring heeft met deze specifieke soorten glas. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het plaatsen van speciaal glas en zorgen voor een professionele installatie.

Heb je interesse in het plaatsen van speciaal glas of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het realiseren van jouw glasprojecten.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van diverse soorten speciaal glas, zoals glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren, douchecabines op maat en meer.

Voordelen van speciaal glas

 • Biedt extra isolatie en warmtebehoud in serres en kamers met glazen afscheidingen
 • Verhoogt de veiligheid dankzij geluidswerend glas en sterkere glazen deuren en douchecabines
 • Creëert een stijlvolle uitstraling met keukenachterwanden van glas en figuurglas
 • Biedt maatwerkoplossingen voor unieke projecten en afmetingen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van speciaal glas en ontdek de mogelijkheden voor jouw projecten. Als gerenommeerde glaszetter in Egmond aan den Hoef zorgen wij voor een vakkundige en betrouwbare service.

Betrouwbare glaszetter nodig?

Als je een betrouwbare glaszetter in Egmond aan den Hoef nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen met al je glasbehoeften. Of je nu glas nodig hebt voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas of keukenachterwanden van glas, wij zorgen voor een professionele installatie.

Hoge kwaliteit glas voor serres

Heb je een serre waar je graag glas voor nodig hebt? Wij leveren hoogwaardig glas op maat voor serres. Door gebruik te maken van duurzaam en isolerend glas, zorgen wij voor een optimale lichtinval en comfort in je serre.

Stijlvolle glazen afscheidingen

Wil je graag een ruimte opdelen zonder het gevoel van openheid te verliezen? Kies dan voor glazen afscheidingen. Wij bieden diverse opties, van transparante tot matte glazen afscheidingen, die naadloos aansluiten bij je interieur.

Geluidswerend glas voor rust en privacy

Wil je graag genieten van rust en privacy in je woning? Geluidswerend glas kan hierbij helpen. Het blokkeert geluidsgolven van buiten en zorgt voor een comfortabele en stille leefomgeving.

Stijlvolle keukenachterwanden van glas

Een keukenachterwand van glas is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Wij bieden maatwerk keukenachterwanden van glas in diverse kleuren en designs, waardoor je keuken een moderne uitstraling krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een betrouwbare glaszetter in Egmond aan den Hoef!

Glas voor serres

Kosten van een glaszetter

De kosten van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het project, het soort glas en eventuele extra diensten die nodig zijn. Het is belangrijk om de kosten van een glaszetter in overweging te nemen bij het plannen van glaswerk in je woning of bedrijfspand. Bij ons ben je verzekerd van transparante en eerlijke prijzen voor onze glaszettersdiensten.

De exacte kosten van een glaszetter zijn afhankelijk van de specifieke eisen en wensen van jouw project. Het is daarom aan te raden om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Onze ervaren glaszetter in Egmond aan den Hoef bekijkt de omvang van het project, analyseert het soort glas dat nodig is en overlegt eventuele extra diensten die van toepassing kunnen zijn. Op basis hiervan kunnen wij je informeren over de kosten die specifiek zijn voor jouw situatie.

Factoren die de kosten van een glaszetter beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van een glaszetter. Enkele belangrijke factoren zijn:

 • Soort glas: Glas kan verschillende eigenschappen hebben, zoals isolerende werking, geluidswering en veiligheid. Het soort glas dat nodig is voor jouw project heeft invloed op de prijs.
 • Omvang van het project: De hoeveelheid glas die geplaatst of gerepareerd moet worden, bepaalt mede de kosten.
 • Extra diensten: Als er extra diensten nodig zijn, zoals het verwijderen van oud glas, het plaatsen van kozijnen of het herstellen van houtwerk, kan dit de kosten verhogen.
 • Locatie: De locatie van het project kan ook van invloed zijn op de prijs, bijvoorbeeld vanwege transportkosten.

Onze glaszetter in Egmond aan den Hoef zorgt ervoor dat je een duidelijk en transparant kostenoverzicht krijgt voordat het project van start gaat. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden, waarbij we hoogwaardige glaszettersdiensten leveren tegen redelijke prijzen.

GlaszettersdienstKosten
GlasreparatieVariabel, afhankelijk van de omvang van de schade
Glas vervangenVanaf €100 per m², exclusief materiaal
Dubbelglas plaatsenVanaf €120 per m², exclusief materiaal
Isolatieglas plaatsenVanaf €130 per m², exclusief materiaal

Professionele glaszetter diensten tegen redelijke prijzen

Ons doel is om betrouwbare en professionele glaszettersdiensten aan te bieden tegen redelijke prijzen. We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een glaszetter. Daarom zorgen we ervoor dat onze offertes eerlijk en transparant zijn, zonder verborgen kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze ervaren glaszetter in Egmond aan den Hoef je kan helpen met jouw glasproject. Wij staan klaar om je te voorzien van kwalitatief hoogwaardig glaswerk tegen eerlijke prijzen.

Glas bestellen bij Glaszetter Egmond aan den Hoef

Heb je glas nodig en wil je dit bestellen bij een betrouwbaar glasbedrijf in de regio van Egmond aan den Hoef? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment hoogwaardig glas van diverse soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas of speciaal glas, wij hebben wat je nodig hebt.

Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat elk project uniek is en dat elk gebouw verschillende eisen heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat het glas dat je bij ons bestelt perfect past bij jouw specifieke behoeften.

Wij streven naar een snelle en efficiënte afhandeling van je bestelling. Ons team zorgt voor een veilige en zorgvuldige levering van het glas op de door jou gewenste locatie. Met onze hoogwaardige glasproducten en uitstekende service kun je met vertrouwen bij ons glas bestellen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de kwaliteit en professionaliteit van Glaszetter Egmond aan den Hoef!

FAQ

Wat kunnen jullie voor mij betekenen als glaszetter in Egmond aan den Hoef?

Als ervaren glaszetter in Egmond aan den Hoef kunnen wij je helpen met glasreparatie en het plaatsen van nieuwe ruiten. We leveren snel en accuraat werk van hoge kwaliteit. Bel ons vandaag nog voor al je glasgerelateerde vragen en problemen!

Kunnen jullie enkel glas vervangen door dubbelglas?

Ja, we kunnen verouderd enkel glas vervangen door energiebesparend dubbelglas. Daarnaast kunnen we ook triple glas en isolatieglas plaatsen om je woning nog beter te isoleren. We kunnen ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing plaatsen.

Kunnen jullie gebroken glas repareren en glas polijsten?

Ja, als glaszetter in Egmond aan den Hoef kunnen we je helpen bij het repareren en polijsten van verschillende soorten glas. We kunnen ook voorzetramen repareren en glas in lood restaureren en herstellen.

Bieden jullie ook glasisolatie en renovatie aan?

Ja, we kunnen je helpen met glasisolatie om warmteverlies te voorkomen. Daarnaast kunnen we bestaande beglazing renoveren om je huis een frisse uitstraling te geven. We houden hierbij rekening met de U-waarde van het glas.

Kunnen jullie 24 uur per dag glasservice bieden?

Ja, onze ervaren glaszetters in Egmond aan den Hoef bieden 24 uur per dag en 7 dagen per week glasservice. We kunnen je snel helpen bij noodsituaties, zoals glasschade. We bieden betaalbare tarieven voor onze service.

Welke soorten glas bieden jullie aan?

We kunnen verschillende soorten glas leveren, zoals glas met meerdere lagen voor extra isolatie, veiligheidsglas voor extra bescherming, brandwerend glas, figuurglas en nog veel meer. Onze glaszetter in Egmond aan den Hoef kan je adviseren bij het kiezen van de juiste glassoort.

Kan ik bij jullie terecht voor nieuwe beglazing?

Ja, we zijn een volledig uitgerust glasbedrijf en kunnen je helpen met het bestellen en plaatsen van hoogwaardig glas. Of je nu je ramen wilt vervangen of een nieuw pand van glas wilt voorzien, onze glaszetter in Egmond aan den Hoef zorgt voor een professionele installatie.

Wat moet ik doen bij glasschade?

Bel bij glasschade direct onze glaszetter in Egmond aan den Hoef en wij zorgen voor een snelle oplossing. We kunnen je ook adviseren over hoe je de schade kunt beperken totdat we ter plaatse zijn. In het geval van lekkages in dubbel glas kunnen we ook dit voor je repareren of vervangen.

Kan ik bij jullie speciaal glas laten plaatsen?

Ja, naast standaard glaswerk kunnen we ook speciaal glas voor je plaatsen. Denk hierbij aan glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren, douchecabines op maat en meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zijn jullie een betrouwbare glaszetter in Egmond aan den Hoef?

Ja, als betrouwbare glaszetter in Egmond aan den Hoef hebben we jarenlange ervaring en kunnen we je helpen met al je glasbehoeften. Of je nu glas nodig hebt voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas of keukenachterwanden van glas, wij zorgen voor een professionele installatie.

Wat zijn de kosten van een glaszetter?

De kosten van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de omvang van het project, het soort glas en eventuele extra diensten die nodig zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij kunnen je informeren over de kosten die specifiek zijn voor jouw situatie.

Kan ik glas bestellen bij jullie glasbedrijf in Egmond aan den Hoef?

Ja, je kunt glas bestellen bij ons glasbedrijf. We kunnen je helpen met het bestellen en leveren van hoogwaardig glas van diverse soorten en maten. Neem contact met ons op en vertel ons je wensen, wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van je bestelling.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button