• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Ees

Glaszetter Ees? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in Ees? Bij Glaszetter Ees bieden wij snelle service voor al uw glasreparatie en -vervanging. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbelglas, het plaatsen van isolatieglas of het repareren van kapot glas, wij hebben de expertise om u te helpen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen en balkonbeglazing.

Belangrijke punten

 • Professionele glasreparatie en -vervanging in Ees.
 • Expertise in het plaatsen van isolatieglas en kunststof kozijnen.
 • Snel en efficiënt oplossen van glasproblemen.
 • Gespecialiseerd in voorzetramen, glas in lood en speciaal glas.
 • Transparante prijzen en hoogwaardige service.

Bij Glaszetter Ees streven we ernaar om hoogwaardige glasreparatie en -vervanging te bieden aan onze klanten in Ees en omgeving. Met onze ervaren glaszetters kunt u rekenen op kwalitatief vakmanschap en snelle service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat voor uw glasproject.

Wij staan klaar om al uw glasproblemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw woning veilig en comfortabel blijft. Vertrouw op Glaszetter Ees voor al uw glasreparatie, -vervanging en speciale glasbehoeften.

Belangrijke punten

 • Professionele glasreparatie en -vervanging in Ees.
 • Expertise in het plaatsen van isolatieglas en kunststof kozijnen.
 • Snel en efficiënt oplossen van glasproblemen.
 • Gespecialiseerd in voorzetramen, glas in lood en speciaal glas.
 • Transparante prijzen en hoogwaardige service.

Glas repareren en vervangen

Onze glaszetters zijn experts in het repareren en vervangen van alle soorten glas. Of het nu gaat om een kapot raam, glas in lood dat moet worden gerestaureerd of het upgraden naar energiezuinig isolatieglas, wij staan voor u klaar. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en zorgen voor kwalitatief hoogwaardig vakmanschap.

Wanneer uw glas beschadigd is, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Een kapot raam kan niet alleen esthetische problemen veroorzaken, maar het kan ook de veiligheid en isolatie van uw woning beïnvloeden. Onze glaszetters zijn snel ter plaatse en kunnen uw beschadigde glas professioneel repareren. Of het nu gaat om een klein barstje of een volledig gebroken raam, wij hebben de expertise om het glas te herstellen en uw woning weer veilig en comfortabel te maken.

Naast reparaties bieden wij ook een uitgebreide vervangingsservice. Als het tijd is om uw glas te upgraden naar energiezuinig isolatieglas, kunnen onze glaszetters u helpen bij het kiezen van het juiste glastype en de installatie verzorgen. Isolatieglas kan helpen om de warmte in uw huis te behouden, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Bovendien draagt het bij aan een beter milieu door het verminderen van uw energieverbruik.

Wij begrijpen dat beschadigd glas of verouderd glas een vervelende situatie kan zijn. Daarom streven wij ernaar om onze service zo efficiënt en klantgericht mogelijk te maken. Onze glaszetters komen op het afgesproken tijdstip bij u langs en voeren het werk snel en professioneel uit. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat en een glasoplossing krijgt die perfect aansluit op uw behoeften.

Onze klanten waarderen onze professionele aanpak en uitstekende service. Wij geloven in het leveren van kwaliteit en streven ernaar om uw glasproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer u kiest voor onze glaszetters, kunt u erop vertrouwen dat u kiest voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Of u nu glas moet repareren of vervangen, onze glaszetters staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Wij helpen u graag met al uw glasgerelateerde vragen en zorgen ervoor dat uw glaswerk weer in topconditie is.

Voorzetramen en glas in lood

Bij Glaszetter Ees bieden wij niet alleen glasreparatie en -vervanging, maar ook oplossingen zoals voorzetramen en glas in lood. Voorzetramen zijn een uitstekende keuze om de isolatie van uw woning te verbeteren en geluidsoverlast te verminderen. Ze dienen als extra laag voor uw bestaande ramen, waardoor warmte beter wordt vastgehouden en kou buiten blijft. Dit kan resulteren in een aanzienlijke energiebesparing, waardoor u uw energierekening kunt verlagen.

Daarnaast bieden wij ook vakmanschap in het restaureren en op maat maken van glas in lood. Glas in lood kan een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur, met zijn kleurrijke ontwerpen en rijke geschiedenis. Onze ervaren glaszetters hebben de vaardigheden om beschadigd glas in lood te herstellen en nieuwe stukken te creëren die perfect passen bij uw stijl en smaak.

Of u nu kiest voor voorzetramen of glas in lood, wij zorgen voor een vakkundige installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze glaszetters hebben de expertise en ervaring om elk project tot een succesvol einde te brengen, met oog voor detail en precisie.

Voorzetramen en glas in lood zijn beide uitstekende oplossingen om uw huis te verbeteren en een unieke uitstraling te geven. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met voorzetramen of glas in lood.

Veiligheidsglas en brandwerend glas

Voor extra veiligheid en bescherming bieden wij veiligheidsglas en brandwerend glas. Veiligheidsglas is sterk en bestand tegen breken, waardoor het een ideale keuze is voor bijvoorbeeld glazen deuren en douchecabines. Brandwerend glas kan helpen om de verspreiding van vuur en rook te beperken, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen in geval van brand.

Veiligheidsglas en brandwerend glas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is een glastype dat speciaal is ontworpen om extra bescherming te bieden. Het is gemaakt van meerdere lagen glas die aan elkaar zijn gebonden met een sterke kunststof interlayer. Hierdoor blijft het glas intact, zelfs als het breekt, waardoor het risico op verwondingen wordt geminimaliseerd. Veiligheidsglas kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals:

 • Glasdeuren
 • Douchecabines
 • Winkelpuien
 • Trapbalustrades

Brandwerend glas

Brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen in geval van brand. Het glas is behandeld met speciale coatings en interlayers die reageren op hitte, waardoor een beschermende barrière ontstaat. Brandwerend glas kan worden gebruikt in verschillende gebouwen en toepassingen, waaronder:

 • Kantoorgebouwen
 • Winkels en winkelcentra
 • Ziekenhuizen en zorginstellingen
 • Hotels en restaurants

Met veiligheidsglas en brandwerend glas kunt u de veiligheid en bescherming van uw gebouw verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

KenmerkenVeiligheidsglasBrandwerend glas
Bestand tegen breken
Vermindert verwondingsrisico
Vertraagt vuur en rook
Geschikt voor verschillende toepassingen

Verschillende soorten glas

Bij Glaszetter Ees hebben we een breed scala aan glassoorten beschikbaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Een van de opties die wij bieden, is figuurglas. Figuurglas is glas met een dessin en kan worden gebruikt voor diverse esthetische doeleinden. Het is ideaal voor het creëren van privacy in bijvoorbeeld badkamers, terwijl het tegelijkertijd dienst doet als decoratief element in uw interieur.

Of u nu op zoek bent naar functioneel glas of naar een unieke uitstraling, wij hebben de glasoplossing die bij uw behoeften past. Onze ervaren glaszetters helpen u graag bij het kiezen van het juiste type glas voor uw specifieke toepassing.

Figuurglas voor privacy en decoratie

Figuurglas is verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw eigen unieke ontwerp te creëren. Het kan worden toegepast in diverse glazen constructies, zoals ramen, deuren, douchecabines en scheidingswanden.

GlassoortToepassingen
Figuurglas met vignetBadkamers, deuren, ramen
Figuurglas met blokjespatroonScheidingswanden, douchecabines
Figuurglas met waaierpatroonDecoratieve elementen in het interieur

Onze glaszetters zijn experts in het op maat snijden en installeren van figuurglas. Wij zorgen voor een professionele afwerking en een perfecte pasvorm, zodat u kunt genieten van zowel functionaliteit als esthetische waarde.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van figuurglas te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Snelle service en 24-uurs glasservice

Bij Glaszetter Ees begrijpen we dat glasproblemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden wij een snelle service en 24-uurs glasservice. Onze ervaren glaszetters staan klaar om uw glasproblemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u zich weer veilig en comfortabel voelt in uw huis.

24 uur glasservice

Of het nu gaat om een gebroken raam, een lekkage of een ander glasprobleem, onze experts zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden om deze problemen aan te pakken. Met onze snelle service kunt u erop vertrouwen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de situatie te beoordelen en indien mogelijk direct reparaties uit te voeren.

Daarnaast bieden wij ook 24-uurs glasservice, zodat u in noodgevallen op ons kunt rekenen, zelfs buiten normale werktijden. Glasproblemen houden geen rekening met uw planning en kunnen op elk moment optreden. Met onze 24-uurs glasservice kunt u erop vertrouwen dat we altijd beschikbaar zijn om u te helpen, ook buiten reguliere kantooruren.

Onze glaszetters zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vak. Ze werken nauwkeurig en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw glasproblemen snel worden opgelost. We streven naar 100% klanttevredenheid en zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle service en 24-uurs glasservice. We staan klaar om u te helpen met al uw glasproblemen en streven ernaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. U kunt op ons vertrouwen voor professioneel advies, vakmanschap en betrouwbare service.

Voordelen van onze snelle service en 24-uurs glasservice:

 • Snel ter plaatse
 • Professionele glaszetters
 • Efficiënte probleemoplossing
 • Beschikbaarheid buiten reguliere werktijden
 • 100% klanttevredenheid

Onze klanten zeggen:

“Ik had midden in de nacht een gebroken raam en wist niet wat ik moest doen. Gelukkig kon Glaszetter Ees me onmiddellijk helpen met hun 24-uurs glasservice. Binnen een paar uur was het raam vervangen en kon ik weer rustig slapen. Geweldige service!” – Anne

Glaszetter EesAndere glaszetters
Snelle service en 24-uurs glasserviceBeperkte beschikbaarheid buiten kantooruren
Professionele glaszettersOngeschoolde arbeiders
Efficiënte probleemoplossingLangzame reactietijd
100% klanttevredenheidMatige klanttevredenheid

Glaszetter kosten en U-waarde

Bij Glaszetter Ees streven we naar transparante prijzen en hoogwaardige service. Wij begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een glaszetter. De daadwerkelijke kosten van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van de werkzaamheden en het type glas dat u wilt laten installeren.

Het is belangrijk om te begrijpen dat glaszetter kosten niet alleen bestaan uit de prijs van het glas zelf, maar ook uit de arbeidskosten en eventuele extra materialen die nodig zijn voor de installatie. Bij Glaszetter Ees krijgt u vooraf een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent en er geen verrassingen zijn.

Een andere factor om rekening mee te houden bij het kiezen van glas is de U-waarde. U-waarde geeft de isolatiewaarde van het glas aan. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Dit kan leiden tot een verlaging van uw energiekosten, omdat u minder warmte verliest door de ramen. Onze deskundige glaszetters kunnen u adviseren over de beste glaskeuzes om een optimale U-waarde te behalen.

Wilt u meer informatie over onze glaszetter kosten of wilt u advies op maat voor uw specifieke situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van hoogwaardige glaszetterdiensten.

Speciaal glas en glazen toepassingen

Bij Glaszetter Ees bieden wij ook speciaal glas en glazen toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse glasproducten die kunnen voldoen aan specifieke behoeften en voorkeuren. Van glas met meerdere lagen voor extra isolatie tot glas voor serres waarmee u optimaal van uw tuin kunt genieten, wij hebben een breed scala aan mogelijkheden. Ons geluidswerend glas kan bijvoorbeeld helpen om geluidsoverlast te verminderen, terwijl keukenachterwanden van glas een moderne en stijlvolle uitstraling aan uw keuken kunnen geven.

Naast deze glazen toepassingen bieden wij ook maatwerkoplossingen zoals (schuif)deuren en douchecabines op maat. Met onze maatwerkoplossingen kunt u uw interieur naar uw eigen smaak en behoeften aanpassen. Daarnaast bieden wij ook beloopbaar glas, waarmee u een unieke en moderne uitstraling aan uw woning kunt geven. Voor open en lichte ruimtes kunt u bij ons ook terecht voor glazen afscheidingen.

Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de best mogelijke oplossing te bieden. Onze ervaren glaszetters kunnen u deskundig advies geven en u helpen bij het kiezen van het juiste glas en de juiste toepassing voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

GlasproductToepassing
Glas met meerdere lagenVoor extra isolatie
Glas voor serresOptimaal genieten van uw tuin
Geluidswerend glasGeluidsoverlast verminderen
Keukenachterwanden van glasModern en stijlvol
(Schuif)deuren en douchecabines op maatMaatwerkoplossingen voor uw interieur
Beloopbaar glasUnieke en moderne uitstraling
Glazen afscheidingenOpen en lichte ruimtes

Glas bestellen bij Glaszetter Ees

Bent u op zoek naar nieuw glas of wilt u een raam vervangen? Bij Glaszetter Ees kunt u glas bestellen en rekenen op onze professionele service. Wij zijn een betrouwbaar glasbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van hoogwaardig glas.

Heeft u een kapot raam in uw woning of kantoor? Onze ervaren glaszetters staan voor u klaar om het raam te vervangen en te zorgen voor een veilige en kwalitatieve montage. Wij werken met verschillende glassoorten, zoals dubbelglas, om de isolatie van uw pand te verbeteren en energie te besparen.

Als u glas wilt bestellen bij Glaszetter Ees, bieden wij u graag een vrijblijvende offerte of advies op maat aan. Onze experts kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze en u voorzien van alle benodigde informatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw glasbestelling en montage.

FAQ

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter is een vakman die gespecialiseerd is in het plaatsen, repareren en vervangen van glas. Ze kunnen verschillende soorten glas installeren, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en veiligheidsglas. Daarnaast kunnen ze ook glasreparaties uitvoeren, zoals het polijsten van krassen of het vervangen van gebroken ramen.

Wat is het verschil tussen enkel glas en dubbelglas?

Enkel glas bestaat uit één glasplaat en biedt minimale isolatie. Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten met een ruimte ertussen, waardoor het beter isoleert en geluid en warmte beter vasthoudt. Dubbelglas kan de energie-efficiëntie van een woning verbeteren en de energiekosten verlagen.

Hoe lang duurt het om glas te vervangen?

De tijd die nodig is om glas te vervangen, hangt af van verschillende factoren, zoals het type glas, de afmetingen van het raam en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen kan een ervaren glaszetter een raam vervangen binnen een paar uur tot een hele dag.

Kan ik zelf glas repareren?

Het repareren van glas vereist vaak professionele kennis en ervaring. Hoewel kleine krassen op glas mogelijk zelf kunnen worden gerepareerd, is het aanbevolen om een professionele glaszetter in te schakelen voor grotere glasschade, zoals gebroken ramen. Ze hebben de juiste gereedschappen en expertise om de reparatie veilig en efficiënt uit te voeren.

Wat zijn de kosten van een glaszetter?

De kosten van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type glas, de afmetingen van het raam, de locatie en eventuele extra services die worden verleend. Het is het beste om contact op te nemen met een glaszetter voor een offerte op maat voor uw specifieke situatie.

Bieden jullie ook 24-uurs glasservice?

Ja, wij bieden 24-uurs glasservice bij Glaszetter Ees. Glasproblemen kunnen op elk moment voorkomen en we begrijpen dat snelle reparaties belangrijk zijn. U kunt ons altijd bereiken, dag en nacht, voor spoedreparaties of glasvervanging.

Welk glas is geschikt voor geluidswerendheid?

Geluidswerend glas is ontworpen om geluid van buitenaf te verminderen. Het bestaat uit meerdere glasplaten met een speciale akoestische folie ertussen. Dit type glas kan helpen om geluidsoverlast van bijvoorbeeld drukke wegen of buren te verminderen.

Hoe kan ik glas bestellen bij Glaszetter Ees?

U kunt glas bestellen bij Glaszetter Ees door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Onze glaszetters helpen u graag met het kiezen van het juiste glas en kunnen een offerte op maat voor u maken. We zorgen voor een professionele en vakkundige montage van het bestelde glas.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button