• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Eenigenburg

Glaszetter Eenigenburg? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Op zoek naar een professionele glaszetter in Eenigenburg? Bij Glaszetter Eenigenburg bieden wij snel en vakkundig glasreparatie en -vervanging met top service!

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Professionele glaszetter in Eenigenburg
 • Snel en vakkundig glasreparatie en -vervanging
 • Diverse glasdiensten zoals kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing
 • Specialisaties in glasreparatie, voorzetramen en glas in lood
 • Glashandel met breed assortiment en snelle levering

Glasreparatie en -vervanging

Bij Glaszetter Eenigenburg staan we klaar voor al uw glasreparaties en -vervangingen. Of u nu te maken heeft met een kapotte ruit, enkel glas wilt upgraden naar dubbelglas of zelfs triple glas zoekt voor een betere isolatie, wij kunnen u helpen. Onze vakmensen hebben ervaring met verschillende soorten glas en zorgen voor een snelle en professionele service.

Bij glasreparaties zorgen we dat kapotte ruiten weer snel hersteld worden. Of het nu gaat om een kleine barst in uw ruit of een volledig gebroken raam, onze vakmensen zijn bekwaam in het repareren van allerlei soorten glas. We zorgen ervoor dat uw ramen weer veilig en functioneel zijn.

Daarnaast bieden we ook glasvervanging aan. Als u enkel glas heeft en graag wilt overstappen naar dubbelglas of triple glas, kunnen onze vakmensen u adviseren en het gewenste glas installeren. Dubbelglas en triple glas bieden betere isolatie en kunnen helpen bij het besparen van energie en het verminderen van geluidsoverlast.

Verschillende soorten glas

Bij Glaszetter Eenigenburg werken we met verschillende soorten glas, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Enkel glas is een basisoptie die in sommige situaties nog steeds voldoende kan zijn. Dubbelglas en triple glas bieden echter betere isolatie, waardoor u kunt besparen op energiekosten en uw woning comfortabeler kunt maken. Isolatieglas is speciaal ontworpen om warmteverlies te minimaliseren.

GlassoortKenmerken
Enkel glasBasisglas, eenvoudige isolatie
DubbelglasTwee glaslagen met isolerende spouw
Triple glasDrie glaslagen met extra isolatie
IsolatieglasSpeciaal ontworpen voor optimale thermische isolatie

Of u nu glasreparatie nodig heeft of glas wilt laten vervangen, bij Glaszetter Eenigenburg bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een snelle en professionele glasreparatie of -vervanging.

Kunststof kozijnen plaatsen

Bij Glaszetter Eenigenburg bieden we niet alleen glaswerk, maar ook een uitgebreide service voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn een geweldige keuze vanwege hun onderhoudsvrije eigenschappen, isolatievoordelen en duurzaamheid. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om kunststof kozijnen op een professionele wijze te plaatsen, met oog voor detail en een strakke afwerking.

Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen te laten plaatsen, profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste zijn kunststof kozijnen duurzaam en gaan ze jarenlang mee zonder dat er veel onderhoud nodig is. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en verkleuren niet. Daarnaast bieden kunststof kozijnen uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Dit kan resulteren in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Onze vakmensen zijn bekwaam en ervaren in het plaatsen van kunststof kozijnen van verschillende merken en typen. Ze zorgen ervoor dat de kozijnen perfect aansluiten en zorgen voor een goede isolatie. Bovendien hebben kunststof kozijnen een mooie strakke uitstraling die goed past bij moderne en klassieke woningen.

Wilt u uw woning voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen? Neem dan contact op met Glaszetter Eenigenburg voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste kozijnen en zorgen voor een vakkundige plaatsing.

Balkonbeglazing plaatsen

Heeft u plannen om uw balkon te verglazen? Bij Glaszetter Eenigenburg helpen wij u graag met het plaatsen van balkonbeglazing. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon, ongeacht het weer. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte plaatsing en een mooi resultaat.

Met balkonbeglazing kunt u uw balkon omtoveren tot een comfortabele en functionele ruimte. Of u nu beschutting wilt tegen wind, regen of geluidsoverlast, balkonbeglazing biedt de ideale oplossing. U kunt blijven genieten van het buitenleven zonder belemmerd te worden door de weersomstandigheden.

Onze vakmensen hebben ervaring met het plaatsen van balkonbeglazing en zorgen voor een perfecte afwerking. We werken met hoogwaardige materialen en leveren maatwerk op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu kiest voor transparante beglazing of liever gaat voor matglas of gekleurd glas, wij kunnen het voor u realiseren.

Wanneer u kiest voor balkonbeglazing plaatsen door Glaszetter Eenigenburg, profiteert u van:

 • Een professionele en snelle plaatsing
 • Een perfecte afwerking
 • Hoogwaardige materialen
 • Maatwerk op basis van uw wensen
 • Optimale bescherming tegen weersinvloeden
 • Verbeterde geluidsisolatie

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van balkonbeglazing. We staan klaar om u te helpen uw balkon om te toveren tot een comfortabele buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten!

Glas repareren en polijsten

Soms kan een kapotte ruit nog gerepareerd worden in plaats van volledig te vervangen. Bij Glaszetter Eenigenburg hebben wij de expertise om uw glas professioneel te repareren en indien nodig te polijsten om de beschadiging te verminderen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in glasreparatie en zorgen voor een vakkundig herstel.

Als u te maken heeft met een beschadigde ruit, kunt u vertrouwen op onze glasreparatiediensten. Wij bekijken zorgvuldig de aard en de omvang van de schade en bepalen of reparatie mogelijk is. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen herstellen wij uw glas op een duurzame en effectieve manier.

Ons team van vakmensen is goed opgeleid en ervaren in het repareren van verschillende soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas en isolatieglas. Wij streven ernaar om de oorspronkelijke functionaliteit en esthetiek van uw glas te herstellen, zodat u weer kunt genieten van een veilige en mooie glasoplossing.

Bij glasreparatie is het ook mogelijk om het glas te polijsten. Door het polijsten van het glas kunnen kleine krassen en beschadigingen verminderd worden, waardoor het glas er weer als nieuw uitziet. Onze vakmensen maken gebruik van geavanceerde polijsttechnieken om de beste resultaten te bereiken.

Voordelen van glas repareren en polijsten

Het repareren en polijsten van glas heeft verschillende voordelen:

 • Cost-effective: Glasreparatie is vaak een kostenefficiëntere optie dan het volledig vervangen van het glas.
 • Tijdbesparend: Reparatie en polijsten kunnen sneller worden uitgevoerd dan het bestellen en installeren van nieuw glas.
 • Milieuvriendelijk: Door glas te repareren en te polijsten, wordt er minder afval geproduceerd en draagt u bij aan een duurzamer milieu.
 • Behoud van esthetiek: Reparatie en polijsten zorgen ervoor dat het glas er weer als nieuw uitziet, waardoor de esthetiek van uw ramen behouden blijft.

Door te kiezen voor glasreparatie en -polijsten bij Glaszetter Eenigenburg kunt u geld besparen, tijd besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw glasreparatiebehoeften.

Glasreparatie en -polijstenVoordelen
Professionele reparatie en polijsten van glasCost-effective
Expertise in verschillende soorten glasTijdbesparend
Geavanceerde polijsttechniekenMilieuvriendelijk
Behoud van esthetiekBehoud van esthetiek

Voorzetramen en glas in lood

Als u op zoek bent naar extra isolatie of de wens heeft om uw woning een unieke uitstraling te geven met glas in lood, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Glaszetter Eenigenburg bieden wij de expertise om voorzetramen te plaatsen en glas in lood te restaureren of nieuw te maken. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met deze specialisaties en leveren vakwerk af dat aan al uw wensen voldoet.

Voorzetramen zijn een uitstekende manier om de isolatie van uw woning te verbeteren. Ze vormen een extra laag voor uw bestaande ramen, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en geluidshinder wordt verminderd. Dit kan resulteren in een comfortabeler en energiezuiniger huis. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de voorzetramen, zodat ze esthetisch aansluiten bij het bestaande raamwerk.

Glas in lood is een traditionele ambacht die een unieke en artistieke uitstraling aan uw ramen kan geven. Bij Glaszetter Eenigenburg hebben we ervaring met het restaureren en maken van nieuw glas in lood. Of u nu een historisch pand wilt renoveren of een uniek ontwerp wilt realiseren, wij kunnen u helpen. Onze vakmensen werken met zorg en precisie aan het creëren van prachtige glas-in-loodramen die passen bij uw stijl en voorkeuren.

VoorzetramenGlas in lood
Extra isolatieUnieke en artistieke uitstraling
Minimaliseert warmteverliesRestauratie en nieuw maken
Verlaagt geluidshinderPassend bij uw stijl en voorkeuren

Met voorzetramen en glas in lood kunt u uw woning niet alleen isoleren, maar ook een persoonlijke en authentieke uitstraling geven. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van voorzetramen en het restaureren of maken van glas in lood. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw woning.

Glasisolatie en renovatie

Heeft u te maken met tocht of vochtproblemen door verouderd glas? Bij Glaszetter Eenigenburg kunnen wij uw glas isoleren en renoveren. Hierbij vervangen we verouderd glas door isolerend glas en zorgen we voor een optimale isolatie van uw woning. Onze vakmensen hebben expertise op het gebied van glasisolatie en renovatie.

Met onze glasisolatiediensten kunt u de energie-efficiëntie van uw woning aanzienlijk verbeteren. Verouderd glas kan zorgen voor warmteverlies en een verhoogd energieverbruik, wat resulteert in hogere stookkosten. Door uw glas te isoleren met hoogwaardig isolatieglas, kunt u de warmte beter vasthouden en de kou buiten houden, waardoor u energie bespaart en het comfort in uw huis verhoogt.

Daarnaast kan verouderd glas leiden tot tocht en vochtproblemen. Dit kan problemen veroorzaken, zoals schimmelvorming en beschadiging van uw interieur. Door uw glas te renoveren en te vervangen door hoogwaardig isolerend glas, kunt u deze problemen aanpakken en uw leefomgeving gezonder maken.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in glasisolatie en renovatie. Ze zijn bekend met verschillende soorten isolerend glas en kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie. Of u nu enkel glas wilt vervangen door dubbelglas of triple glas nodig heeft voor optimale isolatie, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw behoeften.

glasisolatie

Neem contact met ons op voor professionele glasisolatie en renovatie. Wij staan klaar om uw verouderde glas te vervangen door energiezuinig isolatieglas, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en energiezuinige woning.

Glasservice en 24 uur glasservice

Bij Glaszetter Eenigenburg bieden wij een uitgebreide glasservice aan. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of de ramen van uw hele woning wilt laten vervangen, wij staan voor u klaar. Onze ervaren glaszetters leveren hoogwaardig vakmanschap en zorgen voor een snelle oplossing.

Daarnaast begrijpen wij dat glasschade niet altijd kan wachten. Daarom bieden wij ook een 24 uur glasservice voor noodgevallen. Onze specialisten zijn dag en nacht beschikbaar en komen snel ter plaatse om uw glasprobleem op professionele wijze op te lossen.

Bij Glaszetter Eenigenburg hanteren wij eerlijke en transparante tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden tegen betaalbare prijzen.

Voor al uw glasservicebehoeften kunt u vertrouwen op Glaszetter Eenigenburg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Glaszetter Kosten

De kosten voor een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type glas dat u wilt laten plaatsen, het formaat van de ramen en de complexiteit van het project. Bij Glaszetter Eenigenburg streven we naar eerlijke en concurrerende prijzen.

Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze glaszetters komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de situatie ter plaatse te beoordelen. Op basis hiervan kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Goedkope Glaszetter

Bij Glaszetter Eenigenburg begrijpen we dat prijs een belangrijke factor kan zijn bij het kiezen van een glaszetter. Daarom streven we ernaar om onze diensten altijd tegen betaalbare tarieven aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Onze ervaren glaszetters werken efficiënt en effectief, waardoor we kosten kunnen besparen op arbeid. Bovendien hebben we goede relaties met glasleveranciers, waardoor we scherpe prijzen kunnen bedingen voor hoogwaardig glas.

Als u op zoek bent naar een goedkope glaszetter zonder in te leveren op kwaliteit, dan bent u bij Glaszetter Eenigenburg aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Glasservice24 uur glasserviceGlaszetter kostenGoedkope glaszetter
Bieden uitgebreide glasserviceBeschikbaar voor noodgevallenPrijzen afhankelijk van projectBetaalbare tarieven zonder concessies
Reparatie en vervanging van alle ramenOok buiten kantoorurenOfferte op maatEfficiënte werkwijze
Eerlijk en transparantSnel ter plaatseErvaren vakmensenHoogwaardig glas tegen scherpe prijzen

Verschillende soorten glas

Glaszetter Eenigenburg biedt een breed assortiment aan verschillende soorten glas. Of u nu op zoek bent naar glas met een lage U-waarde voor optimale isolatie, glas met meerdere lagen voor extra veiligheid, veiligheidsglas, brandwerend glas, figuurglas of andere specifieke glassoorten, wij kunnen het leveren en plaatsen. Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verschillende glassoorten en helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Als u op zoek bent naar isolerend glas met een lage U-waarde, kunnen wij u adviseren en het glas professioneel plaatsen. Dit type glas zorgt voor een goede warmte-isolatie en energiebesparing, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en energiezuinige woning.

Veiligheidsglas biedt extra bescherming tegen inbraken en ongelukken. Het bestaat uit meerdere lagen glas die stevig aan elkaar zijn verbonden, waardoor het moeilijk te breken is. Dit glas is ook geschikt voor situaties waarbij glasbreuk gevaarlijke situaties kan veroorzaken, bijvoorbeeld bij deuren, balustrades of ramen op laag niveau.

Brandwerend glas is ontworpen om verspreiding van vuur en rook tegen te houden. Het glas kan een bepaalde tijd weerstand bieden tegen hitte, waardoor het risico op brandoverslag verminderd wordt. Dit type glas wordt vaak toegepast in gebouwen met brandveiligheidseisen, zoals kantoren, scholen en openbare gebouwen.

Naast deze specifieke glassoorten, bieden wij ook figuurglas aan. Figuurglas heeft een decoratief patroon in het glas, waardoor het zorgt voor privacy en een unieke uitstraling. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden in deurpanelen, ramen of scheidingswanden.

Bij Glaszetter Eenigenburg begrijpen we dat elke situatie vraagt om een specifiek type glas. Daarom helpen onze vakmensen u graag bij het vinden van de juiste glassoort voor uw situatie. Neem contact met ons op voor advies op maat en een professionele plaatsing van het glas.

Prijsindicatie verschillende glassoorten

GlassoortPrijs per m² *
Glas met lage U-waarde€50 – €100
Veiligheidsglas€100 – €200
Brandwerend glas€150 – €300
Figuurglas€80 – €150

* Let op: deze prijzen zijn slechts een indicatie en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke situatie en het gekozen glastype. Voor een exacte prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

Nieuwe beglazing nodig?

Heeft u nieuwe beglazing nodig? Bij Glaszetter Eenigenburg staan wij voor u klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften. Of het nu gaat om glasschade, lekke dubbelglas ramen, of het plaatsen van speciaal glas, wij bieden een professionele en vakkundige service. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw nieuwe beglazing, zodat u snel kunt genieten van een veilige en energiezuinige leefomgeving.

Wanneer u te maken heeft met glasschade, begrijpen wij dat u snel een oplossing nodig heeft. Onze snelle en professionele reparatieservice zorgt ervoor dat uw glas snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat uw woning of bedrijf weer veilig en beschermd is tegen de elementen.

Bij Glaszetter Eenigenburg kunt u ook terecht voor het vervangen van ramen. Of u nu enkel glas wilt upgraden naar dubbel glas of triple glas, onze vakmensen hebben de expertise om u te adviseren en de juiste beglazing te plaatsen die past bij uw behoeften en budget.

Advies op maat

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste beglazing een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij bij Glaszetter Eenigenburg advies op maat. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar glas met een hoge isolatiewaarde, veiligheidsglas of speciaal glas voor een bepaalde toepassing, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden naar de beste oplossing voor uw situatie.

Neem contact op

Heeft u nieuwe beglazing nodig of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bij Glaszetter Eenigenburg kunt u rekenen op een uitstekende service, vakmanschap en betrouwbaarheid. Laat uw ramen vervangen door professionals en geniet van een veilige, energiezuinige en comfortabele omgeving.

Glashandel en glaszetter nodig

Bij Glaszetter Eenigenburg fungeren wij niet alleen als glaszetter, maar zijn wij ook een glashandel. Dit betekent dat we een breed assortiment aan glas op voorraad hebben en snel kunnen leveren. Of u nu een particulier bent die zelf glas wil vervangen of een aannemer die glas nodig heeft voor een project, bij Glaszetter Eenigenburg bent u aan het juiste adres.

Onze glashandel biedt verschillende soorten glas, van enkel glas tot triple glas, isolatieglas, veiligheidsglas en meer. Met ons uitgebreide assortiment kunnen we aan al uw glasbehoeften voldoen. Onze vakmensen hebben expertise op het gebied van glaszetten en kunnen u professioneel advies geven over welke glassoort het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

Glaszetter nodig

Daarnaast bieden we ook maatwerkoplossingen en kunnen we speciaal glas leveren voor bijzondere toepassingen, zoals beloopbaar glas, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, en meer. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte plaatsing en een strakke afwerking, zodat uw glasproject tot in de puntjes wordt verzorgd.

Of u nu een klein project heeft of een grootschalig bouwproject, wij staan voor u klaar. Onze glashandel en glaszetters hebben jarenlange ervaring en leveren vakmanschap van hoge kwaliteit. Bij Glaszetter Eenigenburg streven we naar maximale klanttevredenheid en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw glaswerk perfect wordt verzorgd.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glashandel- en glaszettersbehoeften. Wij staan voor u klaar met professioneel advies, snelle levering en uitstekende service. Bij Glaszetter Eenigenburg bent u verzekerd van de beste kwaliteit en vakmanschap in glaszetten en glashandel.

Maatwerk glasspecialiteiten

Bij Glaszetter Eenigenburg bieden wij niet alleen standaard glaswerk, maar ook maatwerk glasspecialiteiten die perfect aansluiten bij uw wensen. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het plaatsen van diverse maatwerk glassoorten, waaronder beloopbaar glas voor trappen en vloeren, glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, glazen keukenachterwanden, op maat gemaakte (schuif)deuren en douchecabines. Of u nu een unieke uitstraling wilt creëren in uw interieur of op zoek bent naar specifieke functionaliteiten, wij kunnen u helpen.

Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking en leveren maatwerk glasoplossingen van hoge kwaliteit. Of u nu een raam kapot heeft dat vervangen moet worden, dubbelglas wilt laten monteren of glas op maat wilt bestellen, bij Glaszetter Eenigenburg bent u aan het juiste adres. Ons glasbedrijf staat bekend om zijn betrouwbare service en vakmanschap.

Als u op zoek bent naar maatwerk glasspecialiteiten, kunt u altijd rekenen op de expertise van Glaszetter Eenigenburg. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een glasoplossing die volledig aan uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

FAQ

In welke regio zijn jullie actief?

Wij zijn actief in Eenigenburg en omstreken.

Kan ik bij jullie terecht voor glasreparatie en -vervanging?

Ja, bij Glaszetter Eenigenburg kunt u terecht voor alle glasreparaties en -vervangingen.

Welke glassoorten kunnen jullie leveren?

Wij kunnen verschillende glassoorten leveren, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas, veiligheidsglas, brandwerend glas en figuurglas.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij, isolerend en duurzaam.

Hoe lang duurt het plaatsen van balkonbeglazing?

De duur van het plaatsen van balkonbeglazing is afhankelijk van de situatie, maar wij streven naar een snelle en professionele plaatsing.

Kunnen jullie kapot glas repareren?

Ja, bij Glaszetter Eenigenburg kunnen wij kapot glas professioneel repareren en indien nodig polijsten.

Wat zijn de mogelijkheden met glas in lood?

Wij kunnen voorzetramen plaatsen en glas in lood restaureren of nieuw maken.

Hoe kan ik mijn glas isoleren en renoveren?

Wij vervangen verouderd glas door isolerend glas en zorgen voor een optimale isolatie van uw woning.

Bieden jullie een 24 uur glasservice?

Ja, bij Glaszetter Eenigenburg bieden wij een 24 uur glasservice voor noodgevallen.

Welke soorten glas werken jullie mee?

Wij werken met verschillende soorten glas, waaronder glas met een lage U-waarde, glas met meerdere lagen, veiligheidsglas, brandwerend glas en figuurglas.

Kan ik bij jullie terecht voor ramen vervangen?

Ja, bij Glaszetter Eenigenburg kunnen wij uw ramen vervangen.

Zijn jullie ook een glashandel?

Ja, bij Glaszetter Eenigenburg fungeren wij ook als glashandel. Wij hebben een breed assortiment aan glas op voorraad.

Welke maatwerk glasspecialiteiten bieden jullie aan?

Wij bieden onder andere beloopbaar glas, glas voor serres, glazen afscheidingen, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren op maat en douchecabines op maat.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button