• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Drenthe

Glaszetter Drenthe? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Drenthe! Bent u op zoek naar een vakkundige glaszetter in de regio Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele glasreparatie en -installatie met snelle service. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbelglas of triple glas, het plaatsen van isolatieglas, het repareren van glas of het polijsten van beschadigd glas, wij kunnen het voor u regelen. Daarnaast plaatsen wij ook kunststof kozijnen en balkonbeglazing. Wij zijn de glaszetters die u nodig heeft!

Belangrijkste Punten:

 • Wij bieden professionele glasreparatie en -installatie in Drenthe.
 • Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas door dubbelglas en triple glas.
 • Wij kunnen ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing installeren.
 • Onze glasreparatie en -polijstservice zorgt ervoor dat uw glaswerk er weer als nieuw uitziet.
 • Wij bieden glasisolatie en glasrenovatie voor een optimaal binnenklimaat.

Glasreparatie en -installatie in Drenthe

Als ervaren glaszetter in Drenthe kunnen wij uw glasreparatie en -installatie verzorgen. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij hebben de expertise om deze klus snel en vakkundig uit te voeren. Daarnaast kunnen we ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing installeren. Onze service is snel en betrouwbaar, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van goed geïsoleerd en veilig glas.

Glasreparatie in Drenthe

Heeft u schade aan uw glas? Wij kunnen uw glasreparatie verzorgen. Of het nu om een klein barstje gaat of om volledige vervanging van het glas, onze ervaren glaszetters staan paraat. Wij zorgen ervoor dat uw glas weer in optimale staat is, zodat uw woning goed geïsoleerd blijft en u zich veilig voelt.

Glasinstallatie in Drenthe

Naast glasreparatie bieden wij ook glasinstallatie in Drenthe. Wilt u uw enkel glas vervangen door dubbelglas, triple glas of isolatieglas? Onze glaszetters hebben de kennis en ervaring om dit vakkundig voor u te regelen. Daarnaast kunnen wij ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing installeren. Met onze professionele glasinstallatie bent u verzekerd van goed geïsoleerd glas en een verbeterd woongenot.

Neem vandaag nog contact met ons op voor glasreparatie en -installatie in Drenthe. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en te zorgen voor perfect glaswerk in uw woning.

Glas repareren en polijsten

Is uw glas beschadigd of wilt u glas laten polijsten? Wij kunnen u helpen. Onze ervaren glaszetters zijn experts in het repareren en polijsten van verschillende soorten glas, zoals dubbelglas, enkel glas en glas in lood. Ook voorzetramen kunnen wij professioneel plaatsen. Met onze glasreparatie en -polijstservice geniet u weer van uw onbeschadigde glaswerk en zorgen wij ervoor dat uw beglazing er weer als nieuw uitziet.

Of het nu gaat om een kleine beschadiging of een groter probleem, zoals een barst of een kras, onze glaszetters hebben de kennis en vaardigheden om uw glas te herstellen. We gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de reparatie onzichtbaar is en uw glas weer in optimale staat verkeert.

Daarnaast bieden wij ook glaspolijsten aan. Als uw glas lichte krassen of doffe plekken heeft, kunnen we deze wegpolijsten en de oorspronkelijke glans herstellen. Met onze professionele polijsttechnieken ziet uw glas er weer stralend uit.

Bent u op zoek naar een oplossing om uw glas extra te beschermen of te isoleren? Dan kunnen we voorzetramen voor u plaatsen. Voorzetramen bieden een extra laag isolatie en bescherming tegen geluidsoverlast. Onze glaszetters zorgen voor een perfecte installatie, zodat u kunt genieten van de voordelen van dubbele beglazing.

Onze glasreparatie en -polijstservice is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of winkel, wij staan voor u klaar om uw glasproblemen op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het repareren en polijsten van uw glaswerk.

Glasisolatie en glasrenovatie

Wilt u uw woning beter isoleren door middel van glasisolatie? Of is uw bestaande beglazing aan renovatie toe? Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van isolatieglas en het uitvoeren van glasrenovaties. Met isolatieglas verhoogt u niet alleen het comfort in uw woning, maar ook de energie-efficiëntie. Onze deskundige glaszetters zorgen ervoor dat uw glaswerk perfect wordt geïnstalleerd en gerenoveerd, zodat u kunt genieten van een optimaal binnenklimaat.

Isolatieglas is een uitstekende investering voor uw woning. Het zorgt voor een betere temperatuurregulatie, waardoor u in de winter warmteverlies voorkomt en in de zomer juist de warmte buiten houdt. Dit leidt tot een lager energieverbruik en lagere energiekosten. Bovendien draagt glasisolatie bij aan geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluiden van buitenaf.

Onze glaszetters hebben ruime ervaring in het plaatsen van isolatieglas in verschillende situaties. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas of het plaatsen van isolerende beglazing in een nieuwbouwproject, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan uw behoeften te voldoen. Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een nauwkeurige installatie, zodat u kunt genieten van de vele voordelen van isolatieglas.

Naast glasisolatie bieden wij ook glasrenovatie aan. Is uw bestaande beglazing beschadigd, verouderd of wilt u gewoon een frisse uitstraling? Onze glaszetters kunnen uw glaswerk renoveren en weer als nieuw laten lijken. Of het nu gaat om het vervangen van een enkel raam of het renoveren van de gehele beglazing in uw woning, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering.

Wij begrijpen dat glasisolatie en glasrenovatie belangrijke investeringen zijn. Daarom bieden wij u een uitgebreid advies en begeleiden wij u tijdens het hele proces. Onze glaszetters staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw woning. Samen zorgen we voor een comfortabele, energiezuinige en moderne woonomgeving.

glasisolatie

Voordelen van glasisolatie en glasrenovatie

 • Betere isolatie van uw woning
 • Lagere energiekosten
 • Geluidsisolatie
 • Meer comfort in huis
 • Verbeterde esthetiek
 • Verhoogde waarde van uw woning

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over glasisolatie en glasrenovatie. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw woning met hoogwaardige isolatieglas en vakkundige renovaties.

24 uur glasservice in Drenthe

Heeft u te maken met een spoedgeval, zoals glasschade? Geen zorgen, wij bieden 24 uur glasservice in Drenthe. Onze glaszetters staan altijd voor u klaar, ook buiten kantooruren. Wij begrijpen dat glasproblemen snel opgelost moeten worden en daarom bieden wij snelle en betrouwbare service. Onze tarieven zijn betaalbaar en wij hanteren geen voorrijkosten. Bij ons bent u verzekerd van een goede en voordelige glaszettersdienst.

Onze 24 uur glasservice in Drenthe

Wij begrijpen dat onverwachte glasschade of andere glasproblemen een grote impact kunnen hebben op uw dagelijkse leven. Daarom bieden wij een 24 uur glasservice in Drenthe aan. Onze ervaren glaszetters staan paraat om u snel te helpen, ongeacht het tijdstip. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit of het herstellen van een lek in uw dubbelglas, wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing.

Onze 24 uur glasservice is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij begrijpen dat glasproblemen onvoorziene kosten met zich mee kunnen brengen, daarom hanteren wij betaalbare tarieven en rekenen wij geen voorrijkosten. Bij ons kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare service, zodat u snel weer kunt genieten van een veilig en comfortabel huis of bedrijfspand.

Onze glaszetters zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en ervaring om alle soorten glasproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuw glas, het repareren van glasschade of het oplossen van lekkages, wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Bovendien werken wij met hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat wij altijd duurzame oplossingen kunnen bieden.

Als glaszettersbedrijf in Drenthe hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om elke klus naar volle tevredenheid af te ronden en zorgen voor een goede communicatie gedurende het hele proces. Onze klanten waarderen onze snelle service, transparante tarieven en professionele aanpak. Met onze 24 uur glasservice bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor al uw glasgerelateerde problemen.

Onze tarieven en goedkope glaszetters

Wij begrijpen dat het laten vervangen of repareren van glaswerk kosten met zich meebrengt. Daarom hanteren wij betaalbare tarieven voor onze glasservice in Drenthe. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor kwalitatief hoogwaardige diensten. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Onze goedkope glaszetters zijn ervaren professionals die efficiënt te werk gaan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig glasschade herstellen, glas vervangen en andere glaswerkzaamheden uitvoeren. Wij streven ernaar om onze klanten niet alleen te voorzien van een goede service, maar ook van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

GlaszetterUurtarief
24 uur glasservice€50,-
Andere glaszettersVanaf €70,-

Prijzen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke situatie.

Met onze 24 uur glasservice en betaalbare tarieven zijn wij de ideale keuze voor al uw glaszetter behoeften in Drenthe. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij uw glasproblemen!

Verschillende soorten glas

Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften en wensen. Bij Glaszetter Drenthe hebben we een breed scala aan glassoorten waaruit u kunt kiezen. Onze ervaren glaszetters kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie.

Enkel glas

Een veelvoorkomende glassoort in oudere woningen is enkel glas. Dit type glas biedt geen isolerende werking en laat warmte gemakkelijk ontsnappen. Als u energie wilt besparen en uw woning wilt verbeteren, raden we aan om enkel glas te vervangen door een isolerende glassoort.

Dubbelglas

Dubbelglas is een populaire keuze voor woningen vanwege de verbeterde isolatie. Het bestaat uit twee glaslagen met daartussen een lucht- of gasvulling, waardoor warmteverlies wordt verminderd. Dit zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en kan uw energiekosten verlagen.

Triple glas

Triple glas biedt de hoogste isolatiewaarde van allemaal. Het bestaat uit drie glaslagen en twee luchtkamers, waardoor het nog betere warmte-isolerende eigenschappen heeft dan dubbelglas. Dit type glas is ideaal als u op zoek bent naar maximale energie-efficiëntie.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is ontworpen om extra stevigheid en veiligheid te bieden. Het is bestand tegen harde schokken en breekt in kleine, onscherpe stukjes, waardoor letsel wordt verminderd. Veiligheidsglas is bijvoorbeeld geschikt voor toepassingen zoals glazen deuren en douchewanden.

Figuurglas

Figuurglas is glas met een decoratief patroon of reliëf. Het kan een unieke uitstraling geven aan uw interieur en privacy bieden zonder lichtinval te belemmeren. Figuurglas is verkrijgbaar in verschillende designs en kan worden toegepast in ramen, deuren, en scheidingswanden.

Onze glaszetters zijn bekend met alle bovengenoemde soorten glas en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste glassoort voor uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Glas in lood en voorzetramen

Glas in lood en voorzetramen zijn beide mogelijkheden om uw glaswerk te verfraaien of extra isolatie te bieden. Glas in lood is een traditionele techniek waarbij stukjes glas aan elkaar worden gezet door middel van loodprofielen. Voorzetramen bieden extra isolatie en kunnen geplaatst worden voor bestaand glas. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in zowel glas in lood als het plaatsen van voorzetramen. Wij zorgen ervoor dat uw glaswerk perfect wordt geïnstalleerd en aansluit bij uw wensen.

glas in lood

Voordelen van glas in lood:

 • Brengt een unieke en artistieke uitstraling in uw interieur
 • Handmatig vakmanschap zorgt voor een authentieke uitstraling
 • Kan privacy bieden door verschillende patronen en kleuren te gebruiken

Voordelen van voorzetramen:

 • Bieden extra isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd
 • Verminderen geluidsoverlast van buitenaf
 • Zorgen voor een extra beschermlaag tegen weersinvloeden en inbraak

Of u nu kiest voor glas in lood of voorzetramen, onze glaszetters hebben de expertise om deze op maat voor u te plaatsen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en luisteren naar uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Dubbelglas lek en speciaal glas plaatsen

Heeft u last van lek dubbelglas? Dit kan zorgen voor condensvorming tussen de glaslagen, wat de isolerende werking vermindert. Wij kunnen het lekke dubbelglas voor u vervangen, zodat u weer kunt genieten van optimaal geïsoleerd glas.

Daarnaast kunnen onze glaszetters ook speciaal glas plaatsen, zoals geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas en glazen afscheidingen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw specifieke glaswensen te realiseren.

GlassoortEigenschappen
Geluidswerend glasBiedt extra geluidsisolatie, waardoor u een rustige en stille omgeving creëert.
Keukenachterwanden van glasVoegt een moderne uitstraling toe aan uw keuken en maakt schoonmaken gemakkelijker.
Glazen afscheidingenCreëer een open en ruimtelijk gevoel in uw interieur met glazen afscheidingen.

Glashandel en glasservice

Naast onze glaszettersdiensten hebben wij ook een glashandel. Hier kunt u terecht voor het bestellen van glas op maat. Wij leveren glas van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide glasservice, waarbij wij u snel en vakkundig kunnen helpen bij glasproblemen. Ons team van ervaren glazenmakers en glaszetters staat voor u klaar om u van dienst te zijn.

GlashandelGlasserviceGlazenzetterGlaszetter
Bestellen van glas op maatSnel en vakkundig helpen bij glasproblemenErvaren glazenmakersProfessionele glaszettersdiensten
Breed assortiment glas van hoge kwaliteitSnelle service en betrouwbare oplossingenKennis en ervaring in glaszettenExpertise in glasreparatie en -installatie
Glas op maat voor verschillende toepassingenDeskundige hulp bij glasgerelateerde vraagstukkenUitgebreide glasserviceSnel en efficiënt glaszetwerk

Of u nu glas nodig heeft voor een specifiek project of hulp zoekt bij glasproblemen, wij hebben de kennis, ervaring en producten om u van dienst te zijn. Onze glashandel biedt een breed assortiment glas van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingen. Van ramen en deuren tot glazen afscheidingen en keukenachterwanden, wij kunnen het voor u regelen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide glasservice, waarbij wij snel en vakkundig kunnen helpen bij glasproblemen zoals glasschade of lek dubbelglas.

Ons team bestaat uit ervaren glazenmakers en glaszetters die klaarstaan om aan uw glasbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het bestellen van glas op maat of het leveren van snelle glasreparatie, wij streven ernaar om u de beste service te bieden. Wij begrijpen hoe belangrijk goed glaswerk is voor uw woning of bedrijf, daarom zorgen wij voor hoogwaardig glas en betrouwbare vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften. Wij zijn uw betrouwbare partner voor glashandel en glasservice in de regio.

Glazen deuren, douchewanden en meer

Bent u op zoek naar prachtige glazen deuren of douchewanden op maat? Bij ons glasbedrijf bent u aan het juiste adres. Naast het leveren en plaatsen van beglazing in ramen en kozijnen, zijn wij gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte glazen deuren en douchecabines. Of u nu een elegante glazen schuifdeur voor uw interieur wilt of een luxe douchewand op maat, wij hebben de expertise om dit voor u te realiseren.

Onze ervaren glaszetters hebben kennis van diverse glasproducten en zorgen voor een perfecte afwerking van al onze glasinstallaties. Of het nu gaat om een moderne glazen binnendeur, een stijlvolle glazen buitendeur of een strakke douchecabine van glas, wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap.

Wij begrijpen dat uw interieur uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor glazen deuren en douchewanden. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en ontwerpen die passen bij uw specifieke wensen en stijl. Van schuifdeuren met transparant glas tot gedecoreerde glazen panelen, wij hebben een uitgebreid aanbod om aan al uw glasbehoeften te voldoen.

Met onze glazen deuren en douchewanden creëert u een gevoel van ruimte en licht in uw interieur. Het transparante glas zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes en laat het natuurlijke licht doorstromen. Daarnaast biedt glas een moderne en stijlvolle uitstraling die uw interieur een luxe touch geeft.

Onze glazen deuren en douchewanden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Het glas dat we gebruiken is van hoge kwaliteit en veiligheid, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw investering.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van glazen deuren en douchewanden op maat. Onze glaszetters staan klaar om uw droominterieur te realiseren met hoogwaardige glasoplossingen.

Glaszetter nodig in Drenthe?

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Drenthe? Zoek niet verder en neem contact met ons op. Wij hebben de ervaring en expertise om al uw glasgerelateerde vraagstukken op te lossen. Of u nu glas wilt bestellen, glasreparatie nodig heeft of een nieuw glasproject wilt realiseren, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

FAQ

Wat voor diensten biedt Glaszetter Drenthe aan?

Wij bieden professionele glasreparatie en -installatie, het vervangen van enkel glas door dubbelglas of triple glas, het plaatsen van isolatieglas, het repareren van glas, het polijsten van beschadigd glas, het plaatsen van kunststof kozijnen en balkonbeglazing.

Kan Glaszetter Drenthe glas repareren en polijsten?

Ja, wij kunnen uw glas repareren en polijsten. Onze ervaren glaszetters zijn experts in het repareren en polijsten van verschillende soorten glas, zoals dubbelglas, enkel glas en glas in lood. Ook kunnen wij voorzetramen professioneel plaatsen.

Wat doet Glaszetter Drenthe op het gebied van glasisolatie en glasrenovatie?

Wij plaatsen isolatieglas en voeren glasrenovaties uit. Met isolatieglas verhoogt u het comfort in uw woning en de energie-efficiëntie. Onze glaszetters zorgen voor een perfecte installatie en renovatie van uw glaswerk.

Biedt Glaszetter Drenthe 24 uur glasservice aan?

Ja, wij bieden 24 uur glasservice in Drenthe. Onze glaszetters staan altijd voor u klaar, ook buiten kantooruren. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare service tegen betaalbare tarieven, zonder voorrijkosten.

Welke soorten glas kan Glaszetter Drenthe leveren?

Wij kunnen verschillende glassoorten leveren, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas, veiligheidsglas en figuurglas. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de juiste keuze voor uw situatie.

Wat kan Glaszetter Drenthe doen op het gebied van glas in lood en voorzetramen?

Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in zowel glas in lood als het plaatsen van voorzetramen. Wij zorgen voor een perfecte installatie die voldoet aan uw wensen.

Kan Glaszetter Drenthe lek dubbelglas vervangen?

Ja, wij kunnen lek dubbelglas voor u vervangen, zodat u weer kunt genieten van optimaal geïsoleerd glas. Daarnaast kunnen onze glaszetters ook speciaal glas plaatsen, zoals geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas en glazen afscheidingen.

Heeft Glaszetter Drenthe ook een glashandel?

Ja, naast onze glaszettersdiensten hebben wij een glashandel waar u glas op maat kunt bestellen. Wij leveren glas van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingen.

Plaatst Glaszetter Drenthe ook glazen deuren en douchewanden?

Ja, wij leveren en plaatsen glazen deuren en douchewanden. Onze glaszetters hebben ervaring in het plaatsen van diverse glasproducten en zorgen voor een perfecte afwerking.

Kan ik een glaszetter van Glaszetter Drenthe inschakelen?

Jazeker, als u een professionele glaszetter in Drenthe nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij hebben de ervaring en expertise om al uw glasgerelateerde vraagstukken op te lossen, van glas bestellen tot glasreparatie.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button