• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Didam

Glaszetter Didam? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Didam! Wij zijn de betrouwbare keuze voor al uw glasreparaties en vervangingen in Didam en omgeving. Bij ons kunt u rekenen op snelle en vakkundige service voor al uw glasbehoeften.

Of het nu gaat om het repareren van een kapotte ruit of het vervangen van enkel glas door dubbelglas, wij staan voor u klaar. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele en duurzame oplossing. Daarnaast adviseren wij u graag over de verschillende glasopties, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas, voor optimale isolatie en energiebesparing in uw woning.

Of het nu gaat om kleinere glasreparaties of grotere projecten, wij leveren altijd hoogwaardige kwaliteit en service. Met ons team van ervaren vakmensen en gebruik van de nieuwste technieken zorgen wij voor een perfect resultaat.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Wij bieden glasreparaties en -vervangingen voor alle soorten glas
 • Wij adviseren u over de beste glasopties voor isolatie en energiebesparing
 • Naast glasreparatie en -vervanging kunnen wij kunststof kozijnen plaatsen
 • Wij bieden professionele balkonbeglazing voor het hele jaar door gebruik
 • Onze services omvatten ook glas polijsten, voorzetramen en glas-in-lood

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Wij bieden glasreparaties en -vervangingen voor alle soorten glas
 • Wij adviseren u over de beste glasopties voor isolatie en energiebesparing
 • Naast glasreparatie en -vervanging kunnen wij kunststof kozijnen plaatsen
 • Wij bieden professionele balkonbeglazing voor het hele jaar door gebruik
 • Onze services omvatten ook glas polijsten, voorzetramen en glas-in-lood

Glasreparatie en -vervanging

Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van allerlei soorten glas. Of het nu gaat om het herstellen van een kleine barst of het volledig vervangen van een gebroken raam, wij zorgen voor een professionele en duurzame oplossing.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over de verschillende glasopties, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas, om te zorgen voor een optimale isolatie en energiebesparing in uw woning.

Soorten glas

GlassoortEigenschappen
Enkel glasTraditioneel glas met beperkte isolerende werking
DubbelglasGlas bestaande uit twee glasplaten met lucht of gas ertussen voor betere isolatie
Triple glasGlas bestaande uit drie glasplaten voor optimale isolatie
IsolatieglasGlas met speciale coating voor betere isolatie

Of u nu kiest voor enkel glas, dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij zorgen voor vakkundige plaatsing en een uitstekende afwerking. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een naadloze integratie van het glas in uw woning.

Kunststof kozijnen plaatsen

Naast glasreparatie en -vervanging bieden wij ook de mogelijkheid om kunststof kozijnen te plaatsen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en kunnen zorgen voor een betere isolatie van uw woning. Onze ervaren vakmensen kunnen uw oude kozijnen vervangen door nieuwe, hoogwaardige kunststof kozijnen, waardoor u kunt genieten van een verbeterde uitstraling en energie-efficiëntie.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of aluminium. Enkele voordelen zijn:

 • Duurzaamheid: Kunststof kozijnen gaan lang mee en hebben weinig onderhoud nodig.
 • Isolatie: Kunststof kozijnen hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies wordt beperkt en energie bespaard kan worden.
 • Veiligheid: Kunststof kozijnen zijn inbraakwerend en kunnen voorzien worden van extra veiligheidsmaatregelen.
 • Variatie: Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor er altijd een passende optie is voor uw woning.

Ramen vervangen met kunststof kozijnen

Als uw ramen aan vervanging toe zijn, kunnen wij deze vervangen door kunststof kozijnen. Onze vakmensen zorgen voor een professionele installatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en de architectuur van uw woning. Of u nu nieuwe ramen wilt laten plaatsen of bestaande ramen wilt vervangen, wij bieden maatwerkoplossingen voor elke situatie.

VoordeelKunststof kozijnenHouten kozijnenAluminium kozijnen
Isolatie
Duurzaamheid
Onderhoud
Veiligheid

Balkonbeglazing plaatsen

Heeft u een balkon en wilt u deze graag voorzien van beglazing? Bij Glaszetter Didam bieden wij professionele balkonbeglazing die u het hele jaar door kunt gebruiken. Met balkonbeglazing kunt u genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Onze glaszetters zorgen voor een perfecte installatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en de architectuur van uw woning.

Met balkonbeglazing creëert u een heerlijke buitenruimte die beschermd is tegen regen, wind en kou. U kunt het hele jaar door genieten van uw balkon, of het nu zomer of winter is. Door uw balkon te laten beglazen, kunt u comfortabel buiten zitten zonder last te hebben van weersomstandigheden. Bovendien zorgt balkonbeglazing voor extra isolatie, waardoor u energie kunt besparen.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie van de balkonbeglazing. Zij hebben ruime ervaring en expertise in het plaatsen van beglazing en zullen ervoor zorgen dat uw balkon er prachtig uitziet en perfect past bij de architectuur van uw woning.

Wanneer u kiest voor balkonbeglazing van Glaszetter Didam, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Wij streven ernaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen en u te voorzien van de beste oplossingen voor uw situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het plaatsen van balkonbeglazing. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Geniet het hele jaar door van uw balkon met professionele balkonbeglazing van Glaszetter Didam!

Glas polijsten en voorzetramen

Naast reparaties en vervangingen bieden wij ook services zoals glas polijsten en het plaatsen van voorzetramen. Als u last heeft van krassen of doffe plekken op uw glas, kunnen wij deze professioneel polijsten om de oorspronkelijke helderheid te herstellen. Voorzetramen bieden daarnaast extra isolatie en bescherming tegen geluid, waardoor uw woning comfortabeler wordt.

Wanneer uw glas krassen of doffe plekken vertoont, kan dit de uitstraling van uw interieur verstoren. Maar met ons glas polijsten service kunt u uw glas weer als nieuw laten uitzien. Onze ervaren vakmensen gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om de krassen te verwijderen en de glans te herstellen. Op deze manier kunt u weer genieten van helder en onbeschadigd glas in uw woning.

Voorzetramen zijn een uitstekende oplossing voor extra isolatie en geluidsisolatie. Ze worden aan de binnenzijde van uw bestaande ramen geplaatst en vormen een extra laag bescherming. Dit zorgt voor een betere thermische isolatie, waardoor uw woning energiezuiniger wordt en de stookkosten worden verlaagd. Daarnaast bieden voorzetramen ook geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast van buitenaf. Het plaatsen van voorzetramen is een efficiënte en kosteneffectieve manier om uw wooncomfort te verbeteren.

Glas polijsten in 3 stappen

Ons glas polijsten proces bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inspectie: Onze glaszetters inspecteren uw glas op beschadigingen en bepalen de beste aanpak voor het polijsten.
 2. Polijsten: Met behulp van speciale gereedschappen en polijstmiddelen verwijderen we de krassen en doffe plekken van uw glas, waardoor de oorspronkelijke helderheid wordt hersteld.
 3. Controle: We controleren het gepolijste glas grondig op eventuele resterende krassen en zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Voorzetramen op maat

Wij bieden voorzetramen op maat, die perfect passen bij uw bestaande ramen en architectuur van uw woning. Onze glaszetters zorgen voor een nauwkeurige meting en installatie, zodat de voorzetramen naadloos aansluiten en een optimale isolatie bieden.

Daarnaast hebben onze voorzetramen verschillende voordelen:

 • Extra isolatie: Voorzetramen vormen een extra isolerende laag, waardoor warmteverlies wordt verminderd en uw energiekosten worden verlaagd.
 • Geluidsisolatie: Voorzetramen verminderen geluidsoverlast van buitenaf, waardoor uw leefomgeving stiller en comfortabeler wordt.
 • Bescherming: Voorzetramen bieden bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen en wind, waardoor uw bestaande ramen worden beschermd.
 • Veiligheid: Voorzetramen kunnen ook dienen als extra beveiliging, omdat ze moeilijker te breken zijn dan gewoon glas.

Met ons glas polijsten en voorzetramen service kunt u uw glas herstellen en verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Glas in lood en glasisolatie

Bent u op zoek naar een specialist in glas in lood? Wij hebben ervaring met het restaureren en plaatsen van prachtige glas-in-loodramen. Onze getalenteerde vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking, waarbij rekening wordt gehouden met uw individuele wensen en behoeften.

Glas in lood is een ambachtelijke techniek waarbij stukjes gekleurd glas worden samengevoegd tot prachtige patronen en afbeeldingen. Het biedt een unieke en sfeervolle uitstraling aan elke ruimte, of het nu gaat om ramen, deuren of interieurelementen. Of u nu een bestaand glas in lood raam wilt restaureren of een nieuw raam wilt laten maken, wij staan voor u klaar met onze expertise en vakmanschap.

Naast glas in lood kunnen wij u ook adviseren over glasisolatie. Goede isolatie is essentieel om warmteverlies in uw woning te verminderen en energie te besparen. Wij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van glasisolatie, zoals dubbelglas en HR++ glas. Onze glaszetters kunnen het isolatieglas vakkundig voor u plaatsen, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en energiezuinige woonsituatie.

Voorbeeld van glas in lood

Glas in lood voordelenGlas in lood toepassingen
 • Unieke en sfeervolle uitstraling
 • Toegenomen privacy
 • Veelzijdig en aanpasbaar ontwerp
 • Authentieke waarde voor historische panden
 • Ramen en deuren
 • Interieurelementen
 • Scheidingswanden
 • Verlichtingsarmaturen

Glasrenovatie en glasservice

Heeft uw woning oud glas dat aan vervanging toe is? Bij Glaszetter Didam bieden wij professionele glasrenovatieservices om uw woning te voorzien van nieuw glas dat perfect past bij de stijl en architectuur. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

Onze glasrenovatieservices omvatten het vervangen van oud glas door hoogwaardige glasproducten die voldoen aan de nieuwste normen voor isolatie en veiligheid. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door isolatieglas of het upgraden naar dubbelglas of triple glas, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie en garanderen duurzame en energie-efficiënte resultaten.

Daarnaast bieden wij ook spoedreparaties en 24 uur glasservice voor noodgevallen. Als u te maken heeft met een kapotte ruit of een ander glasprobleem dat onmiddellijke aandacht vereist, kunt u op ons rekenen voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze glaszetters staan altijd paraat om u te helpen, ongeacht het tijdstip of de dag.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasrenovatieservices en betrouwbare glasservice. Onze glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften en ervoor te zorgen dat uw woning weer straalt met nieuw glas van hoge kwaliteit.

glasrenovatie

Glasrenovatie en glasservice

“Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.”

Heeft uw woning oud glas dat aan vervanging toe is? Bij Glaszetter Didam bieden wij professionele glasrenovatieservices om uw woning te voorzien van nieuw glas dat perfect past bij de stijl en architectuur. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

Onze glasrenovatieservices omvatten het vervangen van oud glas door hoogwaardige glasproducten die voldoen aan de nieuwste normen voor isolatie en veiligheid. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door isolatieglas of het upgraden naar dubbelglas of triple glas, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie en garanderen duurzame en energie-efficiënte resultaten.

Daarnaast bieden wij ook spoedreparaties en 24 uur glasservice voor noodgevallen. Als u te maken heeft met een kapotte ruit of een ander glasprobleem dat onmiddellijke aandacht vereist, kunt u op ons rekenen voor een snelle en betrouwbare oplossing. Onze glaszetters staan altijd paraat om u te helpen, ongeacht het tijdstip of de dag.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasrenovatieservices en betrouwbare glasservice. Onze glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften en ervoor te zorgen dat uw woning weer straalt met nieuw glas van hoge kwaliteit.

Glaszetter kosten en U-waarde

Bent u benieuwd naar de kosten van een glaszetter? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunnen wij u informeren over de U-waarde van verschillende glassoorten, die aangeeft hoe goed het glas isoleert.

Glas met meerdere lagen en veiligheidsglas

Om de isolatie en veiligheid van uw woning te verbeteren, bieden wij glas met meerdere lagen en veiligheidsglas. Glas met meerdere lagen, zoals dubbelglas en triple glas, zorgt voor een betere warmte- en geluidsisolatie. Veiligheidsglas is extra sterk en kan breuk voorkomen, waardoor het risico op letsel wordt verminderd. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de beste opties voor uw situatie.

Glas met meerdere lagen, ook wel bekend als isolatieglas, is een uitstekende keuze voor het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning. Het bestaat uit twee of meer glasplaten met een laag lucht of gas ertussen, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluidshinder wordt beperkt. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabele en stille leefomgeving.

Veiligheidsglas is speciaal ontworpen om letsel te voorkomen bij breuk. Het bestaat uit gelamineerd glas of gehard glas dat voldoet aan strenge veiligheidseisen. In geval van een breuk blijven de glasscherven aan de folie of glasplaat kleven, waardoor het risico op snijwonden wordt verminderd. Dit maakt veiligheidsglas ideaal voor toepassingen waarbij de veiligheid een prioriteit is, zoals deuren, ramen op laag niveau en glazen balustrades.

Voordelen van glas met meerdere lagen en veiligheidsglas:

 • Betere isolatie van warmte en geluid
 • Verhoogde energie-efficiëntie
 • Verbeterde veiligheid en beveiliging
 • Minder risico op letsel bij breuk
 • Meer comfort en rust in uw woning

Onze ervaren glaszetters kunnen u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke behoeften en voorkeuren. We zorgen voor een professionele installatie volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Brandwerend glas en figuurglas

Wij bieden ook brandwerend glas dat voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen. Brandwerend glas kan de verspreiding van vuur en rook vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen bij een brand.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor figuurglas, wat zorgt voor privacy en een unieke uitstraling geeft aan uw interieur. Figuurglas is verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en interieur past.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod aan brandwerend glas en figuurglas.

GlasKenmerken
Brandwerend glas– Vertraagt de verspreiding van vuur en rook
– Voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen
Figuurglas– Biedt privacy
– Geeft een unieke uitstraling aan uw interieur
– Verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen

Diverse glassoorten en speciaal glas

Bij Glaszetter Didam hebben wij een breed assortiment aan diverse glassoorten. Of u nu nieuwe beglazing nodig heeft voor uw woning of speciaal glas wilt laten plaatsen voor bijzondere toepassingen, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw glasbehoeften te voldoen.

Onze glaszetters kunnen u adviseren over de verschillende glassoorten die beschikbaar zijn en welke het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Het kiezen van het juiste type glas is essentieel, of het nu gaat om isolerend glas, veiligheidsglas, figuurglas of welk ander type glas dan ook. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Heeft u behoefte aan nieuwe beglazing voor uw woning? Wij hebben diverse opties beschikbaar, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Elk type glas heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken die past bij uw budget en behoeften.

Daarnaast kunnen wij ook speciaal glas plaatsen voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan bijzondere vormen, matglas, gekleurd glas, glas-in-loodramen en meer. Het plaatsen van speciaal glas vergt expertise en nauwkeurigheid, en onze vakmensen hebben de ervaring om dit op een professionele manier te doen.

Assortiment glassoorten

GlassoortEigenschappen
Enkel glasStandaard enkelvoudig glas
DubbelglasDubbel glas met isolerende werking
Triple glasDriedubbel glas voor optimale isolatie
IsolatieglasGlas met speciale isolerende laag
VeiligheidsglasGlas dat extra sterk is en breuk voorkomt
FiguurglasGlas met unieke patronen en structuren
Glas-in-loodTraditioneel glas met loodstrips
Speciaal glasMaatwerk glas voor elke gewenste toepassing

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en mogelijkheden met betrekking tot diverse glassoorten en het plaatsen van speciaal glas. Onze glaszetters staan voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardig glaswerk en vakmanschap.

Glassoorten afbeelding

Overige glastoepassingen

Naast de hierboven genoemde services bieden wij een breed scala aan glastoepassingen aan die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Onze expertise strekt zich uit tot diverse gebieden, waaronder geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren van glas, douchecabines op maat en glazen douchewanden.

Geluidswerend glas is de ideale oplossing om de overlast van verkeer of buren te verminderen, zodat u kunt genieten van een rustige en vredige omgeving in uw huis. Onze hoogwaardige geluidswerende beglazing zorgt voor optimale geluidsisolatie, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw woning.

Met keukenachterwanden van glas kunt u uw keuken een stijlvolle en moderne uitstraling geven. Onze glazen keukenachterwanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om uw keuken volledig naar uw smaak in te richten.

Als u op zoek bent naar een eigentijds element in uw interieur, kunnen wij (schuif)deuren van glas leveren. Deze glazen deuren creëren een open en ruimtelijk gevoel, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een moderne en luxe uitstraling. Onze (schuif)deuren van glas kunnen op maat worden gemaakt om perfect in uw interieur te passen.

Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossingen voor douchecabines en glazen douchewanden. Onze op maat gemaakte douchecabines zorgen voor een perfecte pasvorm in uw badkamer en bieden tegelijkertijd een elegante en luxe uitstraling. Met glazen douchewanden kunt u uw badkamer ruimtelijker laten lijken en een moderne uitstraling creëren.

Wij streven ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen en bieden daarom maatwerkoplossingen voor al onze glastoepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

FAQ

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedreparaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe lang duurt het voordat een kapotte ruit gerepareerd of vervangen wordt?

De duur van de reparatie of vervanging is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type glas en de omvang van de schade. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden en informeren u over de geschatte tijd tijdens het eerste contact.

Kan ik zelf glas bestellen en vervangen?

Het is mogelijk om zelf glas te bestellen, maar het plaatsen van glas vereist vakmanschap en specifieke kennis. Wij raden altijd aan om een professionele glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat het glas veilig en correct geïnstalleerd wordt.

Wat is de U-waarde van dubbelglas?

De U-waarde van dubbelglas varieert afhankelijk van het type dubbelglas en de dikte van de glaslagen. Over het algemeen geldt: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de specifieke U-waarde van dubbelglas en andere glassoorten.

Kan ik subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas?

Ja, het is mogelijk om subsidie te ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Dit kan onderdeel zijn van nationale of lokale subsidieregelingen. Informeer bij uw gemeente of bij de overheid naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Wat is het verschil tussen enkel glas en dubbelglas?

Enkel glas bestaat uit één glaslaag en heeft een beperkte isolatiewaarde. Dubbelglas bestaat uit twee glaslagen met daartussen een isolerende lucht- of gaslaag. Dit zorgt voor betere isolatie en geluidswering. Dubbelglas is dan ook energiezuiniger dan enkel glas.

Kan ik ook glas in lood laten restaureren bij jullie?

Ja, wij hebben ervaring in het restaureren van glas in lood. Onze vakmensen kunnen beschadigde glas-in-loodramen herstellen en zorgen voor een prachtig eindresultaat dat past bij de originele stijl en uitstraling.

Wat is de levensduur van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur, gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm en verkleuren niet. Daarnaast bieden ze uitstekende isolatie en helpen ze energie te besparen.

Kan ik bij jullie terecht voor spoedreparaties buiten kantooruren?

Ja, wij bieden 24 uur glasservice voor noodgevallen. Onze glaszetters zijn altijd snel ter plaatse om glasschade te repareren of vervangen, ook buiten kantooruren.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button