• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter De Mortel

Glaszetter De Mortel? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in De Mortel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden snelle en betrouwbare service voor al uw glasreparatie en -vervanging. Lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Wij zijn gespecialiseerd in glasreparatie en -vervanging van diverse soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas, en isolatieglas.
 • Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van het glas.
 • Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen voor al onze diensten.
 • Naast reparatie en vervanging bieden wij ook glasrenovatie, -isolatie, en restauratie van glas in lood aan.
 • Wij zijn ervaren in het plaatsen van balkonbeglazing, voorzetramen, veiligheidsglas, brandwerend glas, en diverse glazen toepassingen.

Glasreparatie en -vervanging

Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van alle soorten glas. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij kunnen het voor u regelen. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie.

Wanneer uw glas beschadigd is of aan vervanging toe is, staan onze glaszetters voor u klaar. Ze hebben ervaring met diverse glasproducten en gebruiken de nieuwste technieken om het glaswerk snel en efficiënt te repareren of te vervangen. We begrijpen dat het hebben van kapot glas onveilig kan zijn en het de uitstraling van uw woning beïnvloedt. Daarom streven we ernaar om uw glasreparatie of -vervanging zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u weer kunt genieten van een veilige en esthetisch aantrekkelijke omgeving.

“Onze glaszetters zijn experts in glasreparatie en -vervanging. Ze weten precies wat er nodig is om elk type glas probleemloos te herstellen of te vernieuwen. We streven naar een uitstekende klantenservice en een hoogwaardige afwerking. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en betrouwbaarheid voor al uw glasbehoeften.”

Daarnaast kunnen onze glaszetters u ook adviseren over welk type glas het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door isolatieglas om energie te besparen, of het repareren van een klein glaspaneel, onze professionele monteurs staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze glasreparatie- en vervangingsservice omvat:

 • Reparatie van gebarsten of gebroken glas
 • Vervanging van beschadigd glas
 • Upgraden naar isolatieglas voor betere energie-efficiëntie
 • Herstellen van lekken in dubbelglas
 • Vernieuwen van verouderd glas

Of het nu om een klein raam in uw woning gaat of om een grote glazen gevel van een bedrijfspand, onze glaszetters zijn uitgerust met de juiste tools en materialen om het werk professioneel en veilig uit te voeren. We streven naar een snelle en efficiënte service, zodat u binnen de kortste keren weer kunt genieten van helder en stevig glas.

Glaszetter kosten

Als ervaren glaszetter streven wij ernaar om onze klanten betaalbare en kwalitatieve service te bieden. Wij willen transparantie en eerlijkheid garanderen als het gaat om de kosten van onze diensten. Bij ons kunt u rekenen op een duidelijke prijsstelling zonder verborgen kosten.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het inhuren van een glaszetter? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, en stellen een prijs samen die past bij uw budget.

Onze tarieven zijn concurrerend en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een goedkope glaszetter, maar met behoud van vakmanschap en betrouwbare service. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Glaszetter kosten voorbeelden

Om u een idee te geven van de glaszetter kosten, hebben wij hieronder een tabel opgesteld met enkele prijsvoorbeelden. Deze prijzen zijn ter indicatie en kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke situatie.

Soort GlasOppervlakteGemiddelde Prijs
Enkel glas1 m²€40 – €60
Dubbelglas1 m²€60 – €80
Triple glas1 m²€80 – €100

Let op: deze prijzen zijn exclusief eventuele extra kosten, zoals voorrijkosten of spoedtarieven. Voor een nauwkeurige prijsopgave adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige glaszetterdiensten tegen een voordelige prijs. Wij streven naar tevredenheid en willen u helpen uw glasreparatie- en vervangingsbehoeften binnen uw budget te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw glaswerk. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van een eerlijke offerte voor uw glaszetter project.

Glasrenovatie en -isolatie

Naast reparatie en vervanging bieden wij ook glasrenovatie en -isolatie aan. Onze deskundige glaszetters kunnen oude ramen opknappen en voorzien van isolerend glas om energieverlies te voorkomen. Hiermee kunt u besparen op uw energierekening en uw woning comfortabeler maken.

Wanneer uw ramen beschadigd, versleten of niet goed geïsoleerd zijn, kan glasrenovatie de ideale oplossing zijn. Onze ervaren glaszetters kunnen uw oude ramen renoveren, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en beter isoleren. Dit is een kosteneffectieve manier om de levensduur van uw ramen te verlengen en de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren.

Bij glasisolatie gaat het erom uw ramen te voorzien van speciaal isolatieglas dat warmteverlies minimaliseert en geluidsisolatie biedt. Dit kan helpen om de warmte in huis te houden tijdens de winter en uw woning koel te houden tijdens de zomer. Door te investeren in glasisolatie, kunt u uw energieverbruik verminderen en besparen op uw energierekening.

Onze glaszetters hebben ruime ervaring in het renoveren en isoleren van ramen. Ze werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om de beste resultaten te leveren. Of het nu gaat om een oud historisch pand of een modern nieuwbouwhuis, wij bieden maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Voordelen van glasrenovatie en -isolatie:

 • Besparing op energiekosten
 • Verhoogd comfort in huis
 • Verbeterde geluidsisolatie
 • Langere levensduur van ramen
 • Esthetische verbetering van uw woning

Wilt u uw ramen laten renoveren of isoleren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze glaszetters staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen voor glasrenovatie en -isolatie.

glasrenovatie en -isolatie

Glas in lood

Heeft u glas in lood dat beschadigd is? Wij hebben ervaring met het repareren en restaureren van glas in lood ramen. Onze glaszetters zijn vakmensen die met veel zorg en precisie te werk gaan om het glas in lood weer in oude glorie te herstellen.

Onze glaszetters hebben expertise in het behandelen van glas in lood, een prachtige ambachtelijke vorm van glaswerk. Of het nu gaat om kleine reparaties of volledige restauraties, wij zorgen ervoor dat uw glas in lood er weer als nieuw uitziet.

Wanneer we glas in lood repareren, gebruiken we technieken om het gebroken glas te vervangen, de loden strips te herstellen en de uitstraling van het originele ontwerp te behouden. We werken met zorgvuldig geselecteerde glassoorten en kleuren om een perfecte match te garanderen.

Onze aanpak voor glas in lood reparatie:

 • Inspectie van het beschadigde glas in lood
 • Verwijderen van de beschadigde delen
 • Vervangen van het gebroken glas
 • Herstellen van de loden strips
 • Terugplaatsen van het gerestaureerde glas in lood
 • Eventueel schilderen en afwerken van de strips

Wij streven ernaar om uw glas in lood ramen weer in hun oorspronkelijke glorie te herstellen. Onze glaszetters hebben oog voor detail en zorgen voor een professionele en duurzame reparatie.

Of het nu gaat om glas in lood in een historisch pand of een modern huis, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw glas in lood ramen te repareren en te restaureren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken.

Balkonbeglazing en voorzetramen

Wilt u uw balkon beglazen of voorzetramen laten plaatsen? Onze glaszetters zijn ervaren in het installeren van balkonbeglazing en voorzetramen. Hiermee kunt u uw balkon of woning beter isoleren en geluidsoverlast verminderen.

Met balkonbeglazing kunt u uw open balkon omtoveren tot een afgesloten serre, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw balkon. Dit biedt bescherming tegen wind, regen en andere weersomstandigheden, terwijl u toch kunt genieten van het uitzicht.

Voorzetramen zijn een ideale oplossing als u uw bestaande ramen wilt versterken voor betere isolatie. Ze worden aan de binnenkant van uw raamkozijnen bevestigd en vormen zo een extra isolerende laag. Hiermee kunt u energieverlies verminderen, waardoor u kunt besparen op uw energierekening.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van balkonbeglazing en voorzetramen. Wij werken met hoogwaardige materialen en leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke situatie.

Voordelen van balkonbeglazing en voorzetramen

 • Verbeterde isolatie: Balkonbeglazing en voorzetramen zorgen voor extra isolatie, waardoor u de warmte in huis kunt vasthouden en energie kunt besparen.
 • Geluidsisolatie: Deze glasoplossingen verminderen geluidsoverlast van buiten, waardoor u kunt genieten van meer rust en stilte in uw woning.
 • Bescherming tegen weersinvloeden: Balkonbeglazing biedt bescherming tegen regen, wind en kou, zodat u het hele jaar door van uw balkon kunt genieten.
 • Veilige en vakkundige installatie: Onze glaszetters zorgen voor een professionele en kwalitatieve installatie van balkonbeglazing en voorzetramen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor balkonbeglazing plaatsen of het installeren van voorzetramen. Onze glaszetters staan voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige glasoplossingen die bijdragen aan een comfortabel en energiezuinig huis.

Veiligheidsglas en brandwerend glas

Voor extra veiligheid kunt u bij ons terecht voor veiligheidsglas en brandwerend glas. Onze glaszetters zijn experts in het plaatsen van ramen en deuren die voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Of u nu glas nodig heeft voor uw woning, kantoor of bedrijfspand, wij bieden advies op maat en een professionele installatie.

Veiligheidsglas is een sterke en duurzame optie die uw huis beschermt tegen inbraak en letsel. Het is gemaakt van gehard glas dat bij breuk in kleine, onscherpe stukjes uiteenvalt, waardoor de kans op letsel wordt geminimaliseerd. Dit glas is ideaal voor ramen op de begane grond, deuren en andere kwetsbare punten in uw gebouw.

Brandwerend glas is ontworpen om het verspreiden van vuur en rook te vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie en brandbestrijding. Het glas is gemaakt van verschillende lagen interlayer-materiaal dat bij blootstelling aan hitte smelt en een barrière vormt tegen vuur en rook. Door brandwerend glas te installeren, kunt u de veiligheid van uw pand en de mensen binnen verbeteren.

Of u nu veiligheidsglas of brandwerend glas nodig heeft, onze deskundige glaszetters staan voor u klaar om u te voorzien van hoogwaardige producten en een professionele installatie.

Glazen toepassingen en specialiteiten

Naast standaard glaswerk bieden wij ook diverse speciale glastoepassingen aan. Onze glaszetters hebben de expertise en ervaring om deze speciale glasproducten vakkundig te installeren. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze specialiteiten:

 • Figuurglas: Voeg stijl en privacy toe aan uw ramen met figuurglas. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende patronen en biedt een decoratieve touch aan uw interieur.
 • Geluidswerend glas: Heeft u last van geluidsoverlast? Ons geluidswerend glas zorgt voor een stille en rustige omgeving in uw woning of commerciële ruimte.
 • Keukenachterwanden van glas: Geef uw keuken een moderne uitstraling met een glazen achterwand. Het is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.
 • Glazen afscheidingen: Creëer een open en ruimtelijk gevoel in uw interieur met glazen afscheidingen. Deze kunnen gebruikt worden om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden zonder aan natuurlijk licht in te boeten.
 • Beloopbaar glas: Voor unieke vloer- en traptreden kunt u kiezen voor beloopbaar glas. Dit glas is sterk en veilig, waardoor het perfect is voor architecturale toepassingen.
 • Glas voor serres: Geniet het hele jaar door van uw tuin met glas voor serres. Dit biedt bescherming tegen weer en wind, terwijl u toch kunt genieten van het buitenleven.
 • (Schuif)deuren: We bieden ook glazen (schuif)deuren die uw interieur een moderne uitstraling geven. Perfect voor het creëren van een naadloze overgang tussen ruimtes.
 • Douchecabines op maat: Maak van uw badkamer een luxe oase met een douchecabine op maat. Met glas van de hoogste kwaliteit zorgen wij voor een stijlvolle en functionele oplossing.
 • Plaatsen van speciaal glas: Onze ervaren glaszetters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten speciaal glas. Of het nu gaat om figuurglas, geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas of andere speciale toepassingen, wij zorgen voor een vakkundige installatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw speciale glaswensen. Onze deskundige glaszetters staan klaar om u te helpen.

SpecialiteitKenmerken
FiguurglasVerschillende patronen
Geluidswerend glasReduceert geluidsoverlast
Keukenachterwanden van glasModern en gemakkelijk schoon te maken
Glazen afscheidingenCreëert een open en ruimtelijk gevoel
Beloopbaar glasSterk en veilig voor vloer- en traptreden
Glas voor serresBescherming tegen weer en wind
(Schuif)deurenModern en naadloze overgang tussen ruimtes
Douchecabines op maatLuxe en functionele oplossing
Plaatsen van speciaal glasVakkundige installatie door ervaren glaszetters

24 uur glasservice

Voor glasschade die direct hersteld moet worden, bieden wij een 24 uur glasservice aan. Onze glaszetters staan klaar om snel en efficiënt uw kapotte ruiten te repareren of vervangen, ongeacht het tijdstip van de dag. Bel ons direct en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Wij begrijpen dat glasschade zich op de meest onverwachte momenten kan voordoen en dat het een risico kan vormen voor de veiligheid en beveiliging van uw huis of bedrijf. Daarom bieden wij onze 24 uur glasservice aan, zodat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs buiten reguliere kantooruren.

Onze ervaren en goed opgeleide glaszetters zijn snel ter plaatse en voorzien u van snelle en betrouwbare service. Of het nu gaat om een gebroken raam als gevolg van een ongeluk, vandalisme of een inbraakpoging, wij lossen het probleem graag voor u op.

Waarom kiezen voor onze 24 uur glasservice?

Wanneer u kiest voor onze 24 uur glasservice, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Snel en efficiënt herstel van glas- en ruitenschade
 • Deskundige glaszetters met jarenlange ervaring
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Klantgerichte service en oplossingen
 • Gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap

Of het nu gaat om een klein gebroken raam of een groter schadegeval, wij begrijpen het belang van een snelle reactie en professionele service. Onze glaszetters zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en materialen om uw glasprobleem snel en efficiënt op te lossen.

Bel ons direct bij glasschade en wij zullen zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn om de schade te herstellen. U kunt rekenen op onze betrouwbare en professionele 24 uur glasservice.

Voordelen van onze 24 uur glasservice
Snel en efficiënt herstel van glas- en ruitenschade
Deskundige glaszetters met jarenlange ervaring
24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
Klantgerichte service en oplossingen
Gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap

U-waarde en energiebesparing

Wilt u uw energierekening verlagen en uw woning beter isoleren? Onze glaszetters hebben ervaring met het plaatsen van isolatieglas met een lage U-waarde. Dit zorgt voor een betere thermische isolatie en vermindert energieverlies. Neem contact met ons op voor advies op maat.

U-waarde en energiebesparing

Een lage U-waarde is een belangrijke eigenschap van isolatieglas. De U-waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat door het glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Door het vervangen van uw glas met isolatieglas met een lage U-waarde kunt u veel energie besparen.

Isolatieglas houdt de warmte binnen en de kou buiten. Hierdoor hoeft u minder te stoken, wat resulteert in een lagere energierekening.

Onze glaszetters zijn experts op het gebied van isolatieglas en kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste glastype en het vakkundig plaatsen ervan. We werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte afwerking.

Voordelen van isolatieglas met een lage U-waarde:

 • Besparing op energiekosten
 • Betere thermische isolatie
 • Minder geluidsoverlast
 • Verbeterd comfort in huis
 • Verhoogde waarde van uw woning

Investeer vandaag nog in isolatieglas met een lage U-waarde en profiteer van de vele voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Glas typeU-waardeIsolatiewaarde
Enkel glas5,8 W/m²KLaag
Dubbelglas2,7 W/m²KGemiddeld
Triple glas0,7 W/m²KHoog
Isolatieglas0,5 W/m²KZeer hoog

Glaszetter De Mortel: Onze diensten

Als ervaren glaszetter in De Mortel en omgeving bieden wij een breed scala aan glaszetterswerkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor professionele service en hoogwaardige resultaten. Onze deskundige glaszetters staan klaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

1. Plaatsen en vervangen van ramen

Of u nu nieuwe ramen wilt laten plaatsen of bestaande ramen wilt vervangen, onze glaszetters kunnen het voor u regelen. Wij werken met verschillende glasmaterialen en stijlen om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie en leveren hoogwaardige resultaten.

2. Glaspolijsten

Is uw glas beschadigd of vertoont het krassen? Wij bieden glaspolijsten aan om uw glas weer in optimale staat te brengen. Onze glaszetters gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om krassen en beschadigingen te herstellen. Hierdoor ziet uw glas er weer als nieuw uit.

3. Reparatie van glas

Als uw glas beschadigd is, kunnen onze glaszetters het voor u repareren. Of het nu gaat om kleine barsten, loszittende ruiten of andere schade, wij zorgen voor een snelle en effectieve reparatie. Onze experts gebruiken duurzame materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw glas weer veilig en functioneel is.

Naast deze diensten bieden wij ook advies op maat, glasrenovatie, glasisolatie en nog veel meer. Onze glaszetters zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen om u de beste service te kunnen bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn uw betrouwbare en professionele glaszetter in De Mortel!

Glas bestellen en contact

Heeft u glas nodig voor uw project? Bij ons kunt u glas bestellen van hoge kwaliteit. Als ervaren glaszetter en glashandel hebben wij een breed assortiment aan glasproducten voor verschillende toepassingen. Of u nu glas nodig heeft voor ramen, deuren, spiegels of andere projecten, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste type glas en de juiste afmetingen. We bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat het glas perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Met onze glashandel en glaszettersdiensten leveren wij u het glas dat u nodig heeft, op tijd en binnen uw budget.

Heeft u vragen of wilt u glas bestellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Of u nu glaszetter nodig heeft voor installatie of dat u alleen glas wilt bestellen, wij bieden de professionele service die u zoekt voor al uw glasbehoeften.

FAQ

Wat zijn de diensten van Glaszetter De Mortel?

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder glasreparatie, glasvervanging, plaatsen van kunststof kozijnen, balkonbeglazing, glasrenovatie, glas in lood restauratie, en meer.

Wat zijn de kosten van een glaszetter?

De kosten van een glaszetter kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type glas dat u wilt laten plaatsen en de omvang van het project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wat is het voordeel van dubbelglas?

Dubbelglas biedt uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie wordt bespaard. Het zorgt ook voor geluidsisolatie en een verhoogde veiligheid in vergelijking met enkel glas.

Kan ik mijn enkel glas laten vervangen door dubbelglas?

Ja, onze glaszetters kunnen uw enkel glas vervangen door dubbelglas voor een betere isolatie en energiebesparing.

Hoe lang duurt het om glas te vervangen?

De tijd die nodig is om glas te vervangen, hangt af van de omvang van het project en het type glas dat wordt geïnstalleerd. Onze glaszetters streven ernaar om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Kan ik mijn glas zelf repareren?

Het repareren van glas kan gevaarlijk zijn en het is vaak het beste om een professionele glaszetter in te schakelen om de klus te klaren. Onze ervaren glaszetters hebben de kennis en ervaring om glas op de juiste manier te repareren en te vervangen.

Welk type glas is het meest veilig?

Veiligheidsglas, zoals gehard glas of gelaagd glas, biedt extra sterkte en veiligheid. Het is bestand tegen impact en zal bij breuk in kleine, stompe stukjes uiteenvallen om letsel te voorkomen.

Kan ik glas online bestellen?

Ja, u kunt glas online bestellen bij onze glashandel. Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste glas voor uw project.

Bieden jullie 24 uur glasservice aan?

Ja, wij bieden een 24 uur glasservice voor noodgevallen. Onze glaszetters zijn altijd beschikbaar om snel en efficiënt glasschade te repareren, ongeacht het tijdstip van de dag.

Hoe kan ik contact opnemen met Glaszetter De Mortel?

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button