• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter De Heen

Glaszetter De Heen? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter De Heen! Bent u op zoek naar een betrouwbare glaszetter in De Heen? Wij bieden snelle en vakkundige glasreparatie en -vervanging. Bij ons kunt u terecht voor alle glasgerelateerde diensten, waaronder het repareren en vervangen van enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Daarnaast plaatsen wij ook kunststof kozijnen, balkonbeglazing en voorzetramen. Of het nu gaat om een klein raam in uw woning of een grotere glasconstructie, wij staan voor u klaar met onze professionele glasservice.

Aandachtspunten

 • Glaszetter De Heen voor snelle en vakkundige glasreparatie en -vervanging
 • Reparatie en vervanging van enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas
 • Plaatsen van kunststof kozijnen, balkonbeglazing en voorzetramen
 • Professionele glasservice voor zowel kleine ramen als grotere glasconstructies
 • Betrouwbaar en vakmanschap

Glasreparatie en glasvervanging

Is er een ruit in uw woning, kantoor of winkel kapot? Geen probleem, onze ervaren glaszetters kunnen uw glas snel en vakkundig repareren. We beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om scheuren, barsten en andere beschadigingen aan uw glas te repareren. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan kunnen wij het glas ook volledig vervangen. Hierbij zorgen we voor een naadloze aansluiting op de bestaande kozijnen en zorgen we ervoor dat uw woning of pand weer veilig en goed geïsoleerd is.

Glasreparatie en -vervanging voor alle toepassingen

Of het nu gaat om kleine ruiten in uw woning of grote glasconstructies in uw kantoor of winkel, wij staan voor u klaar. Onze glaszetters hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van glas voor diverse toepassingen, zoals:

 • Woningen
 • Kantoren
 • Winkels
 • Horecagelegenheden
 • Industriële panden

Ongeacht de omvang of complexiteit van het project, wij zorgen voor een professionele en betrouwbare service.

Glaspolijsten voor een perfecte afwerking

Soms kan glas door gebruik of andere factoren dof of beschadigd raken. In dergelijke gevallen kunnen wij ook glas polijsten. Met speciale technieken en polijstmiddelen herstellen we de glans van uw glasoppervlak, waardoor het er weer als nieuw uitziet. Glaspolijsten is een uitstekende oplossing voor het repareren van lichte krassen, vlekken en andere oppervlaktebeschadigingen.

Onze glasreparatie- en vervangingsservice omvat:

GlaswerkzaamhedenVoordelen
Glasreparatie– Snelle en vakkundige reparatie
Glasvervanging– Naadloze aansluiting op bestaande kozijnen
Glaspolijsten– Herstel van glans en gladheid

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasreparatie, glaspolijsten of glasvervanging. Onze glaszetters staan voor u klaar!

Verschillende soorten glas

Bij Glaszetter De Heen bieden we verschillende soorten glas aan, zodat we aan al uw wensen en eisen kunnen voldoen. Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas, triple glas of isolatieglas, wij hebben de juiste glasoplossing voor u.

Enkel glas is een traditionele glasoptie, waarbij er één laag glas wordt gebruikt. Het is een eenvoudige en betaalbare keuze, maar biedt beperkte isolatie. Dubbelglas bestaat uit twee glaslagen met daartussen een ruimte gevuld met lucht of gas. Hierdoor isoleert dubbel glas beter dan enkel glas en helpt het energie te besparen.

Als u op zoek bent naar nog betere isolatie, kunt u kiezen voor triple glas. Triple glas bestaat uit drie glaslagen met twee ruimtes ertussen, wat resulteert in een hogere isolatiewaarde en optimale energiebesparing.

Isolatieglas is een andere vorm van glas dat wij aanbieden. Het heeft een lage U-waarde, waardoor warmteverlies beperkt wordt en u kunt besparen op energiekosten. Met glas met meerdere lagen kunnen we de isolatiewaarde nog verder verbeteren.

Naast de verschillende isolatietypes bieden we ook speciale glasopties aan. Veiligheidsglas is bijvoorbeeld extra sterk en breekt in kleine, onscherpe stukjes als het toch kapotgaat, wat het risico op verwondingen vermindert. Brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook tegen te gaan, waardoor het een veilige keuze is. Figuurglas voegt een decoratief element toe aan uw ramen en biedt tegelijkertijd privacy.

Onze ervaren glaszetters kunnen u adviseren over de beste glassoort voor uw situatie. Of u nu op zoek bent naar isolatieglas voor energiebesparing, veiligheidsglas voor extra bescherming of figuurglas voor een unieke uitstraling, wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Speciale glastoepassingen

Naast standaardglas leveren en plaatsen wij ook speciaal glas voor verschillende toepassingen. Heeft u last van glasschade of is dubbel glas lek? Onze glaszetters kunnen het probleem verhelpen door het glas te vervangen. Daarnaast kunnen wij ook ramen vervangen, dienen wij als glashandel en voorzien wij in glazen afscheidingen, keukenachterwanden van glas, (schuif)deuren en douchecabines op maat. Met onze expertise zorgen wij voor een perfecte afwerking en een stijlvolle uitstraling.

Of u nu een gebroken raam wilt laten vervangen, op zoek bent naar glazen afscheidingen voor uw interieur of een op maat gemaakte douchecabine nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie van speciaal glas, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften.

Dus heeft u glaszetter nodig voor het plaatsen van speciaal glas? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Glaszetter kosten en 24 uur glasservice

Bent u benieuwd naar de kosten van een glaszetter in De Heen? Bij Glaszetter De Heen hanteren wij eerlijke en transparante prijzen die zijn afgestemd op uw specifieke glasproject. Wij begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een glaszetter, en daarom streven wij ernaar om goede kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Onze tarieven zijn competitief en wij bieden altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een duidelijk inzicht te geven in de kosten van uw glasproject. Of het nu gaat om het repareren van een gebroken raam of het vervangen van dubbelglas, wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

Daarnaast bieden wij ook een 24 uur glasservice aan. Wij begrijpen dat glasproblemen zich niet alleen voordoen tijdens kantooruren. Daarom kunt u bij Glaszetter De Heen ook buiten kantooruren op ons rekenen. Of het nu gaat om een noodsituatie of een geplande glasreparatie, onze ervaren glaszetters staan klaar om u snel en professioneel van dienst te zijn.

Bij Glaszetter De Heen bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare service. Wij streven ernaar om uw glasproject op een efficiënte en vakkundige manier uit te voeren, zodat u kunt genieten van veilig en goed geïsoleerd glas in uw woning of pand.

glaszetter kosten en 24 uur glasservice

Voordelen van Glaszetter De Heen:

 • Eerlijke en transparante prijzen
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • 24 uur glasservice
 • Professionele en ervaren glaszetters
 • Snel en vakkundig glas repareren en vervangen

“Bij Glaszetter De Heen kunt u rekenen op eerlijke prijzen en snelle service. Onze ervaren glaszetters zorgen voor vakkundige glasreparaties en -vervanging, en dit alles tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.” – John de Vries, eigenaar Glaszetter De Heen

Glas isolatie en energiebesparing

Goede glasisolatie is essentieel voor een energiezuinige woning. Bij Glaszetter De Heen kunnen wij uw ramen voorzien van isolatieglas met een lage U-waarde. Dit zorgt voor een optimale warmte-isolatie en helpt u energie te besparen. Onze ervaren glaszetters kunnen uw huidige glas vervangen door isolatieglas, waardoor u het comfort in uw woning verhoogt en bespaart op stookkosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor glasisolatie.

Door te kiezen voor isolatieglas, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste zorgt isolatieglas met een lage U-waarde ervoor dat warmte in de winter binnen blijft en dat de warmte in de zomer buiten blijft. Dit leidt tot een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door en vermindert de noodzaak voor verwarming en airconditioning. Hierdoor kunt u energie besparen en uw energierekening verlagen.

Bovendien draagt isolatieglas bij aan geluidsisolatie, waardoor geluid van buitenaf wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in drukke stedelijke gebieden of in de buurt van wegen. Met isolatieglas kunt u genieten van een rustige en vredige woonomgeving.

Daarnaast heeft isolatieglas een positieve invloed op het milieu. Door het verminderen van het energieverbruik draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Dit is goed voor het milieu en helpt bij het tegengaan van klimaatverandering.

Onze ervaren glaszetters kunnen uw huidige ramen deskundig vervangen door isolatieglas. We zorgen ervoor dat het isolatieglas perfect wordt geplaatst en naadloos aansluit op uw bestaande kozijnen. Hierdoor bent u verzekerd van optimale isolatie en een strakke afwerking.

Voordelen van isolatieglas:

 • Optimale warmte-isolatie
 • Besparing op energiekosten
 • Geluidsisolatie
 • Milieuvriendelijk

Investeer in isolatieglas en profiteer van een comfortabele woning, lagere energiekosten en een positieve bijdrage aan het milieu. Neem contact met ons op voor advies op maat en een offerte.

Glas in lood restauratie en renovatie

Heeft u een woning of pand met glas in lood ramen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor glas in lood restauratie en renovatie. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstellen van glas in lood ramen, zodat ze hun originele pracht en glans weer terugkrijgen. We begrijpen de waarde van deze historische elementen en streven ernaar om ze zo authentiek mogelijk te herstellen.

Daarnaast kunnen wij ook nieuwe glas in lood creaties maken, geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp of juist een eigentijdse twist wilt geven aan uw glas in lood, onze experts kunnen aan al uw verwachtingen voldoen. Met zorgvuldig vakmanschap en oog voor detail creëren wij unieke en prachtige glas in lood panelen.

glas in lood

Glas in lood is een prachtige toevoeging aan uw interieur en geeft een unieke uitstraling. Het speelse lichtspel en de kleurrijke patronen zorgen voor een bijzondere ambiance in iedere ruimte. Of het nu gaat om een oud herenhuis, een kerk of een modern appartement, glas in lood voegt karakter en sfeer toe aan elke omgeving.

Voorbeeld van glas in lood projecten

ProjectLocatie
Glas in lood raamAmsterdam
Glas in lood panelenRotterdam
Glas in lood deurDen Haag

Wij zijn trots op onze glas in lood projecten en hebben al vele klanten blij mogen maken met prachtige creaties. Heeft u glas in lood ramen die restauratie of renovatie nodig hebben? Of wilt u graag een nieuw glas in lood ontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op. Onze vakmensen staan klaar om uw wensen te bespreken en een uniek glas in lood kunstwerk voor u te realiseren.

Glas service en snelle reparaties

Bij Glaszetter De Heen staan wij bekend om onze uitstekende glasservice. Onze ervaren glaszetters zijn snel ter plaatse bij glasschade en kunnen uw ruiten snel en vakkundig repareren of vervangen. Wij begrijpen dat kapot glas een urgent probleem kan zijn, daarom bieden wij ook een 24 uur glasservice aan. U kunt dag en nacht op ons rekenen voor snelle en betrouwbare glasreparaties.

Ons team van experts staat altijd voor u klaar om uw glasschade snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een gebroken raam in uw woning, een beschadigd glasoppervlak in uw kantoor of een kapotte vitrine in uw winkel, wij zorgen voor een snelle reparatie of vervanging van het glas.

“Bij Glaszetter De Heen kunt u altijd rekenen op een snelle en betrouwbare service. Onze glaszetters zijn goed opgeleid en hebben een ruime ervaring in het vak. Wij staan bekend om onze vakkundigheid en kunnen zelfs de meest complexe glasschade aanpakken.”

Onze 24 uur glasservice is speciaal ontworpen om u in geval van nood te helpen. Of u nu ’s avonds laat een inbraakschade heeft of een ongelukje met glas heeft gehad tijdens het weekend, wij zijn altijd beschikbaar om uw problemen snel op te lossen. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om glasreparaties uit te voeren.

Voordelen van onze glasservice:

 • Snelle en vakkundige reparatie of vervanging van glas
 • 24 uur glasservice voor noodsituaties
 • Ervaren en goed opgeleide glaszetters
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Professionele en betrouwbare service

Met onze glas service staat uw veiligheid en tevredenheid voorop. Wij streven ernaar om u de best mogelijke oplossingen te bieden en u te ontzorgen bij alle glasgerelateerde problemen.

GlasserviceGlazenzetter24 uur glasservice
Vakkundige reparaties
Snelle service
Ervaring en expertise
24/7 beschikbaarheid

Onze glaszetters zijn volledig gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. U kunt erop vertrouwen dat uw glasreparaties en -vervangingen in goede handen zijn bij Glaszetter De Heen.

Contacteer Glaszetter De Heen

Bent u op zoek naar een betrouwbare glaszetter in De Heen? Neem dan contact met ons op voor al uw glasgerelateerde vragen en problemen. Onze ervaren glaszetters staan voor u klaar met professioneel advies en snelle service. Bij Glaszetter De Heen bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Bel ons nu en maak een afspraak voor glasreparatie, glasvervanging of andere glaswerkzaamheden. Onze experts helpen u graag bij het oplossen van uw glasproblemen. Wij begrijpen dat kapot glas urgent is en streven ernaar om snel bij u ter plaatse te zijn. Of het nu gaat om een gebroken raam in uw woning of een groot project voor glasinstallatie, wij zorgen voor een perfecte afwerking en tevreden resultaat.

Glaszetter De Heen is uw betrouwbare partner voor alle glaszettersdiensten in De Heen en omgeving. Bel ons vandaag nog en bestel uw glas bij de experts!

FAQ

Wat zijn de kosten van een glaszetter bij Glaszetter De Heen?

Voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen, afgestemd op uw specifieke glasproject. Bij Glaszetter De Heen bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare service.

Bieden jullie 24 uur glasservice aan?

Ja, bij Glaszetter De Heen bieden wij een 24 uur glasservice aan. U kunt dag en nacht op ons rekenen voor snelle glasreparatie en -vervanging, ook buiten kantooruren.

Welke soorten glas kunnen jullie leveren?

Bij Glaszetter De Heen bieden wij verschillende soorten glas aan, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Daarnaast hebben we ook speciale glasopties zoals veiligheidsglas, brandwerend glas en figuurglas. Onze ervaren glaszetters kunnen u adviseren over de beste glasoplossing voor uw situatie.

Kunnen jullie ook glas in lood ramen restaureren?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in glas in lood restauratie en renovatie. Onze vakmensen kunnen uw glas in lood ramen herstellen, zodat ze hun originele pracht en glans weer terugkrijgen. Daarnaast kunnen wij ook nieuwe glas in lood creaties maken, geheel op maat gemaakt naar uw wensen.

Is goede glasisolatie belangrijk?

Ja, goede glasisolatie is essentieel voor een energiezuinige woning. Bij Glaszetter De Heen kunnen wij uw ramen voorzien van isolatieglas met een lage U-waarde. Dit zorgt voor een optimale warmte-isolatie en helpt u energie te besparen.

Hoe snel kunnen jullie glas repareren of vervangen?

Onze ervaren glaszetters zijn snel ter plaatse bij glasschade en kunnen uw ruiten snel en vakkundig repareren of vervangen. Wij begrijpen dat kapot glas een urgent probleem kan zijn, daarom bieden wij ook een 24 uur glasservice aan.

Hoe kan ik contact opnemen met Glaszetter De Heen?

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer [telefoonnummer] of via het contactformulier op onze website. Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde vragen en problemen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button