• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Budel

Glaszetter Budel? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Budel, uw ervaren en betrouwbare glaszetters in Budel. Wij bieden een breed scala aan glasdiensten, waaronder glasreparatie en het vervangen van beglazing. Onze snelle service en vakmanschap zorgen ervoor dat uw glaswerk weer in topconditie is.

Wanneer u problemen heeft met uw glaswerk, kunt u vertrouwen op onze expertise en professionele aanpak. Of het nu gaat om een klein glasreparatieproject of het vervangen van alle beglazing in uw woning, wij staan voor u klaar om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Wij zijn uw ervaren en betrouwbare glaszetters in Budel.
 • Onze diensten omvatten glasreparatie en het vervangen van beglazing.
 • Wij bieden snelle service en vakmanschap.
 • Wij staan klaar om alle problemen met uw glaswerk op te lossen.
 • Vertrouw op onze expertise en professionele aanpak.

Glasreparatie en glasvervanging

Bij Glaszetter Budel staan wij klaar om uw glasreparaties snel en efficiënt uit te voeren. Of het nu gaat om een barst in uw raam of het vervangen van een volledig raamkozijn, wij hebben de expertise om het werk snel en vakkundig te doen. Onze hoogwaardige glasdiensten zorgen ervoor dat uw glaswerk weer in topconditie is.

Wij bieden een breed scala aan beglazingsopties, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Deze verschillende soorten beglazing bieden niet alleen uitstekende isolatie, maar ook verbeterde energie-efficiëntie voor uw woning. Dankzij ons vakmanschap en onze hoogwaardige materialen bent u verzekerd van duurzaam en functioneel glaswerk.

“Bij Glaszetter Budel zorgen wij ervoor dat uw glaswerk weer in topconditie is.”

Enkel glas

Enkel glas is een traditionele beglazingsoptie die een transparante en eenvoudige uitstraling biedt. Hoewel het minder isolerend is dan andere glastype, kan enkel glas nog steeds helpen bij het verminderen van geluidsoverlast en het beschermen tegen weersinvloeden.

Dubbelglas

Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten met een isolerende luchtlaag ertussen. Dit type beglazing zorgt voor betere thermische isolatie, wat resulteert in energiebesparing en een comfortabelere leefomgeving.

Triple glas

Triple glas, ook wel bekend als driedubbel glas, bestaat uit drie glasplaten met twee luchtlaagjes ertussen. Dit glastype biedt een nog hogere mate van isolatie en energie-efficiëntie dan dubbelglas, waardoor uw woning nog beter geïsoleerd is.

Isolatieglas

Isolatieglas isoleert niet alleen thermisch, maar ook akoestisch. Het bestaat uit meerdere glasplaten met verschillende tussenlagen, waardoor het geluid van buitenaf wordt verminderd. Dit type beglazing verbetert het wooncomfort en zorgt voor een rustigere omgeving.

Of u nu glasreparatie nodig heeft of uw beglazing wilt vervangen, Glaszetter Budel staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele en snelle service.

Kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing

Bij Glaszetter Budel bieden wij niet alleen glasreparatie en -vervanging aan, maar ook de mogelijkheid om kunststof kozijnen te plaatsen en balkonbeglazing te installeren. Met onze expertise kunnen wij uw woning voorzien van een moderne en duurzame uitstraling.

Met kunststof kozijnen profiteert u van vele voordelen. Ze zijn onderhoudsarm, weerbestendig en bieden uitstekende isolatie. Hierdoor blijft uw huis warm in de winter en koel in de zomer, waardoor u bespaart op energiekosten. Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een goede geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustige en comfortabele leefomgeving.

Daarnaast bieden wij ook balkonbeglazing aan om uw balkon te beschermen tegen weer en wind. Met balkonbeglazing kunt u het hele jaar door van uw balkon genieten, ongeacht het Nederlandse weer. U behoudt het prachtige uitzicht en creëert een extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing

Bij Glaszetter Budel streven wij ernaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Onze professionele glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van kunststof kozijnen en balkonbeglazing, waarbij wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder!

Glas repareren, polijsten en voorzetramen

Als gespecialiseerde glaszetters kunnen we uw glas repareren en polijsten om kleine beschadigingen te verhelpen en het glas weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om een kras, een putje of een beschadigde rand, wij hebben de expertise om het glas te herstellen en terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glans.

Onze technici maken gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om het glasoppervlak zorgvuldig te polijsten. Dit proces verwijdert oneffenheden en verbetert de helderheid en transparantie van het glas. Het resultaat is een vernieuwd en esthetisch aantrekkelijk glasoppervlak.

Daarnaast kunnen we voorzetramen plaatsen om extra isolatie te bieden en geluidsoverlast te verminderen. Voorzetramen zijn een effectieve oplossing om de warmte binnen te houden en koude lucht buiten te houden, waardoor uw energieverbruik wordt verminderd. Bovendien zorgen voorzetramen voor een extra geluidsdemping, waardoor uw woning rustiger en comfortabeler wordt.

Voordelen van glas repareren, polijsten en voorzetramen:

 • Glasreparatie verhelpt kleine beschadigingen en verlengt de levensduur van het glas.
 • Polijsten verbetert de helderheid en transparantie van het glas.
 • Voorzetramen bieden extra isolatie en geluidsdemping.
 • Energiebesparend door het verminderen van warmteverlies.
 • Een esthetisch aantrekkelijk resultaat.

Wij staan bekend om onze professionele aanpak en uitstekende service. Ons team van ervaren glaszetters zorgt ervoor dat elk glas reparatie- en polijstwerk grondig en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

“Ons doel is om uw glaswerk weer in optimale staat te brengen en u te voorzien van hoogwaardige beglazingoplossingen zoals voorzetramen.”

Glas in lood, glasisolatie en glasrenovatie

Heeft u glas in lood ramen die gerepareerd of gerestaureerd moeten worden? Wij hebben ervaring met glas in lood en kunnen u helpen om de originele schoonheid van uw ramen te herstellen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in glasisolatie en glasrenovatie om uw woning te voorzien van hoogwaardige beglazing.

Glas in loodOnze experts hebben de kennis en vaardigheid om uw glas in lood ramen zorgvuldig te herstellen en te renoveren. We begrijpen hoe belangrijk het is om de originele esthetiek en details van glas in lood te behouden, en zullen ervoor zorgen dat uw ramen er weer prachtig uitzien.
GlasisolatieMet onze glasisolatie kunt u genieten van een comfortabelere en energiezuinigere woning. Onze isolerende beglazing zorgt voor een optimale thermische weerstand, waardoor u in de winter warmte vasthoudt en in de zomer warmte buiten houdt. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een verminderd gebruik van verwarming en airconditioning.
GlasrenovatieAls uw huidige beglazing beschadigd of verouderd is, kunnen wij u helpen met glasrenovatie. We vervangen uw oude beglazing door nieuwe, hoogwaardige ramen die beter isoleren en een frisse uitstraling geven aan uw woning. Met onze glasrenovatie diensten kunt u de waarde en het comfort van uw huis verbeteren.

Waarom kiezen voor glas in lood, glasisolatie en glasrenovatie?

 • Glas in lood ramen kunnen een unieke artistieke uitstraling geven aan uw woning, en door ze te herstellen of te renoveren kunt u hun historische waarde behouden.
 • Glasisolatie kan uw energiekosten verlagen en het comfortniveau in uw woning verbeteren.
 • Glasrenovatie biedt u de mogelijkheid om verouderde of beschadigde beglazing te vervangen door moderne, energiezuinige ramen.

“Onze experts staan klaar om u te helpen bij het herstellen van uw glas in lood ramen, het verbeteren van de isolatie van uw woning en het renoveren van uw beglazing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.”

24 uur glasservice en goedkope glaszetter

Wij begrijpen dat glaswerk plotseling kan breken of beschadigd kan raken, daarom bieden we 24 uur glasservice aan. Onze ervaren glaszetters staan klaar om snel ter plaatse te zijn en uw probleem op te lossen.

Of het nu gaat om een gebroken raam of een barst in uw glaswerk, wij zorgen ervoor dat uw woning snel weer veilig en comfortabel is. Onze 24 uur glasservice garandeert dat u op elk moment van de dag op ons kunt rekenen.

Daarnaast begrijpen wij dat betaalbaarheid belangrijk is. Daarom zijn wij een goedkope glaszetter zonder in te leveren op kwaliteit en service. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vertrouw op ons voor uw glasbehoeften en we zullen ervoor zorgen dat uw probleem snel en efficiënt wordt opgelost. Neem vandaag nog contact met ons op voor onze 24 uur glasservice en betaalbare glaszettersdiensten.

Voordelen van onze 24 uur glasservice en goedkope glaszetter:
– Snelle en betrouwbare service, 24 uur per dag
– Ervaren glaszetters met expertise
– Betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit
– Transparante prijzen zonder verborgen kosten
– Oplossingen voor alle glasproblemen

Glas met meerdere lagen, veiligheidsglas en brandwerend glas

Voor extra veiligheid en isolatie bieden wij bij Glaszetter Budel verschillende opties aan, waaronder glas met meerdere lagen, veiligheidsglas en brandwerend glas. Deze geavanceerde vormen van beglazing zorgen voor een extra laag bescherming in uw woning, waardoor u zich veiliger kunt voelen en uw eigendommen beter beveiligd zijn tegen inbraak en brand.

Ons glas met meerdere lagen bestaat uit meerdere dunne glasplaten die zijn samengevoegd met een tussenlaag van speciale folie. Dit zorgt voor een verhoogde weerstand tegen inbraak en vermindert het risico op letsel door gebroken glas. Het is een effectieve manier om uw woning te beveiligen zonder concessies te doen aan het uitzicht.

Veiligheidsglas is speciaal ontworpen om letsel te minimaliseren in geval van breuk. Het bestaat uit gehard glas of gelaagd glas, dat zijn extra sterke glaslagen met een tussenlaag van kunststof. Deze combinatie zorgt ervoor dat het glas bij breuk niet in scherpe stukken uiteenvalt, maar op zijn plaats blijft en de kans op verwondingen verkleint.

Brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te vertragen, waardoor u en uw bezittingen meer tijd hebben om veilig te evacueren. Het glas is behandeld met speciale hittebestendige materialen en vormt een barrière tegen hitte, vlammen en rook. Dit kan cruciaal zijn in noodsituaties en kan de schade veroorzaakt door brand aanzienlijk verminderen.

Met ons assortiment van glas met meerdere lagen, veiligheidsglas en brandwerend glas bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw veiligheidsbehoeften. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een professionele installatie, zodat u kunt genieten van de gemoedsrust die deze hoogwaardige beglazing biedt.

Glas met meerdere lagen

Voordelen van glas met meerdere lagen, veiligheidsglas en brandwerend glas:

 • Verhoogde veiligheid: Bescherming tegen inbraak en letsel bij breuk
 • Minimaliseert verwondingen: Veiligheidsglas voorkomt gevaarlijke scherven
 • Vertraagt de verspreiding van vuur en rook: Brandwerend glas biedt extra evacuatietijd
 • Behoudt esthetiek: Glas met meerdere lagen behoudt het uitzicht
 • Maatwerkoplossingen: Afgestemd op uw specifieke veiligheidsbehoeften

“Wij geloven dat uw veiligheid en gemoedsrust van het grootste belang zijn. Daarom bieden wij hoogwaardige beglazingsopties zoals glas met meerdere lagen, veiligheidsglas en brandwerend glas aan om uw woning te beschermen tegen inbraak en brand.”

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze veiligheidsglasoplossingen en om uw afspraak te plannen. Wij staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

Figuurglas, nieuwe beglazing nodig?, glasschade, wat nu?

Bent u op zoek naar beglazing met een decoratief tintje? Bij Glaszetter Budel hebben we een ruime keuze aan figuurglas om uw ramen een unieke uitstraling te geven. Figuurglas is een geweldige optie als u een vleugje stijl en privacy aan uw woning wilt toevoegen. Het biedt verschillende mooie patronen en texturen om uit te kiezen.

Als u nieuwe beglazing nodig heeft, staan wij voor u klaar om u te helpen. Ons team van ervaren glaszetters kan u begeleiden bij het kiezen van de juiste soort beglazing die perfect past bij uw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar isolatieglas voor energiebesparing of naar veiligheidsglas voor extra beveiliging, wij hebben de oplossing voor u.

Heeft u te maken met glasschade? Geen paniek. Onze 24-uursservice zorgt ervoor dat we snel ter plaatse kunnen zijn om de situatie te beoordelen en de nodige stappen te nemen om het probleem op te lossen. Onze ervaren glaszetters zullen zorgen voor een professionele en duurzame reparatie of vervanging van uw glaswerk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften. Wij zijn uw betrouwbare partner voor figuurglas, nieuwe beglazing en het oplossen van glasschade. Vertrouw op Glaszetter Budel voor kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service.

Dubbel glas lek, plaatsen van speciaal glas

Heeft u last van condensatie tussen uw dubbele beglazing? Dit kan duiden op een lek in het glas. Wij kunnen u helpen bij het vervangen van het lekke dubbel glas, zodat u weer kunt genieten van helder en geïsoleerd glas.

Onze ervaren glaszetters staan klaar om uw dubbele beglazing vakkundig te vervangen. We zorgen ervoor dat het nieuwe glas perfect geïnstalleerd wordt, waardoor condensatieproblemen verleden tijd zijn. Met ons hoogwaardige dubbel glas behoudt uw woning de optimale isolatie en energie-efficiëntie.

Naast dubbel glas bieden we ook een ruime keuze aan speciaal glas om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Denk hierbij aan geluidswerend glas om omgevingsgeluiden te verminderen, keukenachterwanden van glas voor een moderne uitstraling en glazen douchewanden voor een stijlvolle en praktische badkamer. Onze glaszetters hebben de expertise om deze glazen producten op maat te leveren en te plaatsen, zodat uw woning perfect aansluit bij uw wensen.

FAQ

Wat zijn de meest voorkomende glasdiensten die jullie aanbieden?

Wij bieden een breed scala aan glasdiensten, waaronder glasreparatie, het vervangen van beglazing, het plaatsen van kunststof kozijnen, balkonbeglazing en het repareren en polijsten van glas. Daarnaast kunnen we ook voorzetramen plaatsen, glas in lood restaureren, glasisolatie en glasrenovatie uitvoeren en speciaal glas zoals veiligheidsglas en brandwerend glas leveren.

Welke soorten beglazing bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende soorten beglazing aan, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas, glas met meerdere lagen en figuurglas. Daarnaast kunnen we ook speciaal glas leveren, zoals geluidswerend glas, keukenachterwanden van glas en glazen douchewanden.

Wat kan ik verwachten tijdens een glasreparatie of glasvervanging?

Tijdens een glasreparatie zullen onze ervaren glaszetters het beschadigde glas verwijderen en vervangen door nieuw glas. Bij glasvervanging kan het volledige raam worden verwijderd en vervangen. Onze snelle service en vakmanschap zorgen ervoor dat het werk snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Is het mogelijk om snel een glaszetter te krijgen in geval van glasschade?

Ja, wij bieden 24 uur glasservice aan. Onze ervaren glaszetters staan klaar om snel ter plaatse te zijn en uw glasschade te herstellen, zelfs buiten reguliere kantooruren.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een glaszetter?

De kosten voor het inschakelen van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van de aard en omvang van het werk. Het is het beste om contact met ons op te nemen voor een nauwkeurige kostenraming.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een glasdienst?

U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een glasdienst. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button