• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Bronkhorst

Glaszetter Bronkhorst? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Bronkhorst! Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle glaszetterdiensten in Bronkhorst en omgeving. Of het nu gaat om glasreparatie, glas vervangen of het plaatsen van kunststof kozijnen, wij staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

Wij begrijpen dat glaswerk een belangrijk onderdeel is van uw huis of bedrijfspand. Daarom streven wij ernaar om hoogwaardige glasoplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke wensen en eisen. Onze deskundige glaszetters hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een professionele en vakkundige afhandeling van al uw glasprojecten.

Of het nu gaat om het repareren van een gebarsten ruit, het vervangen van verouderd glas voor betere isolatie of het plaatsen van balkonbeglazing, wij hebben de expertise en het vakmanschap om het werk naar tevredenheid uit te voeren. Wij werken met diverse soorten glas, zoals enkel glas, dubbel glas, triple glas, isolatieglas en glas-in-lood.

Onze service is niet alleen beperkt tot glasreparatie en -vervanging. Wij bieden ook de mogelijkheid om kunststof kozijnen te plaatsen, voorzetramen te installeren, glas te repareren en te polijsten, en glasisolatie en -renovatie uit te voeren. Daarnaast bieden wij ook een 24 uursspoedservice voor noodgevallen buiten kantooruren.

Bij Glaszetter Bronkhorst staan klanttevredenheid, kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij streven ernaar om u de beste glasoplossingen te bieden, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften, budget en planning. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glaszetterdiensten in Bronkhorst en omgeving.

Belangrijkste punten

 • Professionele glaszetterdiensten in Bronkhorst en omgeving
 • Glasreparatie, glas vervangen en kunststof kozijnen plaatsen
 • Balkonbeglazing, glas repareren en polijsten
 • Voorzetramen, glasisolatie en -renovatie
 • 24 uursspoedservice en kwaliteitsgarantie

Glasreparatie en -vervanging

Bij ons kunt u terecht voor professionele glasreparatie en -vervanging van diverse soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om ramen in optimale staat te hebben, zowel qua functionaliteit als esthetiek. Daarom bieden wij deskundige diensten om ervoor te zorgen dat uw glaswerk weer perfect is.

Of het nu gaat om het repareren van een gebarsten ruit of het vervangen van verouderd glas voor betere isolatie, onze vakmensen staan klaar om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uw glaswerk snel en efficiënt herstellen of vervangen, zodat uw ramen weer hun natuurlijke schoonheid en functionaliteit terugkrijgen.

Wij streven naar uitstekende kwaliteit en bieden alleen hoogwaardig glas dat voldoet aan de strengste normen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een complete vervanging, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Daarnaast begrijpen wij ook het belang van energie-efficiëntie, geluidsisolatie en veiligheid. Daarom kunnen wij u adviseren over de beste glasopties voor uw specifieke behoeften. Of u nu enkel glas wilt vervangen door dubbelglas voor betere isolatie, triple glas wilt installeren om geluidsoverlast te verminderen, of isolatieglas nodig heeft om uw energieverbruik te verminderen, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Type glasBeschrijving
Enkel glasStandaard enkel glas dat vaak wordt gebruikt in oudere gebouwen.
DubbelglasTwee glasplaten met een isolerende laag ertussen voor betere thermische en geluidsisolatie.
Triple glasDrie glasplaten met meerdere isolerende lagen voor maximale isolatie.
IsolatieglasGlas met een speciale coating en gasvulling voor optimale warmte-isolatie.

Bij ons kunt u rekenen op professionele service, hoogwaardig glas en uitstekende resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasreparatie en -vervanging behoeften.

Kunststof kozijnen plaatsen

Naast glasreparatie en -vervanging bieden wij ook de service om kunststof kozijnen te plaatsen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, isoleren goed en vereisen weinig onderhoud. Wij kunnen bestaande kozijnen vervangen of nieuwe kozijnen installeren om uw woning te voorzien van een moderne uitstraling en verbeterde energie-efficiëntie.

Met onze expertise in het plaatsen van kunststof kozijnen zorgen wij voor een nauwkeurige en professionele installatie. De kunststof kozijnen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle belangrijke eisen op het gebied van isolatie, duurzaamheid en veiligheid.

Kunststof kozijnen bieden talloze voordelen voor uw woning. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor een uitstekende isolatie, waardoor u energie kunt besparen en kunt genieten van een comfortabeler binnenklimaat.

Balkonbeglazing plaatsen

Wilt u uw balkon isoleren en beschermen tegen weersinvloeden? Wij bieden de service om balkonbeglazing te plaatsen. Met balkonbeglazing kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon, ongeacht de weersomstandigheden. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte installatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en de architectuur van het gebouw.

Met balkonbeglazing kunt u uw balkon transformeren tot een comfortabele ruimte waar u kunt ontspannen en genieten, ongeacht het seizoen. De beglazing beschermt uw balkon tegen regen, wind en kou, waardoor u het hele jaar door van een aangename buitenruimte kunt genieten. Bovendien zorgt de isolerende werking van de beglazing ervoor dat warmte binnen blijft, wat resulteert in lagere energiekosten.

Voordelen van balkonbeglazing

Door balkonbeglazing te plaatsen, profiteert u van vele voordelen:

 • Isolatie: Balkonbeglazing zorgt voor een betere isolatie, waardoor uw balkon in de winter warm blijft en in de zomer koel.
 • Bescherming: De beglazing beschermt uw balkon tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en sneeuw.
 • Geluidsdemping: Dankzij de beglazing wordt het geluid van buitenaf verminderd, waardoor u kunt genieten van een rustige omgeving.
 • Veiligheid: Balkonbeglazing zorgt voor extra veiligheid, doordat het moeilijker is voor ongewenste gasten om uw balkon te betreden.
 • Flexibiliteit: Met balkonbeglazing kunt u uw balkon het hele jaar door gebruiken, ongeacht het weer of het seizoen.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het plaatsen van balkonbeglazing. Ze zorgen voor een nauwkeurige meting en een professionele installatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen en de architectuur van het gebouw. We streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat u jarenlang kunt genieten van uw balkonbeglazing.

balkonbeglazing plaatsen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van balkonbeglazing en ontdek hoe we uw balkon kunnen transformeren tot een comfortabele en veelzijdige buitenruimte.

Glas repareren en polijsten

Heeft u een beschadigde ruit die gerepareerd moet worden? Of heeft u last van krassen op uw glazen oppervlakken? Wij bieden professionele glasreparatie en polijstdiensten om uw glas weer in optimale staat te brengen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige reparatie of polijsting, waardoor uw ramen weer hun oorspronkelijke glans terugkrijgen.

Deskundige glasreparatie

Als u te maken heeft met een beschadigde ruit, zoals een barst of een ster, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Beschadigd glas kan een veiligheidsrisico vormen en uw ramen kunnen hun isolerende eigenschappen verliezen. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het repareren van glas en kunnen snel en efficiënt de nodige reparaties uitvoeren.

Glas polijsten voor een heldere uitstraling

Heeft u last van krassen op uw glazen oppervlakken, zoals ramen, deuren of glazen tafelbladen? Onze glaspolijstservie kan deze krassen verwijderen en zorgen voor een heldere, krasvrije uitstraling. Met behulp van geavanceerde technieken en polijstmiddelen kunnen we uw glasoppervlakken weer als nieuw laten lijken.

Tevreden klanten

“Onze ramen waren bekrast en zagen er niet meer zo mooi uit. We hebben contact opgenomen met Glaszetter Bronkhorst en zij hebben onze ramen gerepareerd en gepolijst. Het resultaat is verbluffend, de ramen zien eruit als nieuw!” – Familie Jansen

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit service te bieden en ervoor te zorgen dat uw glaswerk vakkundig wordt gerepareerd en gepolijst. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasreparatie en polijstdiensten.

Glasreparatie en polijstingPrijs per vierkante meter
Beschadigde ruit reparatie€50
Glas polijsten€30

Voorzetramen en glasin lood

Bent u op zoek naar extra isolatie of wilt u uw ramen versieren met glas in lood? Bij ons kunt u terecht voor zowel voorzetramen als glas-in-loodramen.

Voorzetramen bieden een extra laag isolatieglas en kunnen helpen bij het verminderen van geluidsoverlast en het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning. Ze zijn een uitstekende optie als u uw ramen wilt voorzien van extra isolatie zonder dat u uw bestaande ramen hoeft te vervangen. Onze voorzetramen worden op maat gemaakt en zorgvuldig geplaatst door onze ervaren vakmensen.

Naast voorzetramen bieden wij ook glas-in-loodservice. Glas-in-loodramen zijn een prachtige manier om uw ramen te versieren en uw woning een uniek karakter te geven. Onze glas-in-loodspecialisten kunnen nieuwe glas-in-loodramen maken op basis van uw ontwerp en specificaties. Daarnaast kunnen ze ook bestaande glas-in-loodramen restaureren, zodat ze weer in hun oude glorie hersteld worden.

Of u nu op zoek bent naar extra isolatie of een manier om uw ramen te verfraaien, wij kunnen u helpen met onze professionele voorzetramen en glas-in-loodservice. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Glasisolatie en -renovatie

Is uw bestaande glas niet meer optimaal in isolatie? Wij bieden glasisolatie en -renovatiediensten aan om uw woning energie-efficiënter te maken. Door het vervangen van oud glas door hoogwaardig isolatieglas, kunt u besparen op energiekosten en het comfort in uw woning verhogen. Onze vakmensen zorgen voor een professioneel en efficiënt renovatieproces.

Als ervaren glaszetters begrijpen wij het belang van goede isolatie in uw huis. Oud glas kan de koude lucht van buiten naar binnen laten en de warmte ontsnappen, wat resulteert in hogere energiekosten en een oncomfortabel binnenklimaat. Met onze glasisolatiediensten kunnen wij uw woning voorzien van hoogwaardig isolatieglas dat de warmte vasthoudt en geluidsoverlast vermindert.

Onze glasisolatie en -renovatie omvat het vervangen van enkel glas, dubbelglas of verouderd isolatieglas door isolerende beglazing van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u genieten van een betere thermische isolatie en lagere energiekosten. Bovendien draagt glasisolatie bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het verkleinen van uw ecologische voetafdruk.

Om ervoor te zorgen dat uw glasisolatie en -renovatieproject vlekkeloos verloopt, gebruiken wij alleen materialen van de beste kwaliteit en volgen wij de nieuwste technieken en normen in de industrie. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en expertise in het plaatsen van isolatieglas en zorgen voor een nauwkeurige installatie voor de beste resultaten.

Voordelen van glasisolatie en -renovatie

Door te kiezen voor glasisolatie en -renovatie kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

 • Besparingen op energiekosten door efficiëntere thermische isolatie
 • Verbeterd comfort in uw woning, met een aangename temperatuur en verminderde tocht
 • Geluidsreductie, waardoor u kunt genieten van een stillere woonomgeving
 • Verhoogde waarde van uw woning dankzij verbeterde energieprestaties
 • Milieuvriendelijkheid door het verminderen van energieverbruik en CO2-uitstoot

Investeer vandaag nog in glasisolatie en -renovatie om uw woning te verbeteren en te genieten van de voordelen op lange termijn. Neem contact op met onze professionele glaszetters om uw mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

glasisolatie

Glasservice en 24 uursspoedservice

Bij ons kunt u rekenen op professionele glasservice. Of u nu glas wilt laten vervangen, repareren of nieuwe beglazing nodig heeft, wij staan voor u klaar om kwalitatieve service te bieden. Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om verschillende glasgerelateerde problemen op te lossen en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.

Wij begrijpen dat glasschade onverwacht kan optreden en dat u in noodgevallen snel hulp nodig heeft. Daarom bieden wij een 24-uursspoedservice voor situaties zoals glasschade buiten kantooruren. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Onze glasservice omvat een breed scala aan diensten, waaronder:

 • Glasreparatie en -vervanging
 • Plaatsen van nieuwe beglazing
 • Het herstellen van lekke dubbele beglazing
 • Voorzetramen en glas in lood
 • Kunststof kozijnen plaatsen
 • Balkonbeglazing plaatsen
 • Glas isoleren en renoveren
 • Glas repareren en polijsten
 • Advies over U-waarde en glaszetterkosten

In geval van spoed kunt u contact met ons opnemen via onze 24-uursspoedservice en onze vakmensen staan klaar om u snel en efficiënt te helpen. Wij streven ernaar om uw problemen met glas zo spoedig mogelijk op te lossen, zodat u weer kunt genieten van een veilige en comfortabele leefomgeving.

Glasservice dienstenVoorbeelden van problemen
GlasreparatieGebroken ruiten, gebarsten glas
GlasvervangingVerouderd glas, beschadigd glas
Voorzetramen plaatsenExtra isolatie, geluidsoverlast verminderen
Glas in loodGlas-in-loodramen maken, restaureren

Wij streven ernaar om al onze klanten de beste glasgerelateerde service te bieden, of het nu gaat om een geplande glasinstallatie of een spoedsituatie na glasschade. U kunt vertrouwen op onze expertise, betrouwbaarheid en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasbehoeften.

U-waarde en glaszetterkosten

Naast het leveren van kwalitatieve glaszettersdiensten, vinden wij het belangrijk om u goed te informeren. Daarom kunnen wij u advies geven over de U-waarde van verschillende glassoorten en de kosten die gepaard gaan met het inhuren van een glaszetter. Op deze manier kunt u weloverwogen beslissingen maken en krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kosten.

De U-waarde is een belangrijke maatstaf voor de isolerende eigenschappen van glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Bij het kiezen van de juiste glassoort voor uw ramen is het belangrijk om rekening te houden met de U-waarde en te bepalen welk glas het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat de kosten zijn van het inhuren van een glaszetter. De kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het type glas, de omvang van het project en de complexiteit van de installatie. Door verschillende offertes aan te vragen en de kosten te vergelijken, kunt u een weloverwogen beslissing nemen en een glaszetter kiezen die past bij uw budget.

Wanneer u gebruik maakt van onze professionele glaszettersdiensten, kunt u erop vertrouwen dat wij transparant zijn over de U-waarde van de door ons geleverde glassoorten en dat wij u een duidelijk overzicht geven van de kosten. Wij streven ernaar om hoogwaardige service te bieden tegen een eerlijke prijs.

Verschillende glassoorten

Een belangrijk aspect bij het kiezen van glas voor uw ramen en deuren is het begrijpen van de verschillende glassoorten en hun specifieke toepassingen. Bij ons bieden we een breed scala aan glassoorten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Enkele veelvoorkomende glassoorten die we aanbieden, zijn:

 1. Glas met meerdere lagen: Dit type glas, ook wel bekend als isolatieglas, bestaat uit twee of meer glasplaten met een laag lucht of gas ertussen. Het biedt uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie-efficiëntie wordt verbeterd.
 2. Veiligheidsglas: Veiligheidsglas is ontworpen om sterker en duurzamer te zijn dan standaard glas. Het biedt een hogere weerstand tegen impact en is daardoor beter bestand tegen inbraak en ongelukken. Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas, zoals gehard glas en gelaagd glas.
 3. Brandwerend glas: Brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te vertragen. Het heeft een speciale coating die bij hoge temperaturen smelt en een barrière vormt, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen om te evacueren en brandbestrijdingsmaatregelen te nemen.
 4. Figuurglas: Figuurglas is decoratief glas dat wordt gebruikt om privacy te bieden en/of een esthetische waarde toe te voegen aan uw ramen. Het is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan patronen en ontwerpen, waardoor u uw ramen kunt personaliseren en een unieke uitstraling aan uw woning kunt geven.

Naast deze glassoorten bieden we ook andere gespecialiseerde opties. Onze ervaren glaszetters kunnen u adviseren over de beste glassoort voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een professionele installatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende glassoorten en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste glasoplossing voor uw woning.

Diverse glastoepassingen

Heeft u nieuwe beglazing nodig voor uw woning? Heeft u te maken met glasschade en vraagt u zich af wat nu te doen? Of heeft u last van lekke dubbele beglazing en wilt u deze laten vervangen? Wij zijn er om u te helpen met diverse glastoepassingen. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van glaswerk en staan klaar om aan uw specifieke glasbehoeften te voldoen.

Als experts op het gebied van glaswerken kunnen wij nieuwe beglazing voor uw woning plaatsen. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas door dubbel glas voor betere isolatie, of het installeren van speciaal glas voor extra veiligheid, wij hebben de juiste oplossing.

Daarnaast bieden wij ook glasherstel en reparatiediensten aan. Als u te maken heeft met glasschade, kunnen wij dit snel en vakkundig herstellen. Ook als u last heeft van lekke dubbele beglazing, kunnen wij deze professioneel vervangen, zodat uw ramen weer optimaal functioneren.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en advies op maat. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw diverse glastoepassingen.

FAQ

Wat voor soort glasreparaties en -vervanging bieden jullie aan?

Wij bieden professionele glasreparatie en -vervanging voor verschillende soorten glas, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. Of het nu gaat om het repareren van een gebarsten ruit of het vervangen van verouderd glas voor betere isolatie, wij zorgen ervoor dat uw ramen weer in optimale staat verkeren.

Kunnen jullie ook kunststof kozijnen plaatsen?

Ja, naast glasreparatie en -vervanging bieden wij ook de service om kunststof kozijnen te plaatsen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, isoleren goed en vereisen weinig onderhoud. Wij kunnen bestaande kozijnen vervangen of nieuwe kozijnen installeren om uw woning te voorzien van een moderne uitstraling en verbeterde energie-efficiëntie.

Wat is balkonbeglazing en kunnen jullie dit plaatsen?

Balkonbeglazing is een systeem waarbij glazen panelen rondom een balkon worden geplaatst om het hele jaar door te kunnen genieten van uw balkon, ongeacht de weersomstandigheden. Wij bieden de service om balkonbeglazing te plaatsen. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte installatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en de architectuur van het gebouw.

Kunnen jullie beschadigd glas repareren of polijsten?

Ja, wij bieden professionele glasreparatie en polijstdiensten om uw glas weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om een beschadigde ruit die gerepareerd moet worden of krassen op uw glazen oppervlakken die gepolijst moeten worden, onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige reparatie of polijsting, waardoor uw ramen weer hun oorspronkelijke glans terugkrijgen.

Bieden jullie ook voorzetramen en glas in lood aan?

Ja, wij bieden voorzetramen als extra laag isolatieglas en kunnen helpen bij het verminderen van geluidsoverlast en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Daarnaast kunnen onze glas-in-loodspecialisten ook prachtige glas-in-loodramen maken en restaureren om een uniek karakter aan uw woning te geven.

Wat houdt glasisolatie en -renovatie precies in?

Glasisolatie en -renovatie omvat het vervangen van oud glas door hoogwaardig isolatieglas om uw woning energie-efficiënter te maken. Hierdoor kunt u besparen op energiekosten en het comfort in uw woning verhogen. Onze vakmensen zorgen voor een professioneel en efficiënt renovatieproces.

Bieden jullie ook een 24 uursspoedservice aan?

Ja, naast onze reguliere glasservice bieden wij ook een 24 uursspoedservice voor noodgevallen zoals glasschade buiten kantooruren. Onze vakmensen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing zodat u snel geholpen wordt.

Kunnen jullie advies geven over de U-waarde van verschillende glassoorten en glaszetterkosten?

Ja, naast het leveren van kwalitatieve glaszettersdiensten, kunnen wij u advies geven over de U-waarde van verschillende glassoorten en de kosten die gepaard gaan met het inhuren van een glaszetter. Op deze manier kunt u weloverwogen beslissingen maken en krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kosten.

Welke verschillende soorten glas bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende glassoorten aan, waaronder glas met meerdere lagen voor extra isolatie, veiligheidsglas voor bescherming tegen inbraak, brandwerend glas voor extra veiligheid, figuurglas voor privacy en diverse andere glassoorten. Wij kunnen u adviseren over de beste glassoort voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een professionele installatie.

Welke andere glastoepassingen bieden jullie aan?

Naast glasreparatie en -vervanging kunnen wij u ook helpen met diverse andere glastoepassingen, zoals het plaatsen van nieuwe beglazing, het herstellen van glasschade, het vervangen van lekke dubbele beglazing en het plaatsen van speciaal glas. Onze vakmensen hebben ervaring met verschillende soorten glaswerk en staan klaar om u te helpen bij uw specifieke glasbehoeften.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button