• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Braamt

Glaszetter Braamt? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Op zoek naar een professionele glaszetter in Braamt? Wij bieden snelle en betrouwbare service voor alle glasreparaties en -vervangingen. Ons bedrijf, Glaszetter Braamt, is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas, veiligheidsglas en nog veel meer. Of het nu gaat om het repareren van een gebroken ruit of het vervangen van al het glas in uw woning, wij staan voor u klaar met onze uitgebreide glasexperts en professionele service.

Belangrijkste conclusies:

 • We bieden snelle en betrouwbare service voor alle glasreparaties en -vervangingen in Braamt.
 • Ons gespecialiseerde team kan verschillende soorten glas leveren en plaatsen, inclusief enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas en veiligheidsglas.
 • We bieden ook maatwerk oplossingen voor glas in lood, glasisolatie, glasrenovatie en meer.
 • Veiligheid en isolatie zijn onze prioriteit, met glasopties zoals geluidswerend glas, brandwerend glas en isolatieglas.
 • We bieden een 24-uurs glasservice, zodat u op elk moment kunt rekenen op onze hulp.

Glasreparatie en -vervanging

Bij Glaszetter Braamt begrijpen we dat glasschade onverwacht kan optreden en dat het snel gerepareerd moet worden. Onze ervaren glaszetters kunnen alle soorten glasschade repareren en indien nodig het glas volledig vervangen. Of het nu gaat om een gebroken ruit, lek dubbelglas of renovatie van oude beglazing, wij hebben de expertise en materialen om uw glaswerk weer in optimale staat te herstellen. Onze glaszetters zijn ook bekwaam in het polijsten van krassen en het plaatsen van voorzetramen voor extra isolatie.

Glasschade: wat nu?

Als u te maken krijgt met glasschade, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Hier zijn de stappen die u kunt nemen:

 1. Maak de omgeving rondom de gebroken ruit schoon en verwijder eventuele scherven.
 2. Neem contact op met Glaszetter Braamt voor professionele glasreparatie en -vervanging.
 3. Onze glaszetter zal zo snel mogelijk naar u toe komen om de schade te inspecteren en een oplossing voor te stellen.
 4. Indien nodig zal de glaszetter het beschadigde glas verwijderen en nieuw glas plaatsen.
 5. Onze glaszetter zal ervoor zorgen dat het nieuwe glas perfect past en veilig geïnstalleerd wordt.
 6. Na de reparatie of vervanging van het glas zorgt de glaszetter ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd.

“Bij ons kunt u rekenen op snelle en betrouwbare service voor alle glasreparaties en -vervangingen.”

Bij Glaszetter Braamt streven we naar kwaliteit en tevredenheid. Onze glaszetters hebben ruime ervaring en zijn bekwaam in het repareren en vervangen van allerlei glassoorten, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas en meer. We zorgen ervoor dat uw glaswerk weer in optimale staat verkeert, zodat u kunt genieten van comfort, veiligheid en energiebesparing.

Glas renoveren en polijsten

Soms is reparatie of vervanging van glas niet nodig, maar kan glasrenovatie of -polijsten de oplossing zijn. Onze glaszetters zijn ook gespecialiseerd in het renoveren van oud glas en het polijsten van krassen en beschadigingen. Door het glas te renoveren of te polijsten, kunnen we de levensduur verlengen en het uiterlijk verbeteren. Dit is een kosteneffectieve oplossing voor glas dat nog steeds in goede staat verkeert, maar wat opfrissing nodig heeft.

Voorzetramen voor extra isolatie

Als u op zoek bent naar extra isolatie voor uw woning, kunnen voorzetramen een uitstekende oplossing zijn. Voorzetramen worden aan de binnen- of buitenkant van bestaande ramen geplaatst en zorgen voor een extra isolatielaag. Dit kan helpen om warmteverlies te verminderen, geluidsoverlast te verminderen en de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Onze glaszetters kunnen voorzetramen professioneel installeren, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van extra isolatie.

Glasreparatie en -vervanging bij Glaszetter BraamtVoordelen
Reparatie van alle soorten glasschade– Snel en betrouwbaar
Vervanging van gebroken of beschadigd glas– Ervaren en gekwalificeerde glaszetters
Renovatie en polijsten van oud glas– Verbeterde esthetiek
Plaatsen van voorzetramen voor extra isolatie– Energiebesparing

Kunststof kozijnen en balkonbeglazing

Naast glasreparatie en -vervanging kunnen onze professionele glaszetters ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing installeren. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, isolerend en onderhoudsarm, en kunnen de uitstraling van uw woning verbeteren. Voor het veilig en efficiënt afschermen van uw balkon bieden wij diverse beglazingsopties aan, zoals glazen panelen of vaste beglazing. Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige plaatsing van kozijnen en beglazing, zodat u kunt genieten van een verbeterde esthetiek en functionaliteit.

Verbeter de uitstraling en functionaliteit van uw woning met kunststof kozijnen en balkonbeglazing.
Voordelen van kunststof kozijnen:
1. Duurzaam en weinig onderhoud
2. Goede isolatie
3. Verbeterde esthetiek

Met kunststof kozijnen kunt u profiteren van een duurzame oplossing voor uw ramen en deuren. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereisen weinig onderhoud. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor een goede isolatie, waardoor u energie kunt besparen en het comfort in uw woning kunt verbeteren. Bovendien kunnen kunststof kozijnen de esthetiek van uw woning aanzienlijk verbeteren, omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen.

Voor het afschermen van uw balkon bieden wij diverse beglazingsopties aan. U kunt kiezen voor glazen panelen die open kunnen schuiven of vaste beglazing voor een meer permanente oplossing. Balkonbeglazing zorgt ervoor dat u het hele jaar door optimaal gebruik kunt maken van uw balkon, terwijl u tegelijkertijd beschermd wordt tegen wind, regen en geluidsoverlast.

Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige plaatsing van kunststof kozijnen en balkonbeglazing. Ze hebben de nodige expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat alles perfect past en goed is geïnstalleerd. Met onze professionele service kunt u genieten van een verbeterde uitstraling en functionaliteit van uw woning.

Glaswerk op maat

Bent u op zoek naar glaswerk op maat? Bij Glaszetter Braamt bieden wij maatwerk oplossingen voor al uw glasbehoeften. Of het nu gaat om glas in lood, glasisolatie, glasrenovatie, keukenachterwanden van glas, glazen afscheidingen of douchecabines op maat, onze vakmensen kunnen u voorzien van uniek en hoogwaardig glaswerk. Wij werken nauw samen met u om uw specifieke wensen te begrijpen en vervolgens het perfecte glasproduct te leveren dat aan al uw eisen voldoet.

Of u nu op zoek bent naar een prachtige glazen achterwand voor uw keuken of naar een op maat gemaakte glazen afscheiding voor uw interieur, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van glaswerk op maat, zodat u uw ruimte kunt transformeren met een uniek en stijlvol accent.

Daarnaast bieden we ook glas in lood op maat aan. Glas in lood voegt karakter en charme toe aan elk gebouw. Onze vakmensen kunnen prachtige glas-in-loodramen en -panelen voor u ontwerpen en installeren, zodat u kunt genieten van de traditionele schoonheid en de warme uitstraling van dit ambachtelijke glaswerk.

Als u geïnteresseerd bent in glasisolatie, kunnen wij u helpen met het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw woning. Onze vakmensen kunnen isolatieglas op maat leveren en plaatsen, zodat u kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Onze glasexperts bieden ook glasrenovatie diensten aan. Als uw glaswerk beschadigd, verouderd of versleten is, kunnen wij het voor u renoveren zodat het er weer als nieuw uitziet.

Neem vandaag nog contact met ons op voor glaswerk op maat en laten we samenwerken om de perfecte glasoplossingen voor uw project te realiseren.

glas op maat

Glaswerk op maatVoordelen
Glas in lood– Toevoeging van karakter en charme
– Unieke en ambachtelijke uitstraling
Glasisolatie– Verbeterde energie-efficiëntie
– Comfortabeler wonen
Glasrenovatie– Herstellen en vernieuwen van beschadigd glaswerk
– Verlenging van de levensduur
Keukenachterwanden van glas– Stijlvolle en moderne uitstraling
– Eenvoudig schoon te houden
Glazen afscheidingen– Ruimtelijke afscheidingen zonder verlies van licht
– Visueel aantrekkelijk
Douchecabines op maat– Luxe uitstraling
– Perfect passend bij uw badkamer

Veiligheid en isolatie

Het garanderen van veiligheid en isolatie is een prioriteit bij Glaszetter Braamt. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardig glas met geavanceerde eigenschappen om aan uw behoeften te voldoen. Onze glasexperts kunnen u adviseren over de meest geschikte opties voor uw specifieke situatie.

Geluidswerend glas: Wilt u genieten van een rustige en vredige omgeving in uw huis? Ons geluidswerend glas helpt bij het verminderen van geluidsoverlast van buiten, waardoor uw leefruimte stiller en comfortabeler wordt.

U-waarde: Energie-efficiëntie is belangrijk voor het creëren van een duurzaam en comfortabel huis. Onze glasoplossingen hebben een lage U-waarde, waardoor warmteverlies wordt verminderd en u geld kunt besparen op uw energierekening.

Veiligheidsglas: Wilt u uw huis beschermen tegen inbraken en ongelukken? Ons veiligheidsglas biedt extra stevigheid en weerstand, waardoor uw ramen moeilijker te breken zijn en uw huis beter wordt beschermd.

Brandwerend glas: Brandveiligheid is essentieel om uw gezin en eigendommen te beschermen. Ons brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te vertragen, waardoor u kostbare tijd krijgt om te evacueren of hulp in te roepen.

Isolatieglas: Een goede isolatie is cruciaal voor het handhaven van een aangename temperatuur in uw woning en het verminderen van energieverlies. Ons isolatieglas houdt de warmte binnen tijdens de winter en houdt de hitte buiten tijdens de zomer, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel klimaat.

Glaszetter Braamt heeft ook glas met meerdere lagen om extra isolatie en geluidswering te bieden. Met dit hoogwaardige glas kunt u genieten van een optimale thermische en akoestische prestatie in uw woning.

Voor meer informatie over onze veiligheids- en isolatieglasoplossingen kunt u contact met ons opnemen. Onze glaszetters staan klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van het juiste glas voor uw woning.

24 uur glasservice

Bij Glaszetter Braamt begrijpen we dat glasschade op elk moment kan gebeuren. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare 24 uur glasservice aan. Of het nu dag of nacht is, ons team staat altijd klaar om hulp te bieden bij glasschade. U kunt op ons rekenen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bel ons op [telefoonnummer] en we zullen direct ter plaatse zijn om de benodigde reparaties uit te voeren of het glas volledig te vervangen. Onze professionele glaszetters beschikken over de juiste expertise en materialen om de klus efficiënt en vakkundig te klaren, ongeacht het tijdstip van de dag.

U kunt erop vertrouwen dat we een snelle service bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze glaszetters zijn goed getraind en hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van glaswerk. We streven ernaar om uw glasproblemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u snel weer kunt genieten van een veilige en comfortabele woonomgeving.

Kosten en tarieven

Bij Glaszetter Braamt streven we naar transparantie en eerlijke prijzen. We begrijpen dat de kosten voor glaszetterdiensten belangrijk voor u zijn, daarom willen we u graag informeren over onze tarieven.

De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type glas, de omvang van het project en eventuele extra diensten die nodig zijn. Dit stelt ons in staat om eerlijke en op maat gemaakte prijzen vast te stellen, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

We willen benadrukken dat we betaalbare tarieven hanteren zonder in te leveren op kwaliteit. We geloven dat goede glaszetterdiensten voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht het budget.

Als u op zoek bent naar een goedkope glaszetter, kunt u op ons rekenen. We bieden hoogwaardige service met redelijke prijzen, zodat u waar krijgt voor uw geld.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over onze tarieven.

glaszetter kosten

DienstenTarieven
GlasreparatieVanaf €50
GlasvervangingVanaf €100 per m2
Glas op maatVraag een offerte aan
Kunststof kozijnen plaatsenVanaf €250 per kozijn

Verschillende soorten glas

Bij Glaszetter Braamt bieden we een breed scala aan glasopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Dit omvat glas met meerdere lagen, veiligheidsglas, brandwerend glas, figuurglas en nog veel meer. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste glassoort voor uw toepassing en bieden de mogelijkheid om glas op maat te bestellen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw glasbestelling te plaatsen of om advies te krijgen over de meest geschikte glassoort voor uw project.

Glas met meerdere lagen

Eén van de opties die we bij Glaszetter Braamt aanbieden is glas met meerdere lagen.

Dit type glas, ook wel bekend als isolatieglas, bestaat uit twee of meer glasplaten met een lucht- of gasgevulde ruimte ertussen.

Het zorgt voor een betere isolatie en geluidswering, waardoor uw woning energiezuiniger en comfortabeler wordt.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is een ander belangrijk type glas dat wij aanbieden. Het is speciaal ontworpen om de kans op letsel te verminderen in geval van breuk.

Dit glas is sterker en duurzamer dan normaal glas, en kan bestaan uit gehard glas of gelaagd glas.

Gelaagd glas bestaat uit twee of meer glasplaten met een speciale folie ertussen, waardoor het bij breuk bij elkaar blijft en niet versplintert.

Brandwerend glas

Brandwerend glas is ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te vertragen, waardoor waardevolle tijd wordt gewonnen om veilig te ontsnappen.

Het glas bevat speciale hittebestendige materialen die de warmteoverdracht minimaliseren en de weerstand tegen brand verhogen.

Figuurglas

Als u op zoek bent naar glas met een decoratief tintje, dan is figuurglas een uitstekende keuze.

Dit glas heeft reliëfpatronen, texturen of kleuren die zorgen voor privacy, maar ook zorgen voor een uniek en esthetisch aantrekkelijk element in uw interieur.

Glas bestellen

Als u uw glasbestelling wilt plaatsen, staan wij klaar om u te helpen. Ons ervaren team kan u adviseren over de beste glassoort voor uw specifieke behoeften en u begeleiden bij het plaatsen van uw bestelling.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u het juiste glas ontvangt dat perfect aansluit bij uw project.

Glas vervangen en plaatsen

Bij Glaszetter Braamt bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder het vervangen en plaatsen van glas. Of het nu gaat om het vervangen van enkele ramen in uw woning, het monteren van dubbelglas voor betere isolatie, het plaatsen van speciaal glas voor bijzondere doeleinden of het leveren van glasproducten als groothandel, wij hebben de expertise en middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie van al het glaswerk. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde ramen, het monteren van dubbelglas voor een energiezuinigere woning, of het plaatsen van speciaal glas zoals glazen deuren of wanden, wij staan voor u klaar. We werken nauw samen met u om uw wensen te begrijpen en ervoor te zorgen dat het geplaatste glas perfect aansluit bij uw behoeften en esthetiek.

Onze glashandel biedt een breed scala aan glasproducten van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar standaard glasproducten of naar speciale glasoplossingen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Of u nu een particuliere klant bent die zijn ramen wil vervangen of een aannemer die op zoek is naar een betrouwbare glashandel, wij staan voor u klaar. Ons team van ervaren glaszetters heeft uitgebreide kennis van verschillende glassoorten en kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw project.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Glaszetter nodig? Neem contact met ons op

Heeft u dringend een professionele glaszetter nodig in Braamt of omgeving? Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons op! Bij Glaszetter Braamt staan we altijd klaar om te helpen met al uw glasbehoeften. Of u nu beloopbaar glas wilt laten plaatsen, op zoek bent naar glas voor serres, graag glazen douchewanden wilt installeren of (schuif)deuren van glas wilt vervangen, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ons team van ervaren glaszetters staat bekend om zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. We zorgen voor een vakkundige installatie van uw glaswerk, met oog voor detail en kwaliteit. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige opdracht, wij gaan altijd voor maximale klanttevredenheid.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste oplossing te vinden voor uw glaswerk. Wij streven ernaar om uw glasproject tot een succes te maken en u te voorzien van hoogwaardige glasproducten. Vertrouw op Glaszetter Braamt voor al uw glasbehoeften!

FAQ

Waarom zou ik voor Glaszetter Braamt kiezen?

Bij Glaszetter Braamt bieden wij snelle en betrouwbare service voor al uw glasreparaties en -vervangingen. Wij hebben uitgebreide ervaring en expertise in het leveren en plaatsen van diverse soorten glas, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en veiligheidsglas. Ons team van professionele glaszetters staat klaar om uw glaswerk in optimale staat te herstellen en aan al uw glasbehoeften te voldoen.

Wat voor soort glas kan Glaszetter Braamt leveren en plaatsen?

Glaszetter Braamt biedt een breed scala aan glasopties, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, geluidswerend glas en glas met meerdere lagen. We kunnen ook glas op maat leveren en plaatsen, zoals glas in lood, keukenachterwanden van glas, glazen afscheidingen en douchecabines op maat. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

Wat moet ik doen bij glasschade?

Bij glasschade kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij bieden een 24-uurs glasservice om snel en efficiënt te kunnen reageren op noodgevallen. Onze ervaren glaszetters kunnen alle soorten glasschade repareren en indien nodig het glas volledig vervangen. Bel ons en we zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het probleem op te lossen.

Hoeveel kost het om een glaszetter in te schakelen?

De kosten voor onze diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type glas, de omvang van het project en eventuele extra diensten. Bij Glaszetter Braamt streven we echter naar transparantie en eerlijke prijzen. We bieden betaalbare tarieven aan en zorgen ervoor dat u waar krijgt voor uw geld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kan Glaszetter Braamt ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing installeren?

Ja, naast glasreparatie en -vervanging kunnen onze professionele glaszetters ook kunststof kozijnen plaatsen en balkonbeglazing installeren. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, isolerend en onderhoudsarm, en kunnen de uitstraling van uw woning verbeteren. Voor het veilig en efficiënt afschermen van uw balkon bieden wij diverse beglazingsopties aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan Glaszetter Braamt ook glas op maat leveren?

Ja, we bieden maatwerk oplossingen voor al uw glasbehoeften. Of het nu gaat om glas in lood, keukenachterwanden van glas, glazen afscheidingen of douchecabines op maat, onze vakmensen kunnen u voorzien van uniek en hoogwaardig glaswerk. We werken nauw samen met u om uw specifieke wensen te begrijpen en vervolgens het perfecte glasproduct te leveren dat aan al uw eisen voldoet.

Biedt Glaszetter Braamt ook glaswerk met speciale eigenschappen, zoals geluidswerend glas en brandwerend glas?

Ja, bij Glaszetter Braamt kunt u terecht voor glassoorten met speciale eigenschappen, zoals geluidswerend glas, brandwerend glas, veiligheidsglas en isolatieglas. Deze glasopties helpen bij het verminderen van geluidsoverlast, het waarborgen van de brandveiligheid, het bieden van extra veiligheid en het verhogen van de energie-efficiëntie van uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Biedt Glaszetter Braamt ook een 24-uurs glasservice?

Ja, bij Glaszetter Braamt begrijpen we dat glasschade op elk moment kan gebeuren, daarom bieden we een 24-uurs glasservice aan. Ons team staat altijd klaar om hulp te bieden bij glasschade, of het nu dag of nacht is. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het probleem op te lossen.

Is Glaszetter Braamt een goedkope glaszetter?

Bij Glaszetter Braamt streven we naar eerlijke prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Hoewel de kosten voor onze diensten afhankelijk zijn van verschillende factoren, kunnen we betaalbare tarieven aanbieden en zorgen voor waar voor uw geld. Als u op zoek bent naar een goede glaszetter met redelijke prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe kan ik een glaszetter van Glaszetter Braamt inschakelen?

Als u een glaszetter van Glaszetter Braamt nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Ons team staat klaar om te helpen met al uw glasbehoeften, of het nu gaat om het plaatsen van beloopbaar glas, het leveren van glas voor serres, het installeren van glazen douchewanden of het vervangen van (schuif)deuren van glas. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button