• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Boxmeer

Glaszetter Boxmeer? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Boxmeer! Ons team van ervaren glaszetters staat klaar om u te helpen met al uw glasreparatie– en glasvervangingsbehoeften in Boxmeer en omgeving. Of het nu gaat om een klein gebroken raam of een volledige glasvervanging, wij bieden professionele service en snelle oplossingen.

Als gespecialiseerde glaszetter begrijpen we dat onverwachte ongelukken met glas kunnen gebeuren. Daarom bieden we een uitgebreide glasreparatieservice aan om ervoor te zorgen dat uw glas snel en efficiënt wordt gerepareerd. Onze ervaren teamleden hebben de expertise om glasreparaties van hoge kwaliteit uit te voeren, ongeacht de omvang van het schade.

Naast glasreparatie bieden we ook glasvervanging aan. Als uw glas niet gerepareerd kan worden of als u uw huidige glas wilt upgraden naar dubbelglas of isolatieglas, staan we klaar om hoogwaardige glasvervangingsdiensten te leveren. We werken met materialen van topkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw nieuweglas duurzaam, veilig en energiezuinig is.

Als Glaszetter Boxmeer streven we er altijd naar om de hoogste kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en hanteren een persoonlijke benadering om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze glaszetters zijn deskundig, vriendelijk en betrouwbaar, en zullen ervoor zorgen dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid.

Belangrijkste inzichten:

 • Professionele glasreparatie en glasvervanging in Boxmeer en omgeving
 • Ervaren team van glaszetters met expertise in het repareren en vervangen van glas
 • Kwaliteitsmaterialen voor duurzaam en energiezuinig glas
 • Persoonlijke benadering om aan uw specifieke behoeften te voldoen
 • Snelle en efficiënte service voor al uw glasprojecten

Glasreparatie en Glasvervanging

Glasreparatie en glasvervanging zijn twee van onze belangrijkste diensten. Ons ervaren team staat klaar om uw glas snel en professioneel te repareren of indien nodig te vervangen. Of het nu gaat om een gebarsten raam of een gebroken glazen deur, wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.

Naast het repareren en vervangen van glas, bieden we ook glas polijsten aan om eventuele krassen of vlekken op uw glasoppervlakken te verwijderen. Met onze glas polijsten service kunnen we uw glas weer laten stralen en er als nieuw uit laten zien.

Glasreparatie

Heeft u een beschadigd raam dat gerepareerd moet worden? Wij hebben de expertise en het juiste gereedschap om verschillende soorten glasreparaties uit te voeren. Of het nu gaat om een klein sterretje of een grote barst, wij kunnen het voor u repareren.

 • Gebarsten ramen
 • Gebroken ruiten
 • Geluidsisolatie

Onze glaszetters zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige ervaring om glasreparaties snel en efficiënt uit te voeren. Wij begrijpen dat een kapot raam vervelend en onveilig kan zijn, daarom streven we ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en het probleem op te lossen.

Glasvervanging

Soms is glasreparatie niet voldoende en is het nodig om het volledige glas te vervangen. Ons team van experts kan uw oude glas verwijderen en vervangen door nieuw glas van hoge kwaliteit.

“Met onze glasvervangingsdienst zorgen we ervoor dat uw ramen weer helder en functioneel zijn. We werken nauw samen met toonaangevende leveranciers om kwaliteitsglas te leveren dat aan uw specifieke behoeften voldoet.”

Of het nu gaat om enkel glas, dubbelglas of speciaal isolatieglas, wij kunnen het voor u vervangen. Onze glaszetters zorgen ervoor dat de nieuwe beglazing perfect past en correct wordt geïnstalleerd, zodat u kunt genieten van een veilig en goed geïsoleerd huis.

Neem contact met ons op voor professionele glasreparatie en glasvervanging. Wij garanderen een snelle en betrouwbare service om uw glasproblemen op te lossen.

Soorten Glas

Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar voor verschillende behoeften. Bij Glaszetter Boxmeer bieden we een breed scala aan glasopties om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas of voorzetramen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Enkel Glas

Enkel glas, ook bekend als floatglas, is een enkele glasplaat die wordt gebruikt in eenvoudige beglazingstoepassingen. Het is een betaalbare optie, maar biedt beperkte isolatie- en geluidswerende eigenschappen.

Dubbelglas

Dubbelglas, ook wel bekend als isolatieglas, bestaat uit twee glasplaten met een luchtruimte ertussen. Deze luchtruimte fungeert als een isolerende laag, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluid van buitenaf wordt gedempt.

Triple Glas

Triple glas, ook wel bekend als HR++ glas, bestaat uit drie glasplaten met twee luchtruimtes ertussen. Deze extra glasplaat en luchtruimte zorgen voor een nog betere isolatie en geluidsdemping dan dubbelglas.

Isolatieglas

Isolatieglas omvat zowel dubbelglas als triple glas. Het wordt voornamelijk gebruikt om de isolatiewaarde van ramen te verhogen, waardoor energieverlies wordt verminderd en de energie-efficiëntie van een gebouw wordt verbeterd.

Voorzetramen

Voorzetramen zijn extra glaspanelen die aan de binnenkant van het bestaande raam worden bevestigd. Ze bieden extra isolatie en geluidswering, waardoor het comfort in uw huis wordt verbeterd.

Of u nu enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas of voorzetramen nodig heeft, wij kunnen ze voor u installeren. Ons ervaren team zorgt voor een professionele plaatsing, zodat u kunt genieten van de voordelen van hoogwaardig glas en een betere isolatie van uw woning.

Kunststof Kozijnen Plaatsen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor glasreparatie en -vervanging, maar ook voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bieden een goede isolatie voor uw woning. Ons ervaren team heeft de expertise om kunststof kozijnen professioneel te plaatsen, zodat u kunt genieten van de vele voordelen die ze bieden.

Kunststof kozijnen hebben diverse voordelen ten opzichte van andere materialen. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze niet rotten of corroderen. Bovendien vereisen ze weinig onderhoud, wat u tijd en geld bespaart. Daarnaast dragen kunststof kozijnen bij aan een goede isolatie, waardoor u energie kunt besparen en uw wooncomfort kunt verbeteren.

Wanneer u ervoor kiest om kunststof kozijnen te laten plaatsen door ons team, kunt u rekenen op een professionele en nauwkeurige installatie. We zorgen ervoor dat de kozijnen perfect passen en vakkundig worden gemonteerd. Daarnaast werken we met hoogwaardige materialen en leveren we een resultaat dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Of u nu uw oude kozijnen wilt vervangen of op zoek bent naar kozijnen voor een nieuwbouwproject, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voordelen van kunststof kozijnen:
Duurzaam en onderhoudsarm
Goede isolatie
Bestand tegen weersinvloeden
Veel designmogelijkheden

Balkonbeglazing Plaatsen

Wilt u uw balkon beschermen tegen wind, regen en geluidsoverlast? Wij bieden balkonbeglazing aan om uw balkon volledig af te sluiten en het hele jaar door te kunnen gebruiken. Ons team zorgt voor een vakkundige plaatsing van balkonbeglazing.

De voordelen van balkonbeglazing

 • Bescherming tegen wind, regen en geluidsoverlast
 • Verlenging van het buitenseizoen, want u kunt het balkon het hele jaar door gebruiken
 • Creëert een extra leefruimte en vergroot de bruikbare oppervlakte van uw woning
 • Behoudt het uitzicht en de lichtinval, terwijl het toch bescherming biedt
 • Verhoging van de waarde en aantrekkelijkheid van uw woning

Met balkonbeglazing kunt u optimaal genieten van uw balkon, ongeacht het weer. Ons ervaren team zorgt voor een professionele plaatsing van de beglazing, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. We werken met hoogwaardig glas en duurzame materialen om een langdurige oplossing te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor balkonbeglazing!

balkonbeglazing plaatsen

Referenties

NaamLocatieReview
Janet K.Amsterdam“Dankzij de balkonbeglazing kunnen we nu het hele jaar door van ons balkon genieten. Het is winddicht en houdt het geluid buiten, echt fantastisch!”
Peter V.Utrecht“De balkonbeglazing is perfect geplaatst en ziet er geweldig uit. Het heeft ons balkon echt getransformeerd en verbeterd ons woongenot.”
Lisa M.Rotterdam“Ons balkon was vaak onbruikbaar vanwege de harde wind. Sinds we balkonbeglazing hebben laten plaatsen, kunnen we eindelijk in alle rust van ons balkon genieten.”

Glas in lood

Heeft u een glas-in-loodraam dat gerepareerd of gerestaureerd moet worden? Wij hebben ervaring in het werken met glas in lood en kunnen uw raam weer in oude glorie herstellen. Ons team zorgt voor een zorgvuldige behandeling van uw glas-in-loodramen.

Glas in lood is een prachtige vorm van glaskunst die vaak te vinden is in historische gebouwen, kerken en oude woningen. Het bestaat uit gekleurde glasstukken die in loodlijsten zijn geplaatst om mooie patronen en afbeeldingen te vormen. Door de jaren heen kan glas in lood beschadigd raken door scheuren, gebroken stukken of verkleuring.

Ons team van vakmensen heeft expertise in het repareren en restaureren van glas-in-loodramen. We begrijpen de waarde en het belang van dit ambachtelijke erfgoed, en we zorgen ervoor dat uw glas in lood met de grootst mogelijke zorg behandeld wordt.

Ons doel is om de oorspronkelijke schoonheid en integriteit van uw glas-in-loodramen te behouden. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

 • Reparatie van gebarsten of gebroken glasstukken
 • Vervanging van beschadigd lood
 • Restauratie van verkleurd of verouderd glas

Door onze uitgebreide ervaring en vaardigheden kunnen we glas-in-loodramen van verschillende tijdperken en stijlen restaureren, waaronder Jugendstil, Art Deco, en gotische ramen. We werken nauw samen met u om uw specifieke wensen te begrijpen en streven ernaar om uw glas in lood weer tot leven te brengen.

Het restauratieproces van glas in lood

Het restaureren van glas in lood vraagt om gedetailleerd vakmanschap en precisie. Ons proces omvat:

 1. Inspectie van het glas in loodraam om de omvang van de schade te beoordelen
 2. Verwijdering van het beschadigde glas en het oude lood
 3. Reparatie van het glas door ontbrekende stukken te vervangen of te herstellen
 4. Vervanging van het oude lood en solderen van de glasstukken op hun plaats
 5. Reiniging en polijsten van het glasoppervlak
 6. Terugplaatsen van het gerestaureerde glas in loodraam

Onze glas-in-loodrestauratie is een nauwgezet proces dat ervoor zorgt dat uw ramen hun oorspronkelijke pracht en vakmanschap herstellen. We streven ernaar om de restauratie zo transparant mogelijk te maken, waarbij we u betrekken bij elke stap van het proces en ervoor zorgen dat uw visie en verwachtingen worden vervuld.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze glas-in-loodrestauratiediensten. Wij staan klaar om uw glas-in-loodraam weer te laten stralen.

Glasisolatie en Glasrenovatie

Naast onze reparatie- en vervangingsservices bieden we ook glasisolatie en glasrenovatie aan. Door het isoleren van uw ramen kunt u energie besparen en uw wooncomfort verbeteren. Daarnaast kunnen we uw oude glas renoveren om er weer als nieuw uit te zien.

Glasisolatie is een effectieve manier om warmteverlies te verminderen en uw energieverbruik te verlagen. Door het plaatsen van isolatieglas zorgen we voor een betere thermische isolatie, waardoor uw huis warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. Dit kan resulteren in lagere energiekosten en een meer comfortabele leefomgeving.

Bij glasrenovatie kunnen we uw oude ramen binnen en buiten renoveren. We herstellen eventuele schade, zoals krassen of verkleuring, en zorgen ervoor dat uw glas er weer als nieuw uitziet. Dit kan de uitstraling van uw woning verbeteren en de waarde ervan verhogen.

glasisolatie

24 uur Glasservice

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Bij Glaszetter Boxmeer bieden wij een 24 uur glasservice aan, zodat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs buiten kantooruren. Wij begrijpen dat glasgerelateerde noodgevallen op elk moment kunnen gebeuren en daarom staan wij altijd paraat om u te helpen.

Onze professionele glaszetters zijn ervaren en getraind om snel en efficiënt te handelen bij glasschade. Of het nu gaat om een gebroken raam, een gebarsten ruit of een ander glasprobleem, ons team kan snel ter plaatse zijn om het probleem op te lossen.

Wij streven ernaar om binnen korte tijd bij u te zijn, zodat u niet onnodig lang in een onveilige situatie hoeft te verkeren. Wanneer u ons belt, zullen wij uw situatie direct beoordelen en een glaszetter sturen om de reparatie of vervanging van het glas uit te voeren.

Bij Glaszetter Boxmeer staan wij bekend om onze snelle responstijd en kwalitatieve service. Wij begrijpen dat elke glasschade urgent is en daarom nemen wij uw oproep altijd serieus, ongeacht het tijdstip van de dag.

Onze 24 uur Glasservice omvat:

 • Snelle reactietijd, 24 uur per dag
 • Professionele en ervaren glaszetters
 • Vervanging en reparatie van alle soorten glas
 • Oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven

Wij begrijpen hoe stressvol een glasschade kan zijn en daarom streven wij ernaar om het proces zo eenvoudig en probleemloos mogelijk voor u te maken. Onze ervaren glaszetters zijn uitgerust met de juiste apparatuur en gereedschap om het werk efficiënt en professioneel uit te voeren.

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Bel ons op [telefoonnummer] en onze professionele glaszetter staat snel voor uw deur om u te helpen.

Goedkope Glaszetter

Wij streven ernaar om betaalbare glaszettersdiensten aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij ons kunt u rekenen op professionele glaszetters tegen voordelige tarieven. We begrijpen dat glasreparatie en -vervanging onverwachte kosten kunnen zijn, daarom zetten wij ons in om onze diensten betaalbaar te houden.

Onze tarieven zijn competitief en wij bieden transparantie in onze prijzen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan, we geven duidelijke prijsopgaven en rekenen geen verborgen kosten. We streven naar klanttevredenheid en willen ervoor zorgen dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn.

Heeft u een project waarvoor u een goedkope glaszetter nodig heeft? Neem contact met ons op en vertel ons over uw glasbehoeften. We zullen u graag voorzien van een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze ervaren glaszetters bieden kwaliteitswerk tegen betaalbare prijzen, zodat u kunt genieten van veilige en goed verzorgde ramen en deuren zonder uw budget te overschrijden.

Contact

Heeft u een glaszetter nodig in Boxmeer? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle glaszettersdiensten in Boxmeer.

FAQ

Wat zijn de diensten die jullie aanbieden?

Wij bieden glasreparatie, glasvervanging, kunststof kozijnen plaatsen, balkonbeglazing plaatsen, glas in lood restauratie, glasisolatie en glasrenovatie aan.

Kunnen jullie glas snel repareren?

Ja, ons ervaren team kan uw glas snel repareren en indien nodig vervangen.

Wat zijn de verschillende soorten glas die jullie aanbieden?

Wij bieden enkel glas, dubbelglas, triple glas, isolatieglas en voorzetramen aan.

Plaatsen jullie ook kunststof kozijnen?

Ja, wij plaatsen ook kunststof kozijnen.

Bieden jullie balkonbeglazing aan?

Ja, wij bieden balkonbeglazing aan om uw balkon volledig af te sluiten.

Kunnen jullie glas in lood repareren of restaureren?

Ja, wij hebben ervaring in het werken met glas in lood en kunnen uw raam repareren of restaureren.

Bieden jullie ook glasisolatie en glasrenovatie aan?

Ja, wij bieden glasisolatie en glasrenovatie aan om uw ramen energie-efficiënter te maken.

Bieden jullie 24 uur glasservice aan?

Ja, wij bieden 24 uur glasservice aan voor spoedgevallen.

Zijn jullie een goedkope glaszetter?

Wij streven ernaar om betaalbare glaszettersdiensten aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button