• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Bergschenhoek

Glaszetter Bergschenhoek? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Bergschenhoek! We zijn de ervaren glaszetter in de regio Bergschenhoek. Bij ons kunt u terecht voor professionele glasreparatie en plaatsing van alle glassoorten. Of u nu enkel glas, dubbelglas, triple glas, of isolatieglas nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Belangrijke punten om te onthouden:

 • Professionele glasreparatie en -vervanging.
 • Plaatsing van dubbelglas, triple glas en isolatieglas.
 • Kunststof kozijnen plaatsen.
 • Balkonbeglazing voor een comfortabele buitenruimte.
 • Glas repareren en polijsten voor een nieuw uiterlijk.

Glasreparatie en glas vervangen

Bij Glaszetter Bergschenhoek bieden wij professionele glasreparatie en glas vervangen services. Is er een barst of breuk in uw raam? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie. Moet uw glas volledig worden vervangen? Ook dit doen we met expertise en zorg.

Onze ervaren glaszetters staan klaar om uw glasproblemen op te lossen. Of het nu gaat om een kapot raam na een ongelukje of het vervangen van verouderde ramen, wij leveren kwaliteitswerk. We gaan grondig te werk en zorgen ervoor dat het glas perfect past en naadloos aansluit bij uw woning of bedrijfspand.

Wanneer u te maken heeft met schade aan uw glas, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een gebroken raam kan immers inbraakgevoeligheid en energieverlies veroorzaken. Onze glaszetters zijn deskundig in glasreparatie en zorgen ervoor dat uw ramen weer veilig en functioneel zijn.

Naast glasreparatie bieden wij ook glas vervangen services. Als uw glas niet meer te herstellen is, bijvoorbeeld bij grote breuken of beschadigingen, is vervanging noodzakelijk. Wij werken met verschillende glassoorten, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas, en kunnen het juiste glas voor uw specifieke behoeften leveren.

Onze glaszetters beschikken over de benodigde kennis, ervaring en gereedschappen om glasreparaties en vervangingen efficiënt en professioneel uit te voeren. Of het nu gaat om een klein raam in uw woning of de volledige beglazing van een bedrijfspand, wij staan garant voor uitstekend vakmanschap en klanttevredenheid.

Wij begrijpen dat glasproblemen urgent kunnen zijn. Daarom bieden wij ook een 24-uursservice voor noodgevallen. Als u te maken heeft met spoedreparaties, zoals een gebarsten raam na een inbraak, kunt u op ons rekenen. Onze glaszetters zijn snel ter plaatse om de schade te herstellen en de veiligheid van uw woning te waarborgen.

Glasreparatie en Glas Vervangen ServicesVoordelen
Vakkundige glasreparatie– Snelle oplossing voor beschadigd glas
Glas volledig vervangen– Kwaliteitsglas voor betere isolatie en veiligheid
24-uursservice voor noodgevallen– Snelle respons en reparatie bij spoedgevallen
Deskundig advies en vakmanschap– Professionele ondersteuning bij glasproblemen

Dubbelglas en isolatieglas

Wilt u uw woning of kantoor beter isoleren? Kies dan voor dubbelglas, triple glas of isolatieglas.
Bij Glaszetter Bergschenhoek zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardig isolatieglas. Met isolatieglas kunt u het comfort in uw ruimte aanzienlijk verhogen en tegelijkertijd besparen op energiekosten. Het zorgt namelijk voor een betere warmte-isolatie, waardoor u minder hoeft te stoken om uw huis warm te houden. Dit resulteert in een lagere energierekening en een duurzamer gebruik van energie.

Isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasplaten met daartussen een laag stilstaande lucht of edelgas. Dit zorgt voor een isolerende werking, waardoor de warmte in de winter binnen blijft en de warmte in de zomer buiten blijft. Het maakt uw woning of kantoor energiezuiniger en comfortabeler.

Voordelen van dubbelglas en isolatieglas

 • Betere warmte-isolatie
 • Lagere energiekosten
 • Verbeterd comfort door het verminderen van tocht en koudestraling
 • Verhoogde geluidsisolatie
 • Meerwaarde voor uw woning of kantoor

Wij bieden verschillende soorten isolatieglas aan, waaronder dubbelglas, triple glas en andere varianten. Onze glaszetters zorgen voor een vakkundige plaatsing van het isolatieglas, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.

Dubbelglas en isolatieglas

GlassoortIsolatiewaarde (U-waarde)Kenmerken
Dubbelglas1,0 – 2,7
 • Standaard isolatieglas
 • Verbeterde warmte-isolatie ten opzichte van enkel glas
 • Geluidsisolatie
Triple glas0,4 – 0,6
 • Hoogste isolatiewaarde
 • Uitstekende warmte-isolatie
 • Superieure geluidsisolatie
Isolatieglas0,8 – 1,2
 • Verbeterde warmte-isolatie
 • Geluidsisolatie
 • Verschillende soorten beschikbaar, zoals HR+, HR++ en HR+++ glas

Kunststof kozijnen plaatsen

Bij Glaszetter Bergschenhoek bieden wij niet alleen glasreparatie en -vervanging aan, maar ook de professionele service van kunststof kozijnen plaatsen. We begrijpen dat kunststof kozijnen vele voordelen bieden, zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak. Daarom staan onze ervaren glaszetters klaar om uw nieuwe kozijnen vakkundig te installeren.

Door te kiezen voor kunststof kozijnen, investeert u in de toekomst van uw woning. Kunststof kozijnen zijn namelijk zeer duurzaam en gaan lang mee. Deze kozijnen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden en behouden hun kwaliteit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervorming of rotting.

Daarnaast bieden kunststof kozijnen ook onderhoudsgemak. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en vereisen geen schilderwerk zoals houten kozijnen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld op lange termijn.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van kunststof kozijnen. We zorgen ervoor dat de nieuwe kozijnen perfect passen en naadloos aansluiten op uw woning. Met oog voor detail zorgen we voor een professionele afwerking.

Maak vandaag nog een afspraak met Glaszetter Bergschenhoek voor het plaatsen van kunststof kozijnen en geniet van de voordelen die ze bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Balkonbeglazing plaatsen

Wilt u uw balkon beter beschermen tegen wind en regen? Bij Glaszetter Bergschenhoek bieden wij ook balkonbeglazing plaatsen als service. Met balkonbeglazing creëert u een comfortabele buitenruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. Onze experts staan voor u klaar om uw balkonbeglazing te verzorgen.

Met balkonbeglazing geniet u van vele voordelen. Het beschermt uw balkon tegen weersinvloeden, waardoor u het het hele jaar door kunt gebruiken, ongeacht het seizoen. Hierdoor creëert u extra leefruimte en verhoogt u het comfort van uw woning. Daarnaast zorgt balkonbeglazing ook voor geluidsisolatie, waardoor u minder last heeft van omgevingsgeluiden.

Voordelen van balkonbeglazing:

 • Bescherming tegen wind, regen en kou
 • Creëert een comfortabele buitenruimte
 • Verhoogt de leefruimte en het comfort
 • Geluidsisolatie
 • Verbeterde privacy

Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een professionele installatie van de balkonbeglazing. Onze glaszetters hebben ruime ervaring en expertise in het plaatsen van balkonbeglazing. Ze zorgen voor een perfecte afwerking en waarborgen de kwaliteit van het geïnstalleerde glas.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van balkonbeglazing. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw balkon en buitenruimte.

Glas repareren en polijsten

Heeft u kleinere schade aan uw glas, zoals krassen of oppervlaktevervuiling? Onze glaszetters kunnen uw glas repareren en polijsten, waardoor het er weer als nieuw uitziet. Laat ons uw glas nieuw leven inblazen met onze professionele reparatie- en polijstservices.

Voordelen van onze glasreparatie en polijstservice:
SnelheidWe zorgen voor een snelle reparatie en polijstservice, zodat u snel weer kunt genieten van helder en onbeschadigd glas.
VakmanschapOnze ervaren glaszetters zijn experts in het repareren en polijsten van glas. Ze werken vakkundig en zorgen voor een professioneel resultaat.
KostenbesparendDoor uw glas te repareren en te polijsten, hoeft u geen nieuw glas te kopen. Dit kan kostenbesparend zijn en u geld besparen.
Esthetisch aantrekkelijkMet onze reparatie- en polijstservices ziet uw glas er weer als nieuw uit, zonder zichtbare krassen of oppervlaktevervuiling.

Of het nu gaat om een raam thuis, een glazen deur op kantoor of een glazen tafelblad, wij kunnen verschillende soorten glas repareren en polijsten. Onze glaszetters hebben de juiste expertise en gereedschappen om zelfs de kleinste schade aan uw glas te behandelen.

Wilt u uw glas laten repareren en polijsten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag uw glas in optimale staat te herstellen.

Voorzetramen en glas in lood

Voor extra isolatie of om de authentieke uitstraling van uw woning te behouden, kunt u kiezen voor voorzetramen of glas in lood. Bij Glaszetter Bergschenhoek kunnen we zowel voorzetramen plaatsen als glas in lood restaureren. Voorzetramen zijn een uitstekende optie als u uw bestaande ramen wilt isoleren zonder ingrijpende veranderingen aan uw woning. Ze worden aan de binnenkant van uw bestaande ramen geplaatst en bieden extra warmte- en geluidsisolatie. Bovendien kunnen ze ook helpen bij het verminderen van condensatie en het beschermen van uw originele raamwerk.

Als u de historische uitstraling van uw woning wilt behouden, is glas in lood een prachtige keuze. Glaszetter Bergschenhoek heeft ervaring in het restaureren van glas in lood ramen en kan uw historische ramen herstellen naar hun oorspronkelijke glorie. We begrijpen de waarde van traditioneel vakmanschap en zorgen ervoor dat elk stuk glas in lood met zorg wordt behandeld.

Voordelen van voorzetramen:

 • Betere isolatie voor uw woning
 • Verhoogd comfort door het verminderen van warmteverlies
 • Geluidsisolatie om geluidsoverlast te verminderen
 • Bescherming van uw originele ramen

Voordelen van glas in lood:

 • Behoud van historisch karakter
 • Unieke esthetiek en visuele aantrekkingskracht
 • Toevoeging van kleur en patronen aan uw interieur
 • Handgemaakte ambachtelijke details

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze voorzetramen en glas in lood diensten. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw ramen.

Voorzetramen en glas in lood

Glasisolatie en glasrenovatie

Heeft u oude, slecht geïsoleerde ramen? Bij Glaszetter Bergschenhoek bieden wij glasisolatie en glasrenovatie om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Onze experts vervangen uw oude glas door hoogwaardig isolatieglas en zorgen voor een perfecte afwerking.

Met glasisolatie kunt u de warmte in uw woning beter vasthouden en bespaart u op energiekosten. Door het plaatsen van isolatieglas creëert u een meer comfortabele leefomgeving en vermindert u het energieverlies. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie van het isolatieglas, waardoor u kunt genieten van een verbeterde isolatie en lagere energierekeningen.

Daarnaast bieden wij ook glasrenovatie aan. Heeft u ramen met barsten, lekkages of andere schade? Onze experts kunnen uw oude en beschadigde glas vervangen door nieuwe ramen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ziet uw woning er niet alleen weer als nieuw uit, maar verbetert u ook de veiligheid en functionaliteit van uw ramen.

Onze glasisolatie en glasrenovatie diensten zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en zorgen altijd voor een professionele en betrouwbare service.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze glasisolatie en glasrenovatie diensten. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van de isolatie en het vernieuwen van uw glaswerk.

24 uur glasservice en overige diensten

Glaszetter Bergschenhoek staat altijd voor u klaar, zelfs in noodgevallen. Met onze 24 uur glasservice kunt u op ons rekenen bij inbraken en andere glasschade. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel te handelen en uw woning of bedrijfspand weer veilig te maken. Onze ervaren glaszetters zijn snel ter plaatse om de schade te herstellen en de benodigde reparaties uit te voeren.

Naast onze 24 uur glasservice bieden we ook diverse andere diensten aan om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om het plaatsen van speciaal glas, zoals brandwerend glas of geluidswerend glas, of om het leveren en plaatsen van glas voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, wij hebben de expertise om het voor u te doen. Onze glashandel biedt een breed assortiment glasproducten van hoge kwaliteit.

Bij Glaszetter Bergschenhoek begrijpen we ook dat kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een glaszetter. Daarom streven we ernaar om betaalbare glaszetter kosten te hanteren, zodat kwaliteit en vakmanschap binnen handbereik zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze diensten betaalbaar en van hoge kwaliteit kunnen zijn.

FAQ

Wat zijn de kosten van een glaszetter?

De kosten van een glaszetter kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type glas en de omvang van het project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij voorzien u van de kosten en mogelijkheden.

Hoe lang duurt het om glas te vervangen?

De duur van het vervangen van glas hangt af van het type glas en de omvang van het project. Voor kleine ramen kan het vervangen binnen enkele uren gebeuren, terwijl grotere projecten langer kunnen duren. Onze glaszetters zullen u vooraf informeren over de geschatte tijd voor uw specifieke project.

Wat is de U-waarde van isolatieglas?

De U-waarde is een maat voor de warmte-isolatie van glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatiewaarde. Isolatieglas heeft over het algemeen een U-waarde van 1,1 W/(m²K) of lager, waardoor het uw energieverbruik vermindert en uw huis comfortabeler maakt.

Kan ik zelf dubbelglas plaatsen?

Het plaatsen van dubbelglas vereist vaardigheid en ervaring, daarom raden we aan om een professionele glaszetter in te schakelen. Onze experts hebben de juiste kennis en gereedschappen om dubbelglas veilig en nauwkeurig te monteren, zodat u verzekerd bent van een goede isolatie.

Wat moet ik doen bij glasschade?

Bij glasschade is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade of letsel te voorkomen. Bel ons direct en onze 24-uurs glasservice staat klaar om u te helpen. We zullen de nodige stappen ondernemen om de schade te herstellen en uw veiligheid te garanderen.

Kan ik enkel glas vervangen door dubbelglas?

Ja, het is mogelijk om enkel glas te vervangen door dubbelglas. Het vervangen van enkel glas door dubbelglas verbetert de isolatie van uw woning en verlaagt uw energieverbruik. Onze glaszetters kunnen de ombouw voor u verzorgen en zorgen voor een naadloze installatie.

Wat is brandwerend glas?

Brandwerend glas is speciaal behandeld glas dat de verspreiding van vuur en rook tegenhoudt. Het biedt een bepaalde mate van bescherming, waardoor mensen meer tijd hebben om te vluchten en hulpdiensten te arriveren. Onze experts kunnen brandwerend glas op maat leveren en installeren.

Kan ik glas in lood laten restaureren?

Ja, bij Glaszetter Bergschenhoek kunnen we glas in lood restaureren. Onze vakmensen hebben ervaring in het repareren en restaureren van glas in lood ramen, zodat ze hun oorspronkelijke schoonheid en functionaliteit behouden.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden verschillende voordelen, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak, uitstekende isolatie en een lange levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor elk type woning. Onze glaszetters kunnen kunststof kozijnen vakkundig voor u plaatsen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een offerte op maat te maken op basis van uw specifieke behoeften.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button