• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Anloo

Glaszetter Anloo? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter Anloo! Als vakkundige glaszetter in Anloo staan wij bekend om onze snelle service en hoogwaardige kwaliteit als het gaat om glaswerk. Bij ons kunt u rekenen op transparant advies waar u op kunt vertrouwen. Of het nu gaat om glaszetten op maat, glasreparatie en -vervanging, dubbelglas plaatsen, veiligheidsglas installeren of decoratief glaswerk op maat, wij hebben de expertise om aan al uw glasbehoeften te voldoen.

Belangrijkste afhaalpunten

 • We zijn een vakkundige glaszetter in Anloo, met een reputatie voor snelle service en hoogwaardige kwaliteit.
 • Ons glaswerk is op maat gemaakt en we bieden verschillende opties, waaronder isolatieglas, enkel glas, dubbel glas en veiligheidsglas.
 • Naast glaszetwerk bieden we ook glasreparatie en -vervanging voor situaties zoals glasschade, inbraakschade en noodreparaties.
 • Dubbelglas plaatsen is een van onze specialiteiten, waarbij we de voordelen benadrukken, zoals verbeterde isolatie, energiebesparing en geluidsisolatie.
 • We installeren ook veiligheidsglas om letsel te voorkomen, inbraakwerendheid te bieden en zelfs brandwerende eigenschappen te hebben.

Glaszetten op maat

Wij zijn gespecialiseerd in glaszetwerk op maat, waarbij we verschillende soorten glas leveren, zoals isolatieglas, enkel glas, dubbel glas en veiligheidsglas. Onze focus ligt op het bieden van oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Isolatieglas: Isolatieglas, ook wel bekend als dubbel glas, biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een betere isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie wordt bespaard. Bovendien draagt isolatieglas bij aan geluidsisolatie, wat resulteert in een rustiger en comfortabeler woonklimaat.

Enkel glas: Hoewel enkel glas minder isolerend is dan dubbel glas, heeft het nog steeds toepassingen waarbij isolatie geen prioriteit is. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor interne scheidingswanden of in situaties waarin isolatie geen grote rol speelt.

Dubbel glas: Dubbel glas is de standaard geworden als het gaat om isolerend glas. Het bestaat uit twee glasplaten met een isolerende laag tussenin. Dit zorgt voor een betere warmte-isolatie en draagt bij aan het verminderen van de energiekosten.

Veiligheidsglas: Veiligheidsglas biedt extra bescherming en veiligheid. Het kan onder andere gebruikt worden in situaties waarin de kans op breuk groot is, zoals balkonafscheidingen, glazen deuren en dakbeglazing. Veiligheidsglas is inbraakwerend en kan ook voldoen aan brandveiligheidseisen.

Door ons glaszetwerk op maat kunnen wij voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het verbeteren van de isolatie, het waarborgen van de veiligheid of het creëren van een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, wij hebben de juiste oplossing op maat.

GlassoortIsolatiewaardeEnergiebesparingGeluidsisolatieVeiligheid
IsolatieglasHoogJaJaNee
Enkel glasLaagNeeNeeNee
Dubbel glasGemiddeldJaJaNee
VeiligheidsglasGemiddeldNeeJaJa

Glasreparatie en -vervanging

Naast glaszetten bieden wij ook glasreparatie en -vervanging aan. Wij staan klaar om verschillende situaties waarin klanten onze diensten nodig hebben aan te pakken, zoals glasschade, inbraakschade en wanneer er snel een noodreparatie vereist is.

Glasschade: Onze ervaren glaszetters zijn goed uitgerust om met verschillende soorten glasreparaties om te gaan. Of het nu gaat om kleine barsten en krassen of grotere schade, wij zorgen ervoor dat uw glaswerk weer in perfecte staat wordt hersteld.

“Wij begrijpen dat glasschade onverwacht kan gebeuren en het is belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere problemen te voorkomen. Onze glaszetters zijn snel ter plaatse om de schade te beoordelen en een snelle en efficiënte reparatie uit te voeren.”

Inbraakschade: Als u slachtoffer bent geworden van een inbraak en uw ramen zijn beschadigd, zorgen wij voor een veilige en vakkundige reparatie. Onze glaszetters zullen de schade beoordelen en indien nodig noodreparaties uitvoeren om uw woning of bedrijf tijdelijk te beveiligen.

Noodreparatie: Soms is er een dringende reparatie nodig, zoals bij een gebroken raam tijdens slechte weersomstandigheden. Wij begrijpen de urgentie van dergelijke situaties en zijn beschikbaar om snel noodreparaties uit te voeren om verdere schade te voorkomen en uw pand te beschermen.

Onze service beloften:

 • Snelle responstijden voor glasreparaties en -vervanging
 • Professionele reparaties met hoogwaardige materialen
 • Vakkundig personeel met uitgebreide ervaring
 • Betrouwbare en transparante communicatie over kosten en tijdschema’s

Wij begrijpen dat glasreparaties en -vervangingen vaak onverwacht zijn, daarom staan wij altijd paraat om snel en efficiënt te handelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw glasreparatie- en vervangingsbehoeften.

glasreparatie

Dubbelglas plaatsen

Als ervaren glaszetters weten we dat het plaatsen van dubbelglas een uitstekende investering is voor zowel woningen als bedrijfspanden in Anloo. Dubbelglas, ook wel isolatieglas genoemd, biedt namelijk een scala aan voordelen die zowel uw portemonnee als uw leefcomfort ten goede komen.

Dankzij de isolatiewaarde van dubbelglas kunt u aanzienlijk energie besparen. In vergelijking met enkel glas biedt dubbelglas een betere warmte-isolatie, waardoor u minder afhankelijk bent van verwarmingssystemen. Dit leidt tot lagere energiekosten en draagt bij aan een duurzamere samenleving.

Een ander voordeel van dubbelglas is de geluidsisolatie. Het dubbele glaspaneel fungeert als een effectieve geluidsbarricade, waardoor geluidsoverlast van buitenaf tot een minimum wordt beperkt. Een rustige en vredige leefomgeving is essentieel voor het welzijn van u en uw gezin.

Natuurlijk kunnen er ook problemen optreden bij dubbelglas, zoals condensvorming tussen de glaslagen. Dit is een veelvoorkomend fenomeen dat wordt veroorzaakt door een te hoge luchtvochtigheid in huis of een defecte kitrand. Gelukkig kunnen onze glaszetters dit probleem eenvoudig oplossen door de afdichting te controleren en indien nodig te herstellen.

De voordelen van dubbelglas zijn duidelijk en overtuigend. Het is een investering die zichzelf terugverdient door energiebesparing en het verhogen van uw leefcomfort. Onze vakkundige glaszetters in Anloo staan voor u klaar om dubbelglas van hoogwaardige kwaliteit te plaatsen en eventuele condensvorming te verhelpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen van dubbelglas:
EnergiebesparingGeluidsisolatie
Betere isolatiewaardeCondensvorming oplossen

Veiligheidsglas installeren

Veiligheidsglas is een essentiële keuze voor zowel woningen als bedrijven. Met veiligheidsglas kunnen we letsel voorkomen en bieden we extra bescherming tegen inbraak en brand. Het is een investering in de veiligheid en gemoedsrust van onze klanten.

Veiligheidsglas heeft unieke eigenschappen die het onderscheiden van standaard glas. Het is speciaal ontworpen om letsel te voorkomen, zelfs bij een breuk. Dit is te danken aan de constructie van het glas, dat bestaat uit meerdere lagen die onderling zijn verbonden. Hierdoor blijven de glasscherven samenhangend, waardoor de kans op snijwonden bij een breuk aanzienlijk wordt verminderd.

Naast letselbeperking speelt veiligheidsglas ook een belangrijke rol in inbraakpreventie. Het is inbraakwerend en biedt extra bescherming tegen pogingen tot inbraak. De structuur van veiligheidsglas maakt het moeilijker voor indringers om een woning of bedrijf binnen te dringen, waardoor uw eigendommen en dierbaren beter beschermd zijn.

Daarnaast kan veiligheidsglas ook brandwerend zijn, afhankelijk van het type veiligheidsglas dat wordt geïnstalleerd. Brandwerend veiligheidsglas kan de verspreiding van vuur vertragen en kan waardevolle tijd bieden om een gebouw te evacueren. Dit kan levens redden en schade aan eigendommen beperken.

Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas beschikbaar, elk met zijn eigen toepassingen en voordelen. Hier zijn enkele veelvoorkomende types:

 • Gelaagd glas: dit type veiligheidsglas bestaat uit meerdere lagen glas, verbonden door een speciale folie. Het is zeer sterk en biedt uitstekende bescherming tegen impact en inbraak.
 • Gehard glas: gehard glas is behandeld met een speciaal warmte- en koelproces, waardoor het sterker en harder wordt dan standaard glas. Het breekt in kleine, veilige stukjes wanneer het breekt, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.
 • Brandwerend glas: dit type veiligheidsglas is speciaal ontworpen om de verspreiding van vuur te vertragen. Het kan worden gebruikt in branddeuren, scheidingswanden en andere brandwerende constructies.

Als ervaren glaszetter adviseren wij onze klanten graag bij het kiezen van het juiste type veiligheidsglas voor hun specifieke behoeften. We bieden professionele installatie van veiligheidsglas, waarbij we zorgen voor een perfecte pasvorm en maximale veiligheid.

veiligheidsglas

De installatie van veiligheidsglas is een belangrijke stap om de veiligheid en beveiliging van uw woning of bedrijf te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Decoratief glaswerk op maat

Wij bieden een breed scala aan decoratief glaswerk op maat, waarmee u uw interieur een unieke en persoonlijke touch kunt geven. Bij ons kunt u terecht voor prachtige glas-in-loodramen, gezandstraalde glazen panelen en andere interieurontwerpelementen van glas. Onze deskundige vakmensen werken nauw samen met u om uw visie tot leven te brengen en een stuk glaswerk te creëren dat perfect past bij uw interieurontwerp.

Met maatwerk garanderen wij dat elk stuk decoratief glaswerk speciaal voor u wordt gemaakt. Of u nu op zoek bent naar een opvallend kunstwerk of subtiele details in uw interieur, wij zorgen ervoor dat het glaswerk naadloos aansluit bij uw wensen en stijlvoorkeuren.

Onze creatieve mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om gedetailleerde glas-in-loodramen met prachtige kleuren en patronen, of gezandstraalde glazen panelen met unieke texturen en afbeeldingen. Met ons decoratieve glaswerk kunt u een statement maken in uw interieur en een gevoel van luxe en elegantie creëren.

Daarnaast kunnen wij ook maatwerk glaswerk leveren voor commerciële ruimtes en openbare gebouwen. Van glazen wanden en deuren tot verlichtingsarmaturen en balustrades, ons team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Glas-in-loodramen

Glas-in-loodramen zijn een prachtige manier om kleur en karakter toe te voegen aan uw interieur. Onze ervaren vakmensen kunnen glas-in-loodramen op maat maken in verschillende stijlen, van traditioneel tot modern. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of de restauratie van een oud raam, wij zorgen voor ambachtelijk vakmanschap en oog voor detail.

Gezandstraalde glazen panelen

Gezandstraalde glazen panelen bieden een elegante en subtiele manier om uw interieur te verfraaien. Met zandstralen kunnen wij unieke texturen, patronen en afbeeldingen op het glas creëren. Of u nu op zoek bent naar privacy in uw badkamer of een artistiek element in uw woonkamer, gezandstraalde glazen panelen bieden talloze mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons decoratief glaswerk op maat en ontdek hoe wij uw interieur kunnen transformeren met onze creativiteit en vakmanschap.

Advies en expertise

Als vakkundige glaszetters bieden we niet alleen hoogwaardige glaswerk en snelle service, maar we hebben ook uitgebreide expertise op het gebied van glaskeuze en onderhoud. Bij het kiezen van glas voor uw woning of bedrijf is het belangrijk om advies in te winnen van professionals die bekend zijn met de verschillende opties en hun unieke eigenschappen.

Of u nu isolatieglas, enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas of decoratief glaswerk nodig heeft, wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Door onze brede kennis van glasproducten en toepassingen kunnen we u adviseren over de beste oplossing die past bij uw specifieke behoeften en budget.

Daarnaast delen we graag enkele onderhoudstips om ervoor te zorgen dat uw glaswerk in optimale staat blijft. Regelmatig onderhoud en juiste reinigingstechnieken kunnen de levensduur van uw glas verlengen en ervoor zorgen dat het er altijd glanzend en helder uitziet.

Glaskeuze

Bij het kiezen van glas voor uw woning of bedrijf zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Isolatiewaarde: Kies glas met een hoge isolatiewaarde om energie te besparen en uw wooncomfort te verbeteren.
 • Veiligheid: Overweeg veiligheidsglas voor extra bescherming tegen inbraak en letsel.
 • Geluidsisolatie: Als u in een drukke omgeving woont, kan geluidsisolerend glas helpen om uw leefruimte rustiger te maken.
 • Esthetiek: Denk na over hoe het gekozen glas past bij uw interieur- en exterieurstijl.

Onderhoudstips

Hier zijn enkele nuttige onderhoudstips voor verschillende soorten glas:

 1. Reinig uw glaswerk regelmatig met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek om stof, vuil en vingerafdrukken te verwijderen.
 2. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen of schuursponzen, omdat deze krassen op het glas kunnen veroorzaken.
 3. Controleer regelmatig op beschadigingen of barsten en laat deze zo snel mogelijk repareren om verdere schade te voorkomen.
 4. Ventileer uw ruimtes goed om condensatie op de ramen te verminderen, vooral bij kamers met een hoge luchtvochtigheid zoals badkamers en keukens.

Met ons advies en expertise kunt u erop vertrouwen dat u de juiste glaskeuze maakt en uw glaswerk op de juiste manier onderhoudt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Referenties en tevreden klanten

Bij Glaszetter Anloo streven we naar tevreden klanten en leveren we hoogwaardige diensten waarop u kunt vertrouwen. Maar neem niet alleen ons woord ervoor, laat onze referenties, recensies en ervaringen van eerdere klanten voor zich spreken. We zijn er trots op dat we positieve feedback hebben ontvangen van veel tevreden klanten.

Wat onze klanten zeggen:

“Glaszetter Anloo heeft fantastisch werk geleverd bij het vervangen van ons oude enkel glas door hoogwaardig dubbel glas. Niet alleen is onze woning nu beter geïsoleerd, maar het geluid van buiten is ook aanzienlijk verminderd. We zijn erg tevreden met het resultaat!” – Familie Jansen

“Na een onfortuinlijke inbraakpoging hadden we snel een glaszetter nodig om ons gebroken raam te repareren. Glaszetter Anloo reageerde snel en heeft uitstekend werk geleverd bij het vervangen van het glas en het herstellen van de schade. We zijn blij met het snelle herstel en de professionele service.” – Bedrijf De Vries

“Ik ben dol op de unieke glazen panelen die Glaszetter Anloo voor mijn interieur heeft gemaakt. Het zandstralen heeft een prachtig effect en voegt echt een artistiek tintje toe aan mijn woning. Het maatwerk en de aandacht voor detail zijn fantastisch!” – Annelies van Dijk

We hebben nog veel meer tevreden klanten die onze diensten hebben ervaren. Hun positieve ervaringen zijn onze grootste voldoening en een weerspiegeling van ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Als u onze referenties en aanbevelingen wilt bekijken, neem dan gerust contact met ons op.

Naam klantErvaring
Familie JanssenUitstekend werk bij het vervangen van enkel glas door dubbel glas
Bedrijf De VriesSnel en professioneel herstel na inbraakschade
Annelies van DijkPrachtig maatwerk en zandstralen van glazen panelen

Contact en offerteaanvraag

Heeft u glaszetwerk of glasreparatie nodig in Anloo? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Bij [Bedrijfsnaam] staan we klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit, het plaatsen van isolatieglas of het creëren van decoratief glaswerk op maat, wij hebben de expertise en ervaring om hoogwaardige resultaten te leveren.

Wij begrijpen dat glasreparatie en -vervanging vaak met spoed moeten worden uitgevoerd. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare diensten aan in Anloo en de omgeving. Ons team van professionele glaszetters staat paraat om u snel van dienst te zijn, zodat u uw dagelijkse leven zonder onderbreking kunt voortzetten.

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerd glasadvies. Wij streven ernaar om transparantie en kwaliteit te bieden in al onze glaszetwerk- en glasreparatiediensten, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor [Bedrijfsnaam] als uw glaszetter in Anloo.

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail om uw offerteaanvraag in te dienen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw glasbehoeften te vervullen.

FAQ

Wat zijn de diensten die jullie als vakkundige glaszetter in Anloo bieden?

Wij bieden een breed scala aan glaszetwerkzaamheden, waaronder glasreparatie, glasvervanging, plaatsen van dubbelglas, installatie van veiligheidsglas en maatwerk voor decoratief glaswerk.

Wat is de kwaliteit van jullie glaswerk?

Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Wij streven naar duurzaamheid en langdurige tevredenheid van onze klanten.

Bieden jullie ook snelle service?

Absoluut! Wij begrijpen dat glasreparaties en -vervangingen spoed kunnen vereisen. Daarom streven wij ernaar om snel op locatie te zijn en een efficiënte service te bieden.

Kunnen jullie advies geven bij het kiezen van het juiste glas?

Ja, wij hebben uitgebreide expertise op het gebied van glas en kunnen u voorzien van transparant advies bij het kiezen van het juiste glas voor uw specifieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van dubbelglas?

Dubbelglas biedt uitstekende isolatiewaarde, waardoor u energie kunt besparen. Het zorgt ook voor goede geluidsisolatie en helpt condensvorming te minimaliseren.

Hoe kan veiligheidsglas letsel voorkomen?

Veiligheidsglas is speciaal ontworpen om bij breuk in onscherpe stukjes te breken, waardoor de kans op letsel wordt verminderd. Het kan ook inbraakwerend en brandwerend zijn, afhankelijk van het type veiligheidsglas dat wordt gebruikt.

Bieden jullie maatwerk voor decoratief glaswerk?

Absoluut! Wij bieden maatwerk voor decoratief glaswerk, zoals glas-in-loodramen en gezandstraalde glazen panelen. Wij kunnen uw ideeën omzetten in prachtige ontwerpen.

Wat voor advies en expertise bieden jullie?

Naast onze glaszetwerkzaamheden bieden wij ook advies en expertise bij het kiezen van het juiste glas en het onderhouden ervan. Wij delen graag onze kennis en onderhoudstips met u.

Hebben jullie tevreden klanten?

Ja, wij hebben vele tevreden klanten. Bekijk onze referenties, recensies en ervaringen van eerdere klanten om een idee te krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen voor een offerteaanvraag?

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier op de website of bel ons rechtstreeks. Wij helpen u graag verder met uw glaszetwerk, glasreparatie en alle vragen die u heeft.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button