• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter Amstelveen

Glaszetter Amstelveen? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Op zoek naar een ervaren glaszetter in Amstelveen? Wij bieden snelle glasreparatie en kwalitatief glas vervangen voor uw huis of pand. Bij Glaszetter Amstelveen staan we klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

Belangrijkste punten

 • Snel en betrouwbare glaszetterdiensten in Amstelveen.
 • Uitgebreide glasreparatie en vervanging voor verschillende glassoorten.
 • Kunststof kozijnen plaatsen voor een duurzame en isolerende oplossing.
 • Balkonbeglazing om uw balkon wind- en waterdicht te maken.
 • Glas repareren en polijsten voor kleine defecten en krassen.

Glasreparatie en Glas vervangen

Bij Glaszetter Amstelveen zijn we gespecialiseerd in uitgebreide glasreparatie en glasvervangende diensten. Of het nu gaat om een gebarsten ruit die gerepareerd moet worden of het vervangen van een volledig raam, onze ervaren glaszetters zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing. We begrijpen dat een gebroken of beschadigd raam voor veel overlast kan zorgen en streven ernaar om snel te handelen.

Onze glaszetters werken met verschillende soorten glas, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. We hebben toegang tot hoogwaardige materialen en maken gebruik van moderne technieken om het beste resultaat te garanderen. Of het nu gaat om kleine reparaties of grootschalige vervangingen, wij staan voor u klaar.

GlassoortEigenschappen
Enkel glasEen enkele glaslaag voor basisisolatie
DubbelglasTwee glaslagen met een isolerende ruimte ertussen voor betere warmte-isolatie
Triple glasDrie glaslagen met twee isolerende ruimtes voor maximale energie-efficiëntie
IsolatieglasGlas met speciale coating voor extra isolatie tegen warmteverlies

Onze glaszetters zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. Ze staan klaar om u te helpen bij al uw glasbehoeften. Of u nu een winkel, kantoor, woning of ander pand heeft, wij leveren hoogwaardige glasoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasreparatie en glasvervanging. Wij staan voor u klaar om uw glasproblemen op te lossen en uw pand te voorzien van veilig en duurzaam glas.

Kunststof kozijnen plaatsen

Bij Glaszetter Amstelveen bieden we niet alleen glasreparatie en -vervanging aan, maar ook professionele diensten voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze vanwege hun vele voordelen, waaronder duurzaamheid, isolerende eigenschappen en onderhoudsgemak. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij ze rekening houden met uw specifieke wensen en het design van uw huis of pand.

Met kunststof kozijnen kunt u genieten van langdurige voordelen. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en vereisen weinig onderhoud. Dit maakt kunststof kozijnen een kostenefficiënte investering op lange termijn.

Voordelen van kunststof kozijnen:

 • Duurzaamheid: Kunststof kozijnen zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor ze langer meegaan en minder snel slijten.
 • Isolatie: Kunststof kozijnen bieden uitstekende thermische en geluidsisolatie, waardoor uw huis energiezuiniger wordt en u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.
 • Onderhoudsgemak: Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en hoeven niet te worden geschilderd.
 • Esthetisch: Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij het design van uw huis. Of u nu een modern of klassiek interieur heeft, er is altijd een kunststof kozijn dat bij uw smaak past.

Onze vakmensen zijn experts in het plaatsen van kunststof kozijnen en zorgen voor een professionele en nauwkeurige installatie. We hechten veel waarde aan uw tevredenheid en streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Balkonbeglazing plaatsen

Is uw balkon niet optimaal wind- en waterdicht? Bij Glaszetter Amstelveen kunnen we balkonbeglazing plaatsen om uw balkon te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een veilige en duurzame oplossing, zodat u het hele jaar door van uw balkon kunt genieten.

Met balkonbeglazing kunt u uw balkon omtoveren tot een comfortabele en beschermde buitenruimte. Of het nu regent, hard waait of koud is, met balkonbeglazing blijft uw balkon windvrij en droog, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Balkonbeglazing plaatsen

We bieden verschillende soorten balkonbeglazing aan, zoals glazen schuifwanden en vaste beglazing. Hiermee kunt u uw balkon afsluiten en beschermen zonder het uitzicht te belemmeren. Onze glaszetters zorgen voor een professionele installatie, waarbij ze rekening houden met uw wensen en het design van uw balkon.

Met balkonbeglazing verhoogt u niet alleen het comfort, maar ook de waarde van uw woning. Het biedt extra isolatie, beschermt uw balkonmeubilair tegen weersinvloeden en vermindert geluidsoverlast. Daarnaast zorgt het voor een moderne en luxe uitstraling van uw balkon.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van balkonbeglazing. Onze glaszetters staan klaar om u te helpen bij het creëren van een perfecte buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Voordelen van balkonbeglazing:

 • Beschermt uw balkon tegen wind, regen en kou
 • Biedt extra isolatie en vermindert geluidsoverlast
 • Behoudt het uitzicht zonder het buitenleven te beperken
 • Verhoogt de waarde van uw woning
 • Beschermt uw balkonmeubilair tegen weersinvloeden

Maak van uw balkon een comfortabele en veelzijdige buitenruimte met balkonbeglazing van Glaszetter Amstelveen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Glas repareren en Polijsten

Naast het vervangen van glas, bieden we bij Glasservice Amstelveen ook reparatie- en polijstdiensten aan. Heeft u een klein defect aan uw glas, zoals een barst of kras, dan kunnen onze ervaren glaszetters dit professioneel repareren. Indien nodig kunnen we het glas ook polijsten om eventuele krassen te verwijderen en het weer in optimale staat te brengen.

Of het nu gaat om een gebroken raam, een beschadigd glazen oppervlak of een klein krasje, onze glaszetters stellen alles in het werk om uw glas weer in originele staat te herstellen. We hebben de expertise en het vakmanschap om verschillende soorten glas te repareren, waaronder enkel glas, dubbel glas en isolatieglas.

Bij Glasservice Amstelveen streven we naar uitmuntendheid in ons werk. Onze glaszetters hanteren zorgvuldige technieken en maken gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw glas professioneel gerepareerd wordt. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw glas in goede staat te houden, zowel voor de veiligheid als voor de esthetiek van uw huis of pand.

Daarnaast bieden we ook glas polijsten aan om eventuele krassen te verwijderen. Door het polijsten van het glas wordt de oorspronkelijke gladheid en helderheid hersteld. Dit kan vooral nuttig zijn bij het herstellen van glazen oppervlakken die gevoelig zijn voor krassen, zoals spiegels, ramen en glazen deuren. Onze glaszetters maken gebruik van geavanceerde polijsttechnieken om het glas weer in optimale staat te brengen.

Voorbeelden van glasreparatie- en polijstwerkzaamheden die wij uitvoeren:

 • Reparatie van gebarsten ramen
 • Herstel van gebroken glaspanelen
 • Verwijdering van krassen op glazen oppervlakken
 • Polijsten van glas om de helderheid te herstellen

Als u glasreparatie of polijsting nodig heeft, kunt u vertrouwen op de expertise van onze glaszetters. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Voorbeeld van glasreparatie- en polijstwerkzaamheden:

Soort glasprobleemReparatie- of polijsttechniek
Gebarsten raamReparatie door het vervangen van het beschadigde glaspaneel
Kras op glazen deurPolijsten van het glasoppervlak om de kras te verwijderen
Gebroken spiegelReparatie door het vervangen van de gebroken glazen spiegel

Voorzetramen

Voorzetramen zijn een effectieve manier om uw huis of pand beter te isoleren. Bij Glaszetter Amstelveen kunnen we voorzetramen op maat maken en installeren. Deze extra laag van isolatie helpt warmte binnen te houden en geluidsoverlast van buitenaf te verminderen.

Wanneer u kiest voor voorzetramen van Glaszetter Amstelveen, profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste zorgen de voorzetramen voor een betere isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving. De extra laag glas houdt de kou buiten en de warmte binnen, waardoor u minder hoeft te stoken tijdens de koude wintermaanden.

Daarnaast bieden de voorzetramen ook geluidsisolatie. Ze verminderen geluidsoverlast van buitenaf, zoals verkeerslawaai of buurtactiviteiten. Dit zorgt voor een rustige en ontspannen leefomgeving, waardoor u optimaal kunt genieten van uw woning of kantoor.

Onze ervaren glaszetters kunnen voorzetramen op maat maken, zodat ze perfect passen bij uw bestaande ramen. We bieden verschillende soorten glas aan, zoals enkel glas, dubbelglas, en hoogrendementsglas. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, adviseren we het meest geschikte type glas voor uw situatie.

De installatie van voorzetramen is een snelle en efficiënte oplossing. Onze professionele glaszetters zorgen voor een vakkundige plaatsing, waarbij ze rekening houden met alle aspecten van uw ramen en kozijnen. U kunt erop vertrouwen dat de voorzetramen naadloos aansluiten op uw bestaande raamwerk.

Voordelen van Voorzetramen:

 • Betere isolatie
 • Lagere energiekosten
 • Geluidsisolatie
 • Snelle en efficiënte installatie
 • Maatwerk voor perfecte pasvorm

Investeer in de isolatie van uw huis of pand met voorzetramen van Glaszetter Amstelveen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Glas in lood

Bent u op zoek naar een prachtige en traditionele manier om uw huis een unieke uitstraling te geven? Dan is glas in lood de perfecte keuze voor uw ramen en deuren. Bij Glaszetter Amstelveen hebben we vakmensen met ervaring in het maken en plaatsen van glas in lood op maat.

Unieke uitstraling en ambachtelijke kwaliteit

Glas in lood is een eeuwenoude kunstvorm waarbij stukjes gekleurd glas worden samengevoegd met behulp van loodlijsten. Het resultaat is een prachtig raamwerk met kleurrijke patronen en speelse ontwerpen. Of u nu een historisch pand renoveert of uw moderne woning een klassieke twist wilt geven, glas in lood kan de perfecte toevoeging zijn.

Bij Glaszetter Amstelveen werken we samen met u om het perfecte glas in lood ontwerp voor uw ramen en deuren te realiseren. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met verschillende glas in lood stijlen en kunnen u adviseren over de mogelijkheden die bij uw huis passen.

Glas in lood restauratie en reparatie

Als u al glas in lood ramen of deuren heeft die beschadigd zijn, kunnen onze vakmensen ook restauratie- en reparatiediensten aanbieden. We begrijpen dat glas in lood kwetsbaar kan zijn en dat beschadigingen kunnen optreden. Onze experts kunnen beschadigd glas vervangen, gebroken loodlijsten herstellen en het glas in lood weer in optimale staat brengen, zodat u kunt blijven genieten van de prachtige uitstraling.

Een voorbeeld van prachtig glas in lood

Glas in lood voorbeeld

Glas in loodOmschrijving
Tiffany glas in loodGebruik van kleurrijk glas met fijne details en de kenmerkende koperfolie techniek.
Gotisch glas in loodTraditioneel ontworpen glas in lood met geometrische vormen en gotische elementen.
Art Nouveau glas in loodGeïnspireerd door de natuur, met vloeiende lijnen en organische vormen.

Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke uitstraling met glas in lood. Neem vandaag nog contact op met Glaszetter Amstelveen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Glasisolatie en Glasrenovatie

Heeft u last van tocht of hoge energierekeningen? Bij Glaszetter Amstelveen bieden we glasisolatie en glasrenovatiediensten aan om uw huis energiezuiniger te maken. Met onze expertise kunnen we uw bestaande ramen upgraden naar energiebesparend isolatieglas. Dit resulteert in een betere warmte-isolatie en lagere energiekosten.

De voordelen van glasisolatie

Glasisolatie is essentieel voor een comfortabel en energiezuinig huis. Door te investeren in isolerende beglazing kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

 • Betere warmte-isolatie: Isolatieglas voorkomt warmteverlies door uw ramen, waardoor uw huis warmer blijft in de winter.
 • Lagere energiekosten: Dankzij de verbeterde isolatie hoeft u minder te verwarmen, wat resulteert in lagere energierekeningen.
 • Geluidsisolatie: Isolatieglas kan ook helpen om geluid van buitenaf te verminderen, waardoor u kunt genieten van een rustige en stille omgeving.
 • Milieuvriendelijk: Door uw huis energiezuiniger te maken, draagt u bij aan een duurzamere toekomst en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in het installeren van isolatieglas en zorgen voor een professionele en efficiënte plaatsing. We werken met hoogwaardige isolatieglasproducten om ervoor te zorgen dat u de maximale voordelen behaalt uit uw glasisolatie.

Glasrenovatie voor een frisse uitstraling

Naast glasisolatie bieden we ook glasrenovatie aan. Als uw huidige ramen beschadigd zijn of niet meer voldoen aan uw esthetische wensen, kunnen we ze renoveren om een frisse nieuwe uitstraling te creëren.

Onze ervaren glaszetters kunnen uw ramen professioneel renoveren, inclusief het vervangen van beschadigd glas, het herstellen van kozijnen en het bijwerken van eventuele verfwerkzaamheden. Door te investeren in glasrenovatie kunt u de uitstraling van uw huis aanzienlijk verbeteren en de waarde ervan verhogen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in glasisolatie of glasrenovatie? Neem dan contact op met Glaszetter Amstelveen voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften en streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Glasservice en Glaszetters

Bij Glaszetter Amstelveen bieden we professionele glasservice en werken we met een team van ervaren glaszetters. We streven naar snelle en betrouwbare service, waarbij we de hoogste kwaliteit glas leveren en installeren. Onze glaszetters hebben ruime ervaring en zijn bekend met verschillende glasgerelateerde projecten.

Of u nu een klein raam wilt laten vervangen of behoefte heeft aan grootschalige glasreparatie, onze glaszetters zijn bekwaam en zorgen voor een vakkundige uitvoering. We begrijpen dat gebroken of beschadigd glas urgent is en we zijn er om u te helpen bij het snel oplossen van uw glasproblemen.

Onze glaszetters zijn opgeleid en hebben de expertise om verschillende soorten glas te installeren, zoals enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas. We begrijpen dat elk project uniek is en we kunnen u adviseren over het beste type glas voor uw specifieke behoeften.

Onze glasservice omvat ook het beoordelen van de situatie ter plaatse, het nemen van de juiste maatregelen en het zorgen voor een nauwkeurige installatie. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw glaswerk goed functioneert en er mooi uitziet.

“Bij Glaszetter Amstelveen streven we ernaar om elke klant te voorzien van hoogwaardige glasservice en uitstekend vakmanschap. We begrijpen dat uw huis of pand belangrijk voor u is en we behandelen elk project met zorg en aandacht voor detail.”

Ons team van glaszetters

Onze glaszetters zijn gepassioneerd over hun vak en hebben een uitgebreide kennis van glaswerk en de nieuwste technieken. Ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de glasindustrie en volgen regelmatig trainingen om hun vaardigheden aan te scherpen.

Ons team bestaat uit vriendelijke en betrouwbare professionals die streven naar klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van het proces, zodat u volledig betrokken bent bij elke stap van het project.

Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit kunnen we garanderen dat u tevreden zult zijn met onze glasservice. Onze glaszetters zorgen ervoor dat uw glaswerk perfect wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele glasservice en laat uw glaswerk verzorgen door onze deskundige glaszetters.

Onze diensten op een rij:

GlasserviceGlaszetters
Snelle en betrouwbare serviceErvaren en professionele glaszetters
Hoogwaardige kwaliteit glasVakkundige installatie van verschillende glassoorten
Glasreparatie en glasvervangingKennis van verschillende glasgerelateerde projecten
Glas in lood op maat24 uur glasservice

24 uur glasservice

Glasnood kan op elk moment van de dag voorkomen. Daarom bieden wij bij Glaszetter Amstelveen een 24 uur glasservice aan. Of uw ruit nu ’s nachts breekt of in het weekend, onze glaszetters staan altijd paraat om u snel van dienst te zijn en uw glasprobleem op te lossen.

Met onze 24 uur glasservice kunt u op elk moment van de dag op ons rekenen. Of u nu dringend een kapotte ruit wilt laten repareren of een nieuw raam wilt laten plaatsen, wij staan voor u klaar. Onze ervaren glaszetters zijn snel ter plaatse om het probleem aan te pakken en zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing. Zo kunt u snel weer genieten van een veilige en comfortabele omgeving.

Voordelen van onze 24 uur glasservice:

 • Snel en betrouwbaar: Onze glaszetters reageren snel op uw hulpvraag en zorgen voor een snelle oplossing.
 • Professioneel advies: Onze experts geven deskundig advies en begeleiden u bij het maken van de beste keuzes voor uw glasbehoeften.
 • Kwaliteit en vakmanschap: Wij leveren hoogwaardige glasproducten en zorgen voor een vakkundige installatie.
 • Flexibiliteit: Onze 24 uur glasservice is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.
 • Betaalbaarheid: Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Of het nu midden in de nacht is, in het weekend of tijdens een feestdag, wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze snelle en betrouwbare 24 uur glasservice. Bij Glaszetter Amstelveen kunt u rekenen op kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service, ongeacht het tijdstip.

Goedkope glaszetter

Bij Glaszetter Amstelveen streven we niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar betaalbare prijzen. We begrijpen dat glasreparatie en -vervanging onverwachte kosten met zich mee kunnen brengen. Daarom bieden we betaalbare diensten aan zonder in te leveren op de kwaliteit van ons werk.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor efficiënte en professionele diensten tegen concurrerende tarieven. Door onze expertise en efficiënte werkwijze kunnen we onze kosten laag houden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het geleverde werk.

Of u nu een klein raam moet laten repareren of het hele glaswerk in uw huis wilt vervangen, wij staan klaar om u te helpen. Onze betaalbare glaszettersdiensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Amstelveen en de omliggende regio.

Kostenbesparende glasopties

Bij Glaszetter Amstelveen begrijpen we dat kostenbesparing belangrijk is. Daarom bieden we verschillende glasopties aan die energie-efficiënt zijn en helpen bij het verlagen van uw energierekeningen. Onze glaszetters kunnen u adviseren over de beste glasoplossingen die passen bij uw budget en energiebehoeften.

Of u nu geïnteresseerd bent in energiebesparend isolatieglas, HR++ glas of andere kostenbesparende opties, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

GlassoortPrijs per vierkante meter (gemiddeld)
Enkel glas€40 – €80
Dubbelglas€60 – €100
HR++ glas€70 – €130
Isolatieglas€90 – €150

Let op: Bovenstaande prijzen zijn slechts een indicatie en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke glasvereisten en de omvang van het project.

Bij Glaszetter Amstelveen streven we ernaar om onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. U kunt vertrouwen op onze goedkope glaszetter diensten zonder concessies te doen aan de hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw glasbehoeften tegen betaalbare prijzen.

Glaszetter Amstelveen kosten

Bij Glaszetter Amstelveen begrijpen we dat de kosten voor glaszetter diensten een belangrijke overweging kunnen zijn. Daarom bieden wij altijd een duidelijke en transparante prijsafspraak vooraf aan, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Of u nu glasreparatie, glasvervanging of andere glasgerelateerde diensten nodig heeft, wij streven ernaar om onze klanten eerlijke en betaalbare prijzen te bieden.

De kosten kunnen variëren, afhankelijk van het type glaswerk en de omvang van het project. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een nauwkeurige beoordeling van uw situatie en kunnen u een passende prijsindicatie geven. Of het nu gaat om het vervangen van enkel glas, het plaatsen van kunststof kozijnen of de installatie van voorzetramen, wij streven ernaar om hoogwaardige diensten te leveren tegen redelijke kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en met u samen te werken aan een geschikte oplossing voor uw glasbehoeften. Bij Glaszetter Amstelveen streven we naar klanttevredenheid en transparantie, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor onze professionele glaszetter diensten.

FAQ

Wat voor glaswerk kunnen jullie repareren of vervangen?

Bij Glaszetter Amstelveen kunnen we diverse soorten glaswerk repareren of vervangen, waaronder enkel glas, dubbelglas, triple glas en isolatieglas.

Bieden jullie ook diensten aan voor het plaatsen van kunststof kozijnen?

Ja, naast glasreparatie en -vervanging kunnen we ook kunststof kozijnen plaatsen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie op maat.

Kunnen jullie balkonbeglazing plaatsen?

Ja, bij Glaszetter Amstelveen kunnen we balkonbeglazing plaatsen om uw balkon te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Bieden jullie ook reparatie- en polijstdiensten aan voor glas?

Ja, naast het vervangen van glas, kunnen onze glaszetters ook kleine defecten zoals barsten en krassen professioneel repareren. Indien nodig kunnen we ook glas polijsten om krassen te verwijderen.

Doen jullie ook voorzetramen?

Ja, bij Glaszetter Amstelveen kunnen we voorzetramen op maat maken en installeren voor extra isolatie en geluidsdemping.

Kunnen jullie glas in lood plaatsen?

Ja, we kunnen glas in lood op maat maken en plaatsen om uw ramen of deuren een unieke uitstraling te geven.

Bieden jullie glasisolatie en glasrenovatie aan?

Ja, we bieden glasisolatie en glasrenovatiediensten om uw huis energiezuiniger te maken en tocht te verminderen. We kunnen uw bestaande ramen upgraden naar energiebesparend isolatieglas.

Welke services bieden jullie nog meer aan?

Naast glasgerelateerde diensten bieden we ook professionele glasservice en werken we met ervaren glaszetters die bekend zijn met verschillende projecten.

Bieden jullie 24 uur glasservice aan?

Ja, bij Glaszetter Amstelveen bieden we 24 uur glasservice aan. We zijn altijd beschikbaar om glasnood snel en professioneel op te lossen.

Zijn jullie tarieven betaalbaar?

Ja, we streven naar betaalbare prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit van ons werk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button