• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glaszetter America

Glaszetter America? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Welkom bij Glaszetter America, uw betrouwbare glaszetter in Nederland. Wij staan klaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen met onze hoogwaardige glasproducten en professionele service. Of u nu nieuw glas wilt laten installeren, reparaties of vervangingen nodig heeft, wij zijn er om u te helpen.

Bij Glaszetter America streven we ernaar om alleen de beste beglazing te leveren. Met onze eersteklas beglazing en kwalitatieve service zorgen we ervoor dat uw huis, kantoor of ander pand er prachtig uitziet en goed geïsoleerd is. Ons team van ervaren glaszetters staat garant voor vakmanschap en zorgt voor een perfecte installatie van al uw glaswerk.

Naast het leveren van hoogwaardige beglazing bieden we ook uitstekende glasreparatie– en vervangingsdiensten. Onze glaszetters zijn bekwaam en snel, waardoor ze elke glasuitdaging aankunnen. Met onze snelle en betrouwbare service kunt u erop vertrouwen dat uw gebroken ramen, gebarsten spiegels en beschadigde glazen deuren snel worden aangepakt.

Glaszetter America is ook gespecialiseerd in het installeren van dubbel glas, wat ook wel bekend staat als isolatieglas. Hiermee kunt u energie besparen door het verminderen van warmteverlies en geluidsoverlast. Onze professionele installatie zorgt ervoor dat uw huis optimaal geïsoleerd is en u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Naast standaard beglazing bieden we ook specialistische glasoplossingen, zoals veiligheidsglas, glazen deuren en wanden, glas-in-loodramen, gekleurd glas en glas op maat. Met deze opties kunt u uw interieur een unieke en persoonlijke touch geven.

Als uw betrouwbare partner streven we ernaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Onze ervaren glaszetters in Nederland zorgen ervoor dat uw glaswerk perfect wordt geïnstalleerd, gerepareerd of vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw glasprojecten.

Belangrijkste conclusies:

 • Hoogwaardige beglazing en professionele service
 • Glasreparatie– en vervangingsservices die snel en betrouwbaar zijn
 • Expertise in dubbel glas en isolatie
 • Specialistische glasoplossingen voor een unieke en persoonlijke touch
 • Betrouwbare partner voor al uw glasbehoeften in Nederland

Kwalitatieve beglazing

Bij Glaszetter America streven we ernaar om alleen de beste beglazing te leveren. Ons team van ervaren glaszetters zorgt ervoor dat u hoogwaardige, kwalitatieve beglazing krijgt voor al uw glasbehoeften.

Met onze eersteklas beglazing zorgen wij niet alleen voor de esthetische uitstraling van uw ramen en deuren, maar ook voor functionele voordelen zoals isolatie, geluidswering en veiligheid.

Onze kwalitatieve service betekent dat we altijd luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften, en u deskundig advies geven om de juiste beglazing te kiezen. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas of glas in lood, wij hebben de expertise en ervaring om het voor u te installeren.

Waarom kiezen voor eersteklas beglazing bij Glaszetter America?

 • Hoogwaardige materialen: Wij werken alleen met kwalitatieve, duurzame glasproducten die voldoen aan de hoogste normen.
 • Deskundig advies: Onze ervaren glaszetters staan klaar om u te adviseren over de best passende beglazing voor uw woning of bedrijfspand.
 • Professionele installatie: Wij zorgen voor een nauwkeurige en vakkundige installatie van uw beglazing, met oog voor detail en vakmanschap.
 • Uitstekende service: Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klant te voorzien van de best mogelijke service.
 • Breed scala aan opties: Van standaard glas tot maatwerk oplossingen, wij bieden diverse mogelijkheden om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Met eersteklas beglazing van Glaszetter America kunt u genieten van de vele voordelen die hoogwaardig glas biedt. Of het nu gaat om energiebesparing, geluidsisolatie, veiligheid of een esthetische upgrade, wij hebben de juiste beglazing voor uw project.

GlassoortKenmerken
Enkel glas– Eenvoudige glasoplossing
– Beperkte isolatie
– Lage kostprijs
Dubbel glas– Betere isolatie
– Vermindering van geluidsoverlast
– Energiebesparend
Veiligheidsglas– Sterker en moeilijker te breken
– Inbraakwerend
– Veiligheid en bescherming
Glas in lood– Unieke en artistieke uitstraling
– Traditionele charme
– Restauratie en plaatsing
Gekleurd glas– Decoratieve elementen
– Op maat gemaakt
– Interieur opfleuren

Of u nu uw bestaande beglazing wilt vervangen of nieuwe beglazing nodig heeft voor een nieuwbouwproject, Glaszetter America is uw betrouwbare partner voor kwalitatieve beglazing en een professionele service.

Glaszetter America biedt eersteklas beglazing en een kwalitatieve service voor al uw glasbehoeften.

Professionele glaszetters

Bij Glaszetter America begrijpen we hoe belangrijk het is om een professionele service te bieden. Daarom hebben we een team van ervaren glaszetters die klaar staan om u de beste glaszetterservice te bieden. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben de expertise om al uw glaswerk vakkundig te installeren en te repareren.

Onze professionele glaszetters zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de glaszetterij. Ze zijn volledig op de hoogte van de verschillende glasproducten en kunnen u adviseren over de beste keuzes voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het installeren van nieuw glas, het vervangen van beschadigd glas of het uitvoeren van reparaties, u kunt vertrouwen op onze glaszetters om het werk met professionaliteit en vakmanschap uit te voeren.

Onze professionele glaszetters hebben niet alleen de nodige expertise, maar ze zijn ook toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice. We begrijpen dat elk project uniek is en we luisteren naar uw wensen en eisen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet. We streven ernaar om een professionele en vriendelijke relatie met onze klanten op te bouwen, zodat u zich op uw gemak voelt bij het werken met onze glaszetters.

Of u nu een particulier bent die het glaswerk in uw woning wil laten vervangen, of een bedrijfseigenaar die een glazen gevel nodig heeft, onze professionele glaszetters staan voor u klaar. Ze werken efficiënt en nauwkeurig om ervoor te zorgen dat het glaswerk perfect wordt geïnstalleerd en er prachtig uitziet.

Wanneer u kiest voor Glaszetter America, kiest u voor professionele service en ervaren glaszetters die streven naar de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te profiteren van onze uitstekende glaszetterservice.

Glasreparatie en vervanging

Bij Glaszetter America bieden we niet alleen installaties van nieuw glas aan, maar ook uitstekende diensten op het gebied van glasreparatie en vervanging. Onze ervaren glaszetters staan klaar om snel en betrouwbaar elke vorm van beschadigd glas te herstellen of te vervangen.

Of het nu gaat om een gebroken raam, een gebarsten spiegel of een beschadigde glazen deur, onze professionals zorgen voor de juiste oplossing. We begrijpen dat een beschadigd glas voor ongemak kan zorgen en mogelijk gevaarlijk kan zijn, daarom streven we ernaar om uw glasprobleem zo snel mogelijk op te lossen.

Onze glaszetters hebben de expertise en ervaring om glasreparaties op een efficiënte en nauwkeurige manier uit te voeren. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat het gerepareerde of vervangen glas voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Met onze glasreparatie- en vervangingsdiensten kunt u weer genieten van een veilige en esthetisch aantrekkelijke woon- of werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare oplossing voor al uw glasbehoeften.

glasreparatie en vervanging


Dubbel glas

Wilt u uw energieverbruik verlagen en uw huis beter isoleren? Wij bieden professionele installatie van dubbel glas, ook wel bekend als isolatieglas. Hiermee zorgt u ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden en geluidsoverlast wordt verminderd.

Waarom kiezen voor dubbel glas?

Dubbel glas, of isolatieglas, is een populaire keuze voor woningeigenaren in Nederland. Het bestaat uit twee glasplaten met een isolerende laag ertussen, die ervoor zorgt dat warmteverlies wordt geminimaliseerd en geluidsoverdracht wordt verminderd. Door te kiezen voor dubbel glas kunt u profiteren van de volgende voordelen:

 • Besparing op energiekosten: Dubbel glas zorgt voor een betere isolatie, waardoor u minder afhankelijk bent van verwarming en airconditioning. Dit resulteert in lagere energiekosten.
 • Comfortabeler wonen: Dubbel glas helpt bij het isoleren van uw huis, waardoor u een constantere temperatuur kunt behouden en koude tocht kunt verminderen. Dit zorgt voor een comfortabelere leefomgeving.
 • Geluidsisolatie: De isolerende laag tussen de glasplaten in dubbel glas helpt om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige woonomgeving.
 • Milieuvriendelijk: Dubbel glas draagt bij aan energiebesparing, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot. Hiermee kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Professionele installatie

Ons ervaren team van glaszetters zorgt voor een professionele installatie van dubbel glas. Van het opmeten van de juiste afmetingen tot het plaatsen van het glas, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Met vakmanschap en kwaliteit garanderen we een uitstekend eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de installatie van dubbel glas in uw woning. Samen kunnen we uw huis energiezuiniger maken en het comfort verhogen.

Veiligheidsglas

Voor extra bescherming en veiligheid bieden wij de installatie van veiligheidsglas. Dit type glas is sterker en moeilijker te breken, waardoor het inbraakwerend is. Hiermee verhoogt u de veiligheid van uw woning of bedrijfspand.

Voordelen van veiligheidsglas:Eigenschappen:
1. InbraakpreventieSterker en moeilijk te breken, waardoor het indringers ontmoedigt.
2. Verhoogde veiligheidBiedt bescherming tegen vallend glas, voorkomt verwondingen bij ongelukken.
3. GeluidsisolatieDempt geluidsoverlast van buitenaf, zorgt voor een rustigere binnenomgeving.
4. BrandveiligheidKan de verspreiding van vuur vertragen, helpt brandschade te beperken.

Onze vakbekwame glaszetters hebben ruime ervaring in het leveren en installeren van veiligheidsglas. Of het nu gaat om ramen, deuren, scheidingswanden of andere glastoepassingen, wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van de voordelen van veiligheidsglas.

Glazen deuren en wanden

Op zoek naar een moderne en stijlvolle uitstraling?

Wij bieden op maat gemaakte glazen deuren en glazen wanden die uw interieur een elegante touch geven. Met verschillende ontwerpen en afwerkingen vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw wensen.

Of u nu op zoek bent naar een glazen deur om een ruimte af te scheiden of als eyecatcher in uw interieur, wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw idee. Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we rekening houden met uw specifieke eisen en smaak. Van transparante glazen deuren tot deuren met decoratieve patronen, wij hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Daarnaast bieden we ook maatwerk glazen wanden. Deze wanden kunnen een ruimte transformeren en zorgen voor een open en licht gevoel. Of u nu een kantoorruimte wilt scheiden of een moderne uitstraling aan uw woning wilt geven, onze glazen wanden bieden de perfecte oplossing. Met verschillende glassoorten en diktes kunnen we de gewenste privacy en geluidsisolatie bieden.

Bij Glaszetter America staan we bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren en installeren glazen deuren en wanden van hoogwaardige materialen, zodat u kunt genieten van duurzaamheid en een prachtig design. Samen met ons team streven we ernaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen.

GlashoogteGlasdikteOntwerpmogelijkheden
Standard4mmTransparant
Hoog6mmGegraveerd
Afmetingen op maat8mmFrosted

Glas in lood

Heeft u ooit bewonderd hoe glas-in-loodramen uw huis een unieke en artistieke uitstraling kunnen geven? Bij Glaszetter America hebben we de expertise om glas-in-loodramen te restaureren en te plaatsen, zodat u kunt genieten van de traditionele charme en schoonheid die het biedt.

Glas-in-loodramen zijn al eeuwenlang een populaire keuze voor huiseigenaren vanwege hun esthetische waarde. De techniek van het plaatsen van stukjes gekleurd glas in een loodraamwerk creëert prachtige patronen en designs die een levendig spel van licht en kleur in uw huis brengen. Of u nu een historisch pand heeft dat gerestaureerd moet worden of gewoon op zoek bent naar een authentiek accent voor uw interieur, onze glaszetters staan voor u klaar.

Restauratie van glas-in-loodramen

Als uw bestaande glas-in-loodvensters beschadigd zijn, kunnen wij ze voor u restaureren. Onze ervaren ambachtslieden hebben de nodige vaardigheden en kennis om de oorspronkelijke pracht van uw glas-in-loodramen te herstellen. Ze zullen elk stukje glas zorgvuldig vervangen, de loodstrips opnieuw solderen en waar nodig restauratiewerk verrichten, zodat uw ramen weer in hun oorspronkelijke glorie schitteren.

Of het nu gaat om kleine reparaties of volledige restauratieprojecten, wij zetten ons in voor het behoud van de historische waarde en esthetiek van uw glas-in-loodramen. Neem contact met ons op om uw restauratieproject te bespreken en wij zullen u graag adviseren.

Plaatsing van nieuwe glas-in-loodramen

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van glas-in-loodramen aan uw woning? Onze getalenteerde glaszetters kunnen op maat gemaakte glas-in-loodramen voor u ontwerpen en installeren. Of u nu een specifiek patroon in gedachten heeft of advies nodig heeft bij het kiezen van een ontwerp dat bij uw interieur past, wij helpen u graag.

Met onze vakmanschap en oog voor detail kunnen we glas-in-loodramen maken die perfect passen bij uw stijl en smaak. Van traditionele motieven tot eigentijdse ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Breng een uniek karakter en artistieke flair in uw huis met onze op maat gemaakte glas-in-loodramen.

Glas in lood:Voordelen:
Unieke en artistieke uitstralingVoegt karakter toe aan uw huis
Sfeervol lichtspelCreëert een levendige ambiance
RestauratieBehoudt historische waarde
Op maat gemaakte ontwerpenPassend bij uw stijl en smaak

Gekleurd glas

Breng kleur in uw interieur met onze selectie van gekleurd glas. Of het nu als decoratieve elementen, douchewanden of glaspanelen in uw meubilair zijn, wij kunnen u de perfecte oplossing bieden om uw interieur op te fleuren.

Bij Glaszetter America begrijpen we dat de keuze van glas een belangrijke rol speelt bij het creëren van de gewenste sfeer in uw woning of bedrijfspand. Met ons assortiment aan gekleurd glas kunt u unieke en levendige accenten toevoegen aan uw interieur. Of u nu op zoek bent naar felgekleurd glas voor een moderne uitstraling of subtiele tinten voor een elegante touch, wij hebben de juiste opties voor u.

Veelzijdige toepassingen

Gekleurd glas kan op verschillende manieren worden toegepast om uw interieur te transformeren. Hier zijn enkele populaire toepassingen:

 1. Decoratieve elementen: Voeg kleurrijke glasaccenten toe aan uw interieur met decoratieve objecten zoals gekleurde glazen vazen, schalen, of kunstobjecten. Deze kunnen zowel als blikvanger op zichzelf dienen als gecombineerd worden met andere decoratieve elementen.
 2. Douchewanden: Geef uw badkamer een stijlvolle look met gekleurde glazen douchewanden. Kies uit een breed scala aan tinten om uw persoonlijke stijl en smaak te weerspiegelen. Gekleurde douchewanden kunnen een moderne en artistieke uitstraling aan uw badkamer geven.
 3. Glaspanelen: Creëer een uniek en eigentijds ontwerp met gekleurde glaspanelen voor meubilair zoals tafels, kastdeuren, of scheidingswanden. Gekleurde glaspanelen kunnen een levendige en opvallende esthetiek toevoegen aan elk interieur.

Bij Glaszetter America bieden we hoogwaardig gekleurd glas van de beste kwaliteit. Onze ervaren glaszetters kunnen het glas op maat snijden en installeren volgens uw specificaties. Of u nu advies nodig heeft over de juiste kleurkeuze of een offerte wenst voor uw project, ons deskundige team staat voor u klaar.

Glas op maat

Bij Glaszetter America begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we glas op maat aan, zodat we aan al uw specifieke wensen kunnen voldoen. Of het nu gaat om afwijkende maten, vormen of speciale glasproducten, wij staan voor u klaar.

glas op maat

Ons team van ervaren glaszetters is in staat om glas op maat te leveren dat perfect past bij uw behoeften. Of u nu een specifieke afmeting nodig heeft voor een raam, een unieke vorm voor een spiegel of maatwerk glasproducten voor een interieurproject, wij kunnen het voor u realiseren.

Met onze expertise en vakmanschap zorgen wij ervoor dat het glas op maat zorgvuldig wordt gesneden en geïnstalleerd. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat het glas perfect aansluit bij uw specificaties.

Of u nu een particuliere klant bent die een renovatieproject uitvoert of een professionele aannemer die maatwerk glasproducten nodig heeft, wij leveren glas op maat voor diverse toepassingen, zoals ramen, deuren, meubels en interieurontwerpen.

Met glas op maat kunt u uw creatieve visie tot leven brengen en de perfecte oplossing vinden voor uw glasbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van maatwerk glasproducten bij Glaszetter America.

Glaszetter America – uw betrouwbare partner

Glaszetter America heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in glaswerk in Nederland. Ons toegewijde team van ervaren glaszetters staat altijd voor u klaar om hoogwaardige glasproducten en professionele service te bieden. Of u nu glaswerk nodig heeft voor uw huis, kantoor of bedrijfspand, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw glasbehoeften te voldoen.

Als betrouwbare partner streven wij ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij begrijpen het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid bij het leveren van glasproducten en diensten, en wij nemen trots in het leveren van alleen het beste aan onze klanten. Onze glaszetters zijn deskundig in hun vakgebied en zorgen ervoor dat elk project met precisie en vakmanschap wordt uitgevoerd.

Met onze uitgebreide kennis van glaswerk en ons streven naar klanttevredenheid, hebben wij een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de glaszettersindustrie. Ongeacht de omvang of complexiteit van uw project, kunt u erop vertrouwen dat Glaszetter America de juiste oplossing biedt.

FAQ

Welke soorten beglazing biedt Glaszetter America aan?

Glaszetter America biedt een breed scala aan beglazing, waaronder eersteklas beglazing zoals dubbel glas, veiligheidsglas, gekleurd glas en glas in lood. We leveren ook glazen deuren, glazen wanden en maatwerk glasproducten.

Wat is het voordeel van dubbel glas?

Dubbel glas, ook bekend als isolatieglas, biedt vele voordelen. Het helpt uw energieverbruik te verlagen door warmte beter vast te houden en kou buiten te houden. Daarnaast vermindert dubbel glas geluidsoverlast en draagt het bij aan een comfortabeler binnenklimaat.

Kan Glaszetter America beschadigd glas repareren?

Ja, bij Glaszetter America bieden we uitstekende glasreparatie- en vervangingsdiensten. Onze ervaren glaszetters kunnen gebroken ramen, gebarsten spiegels en beschadigde glazen deuren snel en betrouwbaar repareren of vervangen.

Biedt Glaszetter America ook veiligheidsglas aan?

Ja, bij Glaszetter America kunt u terecht voor de installatie van veiligheidsglas. Dit type glas is sterker en moeilijker te breken, waardoor het een extra laag beveiliging biedt voor uw woning of bedrijfspand.

Levert Glaszetter America ook maatwerk glasproducten?

Ja, bij Glaszetter America begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we glas op maat aan, waarmee we aan al uw specifieke wensen kunnen voldoen. Of het nu gaat om afwijkende maten, vormen of speciale glasproducten, wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor Glaszetter America?

Glaszetter America is uw betrouwbare partner voor al uw glasbehoeften in Nederland. We bieden kwalitatieve beglazing, professionele glaszetters en uitstekende service. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat u hoogwaardige glasproducten ontvangt en tevreden bent met onze diensten.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button