• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glasisolatie

Glasisolatie? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Wilt u energie besparen en het comfort in uw woning verbeteren? Bent u op zoek naar de beste glasisolatieoplossingen voor uw huis? Dan bent u hier aan het juiste adres. In deze gids zullen we u informeren over de verschillende aspecten van glasisolatie en u helpen de beste oplossingen te vinden om uw energieverbruik te verminderen en uw leefomgeving te optimaliseren.

Glasisolatie is een belangrijke manier om warmteverlies te verminderen en geluidsoverlast te verminderen. Door te kiezen voor isolatieglas kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook genieten van een comfortabelere en rustigere leefomgeving. Maar welk type glas is het beste voor uw situatie? En welke voordelen biedt glasisolatie nog meer? Ontdek het antwoord op deze vragen en meer in deze uitgebreide gids.

Leer hoe glasisolatie werkt, wat de verschillende typen isolatieglas zijn en welke voordelen ze bieden. Ontdek hoe u de kosten van glasisolatie kunt verlagen en leer meer over subsidiemogelijkheden. Daarnaast zullen we ook ingaan op andere factoren, zoals geluidsisolatie, de impact op duurzaamheid en de isolatiewaarde van verschillende soorten glas.

Laat ons u begeleiden bij het nemen van de beste beslissing voor uw huis. Klaar om te ontdekken hoe glasisolatie uw leven comfortabeler en energiezuiniger kan maken? Laten we beginnen!

Belangrijkste punten

 • Glasisolatie vermindert warmteverlies en geluidsoverlast in uw woning.
 • Er zijn verschillende typen isolatieglas beschikbaar, zoals standaard dubbel glas, HR++ glas en triple glas.
 • Glasisolatie biedt voordelen zoals energiebesparing, comfortverbetering en geluidsisolatie.
 • De kosten van glasisolatie variëren, maar subsidiemogelijkheden kunnen de investering verlagen.
 • Glasisolatie heeft ook positieve effecten op duurzaamheid en het milieu.

Wat is Glasisolatie?

Glasisolatie is het proces waarbij isolerend glas wordt gebruikt om warmteoverdracht en geluidsoverdracht tussen binnen en buiten te verminderen. Dit wordt gedaan door het plaatsen van meerdere glaslagen met een isolerende laag ertussen. Het doel is om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren.

Door gebruik te maken van glasisolatie kunt u het warmteverlies in uw huis verminderen en daarmee uw energieverbruik verlagen. Dit heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op uw energierekening. Daarnaast draagt glasisolatie bij aan een comfortabelere leefomgeving door de geluidsoverdracht van buiten te verminderen.

Isolerend glas bestaat uit meerdere glaslagen die een isolerende laag ertussen hebben. Deze isolatielaag kan bestaan uit lucht of een edelgas, zoals argon of krypton. Deze gasvulling fungeert als een thermische barrière, waardoor warmteoverdracht wordt verminderd. Het resultaat is een betere isolatiewaarde en een hogere energie-efficiëntie.

Om een beter beeld te krijgen van hoe glasisolatie werkt, bekijken we een visuele presentatie:

De Verschillende Typen Isolatieglas

Er zijn verschillende typen isolatieglas beschikbaar, elk met hun eigen isolerende eigenschappen. Hieronder worden de belangrijkste typen isolatieglas besproken.

Standaard Dubbel Glas

Standaard dubbel glas is een veelvoorkomende vorm van isolatieglas. Het bestaat uit twee glaslagen met een luchtlaag ertussen. Deze luchtlaag zorgt voor extra isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie-efficiëntie wordt verbeterd. Standaard dubbel glas is een goede keuze voor huizen waar geen extreme isolatievereisten gelden.

HR++ Glas

HR++ glas, ook wel bekend als hoogrendementsglas, biedt een betere isolatie dan standaard dubbel glas. Het bestaat uit twee glaslagen met een dunne metaalcoating ertussen. Daarnaast is de ruimte tussen de glaslagen gevuld met een speciaal isolerend gas. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en beperkt warmteverlies tot een minimum. HR++ glas is de ideale keuze voor wie op zoek is naar hogere energiebesparingen.

Triple Glas

Triple glas, ook wel drievoudig glas genoemd, gaat nog een stap verder in isolatie. Het bestaat uit drie glaslagen met twee luchtlagen ertussen of een lucht- en gaslaag. Deze extra glaslaag zorgt voor een nog lagere U-waarde en een betere thermische isolatie dan HR++ glas. Triple glas is ideaal voor huizen waar een maximale isolatie vereist is.

De Voordelen van Glasisolatie voor Uw Woning

Glasisolatie biedt verschillende voordelen voor uw woning. Het vermindert warmteverlies en koudebruggen, waardoor u energie kunt besparen en uw energierekening kunt verlagen. Daarnaast zorgt glasisolatie voor een betere geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustigere en comfortabelere leefomgeving. Het verbetert ook de thermische en visuele comfort in uw woning.

Een goed geïsoleerde woning met isolatieglas heeft de volgende voordelen:

 • Energiebesparing: Door het verminderen van warmteverlies kunt u tot wel 30% energie besparen op uw verwarmingskosten. Dit leidt tot een lagere energierekening en draagt bij aan een duurzamere levensstijl.
 • Verbeterd comfort: Glasisolatie zorgt voor een constante en aangename binnentemperatuur. Uw woning blijft koeler in de zomer en warmer in de winter, waardoor u meer comfort ervaart, ongeacht het weer buiten.
 • Geluidsisolatie: Isolatieglas vermindert geluidsoverlast van buitenaf, zoals verkeerslawaai, vliegtuigen en andere omgevingsgeluiden. Dit creëert een rustigere en vredigere leefomgeving in uw woning.
 • Minder condensatie: Door de warmere oppervlaktetemperatuur van isolatieglas is er minder kans op condensatie op de ramen. Dit voorkomt schimmelvorming en verlengt de levensduur van uw ramen en kozijnen.
 • Verbeterde waarde van uw woning: Glasisolatie is een waardevolle investering die de waarde van uw huis kan verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een energiezuinige woning met lagere energiekosten.

Kosten en Terugverdientijd van Isolatieglas

De kosten van isolatieglas kunnen variëren, afhankelijk van het type glas en de grootte van de ramen. Over het algemeen zijn de kosten van HR++ glas hoger dan die van standaard dubbel glas, maar de energiebesparing en verbetering van het comfort maken het de investering waard.

Met HR++ glas kunt u tot wel 30% besparen op uw energiekosten in vergelijking met standaard dubbel glas.

Daarnaast zijn er ook subsidiemogelijkheden beschikbaar om de kosten van glasisolatie te verlagen. Dit kan de terugverdientijd van uw investering verder verkorten.

Hoe Glasisolatie Folie Verschilt van Isolatieglas

Glasisolatie folie is een dunne, zelfklevende film die op bestaand glas kan worden aangebracht om de isolatie te verbeteren. Deze folie verschilt van isolatieglas omdat het geen meerdere glaslagen heeft, maar toch kan het een effectieve manier zijn om de isolatie van bestaand glas te verbeteren.

Ondanks dat glasisolatie folie een lagere isolatiewaarde heeft dan isolatieglas, kan het nog steeds positieve resultaten opleveren. Het biedt extra isolatie door de warmteoverdracht en koudebruggen te verminderen, waardoor uw huis energie-efficiënter wordt. Het kan ook helpen bij het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf, waardoor uw leefomgeving comfortabeler wordt.

Als u al bestaand glas heeft en op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing om de isolatie te verbeteren, kan glasisolatie folie een goede keuze zijn. Het is eenvoudig aan te brengen en vereist geen ingrijpende veranderingen aan uw bestaande glazen oppervlakken. Door de folie op de ramen te plakken, kunt u de voordelen van betere isolatie ervaren zonder de kosten of moeite van het vervangen van het hele glas.

Let op: Het is belangrijk om de juiste folie te kiezen die geschikt is voor het type glas en de specifieke behoeften van uw woning. Raadpleeg een professioneel bedrijf voor advies en hulp bij het vinden van de juiste glasisolatie folie voor uw situatie.

Het Installeren van HR++ Glas in Bestaande Kozijnen

Het is mogelijk om HR++ glas te installeren in bestaande kozijnen. Door het vervangen van standaard dubbel glas door HR++ glas kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren en de isolatiewaarde van uw woning verbeteren. Het installeren van HR++ glas in bestaande kozijnen heeft vele voordelen, waaronder:

 • Verbeterde energie-efficiëntie: HR++ glas biedt een betere isolatie dan standaard dubbel glas, waardoor uw woning beter geïsoleerd is tegen warmteverlies in de winter en warmtewinst in de zomer.
 • Lagere energierekening: Door de verbeterde isolatie kunt u besparen op uw energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat door de ramen.
 • Verhoogd comfort: HR++ glas helpt ook bij het verminderen van tocht en koudestraling, waardoor het comfort in uw woning wordt verbeterd.
 • Milieuvriendelijkheid: Het verminderen van het energieverbruik draagt bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot, waardoor HR++ glas een milieuvriendelijke keuze is voor uw woning.

Om HR++ glas correct te installeren in bestaande kozijnen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het glas goed past en dat eventuele aanpassingen zorgvuldig worden uitgevoerd. Het is raadzaam om een professional in te schakelen voor de installatie, om ervoor te zorgen dat het glas veilig en correct geplaatst wordt. Zo kunt u optimaal profiteren van de energiebesparende voordelen van HR++ glas in uw woning.

Is Het Zinvol om Dubbel Glas te Vervangen Door HR++?

Ja, het vervangen van standaard dubbel glas door HR++ glas is zeker de moeite waard. HR++ glas biedt een betere isolatie dan standaard dubbel glas, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energiekosten. Het verschil in isolatiewaarde tussen HR++ glas en standaard dubbel glas is significant, en het investeren in HR++ glas kan op de lange termijn kosteneffectief zijn. Bovendien draagt het bij aan een hoger comfortniveau in uw woning, omdat de warmte beter wordt vastgehouden en koude lucht buiten wordt gehouden.

Hoe HR++ Glas Past Binnen Uw Bestaande Kozijnen

HR++ glas kan over het algemeen worden geplaatst in bestaande kozijnen zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het glas goed past binnen de kozijnen om optimale isolatie te garanderen. Een professionele glaszetter kan de exacte afmetingen van uw kozijnen opnemen en HR++ glas op maat laten maken om perfect te passen. Eventuele aanpassingen aan de kozijnen kunnen worden gedaan om het glas veilig en stevig te plaatsen.

Voor een optimale installatie van HR++ glas in uw bestaande kozijnen is het raadzaam om een ervaren vakman in te schakelen. Zij hebben de expertise en ervaring om het glas op de juiste manier te plaatsen en ervoor te zorgen dat de isolerende eigenschappen maximaal benut worden. Op deze manier kunt u genieten van de vele voordelen van HR++ glas in uw woning.

hr++ glas in bestaande kozijnen

Triple Glas of HR++: Wat is de Beste Keuze voor U?

Als het gaat om het kiezen tussen triple glas en HR++ glas, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Uw budget, isolatiebehoeften en esthetische voorkeuren spelen allemaal een rol in uw beslissing. Triple glas biedt over het algemeen betere isolatie dan HR++ glas, maar het is ook duurder. Het is belangrijk om de kosten en energiebesparingen af te wegen bij het bepalen van de beste keuze voor uw situatie.

“De keuze tussen triple glas en HR++ glas hangt af van uw budget en isolatiebehoeften.”

Triple glas bestaat uit drie glaslagen met twee lagen gas ertussen, waardoor het een hogere isolatiewaarde heeft. Dit betekent dat triple glas meer warmte binnenhoudt en de kou buiten houdt in vergelijking met HR++ glas. Het kan de energie-efficiëntie van uw woning verder verbeteren en helpen om uw energierekening te verlagen.

HR++ glas heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen. Het bestaat uit twee glaslagen met een dunne metaalcoating en een gasvulling. Hoewel het niet zo isolerend is als triple glas, biedt het nog steeds aanzienlijke energiebesparingen en verbetering van het comfort in uw woning.

Bij het maken van uw keuze is het belangrijk om rekening te houden met het kostenaspect. Triple glas is duurder in aanschaf en installatie dan HR++ glas. U moet evalueren of de extra isolatiewaarde van triple glas opweegt tegen de hogere kosten.

Daarnaast kunt u ook overwegen welk glas het beste past bij uw esthetische voorkeuren. Beide typen glas zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw huis past.

Triple GlasHR++ Glas
IsolatiewaardeBesteGoed
KostenHoogGemiddeld
EsthetiekVerschillende stijlen beschikbaarVerschillende stijlen beschikbaar

Uiteindelijk moet u een weloverwogen beslissing nemen op basis van uw specifieke behoeften en budget. Raadpleeg een expert op het gebied van glasisolatie om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

De Isolatiewaarde van Verschillende Soorten Glas

U-waarde: Wat Betekent het en Waarom is het Belangrijk?

De isolatiewaarde van glas wordt gemeten aan de hand van de U-waarde. De U-waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat via het glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Een lage U-waarde betekent dat het glas goed isoleert en er minder warmteverlies optreedt. De U-waarde is dus een belangrijke factor bij het beoordelen van de isolerende eigenschappen van verschillende soorten glas.

Vergelijking Isolatiewaarden: Dubbel Glas vs. HR++ vs. Triple Glas

Als we de isolatiewaarden vergelijken, zien we dat triple glas over het algemeen de beste isolatiewaarde heeft. Het heeft de laagste U-waarde, wat betekent dat het de minste warmte doorlaat. HR++ glas heeft de op één na beste isolatiewaarde, gevolgd door dubbel glas.

De exacte isolatiewaarden kunnen echter variëren, afhankelijk van de fabrikant en de specifieke kenmerken van het glas. Het is raadzaam om bij het kiezen van glas voor uw woning de specificaties en isolatiewaarden van verschillende glasopties te vergelijken om de beste keuze te maken op basis van uw behoeften en budget.

De Impact van Glasisolatie op Geluidsisolatie

Naast het verbeteren van de thermische isolatie heeft glasisolatie ook een positieve impact op geluidsisolatie. Door het gebruik van isolatieglas kunt u geluidsoverlast van buiten verminderen en zorgen voor een rustigere leefomgeving in uw woning.

Stelt u zich eens voor dat u in een drukke omgeving woont, dicht bij een drukke straat of een luchthaven. Het geluid van verkeer, treinen of vliegtuigen kan storend zijn en uw comfort beïnvloeden. Door te investeren in glasisolatie kunt u de geluidsoverdracht verminderen en genieten van een rustigere binnenruimte.

Hoe werkt glasisolatie precies om geluidsisolatie te verbeteren? Het isolatieglas bestaat uit meerdere glaslagen met een isolerende laag ertussen. Deze configuratie helpt om geluidsgolven te absorberen en te verminderen, waardoor de hoeveelheid geluidsoverlast afneemt.

Of u nu wilt genieten van een vredige nachtrust of een stille werkruimte thuis nodig heeft, glasisolatie is een effectieve oplossing om geluidshinder te verminderen. Overweeg daarom om uw ramen te voorzien van isolatieglas om niet alleen de thermische isolatie, maar ook de geluidsisolatie van uw huis te verbeteren.

geluidsisolatie

Energiebesparing en Duurzaamheid met Hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas, zoals HR++ en triple glas, biedt aanzienlijke energiebesparingen ten opzichte van standaard dubbel glas. Met HR++ glas kunt u tot wel 30% besparen op uw energiekosten, terwijl triple glas nog meer besparingen kan opleveren. Deze vormen van hoogrendementsglas hebben een hogere isolatiewaarde, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw energieverbruik wordt verminderd. Door te kiezen voor hoogrendementsglas kunt u niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan duurzaamheid.

Hoeveel Kunt U Besparen met HR++ en Triple Glas?

Met HR++ glas kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren. Door de verbeterde isolatie wordt warmteverlies beperkt, waardoor uw verwarming minder hoeft te werken om uw huis op de gewenste temperatuur te houden. Dit resulteert in een lagere energierekening. Afhankelijk van uw huidige situatie en energieverbruik, kunt u met HR++ glas tot wel 30% besparen op uw energiekosten.

Triple glas biedt nog betere isolatie dan HR++ glas, wat resulteert in nog hogere energiebesparingen. Met triple glas kunt u nog meer besparen op uw energiekosten, waardoor uw investering in isolatieglas zich op de lange termijn kan terugverdienen.

De Milieuvoordelen van Effectieve Glasisolatie

Naast energiebesparing biedt effectieve glasisolatie ook belangrijke milieuvoordelen. Door het verminderen van warmteverlies draagt hoogrendementsglas bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Minder energieverbruik betekent een lagere vraag naar energiebronnen, waardoor er minder gebruik hoeft te worden gemaakt van fossiele brandstoffen. Dit helpt het milieu te beschermen en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Hoogrendementsglas biedt dus niet alleen energiebesparing en een verhoogd comfort, maar heeft ook milieuvoordelen. Door te kiezen voor HR++ of triple glas investeert u in energie-efficiëntie en duurzaamheid, wat zowel gunstig is voor uw portemonnee als voor het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoogrendementsglas en de mogelijkheden voor uw woning.

Conclusie

Glasisolatie is een effectieve manier om uw energieverbruik te verminderen, het comfort in uw woning te verhogen en geluidsoverlast te verminderen. Door te kiezen voor de juiste typen isolatieglas, zoals HR++ of triple glas, kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren en uw woning energie-efficiënter maken.

Bij het investeren in glasisolatie is het belangrijk om verschillende factoren in overweging te nemen, zoals uw isolatiebehoeften, budget en esthetische voorkeuren. Triple glas biedt over het algemeen de beste isolatie, maar HR++ glas is vaak een kosteneffectievere optie. Beide typen isolatieglas kunnen u helpen om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Heeft u interesse in glasisolatie voor uw woning? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de beste glasisolatie oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van een comfortabele en energiezuinige woning.

FAQ

Wat is glasisolatie?

Glasisolatie is het proces waarbij isolerend glas wordt gebruikt om warmteoverdracht en geluidsoverdracht tussen binnen en buiten te verminderen. Dit wordt gedaan door het plaatsen van meerdere glaslagen met een isolerende laag ertussen. Het doel is om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren.

Welke typen isolatieglas zijn er?

Er zijn verschillende typen isolatieglas beschikbaar. Standaard dubbel glas bestaat uit twee glaslagen met een luchtlaag ertussen, terwijl HR++ glas een dunne metaalcoating en een gasvulling tussen de glaslagen heeft voor betere isolatie. Triple glas is vergelijkbaar met HR++ glas, maar met een extra glaslaag voor nog betere isolatie.

Wat zijn de voordelen van glasisolatie voor mijn woning?

Glasisolatie biedt verschillende voordelen voor uw woning. Het vermindert warmteverlies en koudebruggen, waardoor u energie kunt besparen en uw energierekening kunt verlagen. Daarnaast zorgt glasisolatie voor een betere geluidsisolatie, waardoor u kunt genieten van een rustigere en comfortabelere leefomgeving. Het verbetert ook de thermische en visuele comfort in uw woning.

Wat zijn de kosten en de terugverdientijd van isolatieglas?

De kosten van isolatieglas variëren afhankelijk van het type glas en de grootte van de ramen. Over het algemeen zijn de kosten van HR++ glas hoger dan die van standaard dubbel glas, maar de energiebesparing en de verbetering van het comfort maken het de investering waard. Met HR++ glas kunt u tot wel 30% besparen op uw energiekosten in vergelijking met standaard dubbel glas. De terugverdientijd varieert afhankelijk van uw energieverbruik en de energieprijs. Daarnaast zijn er ook subsidiemogelijkheden beschikbaar om de kosten van glasisolatie te verlagen.

Wat is het verschil tussen glasisolatie folie en isolatieglas?

Glasisolatie folie is een dunne, zelfklevende film die op bestaand glas kan worden aangebracht om de isolatie te verbeteren. Het verschilt van isolatieglas omdat het geen meerdere glaslagen heeft. Hoewel glasisolatie folie een lagere isolatiewaarde heeft dan isolatieglas, kan het nog steeds een effectieve manier zijn om de isolatie van bestaand glas te verbeteren.

Is het mogelijk om HR++ glas te installeren in bestaande kozijnen?

Ja, het is mogelijk om HR++ glas te installeren in bestaande kozijnen. Het vervangen van standaard dubbel glas door HR++ glas kan aanzienlijke energiebesparingen opleveren en de isolatiewaarde van uw woning verbeteren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het HR++ glas goed past binnen uw bestaande kozijnen en dat eventuele aanpassingen zorgvuldig worden uitgevoerd.

Wat is de beste keuze: triple glas of HR++ glas?

De keuze tussen triple glas en HR++ glas hangt af van verschillende factoren, zoals uw budget, isolatiebehoeften en esthetische voorkeuren. Triple glas biedt over het algemeen betere isolatie, maar is ook duurder dan HR++ glas. Het is belangrijk om de kosten, energiebesparingen en andere factoren af te wegen bij het bepalen van de beste keuze voor uw situatie.

Wat is de isolatiewaarde van verschillende soorten glas?

De isolatiewaarde van glas wordt gemeten aan de hand van de U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Dubbel glas heeft over het algemeen een hogere U-waarde dan HR++ glas en triple glas, wat betekent dat het minder goed isoleert. In een vergelijking van isolatiewaarden presteert triple glas meestal het beste, gevolgd door HR++ glas en vervolgens dubbel glas.

Heeft glasisolatie ook een positieve impact op geluidsisolatie?

Ja, naast het verbeteren van de thermische isolatie heeft glasisolatie ook een positieve impact op geluidsisolatie. Het gebruik van isolatieglas kan geluidsoverlast van buiten verminderen en zorgen voor een rustigere leefomgeving in uw woning. Dit is vooral belangrijk als u in een drukke omgeving woont of aan een drukke straat.

Hoeveel energie kunt u besparen met HR++ en triple glas?

Met HR++ glas kunt u tot wel 30% besparen op uw energiekosten en met triple glas kunt u zelfs nog meer besparen in vergelijking met standaard dubbel glas. Daarnaast draagt effectieve glasisolatie bij aan duurzaamheid door het verminderen van de CO2-uitstoot en het behoud van energiebronnen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button