• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Glas reparatie

Glas reparatie? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Ben je ooit in de situatie geweest waarin een ruit of glasoppervlak in je huis, kantoor of voertuig beschadigd was? Misschien vraag je je af of je het glas zelf kunt repareren of dat je een professional moet inschakelen. Het repareren van glas kan ingewikkeld lijken, maar het is vaak mogelijk om kapot glas succesvol te herstellen en verdere schade te voorkomen.

In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over glas repareren. We zullen de verschillende typen glasschade bespreken, de stappen voor glasreparatie met epoxy en het herstellen van glasschade aan voertuigen. Of je nu een enthousiaste doe-het-zelver bent of liever een professional inschakelt, wij hebben de informatie die je nodig hebt voor een succesvol glas reparatieproject.

Blijf lezen om te ontdekken hoe je kapot glas kunt repareren en de veiligheid en esthetiek van je glasoppervlakken kunt herstellen.

Belangrijkste punten om te onthouden:

 • Glas repareren is het proces van het herstellen van beschadigd glas, zoals gebroken ruiten of barsten.
 • Het is belangrijk om glas te repareren om de veiligheid en esthetiek van een gebouw te behouden.
 • Er zijn verschillende typen glasschade, zoals een barst in enkel glas of bars in dubbel glas, die specifieke reparatiemethoden vereisen.
 • Glasreparatie kan worden uitgevoerd met behulp van epoxylijm, hars of speciale glasreparatie vloeistoffen.
 • Overweeg bij het repareren van glas de optie om een professional in te schakelen, afhankelijk van de complexiteit van de schade en je eigen vaardigheden.

Wat is Glas Repareren en Waarom is het Belangrijk?

Glas repareren is het proces van het herstellen van beschadigd glas, zoals gebroken ruiten, barsten of krassen. Het is belangrijk om glas te repareren omdat beschadigd glas de veiligheid van gebouwen kan beïnvloeden en een negatief esthetisch effect kan hebben. Door glas te repareren, kunnen ongelukken en verdere schade worden voorkomen, en kan het uiterlijk van glasoppervlakken worden hersteld.

 • Veiligheid: Beschadigd glas kan leiden tot gevaarlijke situaties, zoals het binnendringen van water, verzwakte structuren en mogelijke verwondingen door scherpe randen. Door het glas te repareren, wordt de integriteit ervan hersteld en wordt de veiligheid van mensen in het gebouw gewaarborgd.
 • Besparing: Het repareren van glas kan kostenbesparend zijn in vergelijking met het volledig vervangen van een ruit. Door tijdig en adequaat te reageren op beschadigd glas, kunnen verdere schade en hogere reparatiekosten worden voorkomen.
 • Esthetiek: Beschadigd glas kan de uitstraling van een gebouw aantasten. Door het glas te repareren, wordt de oorspronkelijke esthetiek hersteld en ziet het gebouw er weer mooi en verzorgd uit.
 • Duurzaamheid: Het repareren van glas draagt bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door het glas te herstellen in plaats van te vervangen, wordt er minder afval geproduceerd en worden waardevolle grondstoffen bespaard.

Al met al speelt glas repareren een belangrijke rol in het behoud van veilige en mooie gebouwen. Of het nu gaat om een gebroken raam in een huis, een gebarsten ruit in een kantoorpand of een beschadigde autoruit, het herstellen van glas is een essentiële stap om de functionaliteit, veiligheid en esthetiek te waarborgen.

Kan Je Gebroken Glas Zelf Repareren?

Het kan mogelijk zijn om zelf gebroken glas te repareren, maar het is belangrijk om enkele veiligheidsmaatregelen te nemen en het juiste gereedschap en materialen te gebruiken. Bij het repareren van glas is het essentieel om voorzichtig te zijn om verwondingen te voorkomen. Daarom is het aan te raden om de volgende veiligheidsmaatregelen te nemen:

Veiligheidsmaatregelen bij Zelf Glas Repareren

 • Draag altijd handschoenen en beschermende brillen om letsel te voorkomen.
 • Werk in een goed geventileerde ruimte om de verspreiding van giftige dampen te minimaliseren.
 • Vermijd scherpe randen van gebroken glas om snijwonden te voorkomen.

Het is ook van belang om specifiek gereedschap en materialen te gebruiken om het glas succesvol te repareren.

Gereedschap en Materialen voor Glasreparatie

Om gebroken glas te repareren, heb je de volgende gereedschappen en materialen nodig:

 • Een glasreparatieset, waarmee je het beschadigde glas kunt stabiliseren en herstellen.
 • Epoxylijm om de gebroken delen van het glas stevig aan elkaar te hechten.
 • Schuurpapier om het glasoppervlak glad te maken en voor te bereiden op reparatie.

Met behulp van deze gereedschappen en materialen kun je zelf glas repareren en verdere schade voorkomen. Zorg er echter altijd voor dat je de instructies en veiligheidsrichtlijnen opvolgt voor een succesvolle reparatie.

An image related to glass repair can be placed below:

Verschillende Typen Glasschade

Er zijn verschillende typen glasschade die kunnen optreden, zoals een barst in enkel glas of bars in dubbel glas.

Een barst in enkel glas kan worden gerepareerd met behulp van epoxylijm en door het volgen van een specifiek reparatieproces.

Bars in dubbel glas kunnen moeilijker te repareren zijn, omdat ze vaak een teken zijn van een probleem met het isolerende effect van het dubbele glas.

In sommige gevallen moet het gehele raam worden vervangen om deze problemen op te lossen.

Barst in Enkel Glas Repareren

Om een barst in enkel glas te repareren, kan epoxylijm worden gebruikt. Het reparatieproces omvat de volgende stappen:

 1. Reinig het gebied rondom de barst grondig met een glasreiniger en een zachte doek.
 2. Breng epoxylijm aan op de barst, zorg ervoor dat de lijm gelijkmatig wordt verdeeld.
 3. Druk de gebroken delen van het glas stevig tegen elkaar aan en houd ze op hun plaats totdat de lijm droogt.
 4. Laat de lijm volledig uitharden volgens de instructies van de fabrikant.

Als de barst niet te groot is en de reparatie correct wordt uitgevoerd, kan het gerepareerde enkel glas zijn structuur en functionaliteit behouden.

Bars in Dubbel Glas Repareren

Het repareren van bars in dubbel glas kan ingewikkelder zijn dan het repareren van een barst in enkel glas. Bars in dubbel glas zijn vaak een teken van een probleem met de isolatie van het glas.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om het gehele raam te vervangen om de problemen met de isolatie op te lossen.

Het is raadzaam om een specialist in te schakelen om de bars in dubbel glas te beoordelen en de juiste oplossing voor de schade te bepalen.

glasschade herstellen

Stappenplan voor Glasreparatie met Epoxy

Glasreparatie met epoxy is een effectieve methode om gebroken glas te herstellen. Hieronder volgt een stappenplan dat u kunt volgen om glasreparatie met epoxy succesvol uit te voeren.

Voorbereiding van het Glasoppervlak

Voordat u epoxy op glas kunt aanbrengen, is het belangrijk om het glasoppervlak goed voor te bereiden. Volg de onderstaande stappen:

 1. Verwijder eventuele scherpe randen van het gebroken glas met behulp van een schuurpapier. Zorg ervoor dat het oppervlak glad is.
 2. Reinig het glasoppervlak grondig met een mild reinigingsmiddel en water. Zorg ervoor dat er geen vuil, vet of stof achterblijft.
 3. Droog het glasoppervlak volledig af voordat u verder gaat.

Toepassen van Epoxy op Glas

Na de voorbereiding van het glasoppervlak kunt u epoxy op het glas aanbrengen. Volg de onderstaande stappen:

 1. Volg de instructies van de fabrikant voor het mengen van de epoxylijm.
 2. Breng een dunne laag epoxylijm aan op de gebroken delen van het glas. Zorg ervoor dat de epoxylijm gelijkmatig is verdeeld over het hele gebied.
 3. Druk de gebroken delen stevig tegen elkaar aan en houd ze op hun plaats totdat de epoxylijm begint uit te harden.
 4. Laat de epoxy volledig uitharden volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Dit kan enige tijd duren, dus wees geduldig.

Na het uitharden van de epoxy is het glas weer klaar voor normaal gebruik. Controleer het gerepareerde gebied op eventuele oneffenheden of overtollige epoxy en maak het schoon indien nodig.

Met behulp van dit stappenplan kunt u op een professionele manier glasreparaties met epoxy uitvoeren. Houd er rekening mee dat elk type glasreparatie zijn eigen specifieke instructies en benodigdheden kan hebben. Raadpleeg altijd de instructies van de fabrikant en neem indien nodig contact op met een specialist voor advies.

Glas Repareren met Hars

Een andere methode om glas te repareren is door gebruik te maken van hars. Hars is een veelgebruikt materiaal voor glasreparatie vanwege zijn hechtende eigenschappen en duurzaamheid. Er zijn verschillende soorten hars die geschikt zijn voor glasreparatie, zoals epoxyhars of UV-uithardende hars. Deze harsen kunnen worden aangebracht op het gebroken glasoppervlak om de gebroken delen aan elkaar te hechten en de oorspronkelijke sterkte van het glas te herstellen.

Het gebruik van hars bij glasreparatie biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een efficiënte en effectieve methode om gebroken glas te herstellen, omdat de hars een sterke en duurzame verbinding vormt. Bovendien kan hars worden gebruikt om glasreparaties uit te voeren op verschillende soorten glas, zoals autoruiten, ramen en glazen meubels. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor diverse glasreparaties.

Het uithardingsproces van de hars kan variëren, afhankelijk van het type hars dat wordt gebruikt. Bij epoxyhars dient de hars te worden gemengd met een verharder, waarna het mengsel wordt aangebracht op het gebroken glas. Vervolgens heeft de hars tijd nodig om uit te harden en een sterke binding te vormen. Bij UV-uithardende hars wordt de hars blootgesteld aan een speciale UV-lamp, waardoor het uithardingsproces wordt versneld. Dit zorgt ervoor dat de reparatie sneller kan worden voltooid.

Glasreparatie met hars is een effectieve en duurzame methode om gebroken glas te herstellen. Het biedt een snelle reparatieoplossing en kan de levensduur van het glas verlengen. Het is echter belangrijk om de juiste hars te gebruiken voor specifieke glasreparaties, aangezien verschillende soorten glas en schade andere harsen vereisen. Raadpleeg altijd een professional of volg de instructies van de fabrikant voor het beste resultaat bij het repareren van glas met hars.

De Rol van Glas Reparatie Vloeistof

Glasreparatie vloeistof speelt een belangrijke rol bij het herstellen van kleine krassen en beschadigingen aan glasoppervlakken. Deze speciale formule wordt gebruikt om het glas te herstellen en de oorspronkelijke gladheid en helderheid te herstellen. Het is een eenvoudige en gemakkelijke manier om kleine schade aan het glas te repareren zonder dat hiervoor speciale vaardigheden of gereedschap nodig zijn.

glas reparatie vloeistof

Professionele Glasreparatie versus DIY Methodes

Als het gaat om het repareren van glas, hebt u de keuze tussen het zelf doen met behulp van doe-het-zelf (DIY) methodes zoals epoxylijm of hars, of het inschakelen van een professionele specialist in glasreparatie. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen, en het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van uw eigen vaardigheden, de complexiteit van de schade en uw budget.

Wanneer een Specialist inschakelen?

Hoewel DIY-methodes voor glasreparatie een aantrekkelijke optie kunnen zijn vanwege de kostenbesparing, zijn er situaties waarin het verstandig kan zijn om een specialist in te schakelen. Een specialist in glasreparatie heeft de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om glas op een veilige en effectieve manier te repareren. Hier zijn enkele situaties waarin het inschakelen van een specialist aan te raden is:

 • Wanneer de schade complex is, zoals grote barsten of meerdere gebroken panelen
 • Wanneer het gaat om antieke of speciale ramen die restauratie vereisen
 • Wanneer de veiligheid in het geding is, bijvoorbeeld bij kapotte autoruiten

In deze gevallen kan een specialist de nodige expertise bieden om de schade op de juiste manier te herstellen en verdere problemen te voorkomen.

Kostenvergelijking: Zelf Doen of Uitbesteden?

Het kostenaspect speelt ook een belangrijke rol bij het kiezen tussen DIY glasreparatie en het uitbesteden aan een specialist. Bij DIY-methodes kunt u besparen op de kosten van het inhuren van een specialist, maar het is belangrijk om rekening te houden met eventuele extra kosten zoals de aanschaf van gereedschappen en materialen. Bovendien kan het onjuist uitvoeren van de reparatie leiden tot verdere schade, wat de kosten uiteindelijk kan verhogen.

Daarentegen kunnen professionele glasreparatieservices een hogere initiële kostprijs hebben, maar ze bieden de garantie van een deskundige reparatie en kunnen verdere problemen voorkomen. Bovendien bespaart u tijd en moeite door het werk over te laten aan een professional.

Om de beste keuze te maken, is het aan te raden om de complexiteit van de schade, uw eigen vaardigheden en beschikbaarheid, en het te besteden budget zorgvuldig af te wegen.

Glasrestauratie voor Antieke en Speciale Ramen

Glasrestauratie is een cruciaal proces dat wordt toegepast op antieke en speciale ramen. Deze ramen hebben vaak unieke kenmerken en ontwerpen die tijdens het reparatieproces behouden moeten blijven. Om de oorspronkelijke schoonheid van antieke en speciale ramen te behouden, is het noodzakelijk om een specialist in te schakelen die de juiste technieken en materialen kan gebruiken. Bij glasrestauratie kunnen verschillende technieken worden toegepast, zoals het vullen van scheuren, het restaureren van kleuren en het repareren van gebroken glaspanelen.

Een expert in glasrestauratie begrijpt de unieke kenmerken van antieke en speciale ramen en zal deze met de grootste zorg behandelen. Het proces van glasrestauratie kan variëren, afhankelijk van de aard van de schade en de specifieke vereisten van het raam. Het doel is altijd om de oorspronkelijke staat en uitstraling van het glas te herstellen, zodat het perfect past bij de historische of speciale waarde van het raam.

Een van de belangrijkste aspecten van glasrestauratie is het herstellen van gebroken glaspanelen. Dit kan een zorgvuldig en gedetailleerd proces zijn waarbij de gebroken stukken glas weer aan elkaar worden gehecht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale lijm en technieken die ervoor zorgen dat de gebroken delen stevig aan elkaar vastzitten. Op deze manier wordt de integriteit van het raam hersteld en behoudt het zijn oorspronkelijke vorm en structuur.

Een ander belangrijk onderdeel van glasrestauratie is het herstellen van verloren of beschadigde kleuren. Antieke en speciale ramen kunnen vaak prachtige, gedetailleerde kleuraccenten hebben die na verloop van tijd kunnen vervagen of beschadigd raken. Een glasrestaurateur kan gespecialiseerde technieken en materialen gebruiken om de verloren kleuren te herstellen en zo de esthetische waarde van het raam te verbeteren.

Glasrestauratie vereist expertise en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de originele kenmerken en schoonheid van antieke en speciale ramen behouden blijven. Door samen te werken met een ervaren professional kunt u ervoor zorgen dat het glas van uw ramen nauwgezet wordt hersteld, met respect voor de historische waarde en het karakter van het raam.

Het Herstellen van Glasschade aan Voertuigen

Het herstellen van glasschade aan voertuigen is een belangrijk onderdeel van autoreparatie. Het komt vaak voor dat autoruiten beschadigd raken door sterretjes en barsten. Gelukkig kunnen deze problemen worden gerepareerd met behulp van speciale hars en reparatietechnieken.

Repareren van Sterretjes en Barsten in Autoruiten

Wanneer sterretjes of barsten in autoruiten voorkomen, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere verspreiding van de schade te voorkomen. Met behulp van speciale hars en reparatietechnieken kan de structuur en integriteit van de autoruiten worden behouden.

Een getrainde specialist kan de beschadigde plek grondig reinigen en vervolgens de hars nauwkeurig aanbrengen om de sterretjes of barsten te vullen. Nadat de hars is uitgehard, wordt het oppervlak gepolijst om een glad en helder resultaat te bereiken. Het eindresultaat is een gerepareerde autoruit die weer veilig en functioneel is.

Tijdelijke Oplossingen voor Kapot Autoglas

In sommige gevallen kan het zijn dat u direct een tijdelijke oplossing nodig heeft voor kapot autoglas, bijvoorbeeld als u onderweg bent en geen directe toegang heeft tot een autoreparatiewerkplaats. Het aanbrengen van tape of folie op de beschadigde plek kan tijdelijk verdere schade voorkomen en uw veiligheid waarborgen totdat u in de gelegenheid bent om een professionele reparatie uit te laten voeren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze tijdelijke oplossingen geen permanente oplossing zijn en dat u het kapotte autoglas zo snel mogelijk moet laten repareren.

Voordelen van het herstellen van glasschade aan voertuigenNadelen van het negeren van glasschade aan voertuigen
 • Behoud van de structuur en integriteit van de autoruiten
 • Verhoging van de veiligheid tijdens het rijden
 • Herstel van het heldere zicht tijdens het rijden
 • Voorkomen van verdere schade en kosten
 • Verhoogd risico op ongelukken en letsel
 • Verminderde veiligheid tijdens het rijden
 • Verminderd zicht tijdens het rijden
 • Verhoogde kosten door verdere schade

Voorkomen van Toekomstige Glasschade

Om onnodige kosten en reparaties te vermijden, is het belangrijk om toekomstige glasschade te voorkomen. Door een paar eenvoudige tips te volgen, kunt u de kansen op schade aan uw glasoppervlakken minimaliseren.

Tips om Glasschade te Vermijden

 • Vermijd het plaatsen van harde voorwerpen in de buurt van glasoppervlakken, omdat deze het glas kunnen beschadigen als ze vallen of tegen het glas stoten.
 • Vermijd snelle temperatuurverschillen, omdat deze kunnen leiden tot barsten in het glas. Probeer abrupte veranderingen in temperatuur te vermijden, vooral bij gevoelige glasoppervlakken.
 • Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen op glas, omdat deze het glas kunnen beschadigen. Kies in plaats daarvan voor milde reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor glasoppervlakken.

Onderhoud van Glas voor Langere Levensduur

Regelmatig onderhoud van glas kan helpen om de levensduur van het glas te verlengen en schade te voorkomen. Hier zijn enkele onderhoudstips:

 1. Maak uw glasoppervlakken regelmatig schoon met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. Dit helpt bij het verwijderen van vuil en vlekken die het glas kunnen aantasten.
 2. Controleer regelmatig het glas op tekenen van schade, zoals barsten, krassen of loslatende randen. Als u eventuele schade opmerkt, neem dan zo snel mogelijk actie om verdere schade te voorkomen.
 3. Vermijd het gebruik van schurende materialen of schuursponsjes bij het reinigen van glasoppervlakken, omdat deze krassen kunnen veroorzaken.
 4. Zorg ervoor dat het glas goed is geïnstalleerd en goed is afgedicht om te voorkomen dat water of vocht het glas binnendringt en schade veroorzaakt.

Conclusie

Het repareren van glas is een effectieve methode om beschadigd glas te herstellen en de veiligheid en esthetiek van gebouwen of voertuigen te behouden.

Of u nu zelf aan de slag wilt met DIY-methodes of een specialist wilt inschakelen, het is belangrijk om de juiste technieken en materialen te gebruiken. Door het volgen van een stappenplan, het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen en het kiezen van de juiste reparatiemethode, kunt u succesvol glas repareren en verdere schade voorkomen.

Kies voor glasreparatie met epoxy, gebruik van hars of glasreparatie vloeistof, afhankelijk van het type glasschade dat moet worden gerepareerd. Het is ook belangrijk om te overwegen of u de reparatie zelf wilt uitvoeren of een specialist wilt inschakelen. Een specialist kan zorgen voor professionele glasreparatie en een duurzaam resultaat.

Door glas te repareren, draagt u bij aan een veilige en mooie omgeving. Glas is immers een belangrijk element in onze gebouwen en voertuigen. Of het nu gaat om het repareren van een gebroken raam of het herstellen van kleine krassen, glasreparatie is de oplossing.

FAQ

Kan je gebroken glas repareren?

Ja, gebroken glas kan gerepareerd worden. Er zijn verschillende methoden en materialen beschikbaar om gebroken glas te herstellen, zoals epoxylijm of hars.

Kan je dubbel glas repareren?

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om bars in dubbel glas te repareren. Als er bars (scheurtjes) in het dubbel glas zitten, moet vaak het gehele raam vervangen worden.

Kan glas gerepareerd worden?

Ja, glas kan gerepareerd worden. Het hangt af van de ernst van de schade en het type glas, maar in veel gevallen kan beschadigd glas succesvol worden gerepareerd.

Kan je zelf glas repareren?

Ja, het is mogelijk om zelf glas te repareren. Er zijn verschillende DIY-methodes beschikbaar, zoals het gebruik van epoxylijm of hars. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en het juiste gereedschap en materialen te gebruiken.

Kan je een barst in enkel glas repareren?

Ja, een barst in enkel glas kan gerepareerd worden. Dit kan gedaan worden door het gebruik van epoxylijm en het volgen van een specifiek reparatieproces.

Kan je glas repareren met hars?

Ja, glas kan gerepareerd worden met hars. Er zijn verschillende soorten hars die geschikt zijn voor glasreparatie, zoals epoxyhars of UV-uithardende hars.

Wat is glasreparatie vloeistof?

Glasreparatie vloeistof is een speciale formule die wordt gebruikt om kleine krassen en beschadigingen aan glasoppervlakken te herstellen. Deze vloeistof vult de kleine krassen en beschadigingen op, waardoor het oppervlak weer glad en helder wordt.

Wanneer moet je een specialist inschakelen voor glasreparatie?

Het kan verstandig zijn om een specialist in te schakelen voor glasreparatie in geval van complexe schade of wanneer u niet over de juiste kennis, ervaring of gereedschappen beschikt. Een specialist kan op een veilige en effectieve manier glas repareren.

Wat zijn de kosten van glasreparatie?

De kosten van glasreparatie kunnen variëren afhankelijk van de ernst van de schade, het type glas en het gekozen reparatiemethode. Het is mogelijk om kosten te besparen door zelf glas te repareren, maar het kan verstandig zijn om een specialist in te schakelen voor complexe schade.

Hoe kan ik toekomstige glasschade voorkomen?

Om toekomstige glasschade te voorkomen, kunt u enkele eenvoudige tips volgen, zoals het vermijden van harde voorwerpen in de buurt van glasoppervlakken, het vermijden van temperatuurverschillen die kunnen leiden tot barsten, en regelmatig onderhoud van glas.

Wat is de rol van glasrestauratie bij antieke en speciale ramen?

Glasrestauratie is een belangrijk proces voor antieke en speciale ramen. Een specialist kan de juiste technieken en materialen gebruiken om deze ramen te herstellen en hun oorspronkelijke schoonheid te behouden.

Hoe kan ik glasschade aan voertuigen repareren?

Sterretjes en barsten in autoruiten kunnen gerepareerd worden met behulp van speciale hars en reparatietechnieken. In sommige gevallen kunnen tijdelijke oplossingen worden gebruikt om kapot autoglas te herstellen.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Gelaagd glas

Gelaagd glas

Ontdek de voordelen van gelaagd glas voor een veilig en comfortabel thuis. Kies voor duurzaamheid en stijl met onze op maat gemaakte oplossingen.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button