• Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

Gelaagd glas

Gelaagd glas? Wij kunnen helpen! Onze professionele glaszetters staan voor je klaar.

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 6.000+ consumenten

 • Gratis offerte op maat
 • Snelle en professionele service
 • Ervaren glaszetters
 • Kwaliteitsglas voor duurzame resultaten
 • Op maat gemaakte oplossingen voor elk project
 • Transparante prijzen en geen verborgen kosten
 • Persoonlijke aandacht voor uw glasbehoeften
 • Gemakkelijk en snel online offerte aanvragen
 • Betrouwbare service met garantie op kwaliteit
 • Snelle reactie en flexibele planning
glaszetter

Ben je op zoek naar een glasoptie die niet alleen de veiligheid van je huis verbetert, maar ook nog eens milieuvriendelijk en stijlvol is? Dan is gelamineerd glas precies wat je nodig hebt. Maar wat maakt gelamineerd glas zo bijzonder? En hoe draagt het bij aan de veiligheid en het comfort van je huis? In dit artikel zullen we de voordelen van gelamineerd glas bespreken en waarom het een perfecte keuze is voor op maat gemaakte glasoplossingen.

Belangrijke Overwegingen

 • Het verbetert de veiligheid en weerstand tegen inbraak.
 • Het minimaliseert geluidsoverlast en blokkeert schadelijke UV-stralen.
 • Het is geschikt voor verschillende toepassingen zoals ramen, deuren, hekken, en dakramen.
 • Op maat gemaakte oplossingen met gelamineerd glas bieden een perfecte match voor jouw specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Het is milieuvriendelijk, energiezuinig, en voegt een esthetische dimensie toe aan zowel je interieur als exterieur.

Gelaagd Glas: Een Betrouwbare Optie voor Veiligheid

Gelaagd glas staat bekend als een unieke variant binnen de glasbranche vanwege zijn veiligheidskenmerken. Het bestaat uit meerdere lagen glas die samengevoegd worden met een speciale PVB-folie. Dankzij deze structuur kan het glas breken zonder in scherpe stukken uiteen te vallen, waardoor het uitstekende bescherming biedt tegen doorvallen.

In tegenstelling tot conventioneel glas, waarbij bij breuk scherpe splinters kunnen ontstaan, is gelaagd glas ontworpen om dit risico te minimaliseren. Wanneer gelaagd glas breekt, blijven de scherven aan de PVB-folie kleven, waardoor ze niet weg kunnen vliegen en mogelijke verwondingen kunnen veroorzaken.

Naast bescherming tegen doorvallen bieden de glaslagen en de PVB-folie extra veiligheid en bescherming tegen inbraak. De structuur van gelaagd glas maakt het moeilijker voor indringers om door het glas te breken en binnen te dringen, waardoor het dient als een effectieve barrière.

Het wordt vaak gebruikt op plaatsen waar veiligheid een prioriteit is, zoals in auto’s, gebouwen en woningen. Gelaagd glas biedt niet alleen bescherming bij breuk, maar helpt ook het risico op doorvallen te verminderen, waardoor het ideaal is voor gebieden waar mensen zich in de buurt van ramen, daken of balkons bevinden.

De PVB-folie tussen de glaslagen draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar kan ook geluid absorberen. Daarom is gelaagd glas een goede keuze voor geluidsisolatie en het verminderen van geluidsoverlast.

De combinatie van veiligheid en geluidsisolatie maakt het ook populair voor gebruik in drukke gebieden, zoals langs drukke straten of in de buurt van luchthavens, waar geluidshinder een probleem kan zijn.

Voordelen van Gelaagd Glas

“Gelaagd glas biedt een betrouwbare en veilige oplossing voor woningen en gebouwen waar veiligheid en doorvalpreventie van groot belang zijn. Het helpt letsel bij glasbreuk te minimaliseren en beschermt tegen inbraakpogingen.”

 • Het waarborgt doorvalpreventie en vermindert het risico op letsel bij glasbreuk.
 • Het verhoogt de algehele veiligheid en biedt extra bescherming tegen inbraak.
 • Het draagt bij aan geluidsisolatie, waardoor geluid van buitenaf aanzienlijk wordt verminderd.

Is het tijd voor een glasvervanging? Gelaagd glas biedt een op maat gemaakte en geruststellende oplossing als het gaat om het beveiligen van jouw huis of bedrijfspand. Het kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en ontwerpvoorkeuren, of je nu op zoek bent naar verbeterde veiligheid, geluidsisolatie, of een esthetisch aantrekkelijke glasoplossing.

De Voordelen van Gelamineerd Glas

Gelamineerd glas biedt een breed scala aan voordelen die de veiligheid en het comfort van uw leefomgeving verbeteren. Of het nu gaat om het voorkomen van inbraak, het dempen van geluid of bescherming tegen schadelijke UV-straling, gelamineerd glas is een uitstekende keuze. Hieronder worden enkele belangrijke voordelen van gelamineerd glas toegelicht:

1. Verhoogde Veiligheid

Een cruciaal voordeel van gelamineerd glas is de verbeterde veiligheid die het biedt. Door de specifieke opbouw met meerdere glaslagen en een tussenliggende PVB-film blijft het glas bij elkaar wanneer het breekt. Dit maakt het moeilijker om door het glas heen te komen en vermindert het risico op letsel door glassplinters. Het is een effectieve maatregel voor inbraakpreventie, omdat het de tijd die een inbreker nodig heeft om toegang te krijgen tot uw woning verlengt.

2. Geluidsdemping

Op zoek naar geluidswerend glas? Een ander voordeel van gelamineerd glas is de geluidsisolerende werking. Door de verschillende glaslagen en de PVB-film fungeert het als een geluidswerende barrière, waardoor geluid van buitenaf wordt verminderd. Dit is vooral waardevol in drukke stedelijke gebieden of in de nabijheid van lawaaierige wegen, waar het gebruik van gelamineerd glas kan bijdragen aan een rustige en vredige woonomgeving.

3. Bescherming tegen UV-straling

Gelamineerd glas biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-straling. De aanwezigheid van PVB-film in het glas blokkeert een aanzienlijk deel van de UV-stralen, waardoor uw interieur, meubels en kunstwerken worden beschermd tegen verkleuring en zonschade. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en het behoud van de esthetische waarde van uw interieur.

Voordelen van gelaagd glas

Door te kiezen voor gelamineerd glas kunt u genieten van een veilige, geluidsdichte en goed beschermde leefruimte. Of het nu thuis is, op kantoor, of in een commerciële omgeving, het is een verstandige investering die de waarde van uw pand verhoogt en het woongenot vergroot.

Toepassingen van Gelaagd Glas

Gelaagd glas biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden voor verschillende huishoudelijke behoeften. Het wordt vaak gebruikt voor ramen en deuren, waar het niet alleen extra bescherming biedt, maar ook inbraken voorkomt. Dankzij de verschillende glaslagen en de speciale tussenlaag van PVB-folie is het glas moeilijk te breken, wat het een uitstekende keuze maakt voor het beveiligen van jouw huis.

Bovendien kan het worden toegepast voor balustrades, waar het een extra beschermende barrière vormt. Of je nu een trapleuning, balkonhekwerk of dakterras wilt beveiligen, het biedt de nodige stevigheid en veiligheid.

Gelaagd glas is ook ideaal voor dakramen. Het laat natuurlijk licht binnen terwijl het extra bescherming en veiligheid biedt. Of je nu een zolder wilt omtoveren tot een heldere en veilige slaapruimte of een atelier wilt creëren met voldoende daglicht, het is een uitstekende keuze.

Om een overzicht te geven van de toepassingen van gelaagd glas, hebben we hieronder een handige tabel samengesteld:

ToepassingVoordelen
Ramen en deuren– Verbeterde veiligheid
– Inbraakpreventie
Balustrades– Extra bescherming
– Stevigheid
Dakramen– Natuurlijk licht
– Veiligheid

Let op: de voordelen kunnen variëren afhankelijk van de situatie. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een ervaren glaszetter om de optimale oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.
gelaagd glas in gebruik

Gelaagd glas: veiligheid en elegantie in harmonie

Het combineert niet alleen veiligheid en bescherming, maar voegt ook een vleugje elegantie toe. Dankzij op maat gemaakte oplossingen kun je een unieke en verfijnde uitstraling creëren, zowel binnen als buiten je huis.

Maatwerkoplossingen met gelamineerd glas

Bij GlaszetterProf begrijpen we dat elk project uniek is, waarbij jouw specifieke eisen en wensen van essentieel belang zijn bij het kiezen van gelamineerd glas. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan. Of je nu extra veiligheid, geluidsisolatie of een speciaal ontwerp zoekt, wij zorgen ervoor dat het glas perfect aansluit op jouw behoeften.

Met onze maatwerkopties kun je de gewenste eigenschappen van het gelamineerde glas kiezen, zoals de glasdikte en de tussenlaag van PVB-folie. Bovendien hebben we verschillende keuzes om het glas aan te passen aan jouw esthetische voorkeuren, of het nu gaat om helder glas, getint glas of zelfs glas met een uniek patroon of decoratie.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een nauwkeurige afwerking en installatie van het gelamineerde glas. Of het nu voor een nieuw huis, een renovatieproject of een commercieel gebouw is, wij leveren een op maat gemaakte oplossing die aan al jouw verwachtingen voldoet.

“Bij GlaszetterProf werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat zij de perfecte op maat gemaakte oplossing met gelamineerd glas krijgen. We luisteren naar jouw wensen en bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat het glas aan al jouw behoeften voldoet.”

Of je nu gelamineerd glas nodig hebt voor ramen, deuren, balustrades of andere toepassingen, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen jouw huis of bedrijf kunnen verbeteren.

Elegantie verweven met duurzaamheid: Gelaagd Glas

Gelaagd glas belichaamt niet alleen veiligheid en functionaliteit, maar voegt tevens een vleugje duurzame elegantie toe. Met zijn energie-efficiënte eigenschappen draagt het bij aan een comfortabel binnenklimaat. In de winter behoudt het de warmte, terwijl het in de zomer helpt om de hitte buiten te houden. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar ook in een verminderde ecologische voetafdruk.

Gelaagd glas is niet alleen milieuvriendelijk, maar voegt ook esthetische waarde toe aan zowel het interieur als de buitenzijde van je huis. Met een verscheidenheid aan opties en ontwerpen is er altijd een stijl die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar strak en eigentijds of eerder traditioneel en verfijnd, het biedt eindeloze mogelijkheden.

Of het nu gaat om ramen, deuren, balustrades of dakramen, gelaagd glas voegt een vleugje elegantie toe aan je huis. Het creëert een gevoel van ruimte en helderheid, terwijl het tegelijkertijd veiligheid en bescherming biedt. Met gelaagd glas kun je het beste halen uit zowel het interieur als de buitenzijde van je huis, en dat alles met een vleugje duurzame verfijning.

FAQ- Veelvoorkomende Vragen

Wat betekent gelaagd glas precies?

Gelaagd glas is een specifiek type glas dat wordt geprezen om zijn veiligheidseigenschappen. Het bestaat uit meerdere lagen glas die worden samengevoegd met een speciale PVB-folie. Hierdoor kan het glas breken zonder in scherven uiteen te vallen, wat uitstekende bescherming biedt tegen doorvallen.

Wat zijn de voordelen van gelaagd glas?

Gelaagd glas kent diverse voordelen. Het verhoogt de veiligheid doordat het glas bij breuk intact blijft, wat het moeilijker maakt om erdoorheen te komen, wat van pas komt bij inbraakpreventie. Bovendien biedt gelaagd glas geluidsisolatie, waardoor geluid van buiten wordt verminderd. Het beschermt ook tegen schadelijke UV-straling, waardoor meubels en interieur langer mooi blijven.

Voor welke doeleinden kan gelaagd glas worden gebruikt?

Gelaagd glas vindt diverse toepassingen in huis. Het wordt vaak gebruikt voor ramen en deuren vanwege de verhoogde veiligheid en inbraakpreventie die het biedt. Daarnaast kan het ook worden toegepast voor balustrades en dakramen, waar het extra bescherming en veiligheid biedt.

Bieden jullie op maat gemaakte oplossingen met gelaagd glas?

Zeker, bij Glaszetter Prof bieden we op maat gemaakte oplossingen met gelaagd glas aan. Dit betekent dat we het glas kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar extra veiligheid, geluidsisolatie of een uniek ontwerp, wij leveren een oplossing op maat.

Is gelaagd glas ecologisch verantwoord?

Ja, gelaagd glas is milieuvriendelijk. Het bezit energiebesparende eigenschappen, waardoor het helpt om de warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer. Bovendien voegt gelaagd glas esthetische waarde toe aan zowel het interieur als het exterieur van je huis. Met verschillende opties en ontwerpen is er altijd een stijl die past bij jouw smaak en interieur.

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas

Ontdek de voordelen van inbraakwerend glas voor uw huis. Bescherm uw eigendommen en verhoog uw veiligheid met onze oplossingen.

Plexiglas

Plexiglas

Ontdek de veelzijdigheid van Plexiglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en perfect voor elke toepassing. Bezoek ons voor meer info!

Gezandstraald glas

Gezandstraald glas

Ontdek de schoonheid van gezandstraald glas voor een unieke, stijlvolle touch in uw interieur. Perfect voor deuren en ramen.

Gehard glas

Gehard glas

Ontdek de voordelen van gehard glas voor uw interieur of project. Veiligheid en stijl gaan hand in hand met onze oplossingen.

Colorbel glas

Colorbel glas

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Colorbel glas voor een stijlvolle en moderne uitstraling in uw interieur. Kwaliteit en esthetiek verenigd.

Floatglas

Floatglas

Ontdek ons assortiment van hoogwaardig Floatglas, perfect voor een strakke afwerking in elk interieur. Betaalbaar en stijlvol!

Acrylglas

Acrylglas

Ontdek de veelzijdigheid van Acrylglas voor al uw projecten. Duurzaam, helder en stijlvol - perfect voor iedere toepassing.

Borstwering

Borstwering

Ontdek alles over borstwering en hoe deze uw pand kan sieren en beschermen. Uw gids voor veilige en stijlvolle borstweringen.

Zonwerend glas

Zonwerend glas

Ontdek de voordelen van zonwerend glas voor uw woning of kantoor - comfort, energiebesparing en stijl gecombineerd!

Matglas

Matglas

Ontdek de charme van Matglas voor een stijlvolle, privacy-vriendelijke touch in uw interieur. Bekijk onze collectie nu!

Isolatieglas

Isolatieglas

Ontdek de voordelen van Isolatieglas voor een energie-efficiënte woning. Bespaar op uw energierekening en geniet van comfort.

Draadglas

Draadglas

Ontdek de veelzijdigheid van Draadglas, de perfecte balans tussen veiligheid en design voor uw thuis of kantoor.robust en stijlvol!

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas

Ontdek de stille kracht van geluidswerend glas voor uw woning of kantoor en geniet van de rust die het biedt. Perfect voor de hedendaagse omgeving.

Dubbel glas

Dubbel glas

Ontdek de voordelen van dubbel glas voor meer comfort en energiebesparing in uw huis. Wij helpen u graag verder!

Enkel glas

Enkel glas

Ontdek de mogelijkheden van enkel glas voor uw woning. Bespaar energie en verhoog comfort met onze oplossingen.

Triple glas

Triple glas

Ontdek ons aanbod van hoogwaardig triple glas voor optimale isolatie en comfort in uw woning. Energiezuinig en duurzaam!

Glas met meerdere lagen

Glas met meerdere lagen

Ontdek de voordelen van glas met meerdere lagen voor betere isolatie en veiligheid in uw woning. Ervaar comfort en energie-efficiëntie.

Brandwerend glas

Brandwerend glas

Ontdek de veiligheid en elegantie van brandwerend glas voor uw woning of bedrijfspand. Bescherm wat waardevol is met onze oplossingen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Ontdek de kracht van veiligheidsglas voor een veilig en stijlvol thuis of kantoor. Duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig voor elke toepassing.

Figuurglas

Figuurglas

Ontdek de charme van figuurglas voor een unieke uitstraling thuis. Stijlvol, privacy behoudend, en veelzijdig in design.

 • Ruime keuze aan glasopties voor elk budget
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Vakkundig advies op maat

★★★★★ Beoordeeld met een 4.9/5.0

Gratis offerte ontvangen?

Vul hier onder het formulier in en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Geen verrassingen achteraf; kosten vooraf bekend!

 

Waarom kiezen voor GlaszetterProf

Wil je weten waarom klanten keer op keer voor GlaszetterProf kiezen? Lees verder om onze onderscheidende factoren te ontdekken die ons tot een favoriet maken.

Transparantie en open communicatie

Wij geloven we in transparantie en open communicatie met onze klanten. We houden hen altijd op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, problemen of wijzigingen, zodat ze vol vertrouwen met ons kunnen blijven samenwerken.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied, zijn wij de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden met deskundig advies en oplossingen.

Snelle en betrouwbare levering

Bij ons kan je altijd rekenen op tijdige en betrouwbare levering. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen er alles aan om aan jouw deadlines te voldoen.

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice is ongeëvenaard. We zijn er altijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden, omdat we geloven dat onze klanten de beste zorg verdienen.

Concurrerende prijzen

Wij bieden we niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook tegen concurrerende prijzen. We streven ernaar om waarde te bieden voor elke euro die onze klanten bij ons besteden.

Goedkope glaszetter in de buurt

Op zoek naar een betaalbare glaszetter in uw buurt? GlaszetterProf biedt hoogwaardige glashersteldiensten tegen concurrerende prijzen, zodat u kunt genieten van kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Snel een glaszetter aan de deur?

Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Onze snelle en betrouwbare glaszetters staan klaar om u te helpen met al uw glasgerelateerde problemen, van gebroken ramen tot lekkende beglazing, direct bij u thuis.

Betrouwbare glaszetter

Vertrouw op onze betrouwbare glaszetter voor professionele glasreparaties en -installaties. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en service, zodat u met een gerust hart uw glaswerkzaamheden aan ons kunt toevertrouwen.

google

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten vertellen over ons. 

a-icon

Arnold

★★★★★

Het team van de glaszetter was vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer de transparante communicatie en eerlijke prijzen van de glaszetter. Geen verrassingen, gewoon hoogwaardige service van begin tot eind.

d-icon

Jeroen de Graaf

★★★★★

Dankzij de glaszetter hebben we nu veilige en energiezuinige ramen. Het was een waardevolle investering in ons huis!
k-icon

Kim Verheyden

★★★★★

De glaszetter reageerde snel op ons verzoek en leverde uitstekend vakmanschap. We zijn blij met het eindresultaat!
r-icon

Roy Jeurissen

★★★★★

Ik waardeer de flexibiliteit van de glaszetter om aan onze specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt maatwerk geleverd!
f-icon

F. du Pont

★★★★★

Het was een genoegen om met de glaszetter samen te werken. Ze waren professioneel, beleefd en we hebben ons niet blut betaald.
r-icon

Richard Westerink

★★★★★

Onze nieuwe ramen hebben niet alleen de uitstraling van ons huis verbeterd, maar ook de geluidsisolatie. We hebben ook precies betaald wat vooraf werd afgesproken. Super!
Call Now Button